Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BQ Can Picafort Hotel 4-sterren

Arenal 6, 07458 Can Picafort, Spanje

#6 van de 47 hotels in Can Picafort

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 390 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Hele gezin was zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    Uitstekend hotel. Drukbezocht door Duitsers, wat minder Engelsen, en zeldzame Nederlanders of Russen. Relaxte ontbijt-uren tot 10u30, maar strenge avondklok : diner tot 21u, animatie tot 22u30, bar dicht om 24u. Niet het minste nachtlawaai. Gemoedelijke atmosfeer met zeer vriendelijk personeel. Nieuwe ontdekking voor ons, doorgewinterde Spanje-gangers : een tillift voor gehandikapten in het zwembad !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,1
    Nette kamers, mooie, lichte inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rommelig en druk in ontbijtzaal Wifi trekt op niets, zo goed als onbestaande, zelfs betalend op de kamer werkt amper!! Foto's doen het zwembad/geheel beter uitkomen dan realiteit

    Nette kamers, mooie, lichte inrichting Heel vriendelijk personeel Ontbijt redelijk uitgebreid

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,3
    Mooie ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rommelig live cooking buffet, ontbijt prima maar diner viel tegen. En geen gratis wifi in het gehele hotel.

    Mooie ruime kamer. Prima zwembaden met voldoende ligbedden.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    9,6
    Rustig, mooi, schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi in de lobby was traag maar niet noodzakelijk als je op vakantie bent. Betalen voor het drinken bij avond eten

    Rustig, mooi, schoon hotel. Het eten was erg goed. Personeel was vriendelijk. Dicht bij het strand.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    5,8
    Nieuw hotel dat er goed uitziet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen WiFi op je kamer, daar moet je apart voor betalen. En de WiFi in de lobby had een slecht ontvangst. Ons toilet lekte water gelijk bij aankomst. We hebben dit gemeld bij de receptionist. Zij reageerden nogal nonchalant op het probleem, want ze wilden pas de volgende dag er iemand naar laten kijken terwijl het water tot aan het laminaat reikte. De kamer werd niet elke dag schoongemaakt en heel laat op de dag. Het leek erop of dat er te weinig schoonmakers waren. Bij het uitchecken is ons niet gevraagd of alles naar wens was. Dat lijkt me wel wenselijk als een klant zoveel klachten heeft.

    Nieuw hotel dat er goed uitziet. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    9,2
    Het ontbijt en de comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het onvriendelijke receptiepersoneel. Wij begrepen niet dat we alles ter plekke moesten betalen en dachten al dat het van onze creditcard was afgeschreven maar omdat hun engels erg slecht was begrepen ze ons niet en reageerde daarom ook bot en kortaf. Als ze wat meer de tijd namen om naar ons te luisteren en het duidelijk uit te leggen was er niks aan de hand. De oude kale meneer zei meteen dat als het ons niet beviel wij konden vertrekken! Terwijl wij alleen wilden weten of we nu niet dubbel aan het betalen waren! Erg onvriendelijk dus en geen leuke binnenkomer. De rest van het personeel was juist super vriendelijk maar ik denk dat deze man misschien zijn beste tijd heeft gehad...

    Het ontbijt en de comfort

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    10
    Prima locatie, dichtbij strand en winkels.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie, dichtbij strand en winkels. Goede gevarieerde maaltijden

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    8,8
    mooi hotel, netjes in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    mooi hotel, netjes in orde

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van BQ Can Picafort Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: