Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Florida Park 4-sterren

Avenida del Mar, 17, 08398 Santa Susanna, Spanje

#10 van de 29 hotels in Santa Susanna

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 720 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    Goed hotel met een mooi groot terras en zwembadgedeelt op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De zgn standaard kamers zitten geen van alleen aan de zwembadzijde en bieden een teleurstellend 'uitzicht' (het balkon van een ander hotel, als je pech hebt de keukendampen van datzelfde hotel, of parkeerplaats en bergen). Wil je zwembadzijde zitten en meer comfort, kies dan de premium variant. Vraag dan gelijk een hoogst mogelijk kamer aan, dan heb je een redelijke kans dat je de zee kunt zien vanaf je balkon en dat is wel prettig. Hiermee krijg je ook mogelijkheid om te liggen op premium ligbedden en kan je buiten ontbijten lunchen en dineren bij een 'pension' boeking. Het zou fijn zijn als dit soort informatie vooraf kenbaar wordt gemaakt zodat je de afweging voor 'standaard' of 'premium' beter kunt maken. Wat verder heel irritant was, is blijkbaar de Russische manier van opvoeden en kleine kinderen achter een mobieltje of tablet te zetten en ze tv te laten kijken met het geluid keihard aan, midden in het restaurant. Heerlijk asociaal en storend. Het hotel zou hier wat aan moeten doen.

    Het hotel biedt een mooie grote gelegenheid om wat te drinken, eten en een mooi zwembad met veel ligbedden. Ze bieden in de avond wat vermaak in de zin van podium acts, wat vermakelijk is. Het terras was groot genoeg om te kunnen genieten van een hapje en drankje. (ik was hier in september) Het hotel zag er schoon en opgeruimd uit en de (standaard) kamers zijn voldoende ingericht om te voorzien in het noodzakelijke. Zover zichtbaar zag de kamer er schoon uit. Ik heb er goed gegeten, er was keuze genoeg. Maar ik zeg er gelijk bij, ik ben niet zo kieskeurig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Animatie voor de kinderen heel vriendelijk en leuke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen verse jus d orange bij jet ontbijt. Verder was alles perfect.

    Animatie voor de kinderen heel vriendelijk en leuke activiteiten. Goed zwembad. Goede kamer en hygiënisch.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    Geweldig gezellig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze buren ! de laatste drie dagen ging hun wekker af om kwart voor zeven

    Geweldig gezellig hotel! Leuk personeel. Het eten is voortreffelijk ,heel veel variatie en iedere avond een verrassing , en een super lief en leuk animatie team.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Jammer dat het balie personeel Vd receptie geen goede uitleg geeft.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie die door het personeel Vd balie werd gegeven was niet goed. Kregen een briefje mee met de tijden van het ontbijt. Bij vertrek bleek dit helemaal niet te kloppen waardoor wij niet konden ontbijten bij vertrek. Hebben onderweg wat moeten pakken. Ondanks bandje dat je een premium gast bent moest je dit ook elke keer aangeven. Dat kan echt beter. Min punt is ook dat je als mindervalide geen kamer met uitzicht kunt krijgen waarop ik me wel verheugd had. We moesten nu kiezen kamer met aanpassing met enkel een raam wat veel lawaai gaf als je die open deed en die je wel open moest doen vanwege de warmte. Jammer

    Locatie was top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Dat er schijnbaar tegen bijbetaling een soort van area was, waar je alleen mocht komen met een bandje om. Zo waren er bedjes bij het zwembad, in de schaduw, waar echt niemand wou liggen. Maar daar mocht ik absoluut geen gebruik van maken, omdat ik niet voor dat 'pakket' betaald had. Bij het ontbijt mocht je dan ook niet buiten zitten zonder dat bandje

    Ontbijt was heerlijk. Kamer was ook goed, goede douche, goed bed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    Oververmoeide vakantie in luidruchtig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de eetzaal was een echte refter. Heel veel volk en heel veel lawaai. Ook veel lawaai in de gang van de andere kamers, men kon de buur horen snurken,... we hadden een rustige kamer gevraagd. Massaconsumptie. Voor Spaans uur was ontbijten tot 10 u. wel erg vroeg gedaan. Kwam je later dan kon je aan de vers gemaakte gerechten niks meer krijgen... Indien je rustig buiten wou eten met zicht op het zwembad moest je blijkbaar een All-in formule hebben anders vloog je in de luidruchtige refter. We zijn doodvermoeid thuisgekomen door bijna niet te kunnen slapen.

    prima ontbijt, ruime keuze

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Lekkere vakantie voor een weekje ertussenuit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het aanbod van het avondeten viel enorm tegen, veel van hetzelfde. Salade/Fruit en Toetjes waren wel voldoende

    Goede bedjes bij zwembad, dichtbij het strand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Wederom super fijn gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Het gedrag van meestal Russische mensen die volle borden eten of fruit opschepten , en dit gewoon allemaal niet op aten.

    Goed ontbijt , en s avonds goed gevarieerd eten. Fijn zwembad, dit jaar wat extra bedden , dus we konden wel altijd een bed bemachtigen,en dat met 6 personen. Leuk animatie team, en zeker voor de kids werd er van alles georganiseerd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,5
    Ons verblijf was goed . Kwamen eerst op een vreselijke zolder kamer die zit 5 hoog.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet parkeerplaats duur betalen. Er naast is vrij. Wel allemaal zand. Veel verschil in wat je boekt. Moeilijk overzichtelijk wat je kunt krijgen.

    Het eten is prima.fijn zwembad. Wij hadden priemium kamer. Dat is zwembad zijde. Kunt kiezen met of zonder eten er bij. Ook kun je all inclusief. Er is veel verscheidenheid. Eat moeilijk te begrijpen hoe het allemaal zit..

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    Geen vraag was teveel bij de receptie en voor alles een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten zag er lekker uit, maar smaak viel tegen. Blij dat we geen volpension gekozen hebben.

    Geen vraag was teveel bij de receptie en voor alles een tevreden antwoord. Geen gezeur als je wat boodschappen mee neemt naar kamer en koelkastje gebruikt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    8,0
    het ontbijt meer dan voldoende keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    de sauna ,geen scrub aan de douche, geen tijd zandloper aanwezig de jacouzi werkt niet volledig ( het massage systeem)

    het ontbijt meer dan voldoende keuze onze kamer de ligging was top geen last van lawaai ondanks de feestvierders

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,1
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien het overnachten voor één nacht was het lawaai van een live coverband aan de boulevard voor een aanpalend hotel minder prettig. Overlast overdag van het entertainment en het gedrag van gasten van Oost-Europeaanse herkomst. Eten, ontbijt en diner, kwalitatief slecht. Gasten worden bij elkaar gepropt, leek op een ongezellige vreetschuur.

    Uitzicht vanaf balkon met zeezicht op hoek van vierde etage was werkelijk grandioos. Grote comfortabele kamer. We waren op doorreis, waardoor het gratis parkeren aan de boulevard handig was. Vriendelijke receptioniste.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    10
    We hebben genoten van een relaxte week in een prachtig hotel met zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Bij de avondanimatie was het wel zaak om vroeg te komen, anders was er geen tafel voor 4 personen meer beschikbaar. Wij zaten in de 2e shift van het avondeten, dus konden geregeld niet meer met z'n vieren een tafel bemachtigen.

    Dat het hotel voldoende ruimte bood aan iedereen bij het heerlijke eten en bij het zwembad. Wij bezochten het hotel in september 2016, dus niet in het hoogseizoen ...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,0
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles

    De prijzen voor eten en drinken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    10
    Geweldige vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in de avond

    Personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Mooie ligging lekker rustig en alles keurig
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ligging lekker rustig en alles keurig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    10
    precies goed voor enige dagen genieten in de herfstvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    taxieshuttle terug kwam niet opdagen

    super precies goed voor ons deze 6 dagen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    4,2
    airco
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Tweepersoonskamer met uitzicht
    • Verbleef 7 nachten

    airco

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    super goed hotel !!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    niets

    alles prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    Prima hotel aan de cosata brava
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Obers spraken niet allemaal engels

    Net hotel, wordt goed schoongemaakt en ook het eten was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    4,2
    Te toeristisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukte, de overlast van geluid (animatie, muziekbands)

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    Goed! Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was echt heerlijk! Schone kamers! Vriendelijk personeel! Ligging perfect!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het 2 persoonsbed was veel te klein!!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    goed bevallen, midden in centrum, vlakbij zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    4,2
    Leuk voor 1 keer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad vies, alles heel klein, overal apart voor betalen. Animatie te verl wn te luidruchtig.

    Klimaat in spanje, schoonmaak kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    Erg leuk animatieteam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Horecapersoneel was niet klantgericht Weinig variatie in het ontbijtbuffet

    Erg leuk animatieteam Mooi zwembad Strand op loopafstand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra kosten parkeren en koelkast op de kamer

    Uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondprogramma valt tegen

    Locatie en acoomidatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,7
    Fijn hotel , en geschikt voor kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer (2 volwassenen + 1 kind)
    • Verbleef 7 nachten

    Wat meer animatie voor volwassen overdag.

    Super ontbijt en de gezelligheid van het hotel.( Animatie- team)voor de kids

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    zeer goed hotel. vriendelijk ,behulpzaam,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer (2 volwassenen + 1 kind)
    • Verbleef 7 nachten

    helemaal niets

    een aanrader van een vakantie !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,6
    Personeel heel vriendelijk bedden heel goed eten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De opbergruimte was wat klein

    Personeel heel vriendelijk bedden heel goed eten fantastisch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    10
    Vriendelijk personeel en veel keuze bij buffet zowel bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel en veel keuze bij buffet zowel bij ontbijt als diner. Eten is prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    Super goed!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Transport van en naar vliegveld

    Onbijt+locatie+zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    10
    Wij vonden het een prima verblijf alles was prima .
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De taal van het personeel geen engels

    Wij vonden het een prima verblijf alles was prima .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    we konden geen avondeten eten nuttigen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    7,5
    Eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten. Veel koud, hetzelfde, weinig smaak.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    7,5
    Dichtbij station, lekker buffet, goede boulevard om te joggen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vooral bejaarden in hotel, groot verschil tussel exclusives die toegang hebben tot luxe ligstoelen, buiten eten op terras, dakterras, sauna en wellnessruimte... Niet zo leuk voor de normale hotelgasten.

    Dichtbij station, lekker buffet, goede boulevard om te joggen

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Schone kamer

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,9
    Jammer van de groepen scholieren, we hadden veel last van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer van de groepen scholieren, we hadden veel last van hun lawaai 'savonds in de gang.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: