Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Port Salou & Spa 4-sterren

Pompeu Fabra, 32, 43840 Salou, Spanje

#9 van de 45 hotels in Salou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1036 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    hotel met pro's en contra's
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    + wat aan de buitenrand van salou, geen mooi uitzicht (kijkt uit op straat of containers indien je geen zwembadzicht hebt), toch wel een goede wandeling om aan het strand te geraken. Er zijn hotels die veel leuker gelegen zijn + onvriendelijke medewerkers aan receptie + slechte wifi in openbare ruimtes, geen wifi op de kamer. toch niet meer echt van deze tijd + zeer kleine binnenruimte voor de avonanimatie 's avonds met zeer klein podium. Mensen die shows komen geven kampen met het te laag plafond en worden beperkt in wat ze kunnen. Ook overal pilaren en rondlopende obers waardoor uitzicht beperkt is. + geen buitenbar, je moet constant van zwembad naar binnen lopen om dranken te bestellen. Eerst afdrogen dus. Daarna soms zeker overdag zeer trage bediening aan bar, lange wachttijden + de meerprijs die gevraagd wordt om van halfboard naar all inclusive te gaan is belachelijk (30 euro/persoon/dag en enkel boekbaar voor hele periode) Tevens moet je weten dat je dan nog maar de keuze hebt uit een zeer beperkt assortiment en voor cocktails enz nog dients bij te betalen (5 euro per cocktail), ga je het centrum in betaal je niet meer voor een cocktail + Restaurant gedeelte enkel binnen + Electriciteit werkt op sleutelkaart, verlaat je de kamer valt alles uit (ook airco en minibar) waardoor warme kamer en lauwe dranken indien je niet veel tijd op kamer doorbrengt. Toestellen (gsm, fototoestel) kan je dan niet opladen. Tevens geen airco als je ramen opent. Naar eco-normen te begrijpen, naar comfort toe is dit minder + Bij de prijs die wij betaalden mocht de kluis (30 euro bij betalen/week) en spa (6 euro/keer/pers) toch gratis zijn: bijbetalen voor deze zaken vonden wij geen optie! + zwembaden zijn prima maar water aan de koude kant. let op: zwembaden zijn veel kleiner dan de foto's doen uitschijnen maar naar spaanse normen ok, voor de dochter echter toch een teleurstelling.

    + vriendelijkheid restaurantpersoneel, animatieteam + animatie voor alle leeftijden + netheid van de kamer is top, bravo voor het poetsteam + voldoende bedjes aan het zwembad. Keuze tussen schaduw en zon + een absolute meerwaarde zijn de buffetten en de goede keuken van het hotel. Zeer uitgebreid maar ook nog eens dagelijks gevarieerd. Top! Snelle bediening in restaurant en voldoende plaats + klimatisering en airco goed in gehele hotel + kamers niet ruim maar voldoende comfort. Eén bed zeer goed, ander bed slecht matras waar je de vering van voelde + nieuw gebouw hedendaags en mooi, ander gebouw toch echt wat gedateerd. Wij gaven als voorkeur nieuw gebouw door, hier werd geen rekening mee gehouden, lagen in het oude gebouw

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    Kwaliteit volgens prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In orde brengen vd kamer. Wifi zeer slecht .geen vuilbakje in kamer en vuilbak in badkamer stuk.

    Vers fruit zowel bij ontbijt als avondeten. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,9
    Relax vakantie in prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    Alles voldoet prima, maar er zou enige modernisering van de accommodatie (slaapkamers) mogen plaatsvinden

    Prima ontbijt, prima dinerbuffet met ruime keuze, zeer vriendelijk personeel in het restaurant, kamer goed, mooi zwembad

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,3
    Op zich aardig hotel, maar zou er niet nog eens naar toe gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten

    Ruime opzet bij de zwembaden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en diner waren uitstekend!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,5
    personeel erg vriendelijk
    • Groep
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen waren minder.(einde seizoen misschien)

    personeel erg vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Het eten was zeer gevarieerd en goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden zijn aan vervanging toe. Ook is het zeer gehorig aan de straatzijde. Het lijkt net of je met het raam open slaapt. Het hotel ligt aan een drukke doorgaande weg en de ramen zijn enkel glas in aluminium kozijnen. Als je maar een paar dagen blijft geen probleem maar als ik hier 2 weken had geboekt had ik een kamer met zwembadzijde gevraagd. De animatie is top!

    Het eten was zeer gevarieerd en goed

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    9,6
    alles oek
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles oke

    alles oek

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    9,6
    Wij waren daar voor de Rally en het was mogelijk op aanvraag...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Wij waren daar voor de Rally en het was mogelijk op aanvraag om heel vroeg ontbijt te krijgen.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,3
    Er was niet iets waarvan ik zeg dat was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad heeft een aardige schoonmaakbeurt nodig.

    Er was niet iets waarvan ik zeg dat was geweldig.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    7,9
    Behulpzaamheid van het personeel, met name bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Behulpzaamheid van het personeel, met name bij de receptie.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: