Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Feelathome Center Apartments

Apartments at Different Locations, L'Eixample, 08010 Barcelona, Spanje

#415 van de 1.300 vakantiewoningen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 552 beoordelingen over dit appartement

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,5
    Mooi appartement in het hart van Barcelona, maar neem oordoppen mee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gran Via Superior Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierig. Er zit een danszaal onder het appartement en een kleuterschool pal achter het appartement. Ook is het gehorig waardoor je buren hoort praten en met de deuren slaan en een van de slaapkamers grenst aan de liftschacht. Ook is het balkon piepklein.

    De locatie van het appartement is ideaal, je kunt lopen naar het strand of oude centrum en als je dat te ver vindt, stap je zo in de metro. Het appartement en de inrichting ervan zijn sfeervol.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    2,5
    Ik raad dit niemand aan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Pelayo Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hebben geen douche kunnen nemen omdat de straal te zwak was en geen warm water. Nadat wij onze beklag hebben gedaan hebben ze ons beloofd om geen schoonmaakkosten aan te rekenen, toch hebben ze dat gedaan. Deze adres raad ik niemand aan.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    6,3
    Vriendelijke contactpersonen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Maiol Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs!

    Vriendelijke contactpersonen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maiol Familie-Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,5
    Geweldig weekend gehad maar volgende keer een ander appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vila i Vilà Studio met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er mag zeker bij staan dat het complex naast een muziektempel voor jongeren staat wat zeker in het weekend voor overlast zorgt

    Fijn dakterras

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    vaka
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maiol Familie-Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks hoor t is prima zoals t is.

    De bedden lagen heerlijk! En de douche was ook fantastisch! Locatie top.vakantie

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,5
    Toplocatie, je kunt echt niet beter zitten eigenlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Appartement is in oud pand gelegen, daardoor is niet alles van deze tijd. Heel basic appartement waar duidelijk voorheen wateroverlast is geweest. Laminaat staat krom, afvoer gaat met vermaler. Veel herrie en verstoppingen. Wel heel goed opgelost toen we probleem hadden. Prima appartement als je goedkoop op toplocatie wilt zitten.

    Toplocatie, je kunt echt niet beter zitten eigenlijk.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,2
    Het personeel was zeer flexibel bij het inchecken.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De afstand tot de Ramblas en de zee maar wel aan Segrada familia

    Het personeel was zeer flexibel bij het inchecken. Vriendelijk onthaal en we kregen leuke tips. Op het eerste verdiep ( dus fietsen konden binnen gezet worden) in een rustige straat met goeie bedden. De bakker om de hoek met heerlijk gebak en koffie.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    8,3
    Locatie tov metro station welke centraal lag met alle...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grootte van het bed (ben zelf 1.81) maar voor kort verblijf alsnog te doen

    Locatie tov metro station welke centraal lag met alle metrostations,broodjeszaak,supermarkten in de straat,gezellige sfeer

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,1
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beetje veel last van straatlawaai 's morgens

    Goede locatie

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    De sigaretten rooklucht die in het appartement aanwezig was en niet weg ging

    De locatie

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    10
    Ruime accommodatie met goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ruime accommodatie met goede faciliteiten

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kwaliteit stoelen (versleten toplaag) weinig glazen aanwezig

    goede locatie 2 badkamers

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,9
    hygiene
    • Vakantiereis
    • Groep

    - maar één spiegel voor een app voor 4 pers - geen stoel in slaapkamers om kleren op te hangen - geen uitzicht naar buiten

    hygiene

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: