Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Estudios Benidorm

Avenida Martínez Alejos, 2, 03501 Benidorm, Spanje

#137 van de 397 vakantiewoningen in Benidorm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 926 beoordelingen over dit appartement

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,7
    Mijn verblijf was totaal niet comfortabel. Hoop dat het gerestaureerde gedeelte veel beter is.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer midden in het complex. Uitzicht op een binnenplaats van 2 bij 2mtr en aangezien het vier hoog was komt er op de tweede etage geen licht binnen. Je krijgt het gevoel dat je in de cel van een gevangenis zit. Je wist niet hoe snel je deze ruimte moest verlaten!

    Ligging. Vlakbij het strand en het oude centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Het verblijf in onze studio heeft mijn stoutste verwachtingen ruimschoots overtroffen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    In de badkamer was er geen schabje voorzien zodat men zijn toiletgerief daar niet kwijt kon.

    De properheid en de nieuwheid van de studio. De ligging van de kamers enkel in de voormiddag had men zon zodat men geen last had van de warme namiddagzon. Alhoewel de studio's aan de drukke straatkant lagen had men helemaal geen last van de drukte en het geluid op straat. Ook had men geen geluidslast van boven-, onder-of nevenburen. Ook de vriendelijkheid en de bereidheid tot helpen van het personeel was een pluspunt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    6,3
    Super goed qua prijs kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie is in Hotel Benidorm Plaza, 8 minuten lopen! Dit zou Booking.com aan moeten geven! Dan laat je de taxi daar stoppen, met je bagage....

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    De kamer was goed, maar de 3 laatste dagen hadden wij geen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    De kamer was goed, maar de 3 laatste dagen hadden wij geen Wi-Fi meer! Gezien wij dagelijks naar de vlaamse tv-zenders keken en ook de mail, face-book, skipe en ook het nieuws aan klikten was dit wel frustrerend. Dit is ook de reden waarom wij deze accomodatie niet meer zullen boeken!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,2
    Zeer goede studio voor een correcte prijs!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    vaatwasborsteltje+schoteldoek was niet aanwezig in keuken.

    de kamer was beter dan ik had verwacht, voor herhaling mogelijk! +vriendelijk personeel. +fantastich in centrum bij alle winkels en eet/drink gelegenheden, en toch vlakbij strand.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,5
    Benidorm is te koud in deze winter. Estudios Benidorm voldoet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    De bedden zijn ok. Maar het beddengoed met losse lakens en 2 dekens op een smal bedje is toch niet meer van deze tijd. Er kwam een vervelend gezoem uit het elektriciteitskastje. Het hotel is in de nacht nogal rumoerig. De geluidsisolatie tussen de kamers is ehum zeer ontoereikend. Je kan horen dat de buurman naar de wc gaat, het licht aan doet, doorspoelt etc etc. De sloten van de deuren werken uitstekend maar zijn van een oud type dat een klak klak geluid maakt en zooooo luid is dat je zeker weet om hoe laat je buurman thuis komt iedere nacht. Mijn kamer was een niet gerenoveerde. Voor een gerenoveerde was het 10 euro per dag extra. Stond dat op Booking ? Of heb ik dat over het hoofd gezien ? Maar opgelet... de gerenoveerde kamers zijn op het eerste en 2de verdiep en dus mogelijk straatlawaai. De kamer die ik toebedeeld kreeg op het 6de verdiep was best ok en niet afgeleefd, maar de verwen atmosfeer was er wel niet.

    De WIFI werkte uitstekend. Het appartement was sober maar comfortabel. Warm water werkte goed. De airco functioneerde niet, maar het was niet nodig om te koelen, want winter. Verwarmen deed ik dan maar door het elektrisch kookfornuis op te zetten, wat perfect voldeed. De frigo was nieuw en zoemde niet. Locatie is super centraal. Ik zat op 6de verdieping en had geen last van geluid van de straat. De afhandeling van de factuur, betaling en garantie gebeurde zeer professioneel door het geduldige vriendelijke personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    5,0
    Personeel en hygiene: goed. Ligging en voorziningen voor ons ( beiden 80 plus) totaal ongeschikt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 29 nachten

    Deze "studio" was voor ons totaal ongeschikt. In feite een keuken met een paar bedden erin. Ligging in centrum zeer rumoerig; te weinig privacy ivm met appartementen aan de overzijde van de straat waarvandaan je kon zien wat wij/zij "op hun boterham legden" Geen "makkelijke stoelen" de tv op een onmogelijke plek met slechts twee buitenlandse zenders: twee Fransen.

    Mij beviel het meest dat ik al het betaalde geld terug kreeg toen ik, na één nacht, een ander appartement had gevonden

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    7,1
    Voor een paar nachten goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Lekkage in 1ste kamer vanuit dak in keukentje via plafondplaat en lamp. Deur van koelkast 2 kamer kon niet geheel open, draaide verkeerde kant op tegen geplaatst nachtkastje. Scharnierpunten koelkast omzetten naar andere zijde, probleem opgelost.

    Vriendelijkheid en medewerking receptie na melding van lekkage in 1ste kamer met 2 losse bedden op bovenste verdieping. 2 persoonsbed in toegewezen 2e kamer en douchecabine.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    6,7
    Gedateerd gedeelte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten helaas in blok 2. Dit is een zeer gedateerde accomedatie die zeer zeker niet overeenstemt met de beschrijving/foto's diebij blok 1 horen.

    Het zeer vriendelijke personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    8,8
    top locatie prima studio
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    prima studio op top locatie goede keuken en badkamer en schoon vriendelijk personeel wel in drukke winkelstraat maar met de ramen dicht en de airco aan prima te doen

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Goede plek voor als je van drukte houd
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen goede zitplek de eettafelstoel zat niet lekker

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    6,7
    De locatie was het beste
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was oud en had het gevoel weggedrukt te zitten. Nooduitgang was niet in de buurt

    De locatie was het beste

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    9,2
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Nederlandse tv zenders

    Lokatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,2
    heerlijk hotel, gezellige terrassen en restaurants alles binnen een straal van 1 km van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    prima kamer. uitstekende en zeer behulpzame receptie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    5,0
    verder matig
    • Individuele reiziger
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De overplaatsing naar depadance es studio had veel beter gekund was zeer slecht

    De overplaatsing naar andere studio was zeer slecht

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Old

    Lokatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stank van de wafeltent eronder. Airco die lekte. In 8 dagen maar twee keer schone handdoeken.

    Dichtbij het strand Locatie in het centrum is top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    Het was te warm buiten, maar in de kamer was de airco zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Het was ok.

    Wij hadden een studio en dus geen maaltijden. Studios waren gezellig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,6
    Keurige appartementen en heel erg vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    De centrale ligging. Vlak bij bushaltes en strand. En gezellig in het oude centrum van Benidorm ik met leuke straatjes en restaurants.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,0
    Zal het niet meer boeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gordijn waren stuk. Douche kop stuk.slechte bedden geen schone handdoeken.vieze lucht hing in kamer.

    Het zag er niet zo netjes uit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,1
    de studio's zijn goed van alles voorzien..
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dunne muren, dus héél véél geluiden, waardoor je véél nachtrust verliest.

    De service van de receptie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    8,3
    Kwaliteit gaat achter uit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit gaat achter uit Personeel erg vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,1
    Erg aardig personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig.

    Erg aardig personeel!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,4
    Niet voor herhaalbaar ?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort, geluid!!

    Nks bijzonder

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,3
    De locatie is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er dan iets tegen valt is dat het gehorrig is in de nacht

    De locatie is geweldig. Goede bedden, fijne douche, fijn balkon

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid overlast s, nachts

    Goed

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    4,6
    De douche-kop
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen waren te hard, de veren waren duidelijk te voelen. Er waren geen stoelen waarin je even lekker kon zitten om b.v. een boek te lezen.

    De douche-kop

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    6,3
    In die 5 dagen dat wij er zaten hadden we buren die 24/7...
    • Vakantiereis
    • Groep

    In die 5 dagen dat wij er zaten hadden we buren die 24/7 dronken waren en in de nacht behoorlijk te keer gingen. Aangegeven bij de receptie maar er werd niets aan gedaan.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,5
    Super goede service van personeel.
    • Individuele reiziger

    Prijs is best duur. Heb daarna in luxere en mooiere en rustige appartementen gezeten voor minder

    Super goede service van personeel. Ligging heel dicht aan de boulevard in het midden van het winkelgebied van oud benidorm

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    7,1
    Locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden 3 kamers. 2 zonder balkon en 1 met. De kamers zonder balkon waren donker en erg deprimerend. Degene met balkon waren top. Wij wilden graag voor volgend jaar boeken met de garantie balkon kamers te krijgen maar dit konden ze niet garanderen. Dus boeken we niet meer. Erg jammer want de bedden waren erg goed en ondanks dat het oudbollig was, was er goed schoongemaakt.

    Locatie was perfect. Middenin de shopping area en 2 minuten van het strand.

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    7,9
    Heel netjes gepoetst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi is betalend Verouderde bedden/meubels Heel dunne muren: je hoort de mensen in de kamer naast je praten.

    Heel netjes gepoetst Mensen aan de receptie zijn heel behulpzaam Gelegen in het centrum Op wandelafstand van het strand, restaurantjes en tapasbars

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    6,3
    De locatie van het appartement en de prijs ervan.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hygiëne viel tegen, de kamer was nogal stoffig. Ik heb astma en heb hier last van gekregen. Daarnaast was het behoorlijk gehorig, alles wat op straat gebeurde kon je binnen horen. Ook het personeel kon wat sympathieker.

    De locatie van het appartement en de prijs ervan.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    8,8
    Dat als je de voordeur uitliep gelijk in het volle vakantie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat als je de voordeur uitliep gelijk in het volle vakantie leven in het centrum was en alles bij de hand van restaurant, strand tot kroegjes en shoppen toe.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,5
    upgrade naar superior is aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel

    er hing een beetje riool lucht in appt

    upgrade naar superior is aan te raden gratis wifi late check out 18:00 uur voor 18 euro ruime studio prima bedden locatie in het centrum

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    6,7
    locatie,bed,prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    lawaai van vuilnisbakken,schimmel op bad,smerige raamkozijnen

    locatie,bed,prijs

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    8,8
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    5,0
    vriedelijk personeel vest vergeten zij bewaren hem tot ik...
    • Vakantiereis
    • Stel

    dubbelglas van wege het geluid van buiten verlichtig in de kamer defect

    vriedelijk personeel vest vergeten zij bewaren hem tot ik hem ophaal

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    5,4
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluid , alles was wat gedateerd. Bedden op wieltjes niet echt handig, los tafelblad, keukenkastjes slordig

    De ligging

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    8,8
    De ligging en eigen keukenblok
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat gehorig

    De ligging en eigen keukenblok

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    7,5
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen schoonmaak zelf vuilnis weg gooien wel elke dag nieuwe handdoeken

    de locatie

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,5
    Badkamer was schoon, ondanks wat schimmel op de naden van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was schoon, ondanks wat schimmel op de naden van de muur en bad. Na 2 dagen schone handdoeken.

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    5,0
    Matrassen!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matrassen!

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    5,0
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slechte staat onderhoud, oubollig, zeer gehorig, slechte bedden

    locatie

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    7,9
    prachtige ligging in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    prachtige ligging in het centrum.prijs kwaliteit zeer goed

  • Beoordeeld op: 6 februari 2015

    5,0
    het uitzicht op de winkelstraat gezellig
    • Stel

    het gedeelte waar wij lagen was zeer verouderd

    het uitzicht op de winkelstraat gezellig

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: