Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sweet Hotel Continental 2-sterren

Correos, 8, Ciutat Vella, 46002 Valencia, Spanje

#45 van de 95 hotels in Valencia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2783 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    Prima hotel, de kleinschaligheid is de troef.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Prima hotel, de kleinschaligheid is de troef. Zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt, perfecte locatie. Dit rustig, stil hotel is een echte aanrader!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    Prima naar ons zin. ( alleen hadden we iets minder regen willen hebben)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was erg klein, Er was geen ruimte om even te zitten. Het was erg gehorig, of de buren praatten te hard.

    Ontbijt was prima. Info van balie medewerkers was prima. Ligging stad heel makkelijk, dicht bij een metro

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Aanrader voor een korte citytrip!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer waren aan de kleine kant voor 3 personen, maar prima voor een korte citytrip! Ontbijt was ok doch wij verkozen hierna om buiten het hotel te ontbijten.

    Centrale ligging, propere kamers met airco, behulpzame receptie 24/24, geen lawaaihinder.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    De ontvangst met o.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Op dit moment is het alleen mogelijk om kleine fietsen te huren. Dit is voor grote personen niet gemakkelijk. Het zou fijn zijn om dit uit te breiden met twee grote heren en twee grote damesfietsen waarop wij in Nederland fietsen.

    De ontvangst met o.a. uitleg en informatie over Valencia, nette kamer met lekker ontbijt in een rustige omgeving was voor ons zeer aangenaam. De medewerkers van het hotel zijn vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    hotelmedewerkers zijn heel vriendelijk en geven met plezier...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt loopt van 8.30 tot 10.30u, maar als je pas om 9.15u gaat, is er niet veel keuze meer en wordt er niet meer consequent aangevuld.

    hotelmedewerkers zijn heel vriendelijk en geven met plezier tips voor het bezoeken van de stad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,2
    Leuk hotel midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was niet echt warm. Maar goed als je uit 38°komt is dat niet heel erg. Smorgens was dat wat minder.

    Kamer prima. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,1
    De ligging en de hygiëne zijn super, ontbijt veel keuze, dag...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer nogal klein voor 3 personen, douche basic, de airco in kamer blaast non-stop koude lucht en kon niet even afgezet worden. De bar op het terras was niet open. (Je kan wel koffie of drankje aan de automaat beneden halen.)

    De ligging en de hygiëne zijn super, ontbijt veel keuze, dag en nacht personeel aan de receptie. Goede, propere bedden. Dakterras om even te chillen. Geen nachtlawaai van de straat. Prijs kwaliteit prima!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,8
    Prima eenvoudig hotel voor een kort verblijf in Valencia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De muren zijn niet goed geisoleerd daardoor is het wat gehorig. Maar je ligt er niet wakker van :).

    Eenvoudig hotel met goede (wel wat korte) bedden. Prima voor een of twee nachten Valencia. Leuk uitzicht vanaf het terras. Het personeel is erg vriendelijk. Het hotel ligt vlakbij metro-halte Collon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,9
    Prijs-kwaliteit een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk niets, tenzij men graag roerei met spek heeft bij het ontbijt want dat was er niet, wel veel vers fruit.

    goed ontbijt, zeker prijs-kwaliteit, goede bedden, prima hygiëne, goede klimatisatie, vriendelijk personeel. Goede ligging om de oude stad te verkennen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,5
    Geweldig leuke stad en ik zou zo weer voor dit hotel kiezen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is perfect gelegen. Alles prettig beloop- en befietsbaar. Niet lawaaiig. De bedden waren prima. De kamer is klein en de badkamer ook, maar je bent er toch alleen om te slapen. Alles werkt naar behoren en is toereikend. En ... het dakterras is een ervaring om voor het slapen gaan nog even na te genieten. Ontbijten doe je niet in het hotel maar direct naast het hotel is een "panaderia" waar je vanaf 7:00 uur voor weinig geld uitstekend kunt ontbijten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    6,3
    ligging prima, ontbijt prima, niet voldoende comfort op kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    te warm op de kamer, airco marcheerde niet, heel klein venstertje sanitair triestig (wc duurt 10 minuten vooraleer bak terug volgelopen is - klein, dus warm)

    Het ontbijtbuffet was prima!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Schoon hotel met een prima ligging voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en met name de douchekop-ophanging had wat onderhoud nodig.

    Locatie is erg goed en centraal gelegen. Ontbijt van 7 € ook prima. Goede bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Zeer aangenaam in het midden van het centrum met fietsverhuur in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Beetje vochtgeur op onze kamer, personeel heeft er wel alles aan gedaan om het te verhelpen. Niet echt een minpunt maar toch om te vermelden

    Perfecte ligging, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    Ruime kamer, dicht bij het centrum en alles op loopafstand!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was zoeken naar een stopcontact en de badkamer was wat aan de krappe kant. Maar verder geen bijzonderheden!

    Ruime kamer, dicht bij het centrum en alles op loopafstand! Aardig personeel bij de balie, kon je met al je vragen terecht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    5,0
    Ligging oké maar kamer super klein met zo goed als geen n
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was ronduit slecht: douchekop spoot langs alle kanten', vieze plastieken douchegordijn, water in douche liep traag door..badkamer dringend aan vernieuwing toe

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Waar voor het geld maar veel geluidsoverlast van andere gasten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was bijzonder gehoorrig. De tussenwanden leken wel van boardkarton. Veel geluid van gang en andere kamers op de estate.

    Het personnel was geweldig. Attent, vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    ontbijt was simpel, maar ok, ontbijtruimte was zeer benauwd...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    gaf over het algemeen een verouderde indruk, héél anders dan de foto's doen geloven!!

    ontbijt was simpel, maar ok, ontbijtruimte was zeer benauwd en niet aangenaam om te zitten, dakterras hebben we eens gaan kijken maar was helemaal niet uitnodigend, verder veel loshangende elektriciteitsdraden en een verouderde look, kleine badkamers, qua hygiëne ook best ok, en goede bedden, voldeed aan de minimum eisen maar mensen die een beetje luxe willen gaan hier hun ding niet vinden, de ligging was wel prima!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,5
    klantvriendelijkheid receptie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel is erg gehorig. Je hoort de buren douchen waardoor je wakker wordt (23:45 uur). Ook de gasten die in de gang lopen hoor je vanuit je kamer duidelijk praten.

    klantvriendelijkheid receptie!!! Locatie!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden onze eigen fietsen bij ons. Konden deze niet in of bij het Hotel stallen, terwijl het Hotel zelf fietsen verhuurde....! Jammer. Moesten daardoor telkens terug naar de parkeer garage (700m) om de fietsen in onze auto te proppen. Jammer.

    Voor de prijs een goed hotel. Goede bedden, toch belangrijk. Ontbijt in een soort van pijpela locatie. Ontbijt was zeker voldoende. Zouden dit Hotel wel een tweede maal willen bezoeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Nette kamer mooie locatie uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg gehorig en elke toilet bezoek kon je mee genieten qua geluid van het door trekken

    Nette kamer mooie locatie uitstekend ontbijt. Zeer goede prijs verder

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    Prijs kwaliteit super goed hotelletje, zeer centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles was perfect.

    Prijs kwaliteit super goed hotelletje, zeer centraal gelegen. Heel vriendelijk personeel, waren enorm hulpvaardig. Kortom een geweldig hotelletje.Bedankt en dikke pluim voor al het personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,7
    Praktisch, maar niet interessant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het is een erg saai hotel. De muren zijn kaal. De kamers hebben een bed, een kast en een televisie, maar daar houdt het ook echt mee op. Niet erg leuk tijdens siesta. Het ontbijt van 7 euro is het niet waard. Ongezellige ontbijtzaal.

    De ligging van dit hotel is geweldig. Vlakbij het station en metro haltes, en op loopafstand van het centrum en de winkelstraten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Prettig en betaalbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer was redelijk schoon. Ik reisde echter met 3 volwassen kinderen met hun partners die ieder aparte kamer hadden. Volgens hen konden er wat betreft hygiène nog wel stappen vooruit gemaakt worden. Met name de douchegordijntjes mogen vaker vervangen of gewassen worden.

    Ontbijt was goed! Locatie en bereikbaarheid t.o.v. Luchthaven en metro uitstekend. Personeel vriendelijk en welwillend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fietsverhuur van het hotel zelf: dit zijn vouwfietsen die niet echt comfortabel zitten. In de buurt wel andere fietsverhuurders.

    Vriendelijk personeel. Kamers en hotel geen grote luxe, maar wel netjes.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    De ligging en het bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Langs straatkant terwijl vooraf om rustige kamer werd verzocht. Er werd GN rekening gehouden met ons verzoek terwijl er veel kamers leeg stonden.

    De ligging en het bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    6,3
    Hotel viel tegen, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ze waren om 8.00 's ochtends aan het boren boven ons hoofd. Ook op straat was het lawaaierig. Alles is nogal gedateerd. De prijs was te hoog in verhouding met de kwaliteit.

    Hartelijk ontvangst. In de kamer was alles aanwezig. Je kunt fietsen huren in het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,3
    Eenvoudig maar prima hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eenvoudig maar prima hotel. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt en handig dat er een computer en printer kan worden gebruikt. Prijs - kwaliteit zelfs iets boven onze verwachting.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    topplek voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijtzaal zag er niet gezellig uit en het was er zeer warm. Wij besloten om er niet te ontbijten!

    De kamer was zeer schoon, handdoeken en bed werden elke dag verschoond. De locatie is perfect, in het centrum van de oude stad. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    -kamer 212/ stank/ geluid/ douche gordijn -slechte koffie en chocomel uit het koffieapparaat

    -perfecte locatie -goede prijskwaliteitverhouding -goede hotelservice -goed bed -schoon In vergelijking met de prijs kwaliteit is dit een prima hotel. We hadden allereerst kamer 212, een echte afknapper. Deze kamer lag aan de achterkant van het hotel. De kamer stonk naar afvoer en Chloor en het buizenwerk buiten maakte veel lawaai. Weliswaar hoor je met het raam dicht niks. Met het raam dicht slapen was door de geur echter geen optie. Ook was er in de badkamer in de krappe douche een douchegordijn, iets dat ik op de sitefoto's niet terug zie en ik persoonlijk niet prettig vind. De dag erna hebben we zonder enige problemen meteen een andere kamer aan de voorkant van het hotel gekregen. Deze hotelkamer was vele malen beter het rook meteen aangenaam en we hadden zelfs een bad in de badkamer. Verder was het ontbijt prima. Wie een échte koffie of cappuccino wilt drinken zal wel opzoek moeten gaan naar een hotel met meer sterren. De locatie van het hotel is overigens perfect. De fietsen hebben we ergens anders gehuurd, omdat we liever een breder zadel hadden. Ze verhuren alleen opklapfietsen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,8
    Goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Redelijk gehorige kamers, maar prima voor een kort verblijf. Prima ontbijt maar op loopafstand diverse eetgelegenheden waar je voor dezelfde prijs smaakvoller kunt ontbijten.

    Goede centrale ligging en vriendelijk personeel. Kamers netjes, badkamer basic maar voldoet. Goede Wi-fi

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    6,7
    Valencia is een prachtige stad en hotel ligt middenin... tevreden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit een goed hotel! Je hebt alles maar basic. Ligging is zeer goed en veel omliggende restaurantjes.. plaatsjes waar je kan ontbijten!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,9
    Centraal gelegen hotel, pi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg gehorig. Praten van de buren kun je bijna letterlijk verstaan. Douche is heeeel erg klein.

    Hotel op loopafstand van allerlei bezienswaardigheden. Heel centraal. Goede fietsenverhuur dichtbij het hotel. Dodo geheten. Ontbijt is prima. Kamers schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,0
    Goed voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche : zeer klein, sproeikop kwam uit houder, douchegordijn is ouderwets. Geen plaats om iets op te leggen. Handdoeken worden na 3 dagen ververst. Vernieuwen!! Dakterras gesloten bij zeer mooi weer.

    Prima bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,2
    geweldige service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ietwat gehorig omdat nog sleutels worden gebruikt om kamer te openen en plaats van met een kaartje

    Ontbijt was prima en werd voortdurend aangevuld. In een handomdraai sta je midden in het centrum en ook het oude standsgedeelte ligt vlakbij. Bushaltes naar alle lijnen binnen 100 meter afstand. Echt een hotel om Valencia op een plezierige manier te verkennen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    10
    Leuk,kleinschalig hotel,op super locatie tov oude stad.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets. Het is geen 5 sterren hotel,maar je krijgt wel waar voor je geld!

    Ontbijt hebben we buiten de deur gegeten, veel ontbijt gelegenheden in de directe omgeving vh hotel. Van eenvoudig tot uitgebreid. Zeer vriendelijk personeel altijd bereid om je te helpen,service gericht.Eenvoudige kamers,schoon,zeep, shampo en fohn aanwezig. Mooi dak terras voor de rokers en niet rokers voor gezellig te zitten,mooi uitzicht op het centrum. Ligging van het hotel is super voor de meeste bezienswaardigheden,bijna alles is goed te voet te doen. Bussen en metro op steenworp afstand . Vanuit metro halte Colon,nog 15 minuten tot aan het hotel,met metro 3 of 5. Kaartjes verkrijgbaar op het vliegveld. Gratis uitleg en plattegrond, bij tourist info op de luchthaven. Veel leuke restaurantjes en super mooie winkels. Bus 32 gaat naar het mooie strand, mooie boulevard, div. restaurants,met oa heerlijke paella.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,8
    Heel fijne stedentrip gehad mede dankzij geweldige locatie van dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het was erg heet op de kamer en de temperatuur was niet te regelen. Er was geen enkel uitzicht. Klein raam naar soort binnenplaats. De kamer was klein maar verder goed.

    De locatie was perfect. Het ontbijt was goed. De bedden waren uitstekend, de douche was erg goed. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Qua prijs en verblijf een goede beoordeling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn zeer gehorig ,zeker jegens buren welke een beetje luidruchtig zijn.

    Ontbijt was goed ,ruim voldoende. Kamers netjes,. Qua indeling redelijk tot prijsverhouding Zeer vriendelijk personeel ,stond altijd voor je klaar met goede info. Zeer centraal gelegen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    5,8
    Ontbijt wat prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers waren sober. Stroom van de föhn was bij het stopcontact toegevoegd. dus qua veiligheid te wensen over

    Ontbijt wat prima. Ligging was prima. ligt in oude centrum en alles op loop/fiets afstand

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    Omdat we de hele dag op pad waren, ook ontbijt buiten de deur, was het een redelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn klein en gehorig. Verder hadden we één avond een nare rioollucht in de hotelgang.

    Locatie in de stad Valencia is fantastisch, alles te bewandelen. Dicht bij metro en trein.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    Aanbevelingswaardig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het daglicht in kamers nrs.109 en 110. Maar tegelijktertijd hadden we dan gebruik kunnen maken van het dakterras.

    Wij vonden het ontbijt heel goed, genoeg variatie en uitgebreid. De medewerkers(sters) waren uitermate behulpzaam en vriendelijk. De locatie uitermate gunstig qua ligging en openbaar vervoer in de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,3
    Voor een vriendelijke prijs een schone accommodatie , met prima bedden. Ligging hotel was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. Schoon, maar klein en gedateerd. Onhandige douche, waardoor badkamertje snel blank kwam te staan. Geen airco aanwezig.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, Engels sprekend. Ligging van het hotel was perfect!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel goede fasciliteiten en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchecabine was erg klein. Er zaten nog lange zwarte haren in de badkamer die niet van ons waren. Ook na een aantal dagen

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,2
    Het was een prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De badkamer is veel te klein. Ik zou met een vriendin gaan (geen partner) ,maar in de badkamer is geen ruimte om je aan te kleden en je kleding neer te leggen. Mijn vriendin kon wegens ziekte niet mee, dus speelde het probleem niet, maar deze twee persoonskamer is niet geschikt voor 2 personen, die geen partner zijn.

    De locatie veel op loopafstand en goede verbindingen met openbaar vervoer..De hygiëne , de behulpzaamheid van het personeel bij het oplossen van een probleem. Betrouwbaar en vriendelijk personeel. Alles functioneerde naar behoren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    8,3
    Het ontbijt was vrij standaard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het badkamertje was wel erg klein. Met name het douchegedeelte was veel te krap. Je moest uitkijken dat je niet uitgleed en het douchegordijn plakte aan je. De kamers zijn erg gehorig. De buren waren woordelijk te verstaan.

    Het ontbijt was vrij standaard. De kamer was prima met uitstekende bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,8
    Hooguit voor één nacht, als je erg moe bent.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zat vlak bij lift of airconditioning met continu rare geluiden en onder dakterras met feest op zaterdagavond. Andere kamer bij tweede overnachting in orde maar vluchtweg bij brand helemaal verkeerd aangegeven. Ook irritant dat u, booking.com, me al voor de tweede maal vraagt een beoordeling te geven. Heb dit al gedaan.

    Vriendelijke ontvangst receptie, ook bij uitchecken. Kreeg toch tweede nacht andere kamer omdat kamer bij eerste overnachting ronduit tegenviel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    Het hotel ligt erg centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is erg klein. De kamers zijn wat gehorig.

    Het hotel ligt erg centraal. Bezienswaardigheden, cafés en restaurants liggen om de hoek maar de straat is prettig rustig. Fietsverhuur ter plekke is heel makkelijk. Het personeel is zeer vriendelijk en heeft goede tips. Schone kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,1
    Basic hotel op een top-locatie met een povere douche!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De douche is veel te klein! ± 60x60 cm is niet echt comfortabel. Ook ontbrak de laatste dag het douche-gordijn! Een keer in de drie dagen schone handdoeken is ook te weinig.

    Locatie was helemaal top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Prima locatie , prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen verluchting was in onze badkamer, dat was het enige minpunt. Maar lieten dan de badkamerdeur efkes openstaan

    De ligging, heel vriendelijk behulpzaam personeel . Mogelijkheid tot het huren van fietsen in het hotel was ook wel een pluspunt. Heel goed bed ! Ruim dakterras. Goed werkende airco, gelukkig maar want met de heel warme temperaturen van rond de 35 gr buiten was dit echt wel een must.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De douche was heerlijk en fijn dat er een koelkast aanwezig was op de kamer. Verder kon je ook gratis gebruik maken van de computer met printer, waardoor wij makkelijk de boardingpassen konden uitprinten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf in Valencia
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, alles was goed

    De service van het personeel, ze hielpen ons iedere dag met het vinden van activiteiten, boekten voor ons en vertelden ons hoe we er moesten komen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Locatie, dicht bij metrostation Colon (directe...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt is lekker, maar de ruimte wat krap. De kamer is prima en schoon, maar wel wat klein. Geen thee/koffie op de kamer.

    Locatie, dicht bij metrostation Colon (directe metroverbinding met het vliegveld) en in het centrum is alles op loopafstand vh hotel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Goed hotel op een perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is best gehorig ( oordopjes zijn een oplossing) en de douche is wel wat klein.

    Het dakterras was fantastisch! Kamers waren schoon en vriendelijk, behulpzaam personeel. Ligging van het hotel is midden in het centrum maar toch rustig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    Leuk hotelletje met alles wat je nodig hebt , proper en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    De lift was nogal klein en primitief. De bewaring van de bagage was in de kelder met trap! Was beetje lastig met de koffers toch.....

    De ligging van het hotel vlak in het centrum en toch een zeer rustige kamer. De kleinschaligheid. De mogelijkheid om dag en nacht in te checken. Fietsverhuur! Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    8,8
    Prima hotel voor citytrip Valencia
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi is niet super goed.

    Prima hotel in het oude centrum, binnen paar minuten lopen op het plein, 5 minuten lopen van metro. Kamer is klein maar erg netjes. Aanrader qua prijskwaliteit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,8
    De prijs/kwaliteitsverhouding van dit hotel vonden wij heel goed en mooi centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het trappenhuis met de vele treden, de (oude) lift werd veel gebruikt en daardoor vaak wat lange wachttijden.

    Vriendelijk en in alles heel behulpzaam personeel, de hotelkamer werd elke dag keurig schoongemaakt. Het ontbijt is goed en zeer gevarieerd, zowel het ontbijt als het hotel voldeden goed qua prijs/kwaliteitsverhouding. Het dakterras met uitzicht was ook heel aangenaam, dit vergoede het uitzicht dat wij vanuit onze kamer niet hadden ruimschoots.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,9
    ideaal hotel midden in Valencia.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn erg gehorig. Het ontbijt is op zich prima maar je kan in de buurt ook heerlijk ontbijten voor minder geld. Ze zijn druk bezig met verbouwen.

    De ligging van het hotel is perfect. Midden in de stad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Veel voor weinig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is erg klein en biedt weinig comfort. Maar voor die prijs in hartje centrum mag je niet te veel klagen toch? Vouwfietsen huur je best ergens anders.

    Hartje Valencia en alles op loopafstand. 24-uurs receptie was ook prettig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles netjes en schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Uitstekend hotel voor city trip naar Valencia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Vrij warm op de kamer - airco werkte maar zus en zo hadden wij de indruk Kleine badkamer

    Vriendelijk zeer behulpzaam personeel Uitstekende locatie (dicht bij metro en stad centrum) Uitstekend alternatief (gratis ontbijt 2 huizen verder) door lek in waterleiding waardoor er de laatste morgen tijdelijk geen water beschikbaar was

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    8,8
    prima ontbijt voor 7 euro, zeer centrale ligging in de oude...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    eigenlijk niks, m.u.v. het feit dat onze kamer zich aan de achterzijde van het hotel bevond, waardoor het uitzicht bestond uit afvoerpijpen en soortgelijke oninteressante dingen. Vanaf het dakterras daarentegen keek je heel aardig uit over de stad.

    prima ontbijt voor 7 euro, zeer centrale ligging in de oude stad, zeer aardig personeel en, most of all, een leuk dakterras waar je je eigen drankje kon drinken, in de zon liggen lezen enz.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,2
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie midden in het centrum is geweldig. Alle bezienswaardigheden zo'n beetje op loopafstand. Verder een supermarkt inde buurt. Het ontbijt was prima en ook was het goed toeven op het dakterras.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    goed hotelletje voor cititrip, badkamer en geluidsisolatie kan/mag/moet verbeteren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de zeer kleine en gedemodeerde badkamer het geluid in de gangen van het hotel was te hoog geen airco, enkel ventilator

    geweldige ligging men kon er een glutenvrij ontbijt aanbieden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Voor een stedenbezoek een goed en betaalbaar hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is s'morgens en s'avonds wat geluid, waarschijnlijk waterleidingen of iets dergelijks. Personeel had hier geen verklaring voor.

    Goed ontbijt, behulpzaam en vriendelijk personeel, locatie uitstekend

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,9
    De hotelligging was perfect en het personeel was zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur vd kamer was aan de warme kant, omdat er centraal geregelde airco was deed de airco het nog niet. Er was wel een fan en dat vonden we prettig, maar toch was de temperatuur aan de warme kant.

    De hotelligging was perfect en het personeel was zeer behulpzaam evenals de directeur. Ze verdienen een pluim!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    4,6
    Locatie was ideaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein. Qua hygiene ontbrak het op de kamer op meerdere punten. In de badkamer waren meerdere schimmelplekken zichtbaar en ook het toilet was helemaal niet goed schoongemaakt. Geen enkele faciliteit op de hotelkamer. Daarnaast was het heel gehorig. Grote spleten bij de hotelkamerdeur, zodat je letterlijk alles van de gang kan horen.

    Locatie was ideaal

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,6
    Heel behulpzame receptie, nette kamer en fijne buurt!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heel vriendelijke mensen van de receptie die me wat leuke plekken om te eten hebben aangewezen en bijvoorbeeld op verzoek mijn boardingpass voor me geprint hebben voor vertrek. En de buurt is fijn; rustig, dichtbij alle bezienswaardigheden, winkels en restaurants etc.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,8
    Aangenaam hotel, heel centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtruimte was vrij klein en het was er heel warm, maar genoeg gelegenheden buiten het hotel om te ontbijten.

    De kamers waren comfortabel, netjes. Het personeel was vriendelijk, je kan er plooifietsen huren;

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    8,3
    We hebben genoten en zijn tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De ruimtes waren behoorlijk aan de kleine kant. Vooral de badkamer was erg klein. Voor 2 personen bijna te krap. Geen ontbijt genomen daar er weinig aanbod was. Jammer dat je niet in de avond nog wat kon drinken.

    Het bed en linnengoed waren erg goed. Prima locatie midden in de stad. Niet erg gehorig. Airco door ventilator aan plafond, was prima. Zeer vriendelijke balie personeel. Jammer dat je niet in de avond nog wat kon drinken. Op het kleine dakterras kon je goed zonnen en van het uitzicht genieten. Prachtig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Leuk, gezellig hotel met een geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Koffie en theefaciliteiten op de kamer vind ik altijd een meerwaarde maar niet echt een must.

    De ligging was geweldig. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijtbuffet was oke maar de ruimte vond ik minder gezellig. Kamers zijn niet heel groot maar zeker groot genoeg, ook de badkamer. Kamers waren proper en net. Ik kom hier zeker terug !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    7,1
    locatie van het hotel is echt top !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg gehorig. Ik kon alles horen , het doortrekken van de wc van de buren. Geluid van gasten die snachts terugkwamen in het hotel. Als ik kijk naar prijs kwaliteit verhouding van het hotel ik heb voor 2 nachten rond de € 180, - betaald, vind ik dit veel.

    locatie van het hotel is echt top ! Centrale ligging. Dakterras met uitzicht. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,1
    Prima hotel midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    - Schoonmaak badkamer had beter gekund. Volgens mij wordt er alleen maar even gedweild. De kamer zelf wordt niet elke dag schoongemaakt. - Krappe douche.

    - Prima hotel midden in het centrum op steenworp afstand van alle bezienswaardigheden. - Zeer vriendelijk personeel welke graag tips over de bezienswaardigheden / stad geeft.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    9,2
    Goede prijs-kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer mag een opfrisbeurt hebben ( silicone aan de badranden )

    Vlotte incheck,vriendelijk personeel aan receptie alsook in de onbijtkamer,deligging is absoluut een pluspunt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    9,6
    Leuk centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Waterstraal tijdens het douchen was gering en niet altijd erg warm.

    Goede centrale ligging in het oude centrum van de stad. Goed bereikbaar met metrolijn 3 of 5 vanaf vliegveld, uitstappen bij metrohalte Colon. Ruime schone kamer. Vriendelijk personeel, die je ook leuke tips geven. Leuk dakterras, met geweldig uitzicht op het vuurwerk tijdens 'Las Fallas' op Plaza del Ayuntamiento. Goede prijs/kwaliteitverhouding...een aanrader!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,3
    Ligging dicht tegen oude stad , op wandelafstand van trein ,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer en sanitair eerder klein maar ok gezien de beperkte tijd die je hier doorbrengt . Ontbijtruimte kan behoorlijk druk zijn gezien de beperkte capaciteit . Geluidsisolatie tussen kamers kan beter .

    Ligging dicht tegen oude stad , op wandelafstand van trein , metro en bushaltes , max 100 tot 200m, alhoewel de stad prima te voet te verkennen is . Na een langere wandeling kan altijd bus of metro voor de terugreis . Luchthaven via metro op +/-25 min. Station Valencia Nord ( hoofdstation) op 200 m. Verzorgd ontbijt , geen luxe maar al het nodige is er . Vriendelijk personeel , kennis Engels aan onthaal is ok .

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,2
    prachtige stad, erg goede ligging, behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    de ruimte voor het ontbijt was erg beperkt voor de grootte van het hotel. wegens ziekte was één lid van de groep afwezig en we konden onze kamer voor twee niet omruilen, we kregen geen korting, betaalden 6 nachten voor dubbele kamer met één persoon, alleen het ontbijt werd afgetrokken

    ontbijt was correct

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,3
    Mooie stad, vertrekpunt ons hotel was prima maar comfort hotel viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers, 3 persoons, was erg klein. Het was er erg warm, airco was niet werkzaam. Gevraagd om dit te verhelpen heeft niet gebaad. Twee-persoons bed was smal en aan de korte kant. Badkamer was klein en niet echt praktisch.

    De locatie midden in het historische centrum beviel ons het meest. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het was ok omdat we er eigenlijk alleen waren om te slapen maar volgende keer ga ik toch ook naast liggen voor meer comfort.

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: