Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Finca Aldabra

Carretera Sierra Nevada, A-4026, Km 6.1, 18191 Pinos Genil, Spanje

#2 van de 8 hotels in Pinos Genil

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 401 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,4

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 54

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De finca ligt ongeveer 4km buiten Pinos Genil maar de weg er naar toe is bochtig en niet geschikt om te lopen dus je bent altijd op de auto aangewezen.

    De finca ligt iets buiten Pinos Genil. De gastvrouw was altijd bereid een tekening te maken van waar je het beste kon eten of hoe je het beste bij een bezienswaardigheid kwam. Het ontbijt buffet was goed en gevarieerd en werd regelmatig aangevuld.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    10
    Mooie, prachtige locatie om tot rust te komen. Leuk, lieve familie die daar alles runt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Alles! De omgeving is echt prachtig, mooie locatie! Heerlijk zwembad en goed ontbijt! 15 minuten ben je in het centrum van Granada! Hele lieve eigenaresse! Waar voor je geld!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Ligging , uitzicht en dicht bij Alhambra Granada ,goed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks , alles prima.

    Ligging , uitzicht en dicht bij Alhambra Granada ,goed openbaar vervoer . Gastvrouw legt geweldig uit hoe je er het beste naar toe gaat.Lekker zwembadje ,goed ontbijt en (alleen in het weekend )goed diner voor prima prijs met voor elk wat wils.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    Prima plek voor bezoek Granada/Alhambra!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed in onze kamer 1 is eigenlijk te klein voor twee bejaarden!prima

    Goed ontbijt, prima ambiance, Leuk zwembadje aan bergweg Richtung Sierra Nevada.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    10
    Perfecte locatie voor bezoek aan Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie, 15 minuten van centrum Granada. Geweldig uitzicht, rustig gelegen, vriendelijke gastvrouw en alles keurig verzorgd. Bus SN1 brengt je voor €1,40 naar centrum Granada, ideaal. Diner in weekend voor €10,- PP ook een aanrader.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    10
    super, ik zou zo weer terug willen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kan niets bedenken

    De ruime, smaakvol ingerichte kamer, het goede bed. De uiterst vriendelijke gastvrouw. Het vertrouwen: we konden zelf drankjes inschenken en aantekenen op een lijst (wijntje 1,50!). De maaltijd en het ontbijt: heerlijk (resp. 10,- en 4,-). Het uitzicht vanaf ons balkon, de zonsondergang! Het terras bij het zwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Prima locatie buiten de stad,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    In directe omgeving geen of weinig restaurants, als er geen diner wordt georganiseerd dan moet je naar de stad of dorp op enige kilometers afstand wat wij absoluut niet als nadeel hebben ervaren.

    Bijzonder hartelijke ontvangst. Mooie degelijke kamers, functioneel ingericht en goede douche. Mooie ligging op 1000 m hoogte tussen Granada en de Sierra Nevada. Goed ontbijt en in weekeinde mogelijkheid tot nuttigen van diner. In eetzaal kunnen eigen meegebrachte etenswaren worden genuttigd waarbij ook koelkast voor gastgebruik aanwezig is.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,6
    Uitstekende locatie, prijs/kwaliteit top. Ik zal voor evt. Volgende keer hier weer boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te weinig licht in slaapkamer.

    Zeer vriendelijke gastvrouw (Spaans, Engels), behulpzaam, uitgebreid ontbijt. Locatie precies tussen Granada en de Top van de Sierra Nevada.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,8
    Vriendelijke mensen en drie honden die ook aandacht vroegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas zat het weer tegen en dan is er in Pinos Genil ook niet zoveel te beleven.

    Vriendelijke mensen en drie honden die ook aandacht vroegen. Het ontbijt was ruim en goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,2
    Mooi gekegen dicht bij de Sierra Nevada route. Ook voor fietsers interessant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Zeer gastvrije ontvangst en er wordt goed eEngels gesproken. Ook krijg je goede tips voor het bezoek aan her Alhambra en kan je eerder ontbijten buiten de reguliere tijd. ruimte om je eigen spullen koel weg te zetten. Ruime kamer en een goed bed. In de douche werkt alles.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    De ontvangst is allervriendelijks, en we kunnen mee-eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De ontvangst is allervriendelijks, en we kunnen mee-eten. Op vrijdag en zaterdag kan je bij de finca eten. Je kunt je eten in de koelkast bewaren, het ontbijt is prima, het uitzicht richting het Alhambra is fenomenaal. Je zit 16 kilometer van het dorp sierra navada en 11 van Grenada en het is er super relaxt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Héérlijk!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie, rustig gelegen in de bergen, geweldig wijds uitzicht, heerlijk zwembad, goed ontbijt voor maar € 4,00 en een ontzettende aardige, Engels sprekende gastvrouw.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Super locatie, super uitzicht, super gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen, het is echt TOP!

    Super locatie, super uitzicht, super gastvrouw. Het huis is echt prachtig, super authentiek en het toont een verzameling van alle soorten meubels en accesoires.Je mag zelf je ontbijt/middag/avondeten kopen en het daar opeten(=zalig). Je hebt ook een bar (zelfbediening en opschrijven wat je hebt genomen) en dat geeft een heerlijk vakantiegevoel! Het zwembad is zalig, het openbaar vervoer naar Granada super eenvoudig. Balkon met uitzicht op de Sierra Nevada en op Granada, prachtige zonsondergang en sterrenhemel...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    De eigenares heet je van harte welkom.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan het niet met een 9+ waarderen omdat de kamer zeer sober is en de afvoer/riolering niet naar behoren werkte. Dus dat was niet comfortabel.

    De eigenares heet je van harte welkom. Van nature zeer hartelijk met plezier in gastvrijheid en geeft je graag tips en uitleg over hoe waar te komen. Top! Je treft er een gemeenschappelijke ruimte met (keuken) voorzieningen waar je gebruik van mag maken. Indien nodig heb je keuze uit eten wat verpakt in de koeling staat en wat je op kunt warmen. Het enige zwembad op onze reis die echt verkoeling geeft. Langs doorgaande weg gelegen. Bezienswaardigheden in de buurt zijn goed te bereiken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Ongedwongen sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongedwongen sfeer. Je mocht zelf drinken pakken en op een briefje schrijven wat je genuttigd had.Vriendelijke eigenaresse. Wij hadden kamer met balkon met heel mooi uitzicht over de vallei. Eenvoudige kamer maar alles wat je nodig hebt. Een aanrader om 's avonds beneden in dorp te eten, Pinos genil, Je bevindt je dan echt tussen de Spanjaarden! (Wel na 21.00 uur, en is 5 minuutjes rijden). Ontbijt prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    10
    De ligging heerlijk rustig net buiten de stad Granada, maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was goedkoop, maar was niet veel. De geserveerde chocoladebroodjes, 'croissantjes' en muffins lagen er de dag van aankomst ook al. De fles wijn uit de honestybar kostte toch nog 10 euro (denk dat de gastvrouw dat ook wat veel vond, want werd wel gecompenseerd door een grote fles water en een flesje tonic).

    De ligging heerlijk rustig net buiten de stad Granada, maar een kwartiertje vanaf Alhambra, prachtig uitzicht, vriendelijke gastvrouw, honestybar (drinken en wat zoetigheid zelf te pakken en opschrijven, helaas geen prijslijst erbij), handdoeken voor het zwembad ter plekke te lenen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    9,6
    Heerlijke rust net buiten Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was fijn geweest als de meerprijs van bet ontbijt op booking.com duidelijker vermeld stond. Verder fantastisch verblijf gehad.

    Aardige, behulpzame eigenaresse. Heerlijk ontbijt tegen meerprijs van 4 euro pp. Heerlijk net buiten Granada gelegen zodat je zowel de stad als de Sierra Nevada prima kan bezoeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,2
    Verblijf op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat er overal wifi bleek te zijn, toch geen connectie kunnen maken.. Maar al bij al niet erg nodig gehad.

    Uiterst vriendelije ontvangst!! Meteen voldoende uitleg gekregen over het openbaar vervoer! Je voelt je meteen thuis! Gastvrouw was heeeeel behulpzaam en altijd met een glimlach op het gezicht.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    TOP
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad had iets warmer gekund

    Uitstaling van rust.waanzinnig uitzicht over sierra nevada en lieve mensen die op een zeer gemoedelijke manier hun hotel in de lucht houden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    8,3
    Authentiek en gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein authentiek hotel met bijzonder vriendelijke ontvangst!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,6
    Prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet heel praktisch verlicht.

    Prachtig uitzicht. Warm en persoonlijk onthaal. Ruime, sfeervol ingerichte kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Prachtige locatie, interessante ligging en een correcte prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers weinig of niets geïsoleerd, lawaai van gasten en doorlopend toilet.

    Ontbijt was dik in orde. Ook lekker avondeten voor een kleine prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,3
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ver van alle drukte op een rustige locatie in bergachtig gebied. Het dorpje wat vlakbij is erg knus en sfeervol

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    10
    Familiale aangename sfeer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen!

    De ongedwongen sfeer!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Prachtige omgeving, een fijn hotel met goede faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Geweldige host met supergoede tips over de omgeving!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,1
    Onverwacht goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van het centrum

    Mooie kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Geweldig met dank aan Gastvrouw Imar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele lieve spontane gastvrouw, goed ontbijt en diner. Goede tips voor bezoek Granada. Is voor een bezoek aan Granada een toplocatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Erg genoten, we voelden ons welkom en hadden een prima uitvalsbasis voor uitstapjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vriendelijke gastvrouw en personeel, prettige sfeer, goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Zeer vriendelijke ontvangst en huiselijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke ontvangst en huiselijke sfeer. Hebben genoten van ons verblijf

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    Locatie (20 min van Granada), goede bed en breakfast, prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud zwembad

    Locatie (20 min van Granada), goede bed en breakfast, prima ontbijt, mooie familiekamers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    superlocatie voor wie houdt van een persoonlijke benadering
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    de ontzettende gastvrijheid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    10
    Heerlijk verblijf gehad met een prachtig uitzicht over de Siërra Nevada en dicht bij Granada.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke gastvrouw. Avondeten was prima. Ontbijt uitgebreid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Aanrader als je een 'low key' accommodatie zoekt. Vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke sfeer, aardig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    10
    topper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Lekker ontbijt...Onze gastvrouw was echt super ...goede uitleg en advies over alles wat je maar wil weten ..ze is een wandelende gids:)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    10
    Fijne B&B op een super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi en rustig gelegen 15 minuten van Granada en 20 minuten van de Sierra Nevada. Super ontvangst. Je bent Thuis!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,3
    Leuke drie dagen en goed gevuld , mede dank zij de tips van de bazin .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt , supervriendelijke eigenaresse en zeer behulpzaam

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    9,6
    Zeer gastvrije ontvangst, je voelt je er thuis, prachtige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was er heel erg koud en nat. Daardoor konden we niet echt genieten van alles wat de B&B buiten te bieden heeft (heerlijke tuin met zwembad, uitzicht). Ook niet gewandeld. Eigenaar heeft een keer de open haard aangedaan. Verder werd het huis verwarmd met airco (warme lucht).

    Zeer gastvrije ontvangst, je voelt je er thuis, prachtige suite met balkon en fantastisch uitzicht. Gastvrouw spreekt goed Engels en informeert over de streek. Je kunt er 's avonds meeëten voor € 12,00 incl. 1 drankje. Eenvoudige maar voedzame maaltijd. Ontbijtbuffet: voldoende. Gastbar en poolbiljart aanwezig. Bed- en badlinnen wordt 1 keer per 3 dagen verschoond. Kamer wordt dagelijks gereinigd. Granada vlakbij!

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,6
    Prachtig, rustig maar toch centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig, rustig maar toch centrale locatie. Je bent zo in Granada, maar met 15 minuten zit je midden in de Sierra Nevada. .Zeer sfeervol en ruim ingerichtte kamer met prima matrassen en prachtig uitzicht vanaf ons balkon. Zeer vriendelijke gastvrouw.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,2
    Sfeervolle bed and breakfast in een prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje jammer dat er nog geen water in het zwembad zat, maar we hadden genoeg andere dingen te doen, dus echt erg was het niet. Als je er langer verblijft dan een paar dagen, denk ik wel jammer.

    Sfeervolle bed and breakfast in een prachtige omgeving. Kamer met uitzicht over de bergen. Dichtbij Alhambra en bij centrum Granada. Prima ontbijt, zeker voor de prijs die gevraagd wordt. Zeer vriendelijke gastvrouw.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    10
    Een hartelijke en behulpzame gastvrouw, een prima kamer, een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een hartelijke en behulpzame gastvrouw, een prima kamer, een prachtige locatie in de natuur (erg mooi uitzicht vanaf het balkon) en dicht bij de stad. Echt een aanrader!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    9,6
    Prachtig uitzicht, geweldige locatie tussen Granada en de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prachtig uitzicht, geweldige locatie tussen Granada en de Sierra Nevada, heerlijk ontspannen en zeer vriendelijke eigenaresse met goede tips en duidelijke uitleg.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    10
    Alles beviel ons!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles beviel ons! Inma, perfecte bedden, schone kamer, airco/verwarming, schone badkamer, leuke honden, ontbijt, rust, thuis-gevoel, pool-tafel, samsung tv ... de mogelijkheden sluiten bij ieders smaak aan, alles mag en niets moet.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    9,2
    We hadden een mooie grote kamer met balkon met een heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligbedden bij het zwembad waren wel aan vervanging toe.

    We hadden een mooie grote kamer met balkon met een heerlijk bed en een prachtig uitzicht over de Sierra Nevada. Granada ligt op een kwartiertje rijden evenals het Alhambra. Het ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    10
    Een rustige locatie maar toch dicht bij Granada en Sierra...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was redelijk smal.

    Een rustige locatie maar toch dicht bij Granada en Sierra Nevada. De eigenaresse was heel aardig en erg behulpzaam. Het zwembad was heerlijk.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,3
    Mooi uitzicht en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi uitzicht en omgeving. Zeer aardige eigenaren die genoeg tips geven. Wij hebben van daar uit Granada / Alhambra bezocht en een wandeling gemaakt bij Monachil, Los Cahorros. Erg mooi en zeer de moeite waard.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    9,2
    De kamer was erg sfeervol ingericht met Spaanse spullen en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt kostte niet veel extra maar het was erg eenvoudig. Koffie was niet lekker en thee werd gezet van leidingwater. Weinig keuze en oud brood.

    De kamer was erg sfeervol ingericht met Spaanse spullen en mooie kleuren. Het uitzicht op de heuvels was erg mooi. De eigenaresse was erg hartelijk en vriendelijk. Een echte gastvrouw, ze sprak goed Engels, en gas veel informatie over Granada en de Sierra Nevada..

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    10
    De gastvrouw en haar familie hebben echt tot doel om de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets op aan te merken!

    De gastvrouw en haar familie hebben echt tot doel om de gasten het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! Ze is enorm gastvrij, niets is haar teveel en dat alles in een hele leuke en mooie omgeving! De Finca is heel goed gelegen ten opzichte van het Alhambra en Granada; met de auto sta je binnen 15 minuten op de parkeerplaats bij het Alhambra. Het uitzicht vanuit de kamer/vanaf het balkon op de Siera Nevada is prachtig!

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    9,2
    Wat een fantastische start van onze vakantie hebben we gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De WiFi werkt en heeft goed bereik maar snel is het zeker niet. ( max 5 Mbps). We hebben echter nog veel slechter meegemaakt dus eigenlijk geen minpunt :)

    Wat een fantastische start van onze vakantie hebben we gehad. Inma, de goedlachse en hele lieve gastvrouw spreekt goed Engels en doet er alles maar dan ook echt alles aan om haat gasten tevreden te krijgen. Wij arriveerden na 22.00 uur en dan is het restaurant dat in hetzelfde pand zit al gesloten. Inma vond dat we niet terug naar Granada op zoek hoefden om iets te gaan eten en maakte voor ons wat heerlijke sandwiches en salades. Top service! Prachtige locatie en mooie kamers. Zeer romantische kamer met balkon en prachtig uitzicht gekregen terwijl we een kamer zonder balkon hadden geboekt

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    10
    Het type huis, de inrichting en de natuur er omheen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien wat ver van Granada, zo'n 15 km. Je hebt echt een auto nodig. Jammer dat het zwembad nog niet met water was gevuld.

    Het type huis, de inrichting en de natuur er omheen. Zeker ook de goedlachse eigenaresse.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    8,3
    Een warm welkom en uitgebreide info.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is een boerenbedrijf in de bergen, zeer landelijk gelegen en wat rommelig op het terrasje en bij het zwembad. Dit kan natuurlijk ook gelegen hebben aan het feit dat wij in februari daar waren en het vrij koud was. Misschien is het zomers beter. Desondanks vonden wij het een authentieke Spaanse rural met veel aandacht voor de gasten.

    Een warm welkom en uitgebreide info. Het ontbijt is prima. Wij hebben 2 avonden in het hostal gegeten en waren tevreden hierover. De eigenaresse doet er alles aan om je een thuisgevoel te geven. Prijs/kwaliteit uitstekend.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Hartelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hartelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,1
    ligging, charme hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    koude kamers, kwaliteit hotel

    ligging, charme hotel

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    9,6
    De zeer vriendelijke en warme ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembadwater had flink koud

    De zeer vriendelijke en warme ontvangst

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    8,8
    Gastvrouw en gezin
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn gehorig

    Gastvrouw en gezin

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 54

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: