Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express San Sebastian de los Reyes 2-sterren

Avda.de los Pirineos s/n c/v Camino de lo Cortao, 28700 San Sebastián de los Reyes, Spanje

#6 van de 9 hotels in San Sebastián de los Reyes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1369 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,9
    Aangenaam hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    hoogte van de ondergrondse parking. jammer geen koelkast op de kamer.

    gevarieerd ontbijt buffet. propere kamers en douche/badkamer. parkeermogelijkheid op straat of betalend van het hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    6,3
    Goed ontbijt, luidruchtig hotel, personeel spreekt slecht Engels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat dat het hotel dicht bij het vliegveld ligt en op loopafstand van de metro halte. Wij hadden dus de conclusie getrokken dat het dicht bij het vliegveld was en goed te doen met de metro. Het is helaas alleen goed te doen als je met de auto gaat. Met de metro doe je er een uur tot anderhalf uur over om het hotel te bereiken. Daarnaast was het erg luidruchtig, wij werden om 6 uur wakker door alle andere gasten. We konden letterlijk alles horen wat de buren zeiden (zelfs de douche etc). Tot slot spreekt het personeel slecht tot geen Engels. Wij kwamen helaas pas rond half 12 ‘s avonds in het hotel aan en personeel zei dat we nergens meer iets konden eten en maar een sandwich uit hun apparaat moesten halen. Na zelf gewoon wel op onderzoek uit te gaan bleek dit helemaal niet het geval en was er nog genoeg open.

    Het ontbijt was super. Veel keuze en goed bijgevuld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    5,4
    Slechte klantenservice!
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers op dezelfde gang werden gerenoveerd, zodat mijn kamer ook onder het stof zat. Het meest vervelende is, dat het hotel niet mee wil werken aan het terugsturen van vergeten spullen! Je bent je eigendom dus kwijt, tenzij je een koerier inschakelt die de spullen verpakt en dan meeneemt! Voor een bedrag dat aanzienlijk hoger ligt dan de waarde (de emotionele waarde niet meegerekend) van de vergeten goederen. Erg jammer

    Dat het er rustig was. Hoewel de omgeving niet aantrekkelijk is. De reistijd naar het centrum van Madrid was aanzienlijk. Het personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam toen wij daar verbleven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Ook een compliment toe, naar de housekeeping.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Wat mij enorm tegen viel was de afstand tussen het hotel en centrum "Madrid". Het leverde mij een enorm zoekwerk ernaar toe bij aankomst. In een woord het ligt erg ver.

    De rust in en rond het hotel. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Voor al jou vragen kon je altijd bij de receptie terecht. fantastisch!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,1
    Goede ligging tov luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geheel is wel aan renovatie toe! Bed echt Slecht!!!, ben ik niet gewoon van deze keten.

    Goede ligging tov luchthaven. Zeer vriendelijk personeel. Fantastich restaurant op wandelafstand; O'Cachelo ; Doen! Lekker eten en wat een bediening!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Ligt op een ideale afstand van de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was heel pover

    Ligt op een ideale afstand van de luchthaven. Op wandelafstand ligt een groot shoppingcenter dat tot 22u open is.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    Help, ik hoor de buren snurken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    als je je buren hoort snurken en bijna woordelijk verstaat, is er iets mis met de isolatie van de kamers

    vriendelijk personeel, prima wifi

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,8
    Voldeed aan verwachting, prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    NVT

    Rustige ligging wel vlakbij shopping mall

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Overnachting voor onze doorreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig en de kamers gedateerd.

    Locatie voor doorreis.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Gewoon goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Zeer goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,6
    Wij waren zeer tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Wij waren zeer tevreden. Personeel vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    10
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De eieren waren snel op bij het ontbijt. Grapje eigenlijk niks.

    De ligging. Vriendelijke personeel. Parkeergarage onder het hotel. Veel winkels in de buurt Metrostation bij het ziekenhuis, voor 3 euro kan je naar het centrum rijden.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    6,7
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gehorigheid

    Prijs

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: