Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BCN2STAY Apartments

Regomir, 21, Ciutat Vella, 08002 Barcelona, Spanje

#727 van de 1.300 vakantiewoningen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 313 beoordelingen over dit appartement

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,0
    Oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Op de foto's bij Booking.com stond op iedere foto een balkon, onze kamer had geen balkon. Na een regenbui bleek dat het plafond in de badkamer lekt. De douchekop was kapot, waardoor er water uit de zijkant spoot. De hele badkamer werd nat door het douchen, doordat de douchedeur kapot was. De schoonmaakster stofzuigde de kamer nooit, de vloer was daardoor vies.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Meer dan prima, met een goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast (een beetje onderschat dat je hier in het midden van de gotische wijk veel mee te maken hebt)

    Service door de host bij aankomst was goed. Daarnaast ligt de accommodatie op een prima locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    6,7
    Enorm vrijgast personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Enorm veel last van geluidsoverlast van de buurt. Rond een uur of 12 begint het lawaai uit een kroeg in de straat. Het gebulder van trommels en gezang staat gelijk aan die van de harde kern van een willekeurige voetbal club. Dit gaat door tot in de ochtend. Kamer is niet goed geïsoleerd tegen geluid. Dit houdt je echt wakker! De douche is erg klein en na elke douche ligt de hele vloer vol met water. Ook is het warme water erg snel op.

    Enorm vrijgast personeel. De kamers waren super schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,7
    Uitstekende locatie met basisvoorzieningen. Service kan veel beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden geen balkon maar werden niet gewezen op het dakterras. Hier kwamen wij een dag later zelf achter. Daarnaast was er met uitchecken niemand aanwezig en kon ik op beide telefoonnummers niemand bereiken. Zelf maar de sleutels in de kamer achtergelaten en een alternatieve plek gezocht waar we onze bagage konden stallen. Als je gasten uitchecken, zorg je simpelweg dat je aanwezig bent.

    Top locatie midden in het centrum. Klein maar leuk dakterras.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    6,7
    Locatie in centrum Gotische wijk, erg vriendelijke en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai op straat s nachts. Badkamer is erg klein, weinig ruimte en de vloer is snel nat. De deur draait naar binnen open wat erg onhandig is. Minimaal keukengerei om te koken: een thermoskan zou erg prettig zijn

    Locatie in centrum Gotische wijk, erg vriendelijke en behulpzame host.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,3
    Prima appartement met klein bed en kleine badkamer. Goed te doen voor 3 nachtjes.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een appartement op de 5e etage en er was geen lift. Het was een kleine smalle trapopgang en dat was een hele klim. Bovendien door de hoogte aardig wat geluidsoverlast s' nachts. Zorg dus dat je een appartement op de 2e of hooguit 3 e etage krijgt!

    De ligging midden in het centrum was heel fijn

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Perfecte plek om de Barcelona te beleven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inventaris van de keuken viel ons tegen. We wisten dat deze niet uitgebreid zou zijn, maar er misten een paar dingen zoals bijv. een afwasborstel/spons. Ook waren de pannen aan de kleine kant waardoor we bijvoorbeeld twee keer pasta moesten koken.

    De locatie was perfect en in gezellige wijk vol restaurantjes (heerlijke tapas bij Sensi vlakbij appartement). Je was snel in het centrum en anel op het strand. Kon niet beter. Plus de schoonmaakster kwam elke dag langs wat ook fijn was. En de host was ontzettend vriendelijk en liet ons al snel welkom voelen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,3
    Het was een leuk appartement maar jammer van de bovenvermelde minder goede dingen!
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De host spreekt geen Engels. Het poetsen was niet goed. De WiFi viel constant uit. Er lagen twee kakkerlakken in de kast met potten en pannen.

    De centrale ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,5
    Compacte maar verder prima studio om Barcelona te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine defecten aan deurtjes en kasten. Zou even opgeknapt moeten worden.

    Prima locatie op 300 meter van de haven. Bijna alles is op loop afstand te bereiken. Bakkerij met koffie direct aan de overkant.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    5,4
    Klein appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is zeer klein. Zeer kleine doucheruimte waar je telkens tegen de kraan of wand aanstoot. Na het douchen alles behoorlijk nat. Schoonmaakpersoneel komt alleen je prullenbak legen. We waren er 4 nachten en kregen geen schone handdoeken na 2 dagen.

    De locatie. Je bent snel in het centrum. De bakker (je kan ook take away koffie kopen) en de slager zitten tegenover het appartement

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,8
    Perfecte locatie - tof appartementje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Hier kan het appartement natuurlijk niets aan doen, maar er was heel veel nachtlawaai. Zatte mensen, de vuilnis werd opgehaald, de straat werd gekuist, ... Wij werden - met oordoppen - toch nog een paar keer wakker 's nachts en 's ochtends.

    - De ontvangst was super. We werden heel goed geholpen en mochten paar uur vroeger inchecken. We mochten op hun privé-WiFi zodat we geen last zouden hebben van eventuele overbelasting. - Het appartement op zich was klein maar fijn. We zaten op de 1e verdieping en hadden daardoor ook een balkon. Ook klein maar er konden twee stoelen op, was heel gezellig. - Alles qua voorzieningen was aanwezig: microgolf, borden en glazen, ... - De gang is smal (geen lift) maar wij geraakten zonder problemen met onze grote koffer boven. - Er werd elke dag schoongemaakt, wat een aangename verrassing was. - Je zit op 10 min wandelen van het strand (Barceloneta) en ook vlakbij de Ramblas (10 min) en Plaça Catalunya (15 min - handig omdat meeste bussen van het vliegveld daar stoppen). Ideale locatie dus. - Over het appartement is een bakker én een beenhouwer, en in het straatje een supermarktje, cafés, restaurantjes, ...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,2
    Leuke studio op een zeer goede ligging. Ideaal voor weekendje Barcelona.
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie ligt zeer gunstig. Op 10 min lopen van La Rambla en 5 min. van de haven.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,1
    Een lift in plaats van 5verdiepingen met de trap, en een...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een lift in plaats van 5verdiepingen met de trap, en een balkon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Mooie locatie in hartje Barcelona, met alle bezienswaardigheden op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gemis aan keukenspullen, lawaaierig nachtleven

    De locatie in het oude centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,3
    Dicht bij alles! Top locatie!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nacht lawaai van buiten.

    Locatie!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,8
    De plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Traplopen

    De plek

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    8,3
    Toplocatie en vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi historisch pand maar daardoor erg gehorig, je hoort alles wat buiten gebeurt.

    Toplocatie en vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    6,3
    De prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel erg luidruchtige buurt: ''s nachts veel jeugd op straat

    De prima lokatie

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    8,8
    warm welkom en extra info ivm de leuke dingen om te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Groep

    de beklimming tot de 5de verdieping op een smalle trap, gelukkig kon de bagage beneden worden achtergelaten.

    warm welkom en extra info ivm de leuke dingen om te bezoeken

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    5,8
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De straat: donker/kil/smal. Appartement: smalle trappen, wel heel erg gehorig (rockcafé hele week geopend, dus herrie) en super koud.

    De locatie. Bakkerij dichtbij, nabij de ramblas.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: