Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villas Finca la Crucita 4-sterren

San Juan, 63, 35520 Haría, Spanje

#12 van de 15 hotels in Haría

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 22 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,3
    Ontspannen verblijf tussen de palmbomen in het rustige noorden van Lanzarote.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 2 Slaapkamers en Gedeeld Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    Zwembadje is erg klein, maar je zit zo bij de kust met strand(jes) en baaien.

    Ruime villa op een rustig complex. Gedurende de week dat wij er waren, weinig andere gasten. Op loopafstand van Haria, dus tussen de '1000' palmbomen en 'locals'. Dichtbij kustplaats Arrieta met mooi strand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    8,3
    Voor wie van rust en stilte houdt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer en en Gedeeld Zwembad
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor iemand met rugproblemen zijn de harde matrassen niet echt comfortabel. Gelukkig waren er zachte zetels als alternatief.

    Ver weg van alle toeristische trekpleisters kan men in alle rust genieten van de stilte en de fascinerende natuur van Lanzarote. De ruimte van het huisje is een pluspunt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 3 Slaapkamers en een Gedeeld Zwembad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukenapparatuur een beetje gedateerd.

    Prachtige ligging en een mooie villa. Het zag er allemaal goed verzorgd en onderhouden uit.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,6
    Genoten! Was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers en Gedeeld Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks,

    Zo heerlijk ruim en mooie plek.!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    7,5
    Heerlijke rust.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Villa met 2 Slaapkamers (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Douches en W.C. werkten niet goed, of waren defect.

    De ligging. En de rust.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,3
    We hadden een grotere villa toegewezen gekregen dan geboekt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - stevige wind bij zwembad - ik vond het jammer dat we de eigenaren niet hebben gezien tijdens onze vakantie

    We hadden een grotere villa toegewezen gekregen dan geboekt (Villa Guinate). Prachtig ruime villa met mooi uitzicht op loopafstand van het mooie plaatsje Haria.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,6
    een fantastische finca,heel ruim en mooi gelegen met een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de finca ligt in het dal van Haria en dat is een mooi dorp, maar het waait er erg hard en het was er fris--> wij hebben niet van het mooie terras en ook niet van het zwembad kunnen genieten. reden we 20 ' weg, kwamen we meteen in een warmere omgeving. Mss mag dat wel vermeld worden of hadden wij net een mindere week??

    een fantastische finca,heel ruim en mooi gelegen met een geweldig uitzicht...personeel is heel hulpvaardig

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    9,6
    Zeer ruime villa met 2 badkamers, diverse terrasjes, en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hoewel de eigenaar via de mail regelmatig vroeg of alles naar wens was hebben we hem of zijn personeel nauwelijks gezien.

    Zeer ruime villa met 2 badkamers, diverse terrasjes, en zelfs spelletjes en boeken om je mee te vermaken tijdens de lome zomeravonden. Heerlijk zwembad erbij en mooi en rustig gelegen met uitzicht op de palmenvallei. Toch zit je ook heel centraal tov het vliegveld en de bezienswaardigheden en mooie stranden in het Noorden. Voor ons was het een heerlijke plek!

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,1
    Fijne locatie, weg van de drukke toeristische plaatsen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is er relatief koud. Keukenuitrusting is niet echt over nagedacht. Wifi helaas alleen buiten bij bovenste huisje.

    Fijne locatie, weg van de drukke toeristische plaatsen. Zeer ruime appartementen, fijne bedden.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    7,9
    Mooi, ruim verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Contact met de eigenaar incl. betaling was erg lastig.

    Mooi, ruim verblijf.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: