Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Myseahouse Flamingo - Adults Only 4* Sup 4-sterren

Mision de San Diego, 2, 07600 Playa de Palma, Spanje

#3 van de 65 hotels in Playa de Palma

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 442 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    De maaltijden waren heel uitgebreid en lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Zee - 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De accommodatie ligt wel in de heel drukke uitgaansbuurt. Zeer luidruchtig. De Duitse jongeren maken er een serieuze boel van. Tegen de avond liggen er op de boulevard duizenden blikken, flessen, e.a.

    De maaltijden waren heel uitgebreid en lekker. De ganse accommodatie en de kamers waren heel proper en net. Goedwerkende airco. Security voor het gebouw. Kortom alles perfect.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Alles was super;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden meer van het diner verwacht.

    Alles was super; personeel was aardig, kamers mooi en heel schoon en lekker rustig hotel. Ook de ligging is perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Close to.perfection.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kunnen zij niets aan veranderen ; gelegen pal in het midden tss 2 mega grote , drukke , lawaaierige feestzones overspoeld door duizenden straalbedronken duitsers 24h per dag. Zoooo spijtig voor zo een schitterend hotel !!

    Alles , close to perfection ! Zalig verblijven in junior suite met groot balkon en zeezicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    10
    Heerlijk verblijf om te relaxen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vanwege rolstoel gebruik hadden we een aangepaste kamer (127), maar die lag aan de achterkant van het gebouw aan de straatkant recht boven de vuilnisplek van het hotel, hier kun je dus niet gezellig op je balkon zitten. Als je gehandicapt bent zou ik zeker checken of er niet nog andere kamers zijn met aangepaste faciliteiten, maar het lijkt erop dat de enige aangepaste kamers aan de achterkant waren (waren overigens de enige 3 kamers aan de achterkant p01,p02 en 127) De luchtafvoer in de badkamer was erg slecht, waardoor de hele kamer vochtig werd.

    Hotel is prachtig ingericht Zwembad met uitzicht over de zee Terras met klein zwembad op de eerste verdieping waar het erg rustig was Spa, we hadden het geluk die ook nog voor onszelf te hebben Kwaliteit van eten en desserts is erg goed Personeel is vriendelijk Gasten van het hotel waren hele normale nette mensen, veel van middelbare leeftijd Omdat we pas op de dag van aankomst boekten was het een stuk voordeliger, hierdoor was de prijs-kwaliteit verhouding erg goed, maar ook als het duurder is zou ik graag terugkomen omdat we hier zo genoten hebben.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Geweldig !!! We gaan zeker nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Zijdelings Zeezicht
    • Verbleef 7 nachten

    Een minpuntje !!!! Eenmaal thuisgekomen constateerde ik dat ik een kilo was aangekomen,door al die lekkere hapjes ! (haha)

    De locatie is geweldig! Het ontbijt was zeer goed , en het avondeten was elke avond voor ons weer een feestje! Zeer veel keus en heel erg gevarieerd! Dinsdag de sushi night ! Wat wil je nog meer? Het personeel was ook bijzonder aardig en heel behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    FANTASTISCH !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    we hadden twee nachten wat luidruchtige, jeugdige gasten op de gang 's nachts, maar daar kunnen de personeelsleden niet veel aan doen.

    het eten, de ligging, de hygiëne, het zwembad, het personeel en t weer waren allemaal fantastisch. Een aanrader. We gaan er zeker terug

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,8
    zeer mooi hotel;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zeer mooi hotel; vriendelijk personeel, ontbijt en diner prima verzorgd. Zeer uitgebreid en gastronomisch !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt wel in een drukke uitgangsbuurt.

    Luxueus hotel, vriendelijk personeel, lekker eten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    6,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Zee - 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging lawaai

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Chilly
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet verwarmd zwembad, noch op t gelijkvloers, noch boven

    De juniorsuites

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    prachtig hotel en heerlijk eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    prachtig hotel en heerlijk eten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,6
    Het personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht was niet mooi, lelijke dakken van andere gebouwen

    Het personeel was heel vriendelijk. Het eten (ontbijt en buffet) was goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    10
    Perfect verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niets bedenken. Alles was meer dan goed.

    Junior Suite. Hele grote kamer met een gigantisch groot balkon. Super schoon!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,8
    de koffie in de eet zaal echt slecht vraag dan een paar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de koffie in de eet zaal echt slecht vraag dan een paar euro meer dan heb je lekker koffie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    10
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met een Kingsize Bed en een Zijdelings Uitzicht op de Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve dingen ervaren

    Spontaan personeel. Locatie is prima. Heel achoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,2
    Toppie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat het hotel direct aan een zon, zee zuipen boulevard zit.

    Spiksplinternieuw. Totaal gerenoveerd, net uit de doos!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    Volend jaar komen we terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met een Kingsize Bed en een Zijdelings Uitzicht op de Zee
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontzettend vriendelijk personeel en alles was nieuw ,perfecte kamer ,eten was goed. Volgend jaar komen we zeker terug.

    Verbleven in augustus 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: