Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cortijo Barranco 1-sterren

Carretera Arcos-El Bosque Km 5,7, 11630 Arcos de la Frontera, Spanje

#11 van de 21 hotels in Arcos de la Frontera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 96 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    We hebben genoten van gastvrije sfeer op unieke locatie waar de eeuwen geschiedenis voelbaar zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer is ook authentiek... als je van modern design houdt, ben je hier niet op je plek.

    De locatie is echt geweldig, magnifiek uitzicht en rustig. Heerlijk zwembad, heerlijk ontbijt met eigengemaakte producten. Als je van authentiek houdt, ben je hier helemaal thuis. Fijne binnenplaats.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,7
    Heerlijke werk gehad, maar prijs kwaliteit klopte niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Huisje (2 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud van het huisje. Er waren dingen kapot, het was niet schoon, keukengerei onvoldoende aanwezig. Meubilair zeer matig bijv geen eetstoel bij de tafel. Met bord op schoot dus!

    Mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Heerlijk zwembad!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    Ideaal voor een rustige vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking.com geeft verkeerde coordinaten, gebruik die niet! Gebruik die van de eigen website van cortijo barranco.

    Rust, prachtige patio, zeer mooi zwembad. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,9
    Authentiek verblijf op een unieke plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks het mooie weer was het zwembad al gesloten en de ligstoelen al opgeruimd en nam men ook niet de moeite om deze voor ons te pakken.

    Locatie. Een schitterend uitzicht. Authentiek.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    5,0
    Als je een 4 pers.huisje boekt, zie je de foto's van het huisje met het uitzicht. Dat krijg je niet!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Huisje (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    Wij kregen niet het huisje wat we dachten gehuurd te hebben: op de foto's het huisje met de rode stoeltjes. Ons werd een heel akelig huisje zonder buitenmubilair bij de parkeerplaats toegewezen. Of een appartementje op de binnenplaats. We zijn zelf het huisje wat we hadden geboekt op gaan zoeken en het bleek wel vrij te zijn! Na lang praten en boos worden en veel smoezen van hun kant, mochten we daar toch uiteindelijk in. Het uitzicht en de plek is fantástisch, het huisje zéér eenvoudig. Geen douchegordijn, veel lampen die het niet deden. En het ontbijt karig en duur en voor één eitje betaal je 4 euro extra. Maar met een eigen huisje hoef je daar geen gebruik van te maken. Als je een 4 pers. huisje boekt, krijg je altijd de foto's te zien van het huisje met het uitzicht. Maar dat krijg je dus niet!

    Het waanzinnig mooie uitzicht vanaf ons 4 persoons huisje.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Prachtige locatie met dinermogelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Huisje (6 Personen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijke 3-gangenmenu’s

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    7,9
    De ligging en het gebouw op zich.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging en het gebouw op zich.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    10
    Geweldig, echt een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is niet bijzonder

    Gezellige en knusse accomodatie, op mooie locatie, lief en behulpzaam personeel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,8
    Schitterende patio waar je heerlijk kan genieten van de rust...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Schitterende patio waar je heerlijk kan genieten van de rust en even verderop een fantastisch uitzicht over het landschap.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed, ontbijt, diner

    Locatie

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie!

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    10
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heerlijk ontbijt. Avondmaal iets te sober. Fantastische lieve mensen. Een plaats om tot rust te komen

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,3
    De omgeveving, locatie, zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt zeer matig, ontbijtpersoneel niet ok

    De omgeveving, locatie, zwembad

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: