Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gobeo Park 3-sterren

Avenida de los Huetos, 48, 01010 Vitoria-Gasteiz, Spanje

#15 van de 21 hotels in Vitoria-Gasteiz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 577 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    5,4
    Prima doorreis hotel door ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst geen begroeting maar PASPOORTEN. Geen alstublieft. Ruimte om te ontbijten en dineren ongezellig.

    Prima als doorreis hotel, de kamer en badkamer echt ruim. Personeel bij ontvangst ronduit ongastvrij. Gelegenheid om te eten ongezellig. Ontbijt eenvoudig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vroeg in de ochtend werden we gewekt door geklop op de deur. Omdat we nog sliepen ging het geklop over op gebonk. Doordat dit ongebruikelijk is voor een hotel om je om 8.00 uur 's ochtends te wekken, heb ik niet open gedaan. Later vroeg ik de receptie hierover en die wisten van niks. De receptie deed er verder niks mee. Het zouden dieven kunnen zijn die naar binnen stormen zodra ik open doe.

    De kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik niet

    Zeer ruime kamer met brede, zeer comfortabele bedden. Badkamer met heerlijke regendouche. Hotel ligt in een industriegebied, dus geen mooie ligging, maar ideale locatie als je op doorreis bent.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    10
    Uitstekend doorreishotel voor een goede prijs-kwaliteitverhouding !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk onthaal , diervriendelijk, prima comfort voor de gevraagde prijs . Nette kamer met alles wat je nodig hebt voor 1 of 2 nachten . Prima internetverbinding .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,9
    Mooie badkamer, ruim en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie badkamer, ruim en goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    Schone kamer een ruime douche
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone kamer een ruime douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,2
    Prima hotel als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer eenvoudig ontbijt. Eenvoudig restaurant.

    Prima hotel als je op doorreis bent. Alles is goed voor elkaar. Erg snelle WiFi.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Uitstekend doorreishotel !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekend doorreishotel met prima prijs-kwaliteitverhouding , comfortabel ingerichte kamer met zeer goede wifi . Zeer goed ontbijt .

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    10
    Makkelijk te bereiken , uitstekende parkeermogelijkheid ,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Makkelijk te bereiken , uitstekende parkeermogelijkheid , vriendelijke en efficiënte ontvangst , prima ingerichte kamer met alle comfort voor 1 of meerdere nachten , goede wifi.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    5,8
    personeel niet behulpzaam geen aanbod voor eten ik was op...
    • Individuele reiziger

    personeel niet behulpzaam geen aanbod voor eten ik was op doorreis

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    8,3
    Afgesloten parkeermogelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt mocht uitgebreider.

    Afgesloten parkeermogelijkheid. Propere kamers. Ideaal doorreishotel.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    5,4
    parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Stel

    Doucheranden waren erg vies. Geen internet op de kamers, dit kan echt niet

    parkeergarage

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    9,6
    Ruime, nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime, nette kamer Huisdieren toegestaan Niet roken

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: