Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hipotels Don Juan 3-sterren

Paseo Juan Llinás, s/n, 07560 Cala Millor, Spanje

#21 van de 42 hotels in Cala Millor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 112 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,3
    Prima hotel op een goede locatie met goede dienstverlening en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    Het eten was veel en er was een grote diversiteit maar niet alles was smakelijk. Ik zou minder diversiteit maar meer kwaliteit op prijs stellen.

    De vriendelijkheid en dienstverlening van het personeel vond ik bijzonder goed!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,8
    Een heel goede lokatie. Het hotel op zich was ook goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Kamers vielen klein uit en kamer 104 lag juist aan de trap. Met gevolg dat we veel lawaai hadden van de mensen die de trap namen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    10
    ben er niet geweest ......
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zwembad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    geen feed back van booking

    beoordeling is moeilijk als hotel gesloten was .....en booking ons niet eens laten weten had ....

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    8,8
    Mogelijkheid om buiten te eten met zicht op strand en zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben geen negatief punt of punt ter verbetering kunnen ontdekken.

    Mogelijkheid om buiten te eten met zicht op strand en zee. Zeer goed ontbijt en diner.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,8
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Boulevard valt wat tegen.

    Prima hotel. Niet meer het jongste hotel maar voor de prijs is het meer dan goed. Aardig personeel. Parkeren kan in de straat en kost niets. Uitgebreid ontbijtbuffet. Heerlijk gegeten bij La Sangria schuin achter het hotel.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    9,6
    Iedereen even vriendelijk, je voelt je echt welkom.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Muziek van de eettent voor het hotel, maar dat is persoonlijk.

    Iedereen even vriendelijk, je voelt je echt welkom. Het mannetje van het entertainment deed het ook erg leuk. Avondentertainment leuk!! Het restaurant fantastisch !! Eten smaakte erg lekker, werd goed aangevuld, vaste tafel en keurig vriendelijk personeel!! Compliment !

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    10
    nieuw verblijf, mooi uitzicht, vriendelijk personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel

    met ontbijten moesten we soms zoeken naar een tafel die gedekt was, we moesten dan zelf onze borden en koffiekopjes ergens vandaan halen.animatie mag wat vaker op een dag

    nieuw verblijf, mooi uitzicht, vriendelijk personeel . kortom een tiptop vakantie gehad

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,6
    De centrale ligging en de uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen dingen die tegenvielen.

    De centrale ligging en de uitstekende service

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hipotels Don Juan

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: