Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over EddyRooms Barcelona

Girona, 46, L'Eixample, 08009 Barcelona, Spanje

#100 van de 281 B&B's en herbergen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1375 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,8
    Uitstekend verblijf op perfecte locatie tegen goede prijs
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Er was geen airco aanwezig op de eenpersoonskamer, dat maakt een verblijf midden in de zomer wat minder geschikt.

    Zeer vriendelijk personeel. Er is een koelkast aanwezig waardoor je je eigen ontbijtproducten mee kunt nemen naar het hotel. Er is ook een zithoek aanwezig waar je gebruik kunt maken van koffie en thee. De gedeelde badkamers zijn hebben een zeer goede beschikbaarheid, ik kon er altijd terecht. Erg goed schoongehouden. Metrostations in de zeer nabije omgeving.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    6,3
    Het was toch wel super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Tijdens het lezen van beoordelingen van gasten zat er 1 kamer bij die afgekraakt werd en die had ik helaas. Krakend bed, niet schoon, douche gaf meer koud water dan warm.

    Ligging van het hotel, personeel was vriendelijk. In en uitchecken ging vlot

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Heerlijk Barcelona
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was of heet of koud, dat was jammer. Het sanitair werd door een gordijn van de kamer gescheiden: vonden wij niet hinderlijk.

    Prachtig pand, goed gelegen, nabijheid restaurants en bars.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,8
    De authentieke inrichting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    De authentieke inrichting De vriendelijkheid gastheer en de adviezen. Koffie, thee, snoepje en water kan je pakken. Ontbijt zelf regelen maar koelkast bestek en servies kan je gebruiken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    4,2
    Afschuwelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inpandige kleine slaapkamer, zonder uitzicht naar buiten. Her was zeer gehorig. Ernaast zit een hostel waar groepen verblijven. De hele nacht een komen en gaan. Een badkamer delen is niet erg. Maar wel als er dan geen apart toilet is. Niet fris als je gaat douchen en je voorganger is naar het toilet geweest. Daarbij kwam dat in ee andere kamer 3 jongemannen verbleven, de deur open hielden naar de gang terwijl er 1 poedelnaakt rond liep. Geen leuke ervaring voor mijn 15-jarige dochter. Voelde zich niet op haar gemak en bekeken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Top, schattig en leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas is het wel een heel gehorig hotel waarbij je vroeg in de ochtend wakker wordt van de pratende mensen. Hierbij speelde de gastheer een grote rol. Verder was de prijskwaliteitsverhouding heel erg goed.

    Het was een heerlijk hotel, leuke locatie en vriendelijke gastheer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Prachtig herenhuis nabij het historisch centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Behoorlijk warme kamer.

    Prachtig herenhuis nabij het historisch centrum. Eigenaar is uitgeweken Duitser en voert graag gesprek bij ontvangst en geeft wat praktische tips mee.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    9,6
    Geweldig sfeervol en gastvrij verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was niet zoveel frisse lucht in de kamer omdat het raam op een erg klein binnenplaatsje uitkwam. En het is wat gehorig (ook af en toe veel geluid van de afvoer van de bovenliggende verdieping). Maar al met al niet storend in verhouding tot alle positieve kanten van dit hotel ;)

    Een prachtig pand met een kleurrijke inrichting op een centrale en veilig voelende locatie. Heel geschikt als je alleen reist, het voelt erg 'thuis'. In de keuken bewaar je je eigen wijntje en hapjes, mag je vrijuit thee en koffie zetten en staat er fruit voor je klaar. Dat alles kan je nuttigen op het grote en groene terras. Alles is schoon en fris, ook de gezamenlijke badkamer. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. En dan ook nog yogalessen en massages op locatie!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Ligging tov bekende wijken prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig. Badkamer op kamer is wc en douche achter een gordijntje. Geen aparte af te sluiten ruimte dus. Iets te intiem.

    Ligging tov bekende wijken prima. 15min lopen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Centraal gelegen en behulpzame verhuurder, die veel tips geeft.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen airco, en dat was op mijn krappe vertrek absoluut een minpunt. Er stond wel een lerp van een ventilator, maar het geluid dat die produceert, daar viel niet tegenop te slapen. En zonder ventilator was het eigenlijk niet om uit te houden. Mijn kamer was erg klein en zonder uitzicht. Maar er zijn ook wel grotere vertrekken, getuige de foto’s. De WiFi was niet vlot (video’s uploaden, vergeet het maar!) en haperde nogal eens, maar is helaas in hotels en appartementen een gewoon fenomeen.

    Centraal gelegen in oud, stijlvol appartementsgebouw. Stroom en WiFi aanwezig op gemeenschappelijk balkon. Stijlvol ingericht. Twee metrostations in de directe omgeving. Beheerder is een Duitser die al lang in Barcelona woont. Dat vergemakkelijkt de communicatie fors in een stad waar personeel doorgaans alleen Catalaans en Spaans spreekt. Altijd drinkwater aanwezig in gemeenschappelijke ruimte, wat bij de zomerse temperaturen geen kwaad kan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,8
    Prima locatie in typisch Spaans patio appartement.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het betreft kamers. Er is weinig gelegenheid tot zitten in een algemene lounge. Eigenaar is niet 24 uur aanwezig dus aankomst vergt wat afstemming. Dat is niet negatief, maar wel iets waar je rekening mee moet houden. De Santanderbank verderop in mijn straat slikte mijn pinpas in. Die heb ik de volgende ochtend teruggekregen maar die geldautomaat maakt op mij een weinig betrouwbare indruk. Liever een stukje verderop pinnen bij Sabadell bank.

    Prima locatie in typisch Spaans patio appartement. Hartstikke leuk ingericht. Warme sfeer. De eenpersoonskamer is klein maar voldoet prima. Warme kleuren. Eigenaar is aardige Duitser. Locatie is perfect. Metro's overal naartoe en midden in het Spaanse straatleven met barretjes etc. Ik had een goede deal omdat ik een avond van te voren geboekt had na een afzegging. Over de reguliere prijs/kwaliteit verhouding kan ik weinig zeggen. Gedeelde badkamers erg mooi en schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    Prachtig pand met centrale ligging in Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Airco had wel lekker geweest, maar de ventilator die aanwezig was, was ook prima. Was beetje moeilijk te vinden, staat niet uitgebreid bij de deur vermeld.

    Prachtige pand/kamer. Centrale ligging in Barcelona, prima uitvalsbasis. Erg vriendelijke ontvangst door de eigenaar die ons goede tips gaf over bezienswaardigheden en restaurantjes in de buurt. We kregen, zonder het te vragen, een plattegrond van de stad. Gratis koffie en thee te verkrijgen in de gezamenlijke huiskamer. Koelkast op de verdieping waar je spulletjes koud kunt zetten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    4,6
    Mogelijkheid om in de ochtend je eigen ontbijt te nuttigen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen aan de straatkant en er is heel veel lawaai. Ook de kamer naast ons zorgde voor geluidshinder. De scheidingswanden zijn niet breed!

    Mogelijkheid om in de ochtend je eigen ontbijt te nuttigen. Er is een gemeenschappelijke, grote frigo aanwezig waar je eten en drinken kan in bewaren. Het is heel centraal gelegen. Het personeel is vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    6,3
    Prima locatie matige voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet erg comfortabel. Ook is het afwerkingsniveau van de kamers niet erg hoog. Je kunt meegenieten van de slaapkamergeheimen van de buren.

    De locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    6,7
    Geen hoge eisen, dan prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meneer stopt er volgend jaar mee en dat is te merken qua onderhoud. We hadden een kamer met eigen douche en toilet. Douchebak lek, slechte douche en de stekker van het toilet resevoir moet er 's nachts uit anders maakt het teveel herrie ;) Bed wat aan de harde kant, maar prima geslapen. Leuk balkonnetje waar je 's morgens even lekker je ontbijtke kan gebruiken. Wanneer je het treft met remoerige gasten die geen rekening houden met hun stem volume dan ben je vroeg wakker 😉 Maar bij zo'n mooi oud pand kan je ook niet verwachten dat je een geluidsdichte kamer hebt.

    Prima locatie, goed te lopen richting Ramblas, ook metro/bus in de buurt. Ook de supermarkt welke 24u open is en je hier je ontbijtje kan kopen. Geweldig pand! Al met prima verblijf voor een paar nachtjes Barcelona!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Erg welkom en thuis gevoeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    De behulpzame en gastvrije gastheer Koffie, thee, water en snoepjes in de sfeervolle voorkamer zodat de dag relaxt en met uitzicht op de stad kon beginnen. We hebben er geen gebruik van gemaakt maar er is prima gelegenheid om zelf je ontbijt te verzorgen. Het was geen enkel probleem om onze koffers op de dag van vertrek bij Eddy s achter te laten tot we naar het vliegveld moesten. Busstation naar het vliegveld is op loopafstand. Wij zijn zeer tevreden en komen graag nog s terug.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    5,0
    Netheid van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer basic, leek meer op een jeugdherberg. Geen eigen sanitair ( toilet, wastafel, bad, douche). Slechts na 3 dagen wordt de kamer gepoetst en kan je verse handdoeken bekomen! En dit alles voor een veel te hoge prijs!!

    Netheid van de kamer. Vriendelijk onthaal.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    9,2
    Warm nest op een super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vraag bij inchecken om een telefoonnummer bij eventuele vragen of verzoeken. In de periode rond nieuwjaar is er niet altijd iemand aanwezig bij de receptie of in het hoofdgebouw.

    Zeer vriendelijk personeel, bijzonder warm ontvangst en fantastische locatie midden in het centrum. Er is een centraal keukentje met dakterras inbegrepen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    10
    Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort wel geluiden van de appartementen en kamers om je heen, maar dat kan ook niet anders op zo'n plek, voor zo'n prijs. Het was niet echt overlast, meer achtergrondgeluiden.

    Leuke, mooie inrichting, prettige sfeer, aardige mensen, schoon, prima locatie. Een aanrader.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,2
    Locatie keuken en terras
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie keuken en terras

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,6
    Perfect verblijf om enkele nachten te verblijven in Barcelona!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote kamer, zeer proper sanitair, goed onthaal!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    5,8
    Goed, basis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer: heel klein, enkel ijskoud water uit de douche

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Een oud maar prachtig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de wc achter een gordijn zat

    Het gebouw was prachtig en de locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,1
    Goedkoop, charmante kamers met top host
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vrij gehorige buren en 1 van de douches werkte matig

    kleinschaligheid. Aangenaam onthaal door Gunther. Goede uitleg

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Heel vriendelijk personeel, toplocatie en gemoedelijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer vrij klein, maar verder prima!

    De locatie is top, kamers heel authentiek en gezellig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Heel aardige eigenaren, heel gastvrij, makkelijke keuken en leuk terras
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wel wat donker, weinig daglicht

    De sfeer van het hotel was heel relaxet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,3
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zonder uitzicht

    De vriendelijkheid en locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,7
    Prima verblijf voor 4 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco en kleine kamer. En de bedden waren hard.

    Geweldig terras bij de accomodatie. Jammer genoeg geen airco op de kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    Prettige host
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wel wat druk door verkeer met raam open

    Prettige host

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Op vakantie en je ook thuis voelen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het terras was heerlijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    niks

    locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,9
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, naastgelegen kamers

    Locatie, ligging, balkonnetje

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    de locatie was in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    ik had liever een eigen toilet gehad

    de locatie was in het centrum. binnen hoorde je geen verkeer, wel de andere gasten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    6,7
    Ligging vlakbij metro en aangename buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden en heel kleine badkamer

    Ligging vlakbij metro en aangename buurt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    9,6
    Schoon gezellig personeel prijs
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon gezellig personeel prijs

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,5
    De locatie, de zeer goede ontvangst en het krijgen van een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer dunne muren , we hoorden echt alles bij de andere kamers: de tv die speelde, een gsm die opgenomen werd en het ganse gesprek... , de kamers werden niet gepoetst enook de bedden niet opgemaakt

    De locatie, de zeer goede ontvangst en het krijgen van een plan

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,2
    Perfecte rustige lokatie vlakbij Placa de Catalunya.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Perfecte rustige lokatie vlakbij Placa de Catalunya. Metrostations Tetuan en Girona op minder dan 5 minuten loopafstand, bushaltes 12 50 52 en 54 op 200 meter. Erg vriendelijk en attent personeel. Gedeelde badkamer zeer netjes en altijd schoon. Echt een aanrader!

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    8,3
    Zeer vriendelijke ontvangst door mijnheer Eddy van EddyRooms.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer vriendelijke ontvangst door mijnheer Eddy van EddyRooms. Heel behulpzaam, met uit zichzelf heel accuraat nuttig advies: bezienswaardigheden, welk transport /metrokaart, oppassen zakkenrollers,...

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Het sfeervolle hostal ligt op 10 minuten lopen van Plaza...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als de - overigens charmante - lift het niet doet, is het met je bagage een hele klim naar de 3e of 4e etage. Er is geen airco, wel een ventilator. De wifi is op de kamers niet sterk genoeg. Maar deze aanmerkingen hebben ons verblijf niet minder leuk gemaakt.

    Het sfeervolle hostal ligt op 10 minuten lopen van Plaza Catalunya, en in de nabijheid zijn 2 metrostations. Je kan zelf je ontbijt verzorgen, een gemeenschappelijke koelkast is aanwezig en een bakker en supermarkt dichtbij. Wij en onze kinderen (15, 17, 18) hebben het erg naar onze zin gehad. De Duitse gastheer was erg behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,2
    Locatie en get vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie en get vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    7,5
    Mooi authentiek pand heel sfeervol.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geluiden van de buren. Geluid van de weg is niet zo erg.

    Mooi authentiek pand heel sfeervol. Ligging super.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    10
    Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel, eerlijk en staan...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel, eerlijk en staan altijd klaar voor u vragen. Zeer mooie locatie

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    8,8
    Erg mooie plek.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Afhankelijk van welke kamer, is er weinig privacy.

    Erg mooie plek. Hartelijk en sfeervol. Barcelona ligt aan je voeten.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    10
    Ontving informatie over de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontving informatie over de omgeving.

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    8,3
    locatie, personeel,
    • Vakantiereis
    • Stel

    verkeer lawaai

    locatie, personeel,

Er zijn ook 27 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: