Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Best Da Vinci Royal 4-sterren

Mayor, 53-55, 43840 Salou, Spanje

#11 van de 45 hotels in Salou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1296 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,6
    Perfect hotel, eten was boven verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Er viel weinig tegen, maak nog een fitnesruimte binnen dan is het helemaal af.

    Mooie kamers, ontbijt en avond eten was perfect. Ligging midden in het centrum van Salou

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,2
    Een aanrader, goed hotel, goede locatie maar slecht restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Er was een keukenhoek in de kamer met twee kookplaten, magnetron en grote koelkast. Jammer dat er geen keukentextiel was. Je kon nu je glaswerk en servies niet goed afwassen of afdrogen. Het ontbijt was goed maar niet bijzonder. Wij hebben een avond in het restaurant gedineerd, buffet, dit was slecht. Geen smaak en alles was lauw of koud. Absoluut niet doen. Zonde van het goed.

    de kamer was groot en schoon, de bedden voortreffelijk (wij hadden twee bedden van wel 1,60 breed) en fijn dat er ook twee gewone stoelen waren . Badkamer met een heerlijke douche. Balkon met zitje. Op de dag van vertrek moesten we vroeg weg, konden dus niet ontbijten. Zonder bijbetaling konden we een ontbijtpicknick bestellen, deze stond om 7.30 voor ons klaar, prima verzorgd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    9,2
    Echt niet verwacht !!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stoelen in het restaurant moeten eigenlijk softtoppen onder gezet worden is wel veel lawaai,de ouderen mensen kunnen ze niet oppakken (zijn zwaar).Voor de rest doe zo voort👍👍

    Alles was in orde

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    De prijs kwaliteit is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden kamer 628 met uitzicht op het zwembad en in de middag de zon op het ruime balkon...maar werden tot laat in de avond veel last van de lift. Deze zat aan de kamer vast en veroorzaakt veel wat overlast. Wij zijn mensen die er vroeg af zijn en niet al te laat gaan slapen. De grootste afknapper kreeg ik op de dag van vertrek. Wij moesten om kwart voor 8 in de morgen met de tranferbus naar het vliegveld en checkten om 7 uur uit om met de gedachte nog een bakje koffie en een broodje te eten. Bij receptie medewerker Luiz zeer onvriendelijk bejegend...er kon nog geen goedemorgen vanaf...finito? vroeg hij .. wich roomnumber...en klaar was ie. Ik zeg is er geen koffie of i.d. ofzo?....no 8 o'clock restaurant closed. Dit heb ik nog nooit eerder mee gemaakt en heb al in veel hotels geslapen. Ook afgelopen oktober in Best Maritim konden we om 6 uur gewoon in restauran brood en koffie nuttigen. Zelfde keten dus je zou zeggen. Het gaat mij niet eens om het brood maar meer op de manier hoe je bejegend word. Jammer want het was een flinke afknapper op een verder prettig verblijf.

    De prijs kwaliteit is erg goed. Overal lekker schoon. Mooie ruime studio met een keukentje met oven/magnetron en 2 kookplaten. Ook is ereen koelkast aanwezig. Eten is goed te noemen. Veel keuze, je hebt wel vaak dezelfde gerechten erbij zitten maar voor wat je ervoor betaald(in het voor seizoen) is het prima te doen. De eerste avonden aten wij gelijk om 19:00 uur...maar omdat alles al minimaal een half uur voor de tijd op het buffet stond, was het eten lauw tot gewoon koud. Als je een uurtje later at was het te doen. Wel was het dan drukker tot soms vol...of moest je soms wachten op een tafel maar niet hinderlijk. Overwegend in die tijd Spaanse senioren wat wij best prrttig vonden. Al met al een goede tijd hier gehad. Maar zal volgende keer toch wat later in het jaar naar Hotel Best Maritim gaan. Omdat dat zo vroeg in het seizoen nog niet open is, kozen we voor Da Vinci. Sommige van het personeel waren vriendelijk ...vooral in het restaurant waren de verschillen groot...mannelijk personeel vriendelijk en vlot. Vrouwelijk wat minder deden hun werk maar daar had je het mee gezegd. Het barpersoneel was top.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,8
    Comfortabel, schoon en prima ligging
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren op doorreis. Prima hotel, goede bedden Hadden voor het gemak ontbijt en avondeten geboekt bij de kamer en dit was echt zeer goedkoop. Uitgebreid buffet

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Water in zwembad was wel heel koud, graag een ietsje,pietsje warmer, de zee was een stuk warmer.

    Mooi appartementhotel niet ver van het strand in Salou. Mooie grote kamers, prijs-kwaliteitsverhouding prima in orde.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was waardeloos viel steeds weg ik heb voor € 40 mijn bundel moeten opwaarderen omdat het niet werkte zeker een punt om aan te werken

    Het ontbijt was prima , de kamer was heel netjes en goed schoon en de locatie was voor ons perfect achter de boulevard bushalte vlakbij ja prima !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    9,6
    Prima hotel!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens. Een groot kussen voor 2 personen is niet handig

    grote, schone kamer Heerlijke bedden, behalve de kussens. Goede ligging vlakbij het strand en gratis parkeren in de straten achter het hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,3
    Buffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Alles was keurig geregeld overal werd er ook goed opgelet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het best duur

    Alles was keurig geregeld overal werd er ook goed opgelet

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,8
    Fijn hotel in een goed buurt, dichtbij strand en centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken aanwezig in de studio maar geen keukenhanddoeken of afwas producten. Ook niet aangegeven op de website.

    Ligging, badkamer, hygiene..

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Voor de rest geen op of aanmerkingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed

    Voor de rest geen op of aanmerkingen..mooi, schoon, perfect!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,9
    Ok voor alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Frigo maakt lawaai

    Bed en balkon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,2
    Alles top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles top

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,3
    Prima genoten van ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Goed ontbijt, goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,5
    Het hotel ontbijt en kamer was heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ontbijt en kamer was heel goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,8
    Prima!
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging tov centrum en perfect ontbijt. Kamer prima in orde, zelfs keukentje op kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    prima hotel voor 6 mannen die de rally catalunia gevolgd hebben.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    veel lawaai aan voorzijde (wij hadden daar kamer)

    prijs/kwaliteit onberispelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Lopend buffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lopend buffet

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    9,2
    Superrr
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was gewoon supergoed!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    7,1
    ja
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    avond programma

    ja

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,5
    Ga er nog wel een keer weer naar toe
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Diner was eten vaak lauw

    Kamer op de begane grond

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    8,3
    Voor een heel schappelijk prijsje halfpension, waar doen ze...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor dit bedrag past het niet om te zeuren. Als je hier langer zit zal het eten en wat gehorige kamer tegenvallen. Maar goed, wij zouden in een stad als Salou nooit langer verblijven, haha.

    Voor een heel schappelijk prijsje halfpension, waar doen ze het van? Vliegveld Reus op 15 minuutjes rijden. Locaties vlak bij strand.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,9
    De ligging was ideaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Je betaald voor een parkeerplek per nacht €14,- . en als je dan terug komt dan staat de directeur op je plek, omdat dit de eerste plek bij binnenkomst is. Beetje jammer en respectloos.

    De ligging was ideaal. zo vanuit het hotel het centrum in. Het was compleet, schoon en netjes.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,9
    De ligging was prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat de airco niet versteld kon worden. Voor mij was het prima voor m'n vriendin iets te koud maar prima op te lossen met een extra deken

    De ligging was prima!

  • Beoordeeld op: 6 april 2015

    6,3
    de ligging van het hotel en prima wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    het warm eten in buffet was slecht veel koud vis niet goed schoon gemaakt veel 80+ activiteiten zoals bingo en stijldansen

    de ligging van het hotel en prima wifi

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    onbijt was goed,ligging perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    avond eten kan beter,koude friet ook als je meteen aan het begin gaat eten. personeel mag wel een glimlach vanaf.

    onbijt was goed,ligging perfect

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,2
    Het personeel is vriendelijk en het buffet is goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niet zo veel te doen voor kleine kinderen

    Het personeel is vriendelijk en het buffet is goed

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    7,1
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We werden in een soort appartement gelogeerd dat uitgaf op een luiddruchtige plaats.

    De locatie.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,3
    Uitgebreid ontbijtbuffet, appartement met keuken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Uitgebreid ontbijtbuffet, appartement met keuken.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,5
    Rustig en net personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Rustig en net personeel

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    8,3
    Prachtige grote kamer op het vierde verdiep met badkamer,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige grote kamer op het vierde verdiep met badkamer, keuken en slaapkamer. Heel groot terras met zicht op het zwembad.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,8
    is een mooi schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat er gerookt mag worden op de kamers komt binnen via badkamer luchtkanaal

    is een mooi schoon hotel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: