Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel del Port 3-sterren

Avenida Constitució, 6 Bis, 43540 Sant Carles de la Ràpita, Spanje

#3 van de 42 hotels in Sant Carles de la Ràpita

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 883 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,9
    leuk hotel voor een aangename prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was summier, mede door het feit dat ik vroeg wilde vertrekken. Normaal wordt het ontbijt geserveerd vanaf 8 uur. Wat een beetje laat is voor een reiziger op tussenstop. De airco valt uit als je op het balkon wilt staan, vind ik ok, maar zodra je die deur weer sluit, is de airco dood. Derhalve heb ik met open raam geslapen, wat nog fijner is dan met airco

    aangenaam, klein hotel dicht bij de haven en het strand en op korte wandelafstand van het centrale plein met winkels en restaurants. Parkeerplaats mogelijk bij het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Het beste hotel van onze reis, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets, perfect hotel zonder nutteloze franjes

    Ruime moderne kamer en dito inrichting Zeer net onderhouden Goed uitzicht met balkon Zeer uitgebreid ontbijt Zeer vriendelijke uitbaters

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,8
    Het is een gewoon degelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een gewoon degelijk hotel. De ligging vlakbij de zee en de haven is aantrekkelijk. Het personeel is erg behulpzaam en lost probleempjes graag meteen op. Parkeren kun je een straat verder en een parkeergarage (etage -2) en kost extra. Opslag voor fietsen is iets problematischer. Of ook in de garage of (bij hoge uitzondering) in de lobby. Verwacht niet te veel van het uitzicht. Dat is er op veel kamers niet! Het ontbijt is voldoende. Jammer dat de kamers gehorig zijn. Kan storend zijn als je een familie met kinderen treft.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    Meer dan prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs /kwaliteit was in orde dus we hebben gekregen wat we konden verwachten

    Mooie omgeving en een goed ontbijt. Vriendelijk personeel.Goede bedden. We gaan de volgende reis weer langs dit hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    5,4
    Hotel voor en passant !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kamertje was claustrofobisch, zonder venster die uitgaf op buiten, enkel op een soort binnenschacht. De badkamer was zo klein dat ik er niet veel kon in bewegen. Mijns inziens was die kamer ook niet goedkoop in Spaans opzicht. Het personeel was correct maar liet me wel vaak lang wachten aan de receptie...

    De lobby is ok. Het ontbijt is voldoende maar zeker niet uitgebreid... Voor wie van jachthavens houdt, het hotel ligt er vlakbij.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    9,6
    Geslaagd !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    De conversatie zou iets makkelijker zijn als zij een beetje méér bv. engels konden spreken. Het ontbijt mocht iets uitgebreider zijn maar zij deden enorm hun best qua presentatie en behulpzaamheid. Dus is niet negatief bedoeld.

    De eigenaars waren zeer vriendelijk ! Ruime kamer met balkon. TOP-locatie aan het haventje. Alles in de buurt wanneer je iets nodig had. oa. supermarkten. Kortom een pluim voor Hotel El Port.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,9
    Schoon, rustig hotel, goede prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet bijzonder. Erg veel zoet, croissant niet vers. Fohn had erg weinig capaciteit.

    Schoon hotel, netjes. Vriendelijke gastvrouw.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,9
    de overnachting was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets op aan te merken dit hotel

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    10
    Prima locatie vriendelijk onthaal erg goede kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie vriendelijk onthaal erg goede kamer met uitstekende bedden lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,5
    Goed ontbijt en kamer met balkon!
    • Zakenreis
    • Stel

    Haaren op de badkamervloer, hard bed

    Goed ontbijt en kamer met balkon!

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    8,3
    goede bedden,goed ontbijt, vriendelijke
    • Vakantiereis
    • Stel

    goede bedden,goed ontbijt, vriendelijke mensen,uitstekende kamer en sanitair.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    10
    Schone kamer, hulpvaardigheid medewerkers, ligging vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schone kamer, hulpvaardigheid medewerkers, ligging vlakbij haven

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: