Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Executive Sport 3-sterren

El Granado, 1, 30850 Totana, Spanje

#5 van de 7 hotels in Totana

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 555 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,7
    oke
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Toegang tot het Wellnesscentrum
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant was gesloten. In de Spa werkte niet alles, whirlpool deed het niet en de de yet streams in het zwembad ook niet. Douches in de Spa kleine pruttelstraaltjes Turkse en Finse suana wel weer prima. Ontbijt was pas om 8.30 ws omdat het kerst was. Ik had enkele weken vante voren gevraagd hoelaat het ontbijt was omdat we weer vroeg op pad moesten, 7.00 uur was het antwoord toen.....

    De kamer was prima, ruim. Goed matras. Badkamer ook prima, heerlijke douche

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    7,9
    Dichtbij de snelweg
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Goedkoop Ontbijt
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dichtbij de snelweg

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    Het was goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Toegang tot het Wellnesscentrum
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging

    Heerlijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    Goed en niet duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Toegang tot het Wellnesscentrum
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was al gesloten,was nog 30 graden

    Ontbijtbuffet redelijk,diner goed, ligging naast autobaan perfect als uitvalbasis

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,5
    Welness en locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Toegang tot het Wellnesscentrum
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Welness en locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    8,3
    Prettige locatie nabij de snelweg, veel faciliteiten in het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Toegang tot het Wellnesscentrum
    • Verbleef 1 nacht

    Prettige locatie nabij de snelweg, veel faciliteiten in het hotel zoals een spa en gym.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    5,8
    De locatie, dicht bij snelweg.
    • Zakenreis
    • Stel

    Er wordt meer beloofd dan waargemaakt. Er lagen haren in bed en in de handdoeken. Veel is er kapot: bediening van de airco, prullenbak in de douche, de douche geeft afwisselend warm en koud water. De stoel met de kapotte zitting, waar we de vorige keer over hadden geklaagd, was nog steeds niet vervangen. Er is geen bar, ook geen minibar op de kamer, wat wél staat aangegeven op de reservering. Het restaurant is NIET de hele dag geopend. Toen wij om 20.00u. voor het diner kwamen was de verlichting zelfs nog uit. De a la carte service bestaat uit een klein, geprint briefje wat aan onze tafel werd voorgelezen. Het zwembad was gesloten. We konden vanaf 17.30u. in de whirlpool; dat was het enige. Kortom: niet wat er wordt beloofd als je op de site kijkt en boekt.

    De locatie, dicht bij snelweg. Snelle wifi.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    4,2
    De ligging;
    • Zakenreis
    • Stel

    Wij boekten het hotel vanwege de zwemmogelijkheden, maar bij aankomst bleek het zwembad gesloten wegens schoonmaak. We waren daar niet over geïnformeerd. De kamer die we kregen was niet schoon en de stoelen op het terras (€10,= extra) waren kapot. Parkeergarage (€3,= extra) was heel krap. Het restaurant serveerde de verkeerde gerechten. Kortom: eens, maar nooit weer!

    De ligging; direct aan de snelweg.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    6,3
    Hygiene, faciliteiten en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen wifi op de kamer, we hadden een kamer aan het einde van de gang en dus geen wifi, helaas konden we geen andere kamer krijgen omdat het hotel volgeboekt zou zijn. Terwijl we erg vroeg hebben ingecheckt. Personeel spreekt geen of nauwelijks engels.

    Hygiene, faciliteiten en ontbijt.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    10
    Alles was top fitness sauna zwembad bubbelbad eten rust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niks eigenlijk

    Alles was top fitness sauna zwembad bubbelbad eten rust

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    9,2
    perfect hotel als je op doorreis bent,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    perfect hotel als je op doorreis bent, alles super schoon

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    6,7
    avondmaal en ontbijt niet warm genoeg .
    • Vakantiereis
    • Stel

    avondmaal en ontbijt niet warm genoeg .Slaap en badkamer te fris

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,9
    De kamer is top in orde.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De ontbijtzaal gaat pas om 7 uur open. De stank in de omgeving van het hotel is behoorlijk. Met name in de ochtend.

    De kamer is top in orde.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    8,3
    Het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed slechte vering met plastic onderlegger.

    Het restaurant.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Executive Sport

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: