Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Cortes 2-sterren

Santa Ana, 25, Ciutat Vella, 08002 Barcelona, Spanje

#289 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3976 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,6
    De ligging midden in het oude centrum en de ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad was erg glad en daarmee gevaarlijk. Een matje zou al helpen. Verder prima prijs-kwaliteit verhouding.

    De ligging midden in het oude centrum en de ruime kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Geweldig om bij het ontbijt koffie naar keuze te krijgen,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kussen is keihard en wifi op de kamer deed het nauwelijks

    Geweldig om bij het ontbijt koffie naar keuze te krijgen, persoonlijk gezet door een barista. Locatie is ook echt top.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Centrum Barcelona voor city trip
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Voor Spaanse begrippen was het ontbijt goed. Vergeleken met Duitsland of Nederland is het ontbijt karig te noemen. De prijsklasse is te hoog voor het kameroppervlak en het comfort. De ruimte in de badkamer hield niet over.

    Zeer centraal gelegen. Op 5 minuten wandelafstand van de metro en direct aan de Ramblas gelegen. Vriendelijk behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,6
    Ruime kamer met propere badkamer , lift aanwezig !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan voorkant dus wel beetje straatlawaai maar dat is nu eenmaal in een stad

    Ruime kamer met propere badkamer , lift aanwezig ! Vriendelijk personeel. Standaard ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,1
    Fantastische ligging, maar prijs-kwaliteit geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor die prijs hadden we misschien toch iets meer verwacht. Vooral het ontbijt was ondermaats, alsook de ruimte waar je het ontbijt kon nuttigen. De bedden piepten en kraakten aan alle kanten, maar de matrassen vielen beter mee dan in eerste instantie gedacht. Wel een héél gehorig hotel, zonder oordoppen doe je hier geen oog dicht!

    Fantastische locatie! Nog net niet op de Ramblas zelf. Heel vriendelijk personeel dat allemaal minstens een klein woordje engels spreekt. Grote ruime kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,9
    Goede ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontvangst door de mannelijke bediende had iets vriendelijker gekund. De vrouwelijke medewerksters waren erg vriendelijk. Bedden met laken en deken.

    Kamer was schoon en netjes. Iedere dag werd het bed opgemaakt (laken en deken), opgeruimd en schone handdoeken opgehangen. Ontbijt is goed. Koffie is lekker. Zeer vriendelijke bediening in het ontbijtzaaltje. Uitstekende ligging. Veel winkels en restaurants in de directe omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne accommodatie vlakbij de Ramblas en Playa da Catalunya. Het is een simpel maar fijn hotel. Fijn ontbijt en medewerkers die zorgen voor een lekkere cappuccino in de ontbijtruimte.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Gewoon een goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een vroege check out. Als we een take a way voor ontbijt hadden kunnen krijgen, had ik een 10 gegeven! Dit hadden ze niet.

    Ruime, stille, schone kamers in een hotel op een goede locatie!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    We hebben ontzettend genoten van de stad en de afstand van het hotel naar de ramblas was ook fijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel aan de balie had er niet zo veel zin in had zeker wat vriendelijker mogen zijn. Wij zouden niet meer boeken als we geen kamer aan de achterzijde zouden krijgen. Aan de voorzijde vreselijk veel herrie (vuilophalen) tot rond 1 uur iedere avond

    Het ontbijt was heerlijk personeel bij het ontbijt erg vriendelijk en behulpzaam koffie was super lekker. De kamer was ruim en een koelkastje wat heerlijk was bedden wat smal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    5,4
    In de reviews stond dat de kamers stil waren, ik had in de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de reviews stond dat de kamers stil waren, ik had in de aanvraag ook speciaal vermeld dat ik een stille kamer wou, maar we kregen een kamer aan de straatkant en er was zeer veel straatlawaai.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Goede locatie, geen overdreven luxe. Basis ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal. Man aan de receptie was zeer kortaf en niet vriendelijk. Keek je niet aan, en elke vraag was teveel en werd met een zucht beantwoord.

    Locatie, zeer centraal gelegen. Prima basis ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,3
    Prijs/kwaliteit en liggen een topper!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste enkele stopcontacten op de slaapkamer.. enkel 2 stuks op de badkamer

    Het ontbijt prijs kwaliteit was goed! En zeer verzorgd! Het is een zeer proper hotel! Met vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,6
    Wij komen hier al jaren !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wij komen hier al jaren. Jaarlijkse uitje met vriendinnen, oa voor de Rebajas. Leuk hotel middenin het centrum. Ramblas om de hoek, halte van de Aerobus om de hoek. Kamers zijn schoon. Elke dag schoonmaak, schone handdoeken. Goed ontbijt, verse croissantjes en broodjes en heerlijke koffie ! Goede wifi ontvangst. Vraag een kamer aan de achterkant , dat is rustiger.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,1
    zeer centrale ligging, mooie propere kamer,beperkte keuze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    kleine badkamer de wc stond in de weg om uit het bad te stappen

    zeer centrale ligging, mooie propere kamer,beperkte keuze ontbijt, goede prijs/kwaliteit

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Super locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, maar gezien de prijs zeker acceptabel.

    Super locatie. Heerlijke vers gemaakte koffie (espresso, cappuccino, etc) bij het ontbijtbuffet. Overall prijs/ kwaliteit prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,9
    Redelijk grote kamer voor 2 personen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt viel tegen, was vrij eenvoudig, maar in de directe nabijheid heb je genoeg goede alternatieven (o.a. precies er naast en er tegenover). Parkeren kun je alleen in een parkeergarage in de buurt, het is immers een straat zonder verkeer.

    Redelijk grote kamer voor 2 personen. Goede douche. Afgesloten bagageopslag. De locatie is perfect, dichtbij Plaza Catalunya en als 1e zijstraat links van de Ramblas.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,1
    Voor deze prijs een uitstekende locatie en goed ontbijt. Midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had een kamer op de 5' verdieping, deze was zeer gehorig m.b.t. airco en ventilatoren boven op het dak. Wel een groot balkon

    Ligging, vlakbij Ramblas en Place de Catalunya, op loopafstand van metro en bussen. Ontbijt is voor deze prijs toch wel meer dan goed, vers gezette koffie en diverse vleeswaren.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    9,6
    Centraal gelegen, zeer gastvrij hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In oktober staat de airco niet meer op verkoelen maar op verwarming, dus enige manier om te koelen is raam openen en dat is de hele nacht rumoerig. We zaten in 108 ruime kamer aan de straatkant en hadden alleen 2 stopcontacten in de badkamer

    De centrale ligging en de gastvrijheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    8,3
    AANRADER
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie /thee faciliteit op de kamer Badkamer zou een opfrisbeurt mogen hebben zoals in kamer 206. Die had een mooie badkamer. Misschien wat tomaat en komkommer bij het ontbijt. De harde broodjes waren snel op als je na half 10 gaat ontbijten. Maar ja.

    De ruime kamer. Goede bedden . En iedere dag keurig weer .Zou het zeker aanraden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,3
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer zijn weinig stopcontacten, niet naast je bed en dat is toch wel erg handig om bijv. je mobiel op te laden.

    Nette kamer, elke dag krijg je schone handdoeken en wordt je kamer netjes gemaakt. Ontbijt is goed, met heerlijke verse koffie , personeel is aardig. Ligging is ideaal, midden in het centrum, perfect hotel voor een citytrip . Wij hebben genoten van Barcelona .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 5 nachten

    het ontbijt, weinig keus, mindere kwaliteit, kaas in plastiekjes,......was gelukkig inclusief!!

    de locatie ( op 100m van de Ramblas en 200m van Placa de Catalunya), leuk kamertje (behangpapier mss eens aan vernieuwing toe) met een recent badkamertje, proper, leuk terras zonder inkijk, zaten op vijfde verdiep, vriendelijk personeel, echt top!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    alles was in orde, personeel was behuldzaam en superlocatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    kuisen kan grondiger: kasten en lampjes hadden een dikke laag stof kamer is wat krap

    goed ontbijt, wel graag wat groenten (tomaten, komkommer) rustige en zeer goed gelegen locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Super centraal gelegen hotel waar we zeker nog eens terugkomen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Om te kunnen muggenziften, de kleerkast! Deze is hilarisch ingericht. Als je de deur opent dan zie je de leggers die half achter de deur zitten ingebouwd. Compleet onlogisch en onpraktisch. En niet enkel in onze kamer, ook in de kamer van onze vrienden. Maar who cares... :-) Je kan je kleren netjes weghangen en gaan genieten van wat Barcelona te bieden heeft!

    Dit hotel ligt in het centrum van Barcelona, slechts 30 meter van de Ramblas en Placa de Cataluyna. Nochtans dat het zeer druk is in het centrum van Barcelona, hoor je niets van de straat. De straat van het hotel is trouwens verkeersvrij op uitzondering van taxi's en leveranciers na. Het personeel is zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam, en helpen je vooruit in diverse talen. De kamers zijn netjes en proper. We hebben al in diverse 4 -en 5 sterren hotels geslapen maar nog nooit hebben we zo een fluisterstille airco meegemaakt die tevens ook goed werkt. Deftige flatscreen aan de muur. Het ontbijt is prima, basic maar prima. Diverse soorten vlees maar slechts één kaassoort, de allerhande confituur en de nodige fruitsoorten en vele yoghurtsmaken. De keuzen tussen enkele smaken van brood en donuts. Koffie en thee krijg je aan de tafel geserveerd. En wat helemaal een pluspunt is, alles is glutenvrij (op het gewone brood na)! De mensen met Coeliakie krijgen vacuüm verpakte broodjes of baguettes. Het hotel beschikt over een goede gratis wi-fi en is cosy ingericht. De badkamer is netjes en mooi ingericht, inclusief bidet en haardroger. Iedere dag netjes gepoetst. Ideaal hotel voor een citytrip van 5 daagjes Barcelona. Zeer centraal gelegen en volledig rust. Voor een 2 sterren hotel, mag deze er nog wel één ster meer krijgen van ons.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je de kamer verliet sloot je ook de elektriciteit, omdat je de sleutel mee moet nemen. Op zich goed, maar de koelkast werkte dan ook niet meer.

    Goede locatuue

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    8,8
    Super kom nog terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zicht op de kamer. Citytrip dus veel waren we niet op de kamer

    Ontbijt goed lekkere cappuccino.heel vriendelijke man aan het ontbijt Vriendelijke dame aan de receptie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,3
    Fijn hotel met een prima prijs/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Aan de achterkant van het hotel sliepen veel zwervers. In het donker teruglopen naar het hotel vond ik minder prettig.

    De accommodatie ligt vlak bij de Rambla (100 m.) Bij aankomst gaf de reptionist ons meteen een plattegrond van de stad. We waren vroeg en konden nog niet inchecken.Onze bagage konden we in een daarvoor bestemde (afgesloten) ruimte achterlaten. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Prima prijskwaliteit verhouding op prima plek in de stad
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt redelijk: simpel en elke dag zelfde. Wel fijn als alle kamerdeuren gesmeerd worden want dat gepiep zorgde voor wat geluidsoverlast in de ochtend maar heb er niet wakker van gelegen

    Prima uitgangspunt dus lokatie. Rolluik voor het raam dus heerlijk donkere kamer. Geluid van buiten weinig last van ook al was de kamer aan straatzijde. Elke dag schoonmaak en handdoeken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    Goed verblijf, kamers en ontbijt konden beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen. Weinig keuze en variatie. Wel attentvol personeel. Hygiėne in de kamers kon beter (stoffig).

    Behulpzaam personeel, schitterende ligging (goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, veilige omgeving)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    8,3
    Ligging was perfect, makkelijk verplaatsbaar.
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig stopcontact.. Maar goed als dat het enige minpuntje is

    Ligging was perfect, makkelijk verplaatsbaar. Goed ontbijt vriendelijk personeel. Kamers ruim genoeg en aardig dat er een welkom attentie klaar stond

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,8
    Centraal gelegen en zeer schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een ruime en vooral schone kamer. Super centrale ligging, in een zijstraat van de Ramblas en vlakbij Placa Catalunya. Ontbijt was prima met o.a. croissantjes, gekookte eieren en fruit. Op onze kamer (nr. 502) was een kluisje aanwezig. Dit kostte € 20,00 borg die we bij het uitchecken weer terug kregen. Wij hadden een kamer zonder balkon, er zijn ook kamers met balkon. Als we nog een keer naar Barcelona zouden gaan zouden we zeker voor dit hotel kiezen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    9,2
    Zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijt ruimte was beetje klein maar het ontbijt was in orde en lekker.

    mooi hotel gelegen in een zijstraat aan de ramblas, kamers waren vernieuwd en modern. Wij sliepen achteraan en geen last van geluidsoverlast of dergelijke. Badkamer was mooi en proper, net zoals de kamer. Wij logeerden hier 1nacht als tussenstop maar is een aanrader voor meer nachten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    9,2
    Ideaal hotel voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een extra stopcontact.

    Propere ruime kamer en badkamer. Lekker ontbijt. Zeer centraal gelegen. Goeie prijs- kwaliteit. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    6,7
    Voor een stedentrip een goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de bedden lagen dunne dekens en die roken echt niet lekker. Het linnengoed en sprei over het bed was wel schoon. Het ontbijt was matig. Bekertjes goedkope joghurt en koud gekookt ei. Kaas als een velletje stopverf ingepakt in plastic. Wel een croissantje, dat weer wel. Alleen in het weekend coctailvruchtjes uit blik. Wel beschikbaar waren appels en sinaasappels.

    De Ramblas was op minder dan 2 min. lopen van het hotel. Wij hadden een kamer aan de achterzijde van het hotel zodat we niet teveel last hadden van het het geluid van het buitengebeuren. De kamer was basic maar wel schoon. Elke dag schone handdoeken en prima douche. De bedden waren goed. Wifi werd per etage (hal/ontbijtruimte/kamer) aangeboden en was goed. Wel moest je per etage opnieuw inloggen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Heerlijke centrale ligging!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    's Nachts hoor je de mensen die voorbij komen heel goed. Dat komt door het smalle/hoge straatje waar het aan ligt waardoor alles door de straat galmt. Maar waar in Barcelona heb je dat niet? Het heeft onze nachtrust in ieder geval niet erg gestoord.

    De ligging van het hotel is echt perfect! Super centraal! Je loopt de deur uit en je staat op de Ramblas, dicht bij de metro, de winkels en de restaurantjes/terrasjes. Verwacht geen super-de-luxe hotel, maar alles is netjes! Kamers zijn schoon, ontbijt is basic en voor een paar dagen helemaal prima!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    4,2
    Geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer pover,alles zo goedkoop mogelijk,soms brood van daags te voren.Kartonnen muren,zeer rumoerige buurt 's nachts,elke dag om 23.30 uur kwam de vuilniskar!

    Badkamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,9
    Prima mede door het mooie weer fantastisch weekend gehad in een prachtig Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan wat gehorig zijn op de gang Zelf geen last van gehad.

    Locatie. Prijs/kwaliteit Hygiëne Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima ontbijt met heerlijk koffie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    8,3
    Heel fijn hotel om In Barcelona te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming/airco is in de nacht nogal lawaaiig, die hebben we uitgezet.

    De locatie is super, heel centraal en een voordeel is dat je maar kort hoeft te lopen naar de bus die naar het vliegveld gaat. Het hotel is niet duur, je zou daardoor niet verwachten dat het zo goed is. De koffie bij het ontbijt is fantastisch. Ook de croissants heerlijk. We hadden kamer aan de achterkant, raam kon open en het was rustig. Wat je af en toe wel hoort zijn andere gasten, maar dat ligt aan de gasten. Hotel is een aanrader!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,1
    Het hotel was goed gesitueerd ,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was veel lawaai , we zaten op het 3 de verdieping kant van de straat en was veel lawaai Ook was onze kamer juist naast het onderhoudskost waar de schoonmaakster haar kuisgerief moet nemen , daar was dan ook morgens vroeg lawaai Het ontbijt was niet zo denderend en men kreeg maar 1 koffie , De 3 de dag vroeg hij zelf niet wat we moesten hebben , automatisch bracht hij koffie !! De receptioniste was ook niet zo vriendelijk

    Het hotel was goed gesitueerd ,

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,1
    Perfect voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren erg gehorig. Wij hadden iemand naast ons die enorm snurkte en hier konden wij goed van meegenieten

    De ligging van het hotel is gewoon perfect. Je zit in de buurt van alle highloghts een hoop lekkere eettentjes om de hoek.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt heel veel lawaai door het personeel en heel warm om te ontbijten Tevens dubbel boeking ze vroegen onze familie kamer om te ruilen voor 2x2 persoons kamer--> dat deden we dus niet.

    De locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,9
    ligging was zeer centraal, propere kamers, geen te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    onvriendelijkheid receptie,zelf geen bedankt bij uittcheck. vieze geur van de vuile was die aan de lift stond opgestapeld

    ligging was zeer centraal, propere kamers, geen te uitgebreid maar verzorgd ontbijt. vriendelijk personeel ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    9,2
    Prima hotel op goede plek. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Een bed was doorgezakt. We hebben het niet gemeld dus weten niet of het goed opgelost zou zijn. Beetje weinig waterdruk voor het bad (op de 5e verdieping)

    Super locatie. Vriendelijk personeel. Leuke kamer. Goed ontbijt met heerlijke koffie, per kopje gezet en meerdere kopjes mogelijk! Koelkastje op de kamer ook fijn. Geen geluidsoverlast gehad (5e verdieping)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,1
    Perfecte ligging met minpuntjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt had beter gekund: bv. er was geen bruin of volkorenbrood en de overige keuze was beperkt (bv. geen afwisseling in toespijs, geen zacht gekookt eitje of spiegelei). Maar de koffie/thee en de ontbijtruimte waren wel OK. Wij hadden aan de receptie onze te versturen ansichtkaarten toevertrouwd; die zijn nooit ter bestemming gekomen ... ??? Veel drukte in het hotel tot laat 's avonds (wegens de pianobar) en de kamerdeuren klappen met veel lawaai dicht. Er zou in elke hotelkamer een bordje moeten hangen waarop aangedrongen wordt de rust van de andere hotelbewoners te respecteren en de kalmte in het hele hotel te bewaren..

    De perfecte ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    10
    Geweldige locatie achter Ramblas!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Niets viel tegen!

    Geweldige locatie! Dichtbij Ramblas en Pl. Catalunya (vliegveldbussen en Hop-On-Hop-Off-bussen). Goede prijs- en kwaliteitverhouding. Bereidwillig en vriendelijk personeel! We zouden het iedereen aanbevelen!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,5
    voor herhaling vatbaar, zeker door de goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    iets meer tafeltjes / ruimte voor het ontbijt

    het ontbijt was "basic" maar lekker. Verzorgde kamers, alle comfort aanwezig. Leuk welkomstgeschenkje gekregen :-)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    9,2
    Fantastische ligging, propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische ligging, propere kamer. Ontbijtbuffet is niet zeer uitgebreid, maar is zeker voldoende. Kamer voor twee personen met aparte bedden is voldoende ruim. Geen lawaaihinder.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Super locatie correcte prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie correcte prijs/kwaliteit

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,8
    Aanrader zonder ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer pover en om koffie moest je bijna bedelen

    Zeer centraal gelegen en toch goed geslapen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie is echt top en het personeel aan de receptie was super behulpzaam en vriendelijk!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Prima hotel voor bexichtigen stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche stroomde niet goed weg.

    De plek was super. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    6,3
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dubbel bed. 2 enkele gevraagd bij de eerste reservatie

    Locatie/terras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    voor herhaling vatbaar !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    goede prijs/kwaliteit verhouding, ontbijt ok, ruime kamer, vrouwelijk personeel super vriendelijk, zeer goede locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Zeer centrale ligging, ruime kamer, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Gehorig, klein bed.

    Zeer centrale ligging, ruime kamer, goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krakende bed

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    stof op de vloer

    ligging centraal

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Geweldige locatie, mooie kamer , vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De koffie bij het ontbijt en het dakterras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Heerlijk schoon hotel in prachtige levendige omgeving
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt wat krapjes maar wel te doen

    De ligging van het hotel was perfect, de kamer heel schoon!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,9
    Goed hotel vriendelijke service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtje had uitgebreider gemogen

    De locatie was zeer goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,9
    Was blij met ons verblijf, mooi, proper en goed georganiseerd hotel! En een top ligging!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was lekker maar basic.

    mooi terras, propere kamer! Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,5
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt, top locatie, nette kamer!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    5,4
    Weinig comfort voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig comfort voor de prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vuilbakjes niet geledigd en geen zeepjes bij aankomst.

    Onthaal, terras en koffieman.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,2
    Was goed verblijf erg centraal gelegen met openvervoer en winkels makkelijk te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 personeelslid die het ontbijt verzorgden was niet aardig.

    Kamer waren netjes en het ontbijt was goed verzorgd .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,1
    was top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de deuren van de kamers die redelijk piepen.

    ontbijt was in orde, de kamers waren ook schoon en verzorgd. heel goe gelegen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    6,3
    Goed centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai

    Goed centraal gelegen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel overlast van lawaai

    Locatie is super

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Prijs verhouding was goed.?goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geur vanuit badkamer? (Riool lucht)

    Omgeving

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,8
    Een heerlijke stedentrip, hotel midden in centrum en toch rustig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is laag en je verwacht eigenlijk minder daarvoor. Maar het is echt prima en ga vlgd keer weer daar naar toe

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,6
    Een echte aanrader, ideale locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamers,en een goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,2
    Zéér goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging

    Klant vriendelijk en ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    10
    Fantastisch, genoten, heerlijk gegeten, super geshopt en heel veel gezien.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    heerlijk ontbijt en fantastische locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Super hotel voor een citytrip
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was super! Het was er schoon en netjes. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Zuiver, goede locatie, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zuiver, goede locatie, goed ontbijt... ideale prijs-kwaliteit verhouding!

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: