Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Golf Beach 2-sterren

Rey Jaime I, 106, 07180 Santa Ponsa, Spanje

#8 van de 33 hotels in Santa Ponsa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 324 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Steeds heerlijk verblijven daar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt continentaal, simpel maar voldoende. Je eet je dan ook niet propvol zoals bij een ontbijtbuffet. Je kan nadien nog bv Engels ontbijt bestellen, zodat je wat kan afwisselen. Derde verblijf in hotel. Personeel en Manager super vriendelijk. Kamers steeds proper. Gezellig aan de bar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    5,8
    Prima locatie, verder stelt het hotel weing voor. Misschien ook door einde seizoen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt viel heel erg tegen. Sneetjes wit brood welke je kon beleggen met plakje kaas of worst, verder nagenoeg niks. Zeer karig. Bedden hard en kussens ielig. Douche piepklein en douchegordijn wat je tegen de muur moet plakken anders wordt het een waterballet op de vloer.

    Prima locatie, vriendelijk personeel. Schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    9,6
    Aanrader op 200m van het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte op de kamer, maar dit was na aanzetten van de ventilator na 15 min beter.

    Het hotel was beter dan verwacht. Het personeel is behulpzaam, geinteresseerd en deskundig. Het zwembad is schoon, groot en zeer toegankelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,3
    Ontbijt was matig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig. Betaling via de website gelukt, maar bij de accommodatie nog geen betaling bekend. Achteraf is dit netjes opgelost.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,9
    we hebben alles gehad wat we verwachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    geen airco

    hotel met alles erop en eraan . zeker aan te bevelen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,4
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was slecht en het zwembad had zeer beperkte openingstijden

    Goede bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    4,6
    Stilte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi op de kamer , geen airco,, geen koelkast. Zwembad open van 10 tot 18u. Zeer karig ontbijt zonder vers brood of eitjes

    Stilte

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,2
    Vriendelijkheid personeel, netheid kamers, perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Misschien extra charcuterie bv salami bij ontbijt, zodat keuze iets meer is.

    Vriendelijkheid personeel, netheid kamers, perfecte ligging. Lekkere betaalbare snacks.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,5
    Goed aanspreekbaar personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt, magertjes en weinig fantasierijk

    Goed aanspreekbaar personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: