Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over El Capistrano Sur 2-sterren

Urbanización El Capistrano Village, C/ Camino de Ronda s/n, Centro Comercial, Local 5, 29780 Nerja, Spanje

#18 van de 24 hotels in Nerja

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 308 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 51

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,3
    Vakantie juli ‘18
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukengerei niet heel uitgebreid Geen oventje Weg in het park geen drempels, ‘s avonds rijden ze vaak hard(taxi’s vooral)

    Rustig Uitzicht op zee Tuintje Schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,8
    Accommodatie was prima en ligt op een heuvel zo’n 15 min...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt zo’n 15 min van het strand Naar beneden gaat wel maar naar boven lopen is behoorlijk stel! Dus als je slecht te been bent kan je de bus nemen die stop bij het park.

    Accommodatie was prima en ligt op een heuvel zo’n 15 min lopen van het strand en 25 min lopen van balkon de Europa ( dat is het centrum) Zwembad is prima En vlak bij de accommodatie is een grote supermarkt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Heerlijk ruim appartement met veel buitenverblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze aankomst was midden in de nacht en ze hadden gelukkig duidelijk een bericht achtergelaten voor ons, dit was dus prima, maar de dagen erna hebben we niemand kunnen vinden bij de receptie die ons appartement verhuurde, een kaart voor het zwembad kon geven of waar we de sleutels konden inleveren. Deze hebben we dus maar gewoon in het huis achtergelaten.

    Het appartement was groter dan verwacht met grote balkons, een tuin en een dakterras. Een goed ingerichte keuken en 2 badkamers. Heerlijk ruim.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    heerlijk terras en uitzicht op zee, ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    strenge zwembad regels: niet springen of duiken geen zwembanden/ luchtbedden ext in het zwembad geen bal kortom heel mooi zwembad maar door strwnge regels niet zo aantrekkelijk voor de kinderen 15 min looen van het strand... maar voor ons geen probleem

    heerlijk terras en uitzicht op zee, ruim appartement makkelijk parkeren grote supermarkt heel vlakbij tennis/padel banen vlakbij

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Mooi appartement maar lawaaiig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het was erg lawaaiig. -Het appartement lag pal langs een doorgaande weg, auto's reden 1 meter van je bed voorbij. -De bovenburen waren aan het verbouwen. -Twee huizen verderop werd de keuken eruit gesloopt. -Bouwafvalcontainer voor de deur. -Luidruchtige Engelsen paar deuren verder die elkaar niet toespraken maar toeschreeuwden. -Het gras en de bomen werden de hele week elke dag gemaaid. Daarnaast keek ik uit op een afvalhuisje waar de vuilcontainer stond. Dagelijks kwamen hier talloze mannen op scootertjes kijken of er nog iets bruikbaars bij zat, een constante stroom. Bedden en bank niet erg comfortabel.

    Mooi uitzicht, groot appartement met tuin én balkon. Overal mooie bloemen. Mooi opgezet park. Vlakbij een supermarkt. Leuk zwembad. Je moest alleen 3 euro betalen om op een bedje te mogen liggen. Zwembad-barman en man achter de receptie erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hulp die wij nodig hadden toen wij de sleutel in ons appartement hadden laten liggen. Er was niemand die ons kon helpen op het emergency tel nr. om 23.00 uur.

    Het appartement. We kregen een ruime 4 persoons appartement en we waren met 2 personen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    10
    Heerlijke plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alleen misschien dat er geen vaatdoek aanwezig was 😁 verder kan ik niets negatiefs bedenken. Het ligt wel een beetje hoog, dus voor mensen die slecht ter been zijn misschien iets minder geschikt.

    In een woord heerlijk. Ontzettend vriendelijke man bij receptie. We kregen een heel huis in plaats van het appartement wat we geboekt hadden. En zo ontzettend schoon. In een leuke plaats. Vooral in het voorjaar. In de zomer zal het er wel erg druk en toeristisch zijn. Hele leuke wandeling gemaakt door het water en een kloof. Dus genoten. Zou zo weer terug willen. Van daaruit ook zeker een bezoek brengen aan Granada.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    6,3
    In orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie is goed verouderd en aan wat opknapwerk toe. Als ze hier wat aan doen kan het prachtig worden. Voor ons was dit een onvoldoende. Ook de basisbehoeften zoals wc papier en dergelijke kleine zaken zoals peper en zout kunnen een groot verschil maken. Je bent verplicht al deze kleine zaken aan te kopen als je wat te eten wilt anders is de vakantie maar smaakloos. Buiten dit zijn er nog veel andere zaken. Ik heb een goede vakantie beleeft en neem niemand iets kwalijk. Speel gewoon een beetje meer in op de noodzakelijke detailles en het kan plots veel beter worden met een kleine moeite.

    Dicht bij alles gelegen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Sfeervolle omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In wintertijd te koud in het apartement. Minimale capaciteit van het kacheltje. Het wordt niet hehagelijk

    Vriendelijke uitstraling. Echte spaanse sfeer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    6,7
    Prima verblijf voor degene die ondernemend is op vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer en Eigen Tuin
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig wisselen van handdoeken. Geen tussendoorse schoonmaak. In tuin kijk je tegen muren. Parkeerplek te ver weg van accomodatie, lastig met koffers.

    Eigen tuin. Airco. Rustig park. Vrij schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,3
    Schitterend gelegen en schitterende omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 11 nachten

    Geen airco in appartement en eenvoudige te warme badkamer.Betalen voor ligstoel bij zwembad.Kinderen mogen niet met bal o.i.d. in zwembad.

    De ligging van de appartementen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    8,8
    top huisje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 11 nachten

    geen airco, ik zou persoonlijk een airco in de slaap kamers lekker hebben gevonden. en misschien is een waterkoker ipv een fluitketel wat beter en makkelijker.

    we hadden een appartement geboekt, maar kregen een huisje met mooie voortuin en een achtertuin. boven hadden we een balkon voor en achter, en het huisje was mooi gelegen. er was voldoende keuken gerei en een mooie keuken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    9,2
    Fantastisch huis!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    De spaanse bedden zijn (nou eenmaal) behoorlijk hard. Enkele bedden hadden nog een topdekmatrasje, maar niet allemaal. Ligbedden iets verouderd.

    Romana 26 a/b Wij hadden dit huisje, naast Romana 4. Prachtig huis met echt in alle gemakken voorzien. Er was zelfs een Ping-Pong tafel, hoe leuk! Badkamers en keukens waren nieuw, incl. vaatwassers en wasmachines! Tuin met een stuk overdekking waar je heerlijk met z'n allen kunt onbijten. Daarnaast nog 2 terrassen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    9,6
    Zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en ruime kamers. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,5
    Heerlijk genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg streng in zwembad. Kinderen mogen niet in water springen.

    Het appartement met dakterras!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    5,8
    Het was wel schoon maar alles gedateerd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer en Eigen Tuin
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkele informatie over dingen die er te doen waren,bustijden e.d.Je krijgt de sleutel en thats iT!!!

    Het was wel schoon maar alles gedateerd!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,8
    niet duur, maar dan ook heel basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    ongunstige ligging, fikse wandeling voor strand en stadje : klimmen !!!!

    zeer mooi complex, basic logement

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    5,8
    prachtig complex, heel basic kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    vermoeiende wandeling naar stadje en strand, vooral de terugkeer : klimmen !!!

    prachtig complex, heel basic kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    6,7
    Wij hebben erg geboft met het weer. Nerja bood een gezellige mix tussen locals en toeristen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer en Eigen Tuin
    • Verbleef 21 nachten

    Inrichting was erg eenvoudig, te weinig kastruimte in slaapkamer. Zitbank aan vervanging toe.

    De ligging, pal zuid en uitzicht over Nerja.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,4
    We komen hier niet terug in deze villa.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, slecht sanitair

    Rust

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,1
    Schitterend park en op loopafstand van strand en Dorp
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 11 nachten

    Geen airco in het appartement

    De ligging en de inrichting van het park

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    om terug te komen. Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    view. Ontvangst en vriendelijkheid. Hulpvaardigheid! Netheid.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    De totale sfeer op het "park"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    De totale sfeer op het "park"

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,3
    Prachtig uitzicht zeer ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen vaatwasser en geen koffie apparaat.

    Het appartement is erg ruim, en voorzien van twee badkamers. Erg fijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    8,8
    De zit bank
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zit bank

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    10
    Goed appartement, niets op aan te merken!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Leuk park met aardige mensen, goede locatie en prachtige omgeving. Kom graag terug!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    7,1
    Ruime goed uitgeruste appartementen nr.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedden waren slecht, geen matrasjes in de kinderbedjes.

    Ruime goed uitgeruste appartementen nr. 23, 26, 26A. Klein appartement nr. 67-B met gedateerde inrichting.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,3
    Alle bloemen in de tuin en het zwembad waren heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een villa... het was een appartement.... zet dat dan ook in de beschrijving bij het boeken. De bedden zijn keihard.

    Alle bloemen in de tuin en het zwembad waren heerlijk genieten.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,1
    Mooi terrras om van de zon te genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    -Geen of ontoereikend Wi-Fi, helaas. - Wel mooi zwembad, maar ijskoud water (29 maart) - Koud in het voorjaar, weinig verwarmmogelijkheden.

    Mooi terrras om van de zon te genieten.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    9,2
    mooi huis en groot terras
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen informatie of welkomstbrief in het huis (laat in de avond aangekomen) geen gebruiksaanwijzing voor kookplaat en oven (inductie) diverse lampen waren stuk

    mooi huis en groot terras zeer vriendelijke en behulpzame receptionist

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    7,5
    We hadden het geluk dat ons huisje niet te hoog in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De (betalende) ligstoelen bij het zwembad waren niet echt comfortabel. Tip: afhankelijk hoe lang je blijft, loont het de moeite om in de supermarkt of toeristenwinkel een ligbedje te kopen, dat kan je bovendien ook nog meenemen naar het strand.

    We hadden het geluk dat ons huisje niet te hoog in de verkaveling lag. Zo hadden we een prachtig zicht op zee, mooie privé tuin, mooi ruim terras, en altijd parkeerplaats vlakbij. De huisjes zijn allemaal verschillend en echt goed afgewerkt (tot de schoorstenen toe, jawel, er was een open haard), dus heb je niet de indruk dat je verblijft in een vakantiekamp. Rustige periode mid-september buiten de schoolvakanties: super!

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    Prachtig appartement.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Voor mooi uitzocht moet je wel veel trappen lopen. De appartementen zijn best gehorig, zeker met actieve bovenburen. Zwembad van het complex niet gebruikt, maar voor een bedje moest je wel betalen. Zee en centrum zijn niet op loopafstand, maar met auto of bus prima te bereiken.

    Prachtig appartement. Alles was aanwezig, Mooi terras, met uitzicht over Nerja en de zee. Aardig personeel, dat ons vroeger dan aangegeven wilde inchecken.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    6,3
    Zwembaden waren prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De gratis wifi viel heel erg tegen, was alleen bij de receptie beschikbaar, en dan traden er ook nog vaak verificatiefouten op. We moesten echt naar n wifi cafe om op ons gemak even onze telefoons te checken. Niet meer van deze tijd om geen wifi in je huisje te hebben. Hetzelfde geldt eigenlijk voor het feit dat er geen vaste airco aanwezig in het huisje. Wel 'n ventilaror maar die verkoelt niet, blaast alleen wat warme lucht.

    Zwembaden waren prima.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    9,6
    ruim huis met tuin voor en achter met goede bedden,parkeren...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi alleen thv receptie,restaurannts

    ruim huis met tuin voor en achter met goede bedden,parkeren voor de deur,op loopastand strand en centrum,kleine winkel in complex e n grote supermarkt aan overkant avenida

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,5
    Erg mooi, sfeervol bungalowpark met overal bloemen en goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Park bestaat zowel uit appartementen die binnen zeer verouderd zijn, als heel mooi gerenoveerde appartementen. Wij hadden 2x een villa die binnen toe was aan renovatie (maar voor ons prima), maar die beide een fijne tuin met veranda hadden. Voor sommigen misschien net iets te ver lopen naar het centrum van Nerja (auto is handig, grote parkeerplaats in het centrum).

    Erg mooi, sfeervol bungalowpark met overal bloemen en goed onderhouden parkjes en tuinen. Leuk om doorheen te wandelen. Fijne tuin met veranda. Mooie zwembaden. Prima eten in restaurant op het park.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    2e huisje (nr 74 comino de Ronda) was top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het 1e huisje (nr 46 vlakbij grote zwembad) viel tegen. Vies, uitgewoond en slechte bedden. Het is dus erg afhankelijk voor je ervaring in welk huisje je zit.

    2e huisje (nr 74 comino de Ronda) was top! Erg mooi, schoon en luxe! Een schril contrast met 1e huisje. Nadat we aangaven dat het 1e huisje ons tegen viel werden we heel snel en vriendelijk naar een 2e huisje verplaatst (zonder kosten of gedoe). Park zelf met zwembad is prima. Er zijn badmeesters bij het zwembad. Naar strand van Nerja is paar minuten met de auto

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    8,8
    Eigen beschut terras.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bereikbaarheid van het huisje. De ligging aan de doorgaande weg. De beperkte boiler capaciteit.

    Eigen beschut terras. (Wij hadden huisje 2). Hoe de urbanisatie eruit zag (veel bloeiende bloemen) De vriendelijke ontvangst bij de receptie.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    9,6
    Prima locatie dicht bij Nerja.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima locatie dicht bij Nerja.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,8
    Wij komen hier al een aantal jaren je hebt veel privacy en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij komen hier al een aantal jaren je hebt veel privacy en iedere keer op een andere locatie dus het is nooit saai 😆😎

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    6,7
    uitzicht en ruime slaapkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    bovenburen waren wat lawaaiig

    uitzicht en ruime slaapkamer

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    4,6
    de locatie en het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooie zwembaden , maar de ligbedjes waren niet beschikbaar vanwege het ontbreken van een sleutel!!

    de locatie en het uitzicht

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    7,9
    Opzet appartementen, en aankleding van het park.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slechts 1maal per week werden de handdoeken vervangen. Dit is echt te weinig.

    Opzet appartementen, en aankleding van het park.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,1
    het mooie weer, lekkere eten en de vriendelijk mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    het mooie weer, lekkere eten en de vriendelijk mensen

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    7,5
    Prima locatie, redelijk vlak bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen Wifi

    Prima locatie, redelijk vlak bij het strand

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,5
    de vila,mooi uitzicht , terrassen, inrichting vila
    • Vakantiereis
    • Stel

    minder was bed, watertoevoer duurde lang voor warm werd,miste een afvalbakje 2e badkamer

    de vila,mooi uitzicht , terrassen, inrichting vila

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    Omdat het prachtig zonnig weer was was het heerlijk om te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het slapen boven . Alles was te krap en te laag.

    Omdat het prachtig zonnig weer was was het heerlijk om te verblijven op het dakterras.

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    8,3
    gezellig , kleinschalig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    gezellig , kleinschalig

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    7,9
    De rust en de schoonheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat gehorige appartementen en hard bed

    De rust en de schoonheid

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    9,2
    Wij kregen een fantastische villa Noelia met een groot...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kregen een fantastische villa Noelia met een groot terras en extra nog een dakterras

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    7,5
    Mooi apartement en mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was minder

    Mooi apartement en mooi uitzicht

  • Beoordeeld op: 6 maart 2015

    8,3
    De locatie
    • Groep

    Niets

    De locatie

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 51

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: