Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Era Conte

Oriente s/n, 22144 Bierge, Spanje

#2 van de 3 hotels in Bierge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 121 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 10

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    7,5
    Uitstekende keuze voor een basic hotel, maar met zeer persoonlijke aandacht. Formidabel uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Triple or Quadruple Room with terrace
    • Verbleef 5 nachten

    Niets, maar dat komt ook omdat de verwachtingen niet hoog waren. Het is een basic hotel en daarop moet je je verwachtingen baseren. Overnachtingsprijs was gezien de voorzieningen aan de hoge kant, maar dat wordt gecompenseerd door prijzen van eten en drinken.

    De persoonlijke aandacht van de hoteleigenaren en het fantastische uitzicht, zowel vanuit balkon/kamer als terras. Maaltijden zijn heel goed juist ook door de persoonlijke aandacht. Voor de avondmaaltijden en de drankjes geldt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Avondmaaltijd was één keuze voor een verse, met lokale producten bereide maaltijd, die in overleg tussen eigenaar en gast werd bepaald. Ontbijt is vers en met -zeker voor Spaanse begrippen- veel keuze. Uitzicht op het dorp Bierge - zeker bij ondergaande (maar ook opkomende) zon - is fantastisch

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    5,8
    Op de mieren na een leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mieren op de kamer, waar het personeel stoffer en blik tegen bedacht had. We hebben zelf moeten bedenken en opperen dat verdelgingsspray misschien de oplossing kon zijn.

    Ontbijt was erg goed, door een gastvrije en vriendelijke gastvrouw verzorgd

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,9
    Het verblijf was heel goed, heerlijk rusten op het terras in een mooie, rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel moeilijk te vinden door de toegangsweg, die niet breder is dan een veldweg, die heel slecht onderhouden is: langs beide kanten struiken en bomen die over de weg hangen,met als gevolg krassen op de wagen. Ook de parkeergelegenheid aan het hotel was slecht onderhouden.

    Een heerlijk hotelletje met zeer vriendelijke mensen, mooie kamer en prachtig uitzicht en heel rustig. Het ontbijt en kleine hap s avonds waren heel lekker.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    Erg relaxt.
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De bewegwijzering zou vóór het dorp moeten beginnen.

    Era Conte is een simpele, relaxte, zeer rustig gelegen, landelijke 'hostal' , met goede, schone kamers, een prettige inrichting en een zeer vriendelijke, goed kokende, attractieve gastvrouw (dat zie je nog maar weinig, vandaag de dag: roze sokken met konijnenpantoffels...), met een prachtig uitzicht op het oude stadje Bierge. Spaanser kom je het niet tegen. Je moet wél even uitvogelen hoe je er met de auto kunt komen, je moet eerst het oude dorp in en dan de borden volgen. Als je ooit je boek moet schrijven: ga er zitten. Als je van lopen of rijden in de Pyreneeën houdt: ook.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Rust, natuur en een vriendelijke hotel familie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilator had een timer en was gezien de hitte wel prettig om de hele nacht aan te hebben.

    Vriendelijke hoteleigenaar met persoonlijke ontvangst, goed verzorgd diner en ontbijt met streekproducten. Geen poespas maar eerlijke, heerlijke gerechten op een plek 'weg van de bewoonde wereld'. Zwemmen in het dorpzwembad was mogelijk. Een plek waar je je echt even terugtrekt in het landelijke leven. Familie heeft ook in Duitsland gewoond, naast Spaans is Duits ook een taal waarmee je er prima terecht kunt. In de buurt is Alquezar het bezoeken waard. Siërra Guana is een mooi natuurgebied.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    zeer goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Heel vriendelijke mensen. De gastvrouw heeft voor ons een lekker maaltijdje klaargemaakt. Vanop het terras hadden we een heel mooi uitzicht op het dorpje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst en hartelijkheid van de eigenaresse. Heerlijk gegeten met allemaal lokale producten. :s Avonds en 's ochtends buiten gegeten op het terras met fantastisch uitzicht op de bergen. Kortom top!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,8
    leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt. Mooie kamer met geweldig uitzicht. Tv werkte niet. De toegang tot het hotel was moeilijk. Maria kookte erg lekker en was erg behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,5
    Prachtige locatie, idyllisch eten op een terras met heel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was 1,40 m en eenvoudig, en er was geen airco. Het ontbijt was uitermate magertjes, aleen toast met jam.

    Prachtige locatie, idyllisch eten op een terras met heel mooi uitzicht. Buitengewoon goede keuken voor het dine ! De wijn was goed en heel voordelig.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    10
    Heel sympathieke uitbaatster die haar best deed, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco, wel ventilator om de hete nachten door te komen.

    Heel sympathieke uitbaatster die haar best deed, lekker kookte en attent was. Het uitzicht en de rust bevielen ons erg. Op loopafstand van het dorpje en met auto niet ver van rivier waar je kan zwemmen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: