Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fiesta Hotel Milord 3-sterren

La Rioja, 9, 07820 San Antonio Bay, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 602 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    7,9
    Het eten is van zeer goede kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeerplekken. Erg massaal in het eetgedeelte. Bedden (oude kamers) zeer hard.

    Het eten is van zeer goede kwaliteit. Het personeel is zeer vriendelijk. Ligging rustig. Vlakbij winkels en restaurants. Iedere dag schoonmaak en nieuwe handdoeken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,9
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tip voor het receptiepersoneel: ga met z'n allen eens naar een cursus hospitality! Daarin kunnen ze echt nog héél veel verbeteren.

    Werkelijk prachtige hotelkamer. En erg schoon. Uitzicht op het zwembad, de zee en de haven van San Antoni.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Het was in 1 woord SUPER.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten

    1 klein puntje. Kluis is wat duur om te huren.

    Het was in 1 woord SUPER. Eten,kamer,personeel,.... Ja perfect. We gaan zeker nog terug. Voor mijn vrouw was het daar de 1ste maal voor mij de vierde keer. Ik wens deze mensen nog veel succes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    Het eten was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren. Bijna geen parkeerruimte. Druk bij zwembad. Geen mooi strand.

    Het eten was goed. Wij hadden de junior suite deze was geweldig op de 9e verdieping.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt niet fris. Toen we aankwamen lagen er bijvoorbeeld door de hele kamer en badkamer allemaal lange donkere haren. We dachten dat dat wel weg gehaald zou worden als we het bordje Please clean My room op zouden hangen. Maar in de hele week is er dus niet gestofzuigd of gedweild. Alleen worden de Wc rollen en handdoeken vervangen, en het bed opgemaakt. Ook s’nachts last van Engelse dus voor je rust moet je hier niet heen gaan.

    Het eten was super goed. Heel veel variatie en keuze iedere dag weer. Ook konden we onbeperkt drankjes krijgen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Mooie accomodatie in een rustig deel van San Antoni.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Half pension geboekt, maar drankjes tijdens het diner (bier, frisdrank) moesten wij apart betalen (alleen water was gratis). Ik heb € 1450,- betaald voor 7 nachten. Voor zo'n prijs vind ik dat die paar drankjes tijdens het diner inclusief behoren te zijn.

    Mooie accomodatie in een rustig deel van San Antoni. Mooi uitzicht over de baai van San Antoni. Vriendelijk personeel. Mooie vakantie gehad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    3* hotel al met al een goed en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand aan het hotel

    Prijs kwaliteit goed hotel. Schoon, vriendelijk personeel en voor een 3* hotel prima ontbijt en diner. Voor mooie plekken dien je wel een auto te huren.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    4,2
    eigenlijk niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het hotel is erg verouderd, het restaurant. de lobby en de bar zien er erg ongezellig uit door de tl-verlichting

    eigenlijk niets

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    2,5
    Wij kwamen aan in het hotel en moesten ineens naar een ander...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kwamen aan in het hotel en moesten ineens naar een ander hotel. Heel apart!!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    8,3
    Schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig WiFi Kluisje tegen betaling

    Schone kamers Gevarieerd eten in het restaurant Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis WiFi Kluisjes duur

    Vriendelijk personeel Schoon Super eten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    6,7
    Kamer
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud zwembad

    Kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    Leuk hotel aan het water
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge prijs wifi En te betalen safe

    Vriendelijk personeel Mooie vernieuwde kamer Lekker eten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,1
    Prijs kwaliteit goed . Aangewezen op openbaar vervoer auto om ergens te geraken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opeen zitten in restaurant , omgeving van hotel : veel Engelse bars niet gezellig

    Netheid, eten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,5
    Het restaurant was erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werkzaamheden in de ochtend zijn niet fijn als je laat naar bed gaat

    Het restaurant was erg goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Goed hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,3
    Heerlijk!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer in hotel binnen, maar wij hadden een auto en gingen altijd op pad.

    Panorama uitzicht vanuit de kamer naar zee, strand en de haven. Fantastisch!!

    Verbleven in mei 2017

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Fiesta Hotel Milord