Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Checkin Garbí 3-sterren

Passeig de les Roques, 3-5, 08370 Calella, Spanje

#39 van de 53 hotels in Calella

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 350 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,3
    Half-inclusive on a good location
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten én de plek van het eten vielen me bijzonder tegen. We zaten 'halfpension' maar ik moest mijn verwachtingen bijstellen naar het niveau van goedkoop all inclusive. Druk, rijen, veel, smakeloos en obers die eerder het takenpakket hadden van een handhaver dan van een kelner

    De locatie was goed, namelijk aan het strand, en de receptioniste was bijzonder vriendelijk en wist alles waar je vragen over had. Bovendien last van prettige Engelse humor

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,1
    Leuke accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met extra bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant was steeds koud. Heel jammer want opzich was het niet slecht bereid maar koud eten smaakt gewoonweg niet! De kamers waren proper en netjes in orde alleen wat klein en oud. Hier is uiteraard de prijs ook naar! Wij hebben een leuk verblijf gehad!

    De ligging van het hotel is super! Dichtbij het strand, dichtbij het super gezellige stadje. Calella is een super bestemming waar iets te doen is voor ieder wat wils: shoppen, lekker wat eten, op stap gaan, aan het strand liggen,... ook ben je niet ver af van Barcelona en Girona, waar je een leuke daguitstap kunt maken. Het hotelzwembad was klein maar heel netjes en gezellig!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,9
    OOK BIJ ONS TWEEDE BEZOEK AAN HOTEL GABRI HEBBEN, WIJ GOEDE HERINNERINGEN OVERGEHOUDEN.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    DE WANDEN ZIJN KENNELIJK WAT DUN EN DAARDOOR GEHORIG. DIT HOTEL IS KENNELIJK IN TREK BIJ JONGEREN GROEPEN (SCHOLEN E.D.) MET DAARAAN VOORTKOMENDE LUIDRUGTIGHEID.

    ONTBIJT EN DINER WAREN GOED VERZORGT (BUFFET) KAMERS ZIJN NETJES EN WORDEN KEURIG ONDERHOUDEN OP ALLE GEBIED.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    10
    Eigenlijk alles mooi uitzicht over de zee vanaf de 6e etage.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, we hebben er maar 1 nacht doorgebracht. De volgende dag weer verder lopen richting Barcelona.

    Eigenlijk alles mooi uitzicht over de zee vanaf de 6e etage. Zowel het ontbijt en avondeten geweldig buffet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    5,4
    Prijskwaliteit te hoog
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles alleen het uitzicht was geweldig

    Het eten was vreselijk koud enzo ontbijt brood was oud bedden een plank met matras en met incherken niet gevraagd naar drie paspoorten terwijl wij er later achter kwamen dat er een kind bij is geboekt ook betaald jammer dat die mevrouw ons daar niet op gewezen dan hadden wij niet gelijk betaald en het kindgeld teruggevorderd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    Top vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was niet zoals thuis maar daarvoor gingen we ook niet

    Airco op de kamer en we kregen de suite boven op het dak !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,9
    Prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-fi

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,3
    Heerlijk voor een strand & terras vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Douche had soms heel weinig druk.

    Heerlijke locatie, fantastisch uitzicht over het strand en de zee. Bedden waren erg goed en de airco werkte perfect.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,8
    Het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehoorig

    Het uitzicht

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    Goede lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen eerste dag gratis WiFi daarna moet je betalen

    Goede lokatie. Prijs en kwaliteit zien erg goed

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    6,3
    Dat de wifi praktisch niet werkte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat de wifi praktisch niet werkte. En dat het hotel van binnen toch erl erg gedateerd was.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: