Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Costa Brava 3-sterren

Anselm Clavé 48, 17300 Blanes, Spanje

#6 van de 10 hotels in Blanes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 903 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    10
    Geweldig hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Netjes, schoon en goede service. Auto op afgesloten binnen terrein kunnen parkeren. Hotel geboekt met ontbijt, en omdat we vroeg in de ochtend al deden vertrekken kregen wij het ontbijt als picknickpakket mee. TOP!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    1 nacht verbleven, doorreis ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. De ruimte koel qua interieur, eten groot keuken. Variatie genoeg dat wel.

    1 nacht verbleven, doorreis ervaring. Ontvangst correct en vriendelijk. Afgesloten garage ( fietsreis) kamers basic maar verzorgd. Ontbijt gaf mij een school gevoel....niet echt gezellig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    In een vierpersoonskamer is het fijn als iedere persoon zijn/haar handdoek kan ophangen en drogen. Rekje om zwemhanddoeken en badspullen te drogen.

    zwembad op het dak en de loopafstand van het stadje en strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    10
    een heerlijk hotel in blanes voor een super prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren geen gekookte of gebakken eieren dat was het enige minpunt voor de rest was het ontbijt heerlijk en de koffie en thee ook

    Personeel zeer meegaand en aardig ze helpen je werkelijk met alles je kan alles zo vaak vragen als je wil en altijd helpen ze je super gewoon het hotel heeft al meer dan 50jaar ervaring en dat merk je in deze prijs klasse de beste keuze

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Goed hotel voor overnachting
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt aan een doorgaande straat vlakbij het centrum. Betalen voor parking hotel.

    Goede ontvangst en behulpzame receptie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,5
    Voor een mooie prijs een nette kamer met prive parkeren, op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lang wachten bij de koffieautomaat bij het ontbijt!

    Voor een mooie prijs een nette kamer met prive parkeren, op wandel afstandvan het strand.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,1
    zeer goed doorreis hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind) met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    nachtlawaai

    de kamer was ruim en netjes, hotel in het algemeen. Ontbijt was ook goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Erg gehorig, ontbijt niet fris.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig, ontbijt niet fris.. vettig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    Goede locatie, nette kamers, zwembad op het dak en een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra bed op de kamer was erg klein voor een volwassenen

    Goede locatie, nette kamers, zwembad op het dak en een uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    Vriendelijke ontvangst
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Vriendelijke ontvangst

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,6
    leuk hotel met aardig personeel in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lekker ontspannen op je kamer na een lange fietstocht

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    6,3
    Degelijk verblijf maar kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was saai en matig

    Hygiëne op de kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    8,8
    Prima voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke straat met veel scooters maar met de ramen dicht niets meer te horen.

    Bedden en airco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,8
    Airco maakte veel lawaai in de nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakte veel lawaai in de nacht. Kamer was vrij klein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,8
    Personeel v
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind) met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel v

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit is meer dan prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balie personeel zou wat vriendelijker mogen zijn.

    Het geheel. Keurig, schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Mooi uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Hotel voor ons erg bekend.

    Het personeel. Alle dagen schone handdoeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    6,7
    Voor tussenstop matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doucheruimte klein

    Iets meer uitgebreider brood oud en geen ei of gebakken

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    5,8
    Voor 5 dagen best uit te houden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Brood niet vers Douche gordijn plakt tegen je aan

    Koffie goed Locatie Parkeer gelegenheid

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    7,5
    Ik was er met mijn schoonzus.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Sluiten vd bar erg vroeg zelfs in het weekend. 21.30uur. Wij begrepen het wel, weinig mensen.

    Ik was er met mijn schoonzus. Personeel erg attent. Badkamer alle dagen voorzien van schone (bad)handdoeken.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    Personeel was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel is erg gehorig. Wij kwamen er ook achter dat het hotel voornamelijk geboekt wordt door reisorganisaties voor slechthorenden of niet horende mensen. Hierdoor kon het zo af en toe een herrie zijn, maar op zich heb ik me daar niet echt aan gestoord.

    Personeel was erg vriendelijk. We hadden van tevoren heel weinig verwacht van het hotel i.v.m. de foto's die we gezien hadden. Het hotel zag er in het echt veel beter uit!

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    T was gewoon precies wat wij wilden, prijs kwaliteit prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren ietje moeilijk maar logisch midden in het centrum

    T was gewoon precies wat wij wilden, prijs kwaliteit prima en het personeel super vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,1
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    5,8
    locatie en parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    locatie en parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    10
    De vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik miste fruit/groenten

    De vriendelijke bediening

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    Het diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het diner

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,1
    Airco, zwembad, ligging hotel, veilig parkeren
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt, gedateerde kamer, bed

    Airco, zwembad, ligging hotel, veilig parkeren

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: