Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over El Nogal Home 2-sterren

Avda. Juan Sebastián Elcano, 62, Este, 29017 Málaga, Spanje

#36 van de 53 B&B's en herbergen in Málaga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 293 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,3
    matig matig matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Badkamer onvoldoende. douche te klein, constante ruzie met douche gordijn. Geen uitzicht, airco afstandsbediening kapot, gelukkig was het lekker weer en hoefde ik er niet veel te zijn.

    Erg simpel, maar ook lage prijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,6
    Geweldige dagen in het meest schattige hostelletje van Pedregalejo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, dicht bij het strand. De stad makkelijk bereikbaar. Personeel super vriendelijk. Schattig binnenplaats. Wij komen al 6 jaar, bijna, elk jaar en gaan zeker nog heel vaak komen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    9,2
    Waarde voor je geld!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De matras lag niet zo super, maar je krijgt wel waar naar je geld. Dus dat weet je dan al op voorhand. De gastvrouw spreekt geen enkele andere taal buiten Spaans, dus je moet je plan trekken met de free wifi ;-)

    Het is een toplocatie vlak bij het strand waar het echt heerlijk ontbijten is.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,9
    Eenvoudig, familiair op bijzondere locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Het is even opletten indien je incheckt na 4 uur. Er is Dan niemand van de receptie en je komt dan binnen met nummer credit card. Receptionisten spreken hoofdzakelijk spaans maar zijn super behulpzaam.

    De locatie. Het hostal is eenvoudig doch familiar en prachtig gelegen aan leukste strand Malaga. Heerlijk vertoeven tussen alleen spanjaarden. Tip: huur een fiets. Prachtige route langs boulevard

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Heerlijke locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niks tegen alles was in orde

    De locatie en de mensen ook was het heel schoon elke dag schone handoeken en een frisse schone kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Gezellig en rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben het ontbijt genuttigd bij de buurman. Klasse!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Sfeervol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Die heb ik niet

    Het was schoon en een leuk hostal

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Erg veel lawasi van de straat.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg veel lawasi van de straat. Raam kon niet dicht vanwege slecht werkende airco.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe gehorige kamer

    Locatie!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Ligging,patio,dicht bij het strand en restaurants en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging,patio,dicht bij het strand en restaurants en makkelijk bereikbaar met bus 3 en 11 vanuit Malaga

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Fijn hotel en leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Fijn hotel en leuke locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Het is een leuke typisch Spaanse accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het gastvrije personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,9
    Genoten
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker spaans, eenvoudig en voor de prijs hoef je het niet te laten.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    4,6
    Kleine kamer terwijl ik bewust een groter type had geboekt,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer terwijl ik bewust een groter type had geboekt, personeel geeft aan dat ze daarin vrij zijn wanneer andere kamers eerder op de dag worden volgeboekt?! Oud, slechte bedden en een veel te kleine badkamer. Slechte hygiene

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    5,4
    De prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij zijn hier eerder geweest. o.i. achteruit gegaan. plastic tafels in de gang. minder bloemrijk verzorgd. Nauwelijks personeel (aanspreekpunten) te zien.Krappe inchecktijden. kamer aan de straatkant veel te gehorig voor een goeie nachtrust.

    De prijs. De locatie, vlakbij Pedregalejo-strand.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    9,2
    Heel netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Krakende bedden.

    Heel netjes en schoon.Heel aardig personeel. Tegenover de hostel kun je prima ontbijten en vlak in de buurt zit een grote supermarkt met een fijne bakkerij met heerlijke koffie. Twee straatjes verder loop je zo de boulevardblad op en kun je goedkoop ook heerlijk ontbijten met uitzicht op zee, lekker lunchen en dineren .We hebben veel restaurants bezocht en overal was het goed, vers en verrukkelijk!

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,9
    Was geen ontbijt, kamer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De ontvangst. Ik kwam in het donker aan geen mens te zien de deur dicht. Gelukkig was er andere gast die mij verder heeft geholpen, hij is gaan bellen naar het andere hotel (wist ik ook niet) hoe ik naar binnen kon. Dat bleek met je creditkaart te kunnen vond ik ook eigenaardig, je bent tenslotte vreemd. Op de buitendeur staan instructies maar in het donker zijn die niet te lezen. Al met al een gedoe na zo'n lange reis.

    Was geen ontbijt, kamer goed

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    4,2
    De uitbaatster verstaat geen engels, kan niet antwoorden op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De uitbaatster verstaat geen engels, kan niet antwoorden op vragen, handig! Een rustige kamer was dus niet rustig, ook al was er mij beloofd dat er geen storende buren zouden zijn

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,9
    Gezellig klein hotelletje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gezellig klein hotelletje. Leuke patio waarop je kamer aansluit en waar je 's avonds nog even wat kan drinken. Op 100 meter van het strand. Aanrader voor iedereen.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,9
    De nabijheid van de boulevards met restaurantjes goede prijs...
    • Vakantiereis
    • Stel

    gehorig en harde matrassen.

    De nabijheid van de boulevards met restaurantjes goede prijs kwaliteit verhouding. 2 ligstoelen met parasol te samen voor 8 E p.dag. En een strand met zwemmogelijkheden en douches. Lijnbussen naar centrum om de 10 min voor de deur, 1,30 p.p.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,9
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligt aan een drukke weg. Met ramen open slapen is niet te doen

    Behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    6,7
    Verse lakens en handdoeken;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Beperkte openingsuren receptie

    Verse lakens en handdoeken; terrasje

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: