Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BULL Dorado Beach & SPA 3-sterren

Avenida de los Canarios, 1, 35120 La Playa de Arguineguín, Spanje

#4 van de 17 hotels in La Playa de Arguineguín

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 89 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Werkzaamheden vlak naast het hotel. Een stuk weg vlakbij afgesloten. Geen airco.

    All in. Uitgebreide en goede maaltijden. Leuk animatie team. Zeer verzorgd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    in een héél korte zin: FANTASTISCH
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 15 nachten

    Er is wifi, en dat is goed, maar de snelheid.... je kan natuurlijk niet verwachten dat het is zoals thuis. Wij zijn al blij dat er wifi is op alle kamers.

    Dit is een hotel waar je altijd naartoe zou willen. veel variatie in het eten, kindvriendelijk, prachtige wellness, en een echt volledig all-in. Zicht op zee, veel wandelmogelijkheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,3
    Mooi verblijf met correcte prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De parking was niet beschikbaar

    De maaltijden zijn lekker en gevarieerd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    9,6
    We hebben heel lekker gegeten( ik was 3 kg bij op 1 week.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgende maand beginnen de renovaties, en die zijn nodig

    We hebben heel lekker gegeten( ik was 3 kg bij op 1 week...)

    Verbleven in maart 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    6,3
    kleinschaligheid, schoon en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    voor de tweede keer een super slechte plek in het hotel. Wektijd bevoorrading en afvoer start 6.00 en stank!!! afval etc

    kleinschaligheid, schoon en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,8
    4 jaar na elkaar al beleven we 1 aangename week in Dorado...
    • Vakantiereis
    • Stel

    4 jaar na elkaar al beleven we 1 aangename week in Dorado Beach. Prijs/ kwaliteit is dit hotel top!We hopen dat we volgend jaar terug kunnen.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    9,2
    het fantastische uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    het fantastische uitzicht

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    7,9
    Wij vonden de wellness heerlijk, het eten was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Animatieruimte 's avonds te klein voor aantal gasten.

    Wij vonden de wellness heerlijk, het eten was erg goed.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    9,6
    Alles was op orde zonder wachttijden of vertraging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was op orde zonder wachttijden of vertraging

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: