Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel SB Diagonal Zero Barcelona 4* Sup 4-sterren

Plaça de Llevant, s/n, Sant Marti, 08019 Barcelona, Spanje

#295 van de 526 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4944 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    8,3
    Goede locatie met een top ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad op dakterras bleek kleiner dan op de foto’s en de Spa was best prijzig met een heel klein zwembad en stoomcabines die het eerst niet deden

    Goede locatie met een top ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    8,8
    Prima hotel, maar houd er rekening mee dat je wat verder van centrum zit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs van het ontbijt is aan de hoge kant. Met 2 minuten lopen zit je echter in een groot winkelcentrum waar je prima en goedkoop kan ontbijten.

    De ligging is wat verder verwijderd van het centrum, maar wel dichtbij strand. Openbaar vervoer en taxi standplaatsen zijn voor de deur. Kamers zijn prima, schoon en vrij rustig. De bar met terras beneden is gezellig met planten aangekleed en het zwembad op de 17e is niet groot, maar net lekker om even bij te komen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    6,3
    Hotel zelf entree en dergelijke zag er mooi uit maar de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel zelf entree en dergelijke zag er mooi uit maar de kamers zijn er niet mee te vergelijken. Er staat op loopafstand van her strand maar dat is best een stukje lopen. Douchekraan lekte. Knop van het toilet zat nog onder de vingerafdrukken . Personeel was ook niet erg vriendelijk. Een aantal wel zeer aardig en behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    6,3
    Prima maar geen 2e keer meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is vrij duur voor hetgeen je krijgt. We moesten 22 euro betalen pp en sommige mensen betaalden 12 euro. Deze hadden via andere site geboekt.

    Prima bedden. Zijn alleen naast het hotel flink aan het verbouwen. Ligt wel wat afgelegen van uitgaansgebied. Wel voor gekozen maar wisten niet dat het zo ver was. Voordeel is dat de metro dichtbij is.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    6,7
    Redelijk, maar zou deze niet nogmaals, gezien de prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Had iets meer verwacht van dit hotel. - Kamers zijn niet heel nieuw meer. - Ons kamer rook bij aankomst niet fris. + Wij hebben netjes een andere kamer aangeboden gekregen en als extra service mochten wij ons gehele verblijf gebruik maken van de Spa en Lounge op de 15e verdieping. - Lees omschrijving goed. Ik heb me daarin vergist. Fitness is gratis, maar spa en en Lounge gedeelte 15e etage dus niet. Ik heb dit hotel omdat ik dacht de spa gratis was. - Zwembad op bovenste verdieping aan de kleine kant + Personeel heel behulpzaam. - Ontbijt prijzig (€19 pp/dag). + Shoppingmall tegenover het hotel. Genoeg variaties in winkels en eten. Je kunt hier terecht van vroeg tot laat en genoeg keus in prijs en kwaliteit + Grotere andere hotels in de buurt - parkeren in garage hotel prijzig (€18/dag). Op straat parkeren is niet altijd even makkelijk in de buurt. - Behoorlijke afstand van het hotel naar de binnenstad en alle bezienswaardigheden. + Bus, Tram, taxi's voor de deur - Het lopen naar het Strand is ongv 8 min. ( veel lokale bevolking, kan druk zijn)

    ...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    5,8
    Uitgebreid ontbijt en ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn aan renovatie toe en tonen toch wel wat gebreken. Douchekop was stuk. 2 dagen geen warm water, frigo werkte niet.

    Uitgebreid ontbijt en ligging. Mooie binnentuin met terras.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    Hebben persoonlijk maar 1 avond volbracht in het hotel maar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hebben persoonlijk maar 1 avond volbracht in het hotel maar was tiptop in orde! Alles was proper en goed onderhouden. Volgend jaar misschien opnieuw zelfs ;)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    4,6
    Mooie lobby en restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiene in de kamer en badkamer. (schimmel en vuiligheid) Meubels en bed waren matig. De kamer viel tegen voor de prijs.

    Mooie lobby en restaurant. Dakterras met zwembad. Tramlijn tegenover het hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    mooi verzorgd hotel maar zitplaatsen bij zwembad is een aanfluiting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en toegang tot de spa
    • Verbleef 4 nachten

    Bij het zwembad staan maar een beperkt aantal ligbedden/stoelen. Wil je dan met 35 graden warmte even lekker bijkomen aan het zwembad dan is dat NIET mogelijk omdat er GEEN stoelen bijgeplaatst kunnen worden terwijl daar toch echt wel de ruimte voor is.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en de kamers waren mooi schoon en verzorgd. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,3
    Minder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er wordt gebouwd aan de linker- en rechterzijde van het hotel! Dit geeft geluidsoverlast. Inchecken vanaf 16.00 ipv. vanaf 15.00 uur. Een uur gewacht! Parkeerkosten € 18,- euro en een ontbijt voor € 22,- per persoon. De sfeer in het hotel in niet ontspannen / relaxed. Wij boeken géén tweede keer. Prijs/kwaliteit is op dit moment niet in verhouding.

    Kamer is oké!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Ontzettend goede locatie, dicht bij het winkelcentrum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Netheid/hygiene in de kamer/badkamer kon wel wat beter. Zag wat roest en kalkaanslag overal. Bij de wastafel leek er wel schimmel aanwezig te zijn. Strand was wel wat minder mbt eettentjes en services zoals toilet. Zwembad was niet onderhouden zat wel mos in. Parkeer niet te reserveren en weinig parkeermogelijkheid. Ontbijt was eentonig.

    Ontzettend goede locatie, dicht bij het winkelcentrum Diagonal Mar en bij het strand. Strand op loopafstand. Makkelijk te benaderen met openbaar vervoer. Tramstop bij het hotel. Toeristenbus stop ook op loopafstand. Goede view op de bergen en het strand. Bij eerste bezoek in Barcelona, gratis toegang tot terras op 15e verdieping met heel mooi uitzicht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,2
    Prima hotel met zwembad op roof top met prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Check in met een creditdard en niet met een pinpas. Op deze laatste kan maar een tegoed van € 150,-. Wij werden plotseling van alles afgesloten en het pasje voor lift en kamer werkte niet meer. Men was vergeten dat bij het inchecken te melden. Wel excuses van het personeel gekregen, maar was nare ervaring.

    Prachtige kamer met veel faciliteiten. Heerlijk ontbijt. Goede parkeerservice. Dicht bij metro en tram.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Meer dan fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onderhoud technisch kan er wel het een en ander gebeuren. Bijv. roestplekken bij sanitaire voorzieningen. Men moet oppassen voor verpaupering dan wel dat het achterstallig onderhoud gaat oplopen.

    Het ontbijt is fantastisch. Prima hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    Zéker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als enig puntje van kritiek: het bubbelbad was niet geheel schoon, Ik vermoed dat vorige bezoekers van de kamer zich er werkelijk in gewassen hebben, wat uiteraard schuimresten en dergelijke met zich meebrengt..

    We hadden een standaard tweepersoonkamer geboekt voor 1 overnachting, maar kregen van de vriendelijke receptionist een gratis upgrade aangeboden naar de suite kamer met bubbelbad op de 14e verdieping. Een prachtige kamer waar niets aan ontbrak, met op de koop toe een mooi uitzicht op de stad!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,6
    Verrassend modern en gastvrij hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service concierge.

    Zeer vriendelijke ontvangst met verrassende extra’s. Prima kamer met annex badkamer. Goed bed. Ontbijt is meer dan uitstekend. Uitgebreide keuze.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Heetlijk geslapen, lekker ontbeten en uitgerust weer verder reizen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet deed het niet goed, geen plek om handdoek goed op te hangen en de kraan in debadkamer was verroest. Verder is het zeembad erg klein.

    Prachtige kamer, fantastisch ontbijt en super vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Super als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ben een spek eter en dat liet een beetje te wensen over: het spek was per pak gebakken en dus niet krokant. Wifi is onbruikbaar om te werken, maar goed dat 4G roaming gratis is tegenwoordig.

    Zeer vlot bereikbaar. Rekenen niets extra voor de parking. Vlot overal te geraken met de taxi. Zeer verzorgd en vlot personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,9
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad op dak was mooi maar klein en ijskoud, geen aanrader. Er zijn momenteel veel aanpalende grote renovatiewerken bezig wat tijdelijk voor lawaai zorgt en geen fraai uitzicht.

    Uitgebreid ontbijt, grote propere kamers, goed bereikbaar, rustige omgeving vlak bij de zee. Vriendelijke service.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,2
    Personeel was het top, zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco in de kamer niet makkelijk op de juiste temperatuur te zetten. En warme en koude water was het iets moeilijk te regelen. De rest was prima in orde :)

    Personeel was het top, zeer vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Prima hotel met ruime kamers voor ouders en kind.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad vertoont slijtage; kapotte hout stijlen aan rand en watervallen defect. Mag ook warmer.

    Prima hotel met ruime kamers voor ouders en kind. Schoon en dagelijkse cleaning. Alles wat je kunt wensen ontbijt! Winkelcentrum tegenover hotel, lekker praktisch.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Lekker ontbijt, ruime keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het bed viel tegen. Slecht geslapen omwille van de kwaliteit van het bed.

    Lekker ontbijt, ruime keuze. Kamer was groot genoeg en netjes. Metro dichtbij, groot shoppingcenter dichtbij.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Klantvriendelijk en leuk hotel met een fantastisch uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van airco in de kamer vooral 's nachts Tamelijk ver van centrum verwijderd

    Heel uitgebreid ontbijt Ruime aangename kamer Vriendelijk receptiepersoneel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Goed hotel op goede locatie met stille en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt had inclusief gemogen voor de prijs.

    Mooie ruime, schone en stille kamer. Lekker douche. Parkeren iets moeilijker in de parkeergarage maar dat ligt aan onze grote Amerikaan al met al ging het gewoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad op erg winderige lokatie. Heel duur ontbijt niet voor iedereen daardoor toegankelijk.

    De kamermeisjes waren top! Kamers elke dag weer lekker schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,9
    Zeer goed ontbijt, behulpzaam personeel, mooie lobby, mooi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voor drie personen was niet ruim, niet schoon, geen schoon beddengoed gekregen bij verblijf van vier dagen, raam tussen kamer en badkamer, verouderde kamers, losse houten plank bij zwembad.

    Zeer goed ontbijt, behulpzaam personeel, mooie lobby, mooi buiten terras en goede ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    9,2
    Prima 4-sterren hotel in Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren oké. Verlichting in de kamer was niet logisch/gelijkmatig verdeeld over de kamer. Het bedieningspaneel was een touch screen wat niet altijd even goed werkte. Toiletlicht was stuk bij binnenkomst, wasbakkraan lekte ook. Gelukkig heeft het personeel dat snel kunnen verhelpen.

    Vanwege het afstuderen van mijn vriendin, heeft het personeel ons op de kamer verwelkomd met een fles champagne en hadden wij gratis toegang tot de lounge het gehele verblijf! Personeel was erg vriendelijk. Het hotel was vlak bij een winkelcentrum, en goede verbinding naar het centrum toe (tram/metro of bus).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    8,8
    Verblijf prima, fijne lokatie dicht bij conferentie centrum. Ontbijtservice kan beter.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt werd niet op tijd aangevuld, regelmatig misgegrepen bij bijv fruit. Koffie automaat was na 1e dag stuk, nog niet gemaakt toen ik na 4 dagen wegging. Daardoor flinke rij bij andere automaat, die heel langzaam werkt.

    Kamer was prima, netjes schoon. Badkamerspulletjes compleet

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    6,3
    Vriendelijk, uitgebreid ontbijt, sommige kamers hebben een op'fris'beurt nodig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    -kamer was niet echt proper - stofpropjes her en der -touchscreen om temperatuur en licht te regelen werkt niet goed -Airconditioning maakt veel lawaai, technische dienst (onvriendelijk!) heeft dit trachten te verhelpen maar geluid bleef...dan maar afgezet. -muffe geur in wellness gedeelte ... een geurkaars of dergelijke zou wenselijk zijn. -douche is zo geïnstalleerd dat je met de voeten op de afloop moet staan om eronder te kunnen

    vriendelijk onthaal uitgebreid ontbijt goede ligging tov congrescentrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,2
    Uitstekend hotel bij congrescentrum.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wachtrij elke ochtend voor de koffie.

    Zeer goede lokatie tov het congrescentrum. Vlak bij zee en metrostation naar het centrum. Mooie kamer, goede WiFi en zeer uitgebreid lekker ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    6,3
    Ligging vlak bij congrescentrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vraag om afloop badkamer en safe te herstellen werd niet uitgevoerd. Waarschijnlijk omdat receptiepersoneel te weinig Engels kan.

    Ligging vlak bij congrescentrum. Metro op wandelafstand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en toegang tot de spa
    • Verbleef 3 nachten

    Gevaarlijke douchewand in de badkamer. Water in het bad liep niet weg. Doucheslang kapot. Bij melding hiervan gelijk een andere kamer gekregen, dus goed opgelost.

    Exclusieve ruimte was goed. Tevens een goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,9
    Goed ontbijt maar ligging hotel is wel uit het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel ligt ver van het centrum. we hebben fietsen gehuurd dat was een aanrader. Het is echt een zaken hotel.

    Het ontbijt was een feestje. mooi verzorgd en erg lekker, niets op aan te merken. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. I.v.m. het slechte weer hebben we diner in Hotel gedaan en dat was een aanrader.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    7,9
    Aangenaam verblijf. Perfect voor een citytrip!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel uitgebreid en verzorgd. De kamer was telkens heel mooi opgeruimd. De fitness is heel groot en perfect voor sportliefhebbers die op citytrip net dat tikkeltje extra beweging nodig hebben. De spa is dik in orde!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,3
    Hotel was goed. Ontbijt was goed. Maar de service mocht wat beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en toegang tot de spa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleurencombinatie in de kamer alles behalve rustgevend. Ik stoorde me enorm aan de onbeleefde serveerster aan het onbijtbuffet. Ook vroeg ik om iets speciaals te doen voor mijn vrouw haar verjaardag. 2x bevestigd via mail en persoonlijk tijdens check in. Ze lieten me een boodschap schrijven voor mijn vrouw. Nooit meer van gehoord. Diep teleurgesteld. Als mensen hun job niet graag doen kunnen ze ook gewoon ontslag nemen!

    De spa was goed. Onbijt top fitnes was top

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,8
    Vrij prijzig, maar ook erg mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bedieningspaneel van de airco en het licht maakte de hele nacht een fluitend geluid. Dit was erg hinderlijk. Herhaaldelijk gemeld, maar het is het personeel niet gelukt dit op te lossen.

    Geweldig uitgebreid ontbijt. Openbaar vervoer voor de deur. Op loopafstand van strand. We hadden 2 kamers naast elkaar en we konden het laatste stuk van de gang met onze kamersleutel openen en sluiten. Ideaal omdat we met kinderen logeerden. Veel privacy.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    prijs/kwaliteit is goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    De badkamer kon beter: smalle badkuip, slechte plaatsing douchekop, plaatsing afvoer.

    Het ontbijt was voortreffelijk. De kamers waren goed. De locatie is uitstekend, dichtbij tram en metro.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Dat het ontbijt toch niet bij de prijs was inbegrepen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het ontbijt toch niet bij de prijs was inbegrepen terwijl dit bij de boeking wel aangegeven stond. Wordt dit tijdens het aanklikken van bevestigen gewijzigd?

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,1
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamer, omgeving was niet zo aantrekkelijk (niet veel te zien en niet veel mogelijkheden qua eten).

    Super ontbijt (wel aan de dure kant), heel vriendelijk personeel, rustige locatie maar centrum toch goed bereikbaar met openbaar vervoer. Zowel metro, bus als tram liggen vlakbij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    Was correct.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    Douche op slaapkamer, 5-8 minuten wachten voor dat je warm water kreeg en dan een bijzonder klein straaltje! Geen 4 sterren waardig! Het zwembad boven was bijzonder koud evenals de douches aldaar. Bij een buitentemperatuur van ongeveer 20 graden is dit niet geheel fijn.

    Ontvangst was prima, gastvrij en spontaan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,1
    Lekker
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Door onze vroege vlucht heen waren we s'morgens om 9:00 al in het Hotel, helaas werd er niet meegewerkt om of eerder in te checken of een mogelijkheid te bieden waar we ons een beetje konden opfrissen na de reis. Ook een late checkout werd aan de balie erg moeilijk over gedaan dus dit van te voren regelen

    Geweldig modern hotel met gezellige bar. Het zwembad op het dak hebben we helaas niet kunnen bezoeken vanwege tijd gebrek. Het is lekker dicht bij de winkels en het strand dus alles goed bereikbaar. De kamer was ook netjes en schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Een goede locatie, kortbij een metrohalte, rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiëne in de badkamer.

    Een goede locatie, kortbij een metrohalte, rustig gelegen. Een hotel met heel wat faciliteiten, ruime kamer met alles aanwezig. Enkel de hygiëne, vooral in de badkamer merkbaar liet te wensen over. Al heeft de onthaalmedewerker zeer correct gereageerd op onze klachten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkons bij de kamers. Verder kan ik geen minpunten bedenken. Alles was goed.

    Superlekker ontbijt, ruime, schone kamers van alle gemakken voorzien. Goede lokatie, mooi groot winkelcentrum ertegenover met diverse eettentjes en alle grote winkelketens. Tram stopt voor de deur. Voor een paar euro sta je in het centrum. Ook nog taxi standplaatsen aan de overkant. Zee met klein strand is dichtbij 5-10 min. lopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    5,8
    matig
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad was zeer koud Airco in de kamer maakte heel veel lawaai prijs/kwaliteit vonden wij dit niet goed

    Het ontbijt was heerlijk,alles is aanwezig, zelfs een chocoladefontein. De kamers: de airco maakte veel te veel lawaai. Het zwembad was zeer koud. In de omgeving hadden wij de indruk of wij liepen hier helemaal alleen. Naast het hotel staat een groot gebouw maar dat niet afgewerkt is, dus zeer slordig. Wij waren hier voor zaken dus heb geen idee of een goede basis is voor de stad te verkennen. Wij vonden het hotel prijs/kwaliteit niet naar onze normen, hadden er meer van verwacht. Groot commercieel center in de buurt met op de bovenste verdieping restaurantjes, maar ook weer niet typisch spaans, meer gecommercialiseerd.... Wij waren hier maar 1nacht en vonden dit meer als voldoende.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Gratis spa ter compensatie van verschillende ongemakken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was pas 15.30 klaar, rook niet fris. Badkamer had schimmel. Personeel bij receptie gestrest/overbelast. Lange wachtijden lift (>3 min) en receptie (>10 min) bijna elke keer.

    Gratis spa ter compensatie van verschillende ongemakken. Personeel bij zwembad en fitness, uitzicht vanuit dakterras

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ligging viel wat tegen, toch al gauw een uur wandelen naar het centrum van de stad. Wel in ontwikkeling als buurt, dus dat kan alleen maar beter worden.

    Ontbijt was heerlijk, maar duur. Kamers waren perfect, niks op aan te merken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    schimmel in douche lavabokraan stond los zeepbakje douche hing stuk aan de muur water op de vloer van de badkamer na gebruik douche gebouw ernaast stond zo te zien al jaren in betonskelet met graffiti vol geschilderd een zeer dure prijs voor wat we kregen bij check in zou de verantwoordelijke uitleg moeten geven dat parking betaald dient te worden aan de receptie en niet aan de betaalautomaat die voor 2 dagen 139 € aanrekende en aan de receptie was het de correcte prijs van 36 € voor 2 dagen.

    locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,9
    Mooi, fijn, luxe hotel vlakbij metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt vonden we duur en de prijzen in bar en restaurant hoog, dat is jammer, omdat je ver verwijderd bent van leuke bars en restaurants. Er zijn er wel in de omgeving, maar de wijk is niet gezellig of idyllisch. Onze minibar had geen stroom en koelde dus niet.

    Heerlijk comfortabel en rustig hotel. Fijn zwembadje met dakterras en tuin. Ligging vlakbij zee, maar wel tamelijk ver van het centrum. Wel eenvoudig te bereizen met metro. Vlakbij reusachtige shopping-mall.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    zeer fijne faciliteiten en erg vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De lounge op de 15e verdieping is geweldig totdat gezinnen met kinderen daar binnen stormen. Door de drukte wordt het dan een soort kantine.

    zeer fijne faciliteiten en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,8
    Diner in restaurant was veel beter dan we verwacht hadden,...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Zwakke/defekte airco, defecte electronische licht en airco bediening , matige service, soms wel/soms niet cleaning, checkout. Het gebouw zou een 4 sterren hotel kunnen herbergen maar dan moet het echt anders.

    Diner in restaurant was veel beter dan we verwacht hadden, en de bar/buitentuin was ook leuk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Rustige locatie, vooral 's avonds en tijdens het weekend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niet dat het zodanig tegen veel, maar de eetgelegenheden zijn op deze locatie uiteraard beperkter. Vooal voor het ontbijt (wat we niet hebben genuttigd in het hotel) kan het zoeken zijn, maar hadden al snel een leuk adresje gevonden nabij het hotel. Uiteraard moet je voor het lekkere eten in het centrum van Barcelona zijn!

    Rustige locatie, vooral 's avonds en tijdens het weekend vermits het hotel gelegen is in een commercieel centrum. Het metro station ligt nabij het hotel, wat maakt dat je snel in het centrum bent.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    Aanrader, zeker als je met kinderen bent!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige was een rioollucht die buiten het gebouw hing en in onze kamer. Misschien dat dit kwam door de bouwwerkzaamheden naast het hotel.

    Het ontbijt is zeer uitgebreid en met name voor kinderen een paradijs met heel veel lekkernijen. Het receptiepersoneel is erg behulpzaam, neemt de tijd en heeft altijd een glimlach. Ze hebben ons van goede adressen voor restaurants voorzien en voorzien van verschillende en behulpzame informatie. Ze willen van alles voor je doen en regelen het ook. Reserveren van een restaurant tot het regelen van vervoer naar het vliegveld. Top!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,6
    goed hotel op een mooie locatie dichtbij het strand en metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    zwembad was erg koud maar wij kwamen niet om te zwemmen dus eigenlijk niet echt een minpunt voor ons, voor kleinere kinderen is er in het hotel weinig te beleven.

    uitgebreid ontbijt, nette kamers, goed locatie dichtbij het strand en dichtbij de metro

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,9
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De temperatuur regeling van de airconditioning in de kamer, men moet telkens contact opnemen met de receptie. Aan de balie van de receptie ziet men je vaak niet staan (onderling bezig zijn terwijl je wacht) bij in-/en uitchecken.

    Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Goede service bij receptie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht viel tegen. Keek tegen een geraamte van 25 hoog. Hotel in aanbouw.

    Goede service bij receptie. Bij aankomst om half 11 gelijk sleutel van de kamer gehad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,9
    Schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen ik mijn reizen begon te maken via deze organisatie was Booking com niet zo groot. Vaak kwam ik accommodaties tegen die met lagere prijs willen wortel voor de neus houden van de klant. Booking had nog agenten die toen nog na kijken of het waar was. Jammer dan dat er weer mensen zoals deze hotel tussen zijn. Geen omschrijving maken van hun kamers compleet. Dus een keer weer geld te verdien in de slecht seizoen. Ik hoop dat Booking deze foto's laat van mijn uitzicht dan weet je zelf of je deze kamer wil. Nu ben ik en U die leest afhankelijk van beoordelingen van mijn bezoek. Het is sterk afhankelijk hoe ben je zelf gewent om te leven en wonen, maar als je voor betaald wil je natuurlijk nog beter hebben.Dus hier bij deze accommodatie moet je oppassen. Zwembad is open alleen v.a. 1 mei. Hotel is gelegen naast gebouw die zeker daar meer dan 5 jaar staat en niet afgemaakt is. Dus je kamer kan zo kijken naar een ruïne met graffitis. Kijk als je dat leuk vind dan is dat goed, maar ik vind dat geen uitzicht van de 9e etage en was ik ook niet voorbereid om dit te treffen. Tenminste moet je dat dan melden in je omschrijving van de kamer, dan heb ik dat zelf gekozen en daarom € 50 minder betaald dan zeezicht. Bij mijn vraag bij de receptie wat is uw omschrijving van uitzicht in uw kamer waar ik nu ziet, antwoord is geen. De buurt 500 meter verder op met trem 4 wordt niet aangeraden. Kamer stonk behoorlijk naar de riool. Wij hebben geslapen met open raam en vergrendelde deuren op de badkamer waar de stank van kwam. Gangen stinken naar rook van sigaretten. Versleten tapijt met vlekken in de gang. Service moet je niet verwachten om dat je voor 2 nachten € 370 neer telt? Dus je bent soort prijsknaller van Booking com. Het lijkt of ik bij Action gekocht heb en dus pech had omdat er goedkoop was?

    Schoon hotel. Ruime kamers. Bar op de begane grond. De meest indruk van personeel Alexandro, italiaan die kommunikatief is en leg je alles uit en de vriendelijke dame voor de ontbijt die de kamernummer vraagt. Alexandro werkt alleen in de ochtend tot middag naast de receptie als bagage drager en ondersteuning van de receptie. Trem 4 stop voor de deur. Strand op de loop afstand van 2-3 minuten. Shopping mol tegen over. Design van hotel is goed en van kamers. Ontbijt uitgebreid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    Hotel me alle faciliteiten en mooie locatie dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben weinig eetgelegenheden kunnen ontdekken in de nabije omgeving.

    Hotel me alle faciliteiten en mooie locatie dicht bij het strand. Stad is goed bereikbaar met zowel tram, metro als taxi (€ 12 naar centrum). Tegen over hotel groot winkelcentrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,3
    Fraai, luxe hotel, met feel faciliteiten met perfecte ligging tov metro
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi is wiebelig, apart betalen voor Spa ongepast, koffie uit de automaten zeer matig terwijl de rest van het ontbijt subliem was, ijsmachine op de gang maakt veel lawaai

    Ontbijt zeer uitgebreid en lekker voor volwassen en kinderen (een groot chocolade festijn!) , kamers top, fitness erg uitgebreid, fijne Spa, zeer vriendelijk personeel, taxi opstapplaats aan de overkant van Hotel, 2 minuten lopen vanaf Metro die je binnen 15 minuten naar centrum brengt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,6
    Zeer te vrede gasten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur van de kamer was Iets te hoog, kregen de temperatuur niet lager

    Heel vriendelijk ontvangen, zeer uitgebreid ontbijt. De kamers waren goed geïsoleerd, geen geluidshinder. Mooi verzorgde badkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Super verblijf!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een muffe geur aanwezig als we de kamer binnenkwamen....

    De kamers waren mooi, badkamer was goed. Super de kam en de tandenborstels die voorradig waren, een PLUSPUNT!!! Het ontbijt was top, niks op aan te merken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    7,9
    Prettig, schoon verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie viel wat tegen, best een eindje van het centrum. Wel is er een groot winkelcentrum dichtbij

    De kamer was netjes en schoon. Het personeel was zeer behulpzaam met bijvoorbeeld het geven van tips om uit eten te gaan

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    7,1
    Mooie stad, leuk hotel jammer dat sommige beloofde dingen niet te gebruiken waren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Blijkbaar was ontbijt niet inbegrepen. Gelieve dit explecieter te maken de volgende keer. Bij nachecken kon ik nergens vinden dat we wel ontbijt hadden. Maar ook niet dat we geen ontbijt hadden. Sauna en bubbelbad waren dicht. Bovenzwembad was niet verwarmd. We hadden graag met onze baby gezwommen. Dit was echt een domper.

    Vriendelijk personeel. Mooie kamers. Goede bereikbaarheid via metro om stadscentrum te bezoeken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    Een aanrader, ik kom nog terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Uitgebreid ontbijt buffet, ruime en aangename kamer, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende locatie op 200 meter van strand en 100 meter van shoppingcenter.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    5,4
    Goed hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding, maar wat slordige behandeling van de tekorten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten

    Er hing voortdurend een rioolgeurtje die uit de badkamer kwam. Pas na de 4de dag reclameren werd er iets aan gedaan, ook al was ons de tweede dag al een andere kamer beloofd. Het venster stond vol vlekken van handen, idem voor glas minibar, en muren badkamer. Onderlaken bed veel te klein waardoor het steeds los kwam en de nachtrust verstoorde. om 10.30u s avonds aan receptie gemeld dat flacon shampoo leeg was, en om middernacht komt men aankloppen met verse flacon. Aan receptie belooft men veel, maar er is geen opvolging. Pas na vierde dag en mijn verwijzing naar de punten die ik op Booking zou geven werd kamer ten grond aangepakt, verdween geur en de vlekken en stond sz fles cava op ons te wachten. De shampoo hebben we niet meer gezien...

    De prijs was interessant voor een 4 sterren. De ligging is ok als men niet graag in het centrum zit. Toen we tot vervelens toe de tekorten hadden aangekaart kregen we een fles cava als compensatie. Restaurant goed. Personeel aan receptie vriendelijk, maar geen opvolging.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,6
    Aangenaam verblijf bij SB Diagonal Zero
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    De WiFi was onbruikbaar op de smartphones. Enkel de tablet kon ermee overweg.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid. De kamers hebben alles wat je nodig hebt en zijn erg comfortabel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,3
    Goede prijs kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Spa overvol en niet echt aan te raden, ontbijtzaal overvol

    Goede grote bedden, ruime kamers, vlakbij Metro, 10 min wandelen naar strand

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    5,8
    Ontbijt, goed en compleet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud Zwembad in zeer slechte staat Receptie traag

    Ontbijt, goed en compleet

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel...propere kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werf naast de deur

    Ruime smaakvolle kamer. Zalige douche

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    9,2
    Schone kamer, mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone kamer, mooi uitzicht. Alles was goed geregeld. Uitstekend hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    10
    2de keer de suite
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Perfect hotel. Vriendelijke mensen. Top ontbijt.

    Ligging direct bij strand Uitgebreid ontbijt Super ontvangst

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,8
    Het ontbijt was super lekker en een heel ruime keuze!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt was super lekker en een heel ruime keuze!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,3
    Ontbijt was zeer uitgebreid en goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was zeer uitgebreid en goed!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    6,3
    Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast wegens werken

    Lekker ontbijt Metrostation vlakbij

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    10
    Geweldig, zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine zwembad

    Service en de kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    ontbijt was uitstekend

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    8,8
    fantastich
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt beetje prijzig. 22,00 pp

    Prachtige kamer Groot, schoon, fitness oke

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: