Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Spanje
  3. Hotelbeoordelingen: Catalonië
  4. Hotelbeoordelingen Llança
  5. Beoordelingen van Hotel Grifeu

Beoordelingen over Hotel Grifeu 3-sterren

Carretera de Port Bou, 36, 17490 Llança, Spanje

#16 van de 31 hotels in Llança

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 574 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 16

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    7,1
    Goede kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was vanaf 8u30 en de laatste dag waren we rond dit uur gaan ontbijten en niets was klaar, Er waren nog ongeveer 4 andere tafels;

    Goede kamers.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,3
    Het ontbijt was goed en het uitzicht vanuit het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen airco op de kamer, hotel is gedateerd, men wil een chique (lees dure) uitstraling creëren, maar hebben daar de kwaliteit van de kamers niet op aan laten sluiten. Personeel wil wel meewerken/meedenken maar de Engelse taal van het personeel is onvoldoende om goed aan te kunnen geven wat de wensen zijn. Prijs kwaliteit voor de kamer is absoluut uit verhouding.

    Het ontbijt was goed en het uitzicht vanuit het restaurant/de locatie is adembenemend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,3
    Seaviews
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebouw is lelijk maar daar heb je geen last van als je er zelf verblijft.

    Prachtig uitzicht op de zee! De perfecte plaats om 's morgens de zon zien op te komen. Ook het ontbijt op het terras met zicht op de zee is onvergetelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Een goed hotel voor een kortstondig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Geen Airconditioning op de kamer, geen TV op de kamer en geen zwembad bij het hotel. De relatief hoge prijs van de hotelkamers.

    De locatie, de hygiëne, het terras en het balkon bij de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,5
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    We eigenlijk wilden annuleren omdat mijn moeder niet mee kon ivm nieuwe heup, maar ze wilden ons op geen enkel punt tegemoet komen qua reserverings kosten. Geen enkel medeleven/inlevingsvermogen en nooit gevraagd hoe het met mijn moeder ging. Reden om niet meer terug te komen. Gun ik ze niet.

    uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    De kamer met hem fantastische uitzicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Er was geen airo op de kamer. In mijn ogen een must! Verder was het ontbijt (08:00-10:00 uur) rond 09:00 uur minimaal. Alleen nog een witte boterham voor de rooster. Geen bruin brood aanwezig.

    De kamer met hem fantastische uitzicht op zee. en natuurlijk de locatie van het hotel zelf. Perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    7,9
    Prachtig gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was matig. Opgepiepte broodjes van het diner van de vorige avond en het werd nauwelijks aangevuld.

    De ligging is prachtig!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    5,4
    Het uitzicht maakte ons verblijf goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    De zichtbaar vergane glorie van het hotel

    Uitzicht op zee

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tv op de kmer

    Het uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    vrij goed maar niet uitzonderlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    kwaliteit van het diner

    Ontbijt was voortreffelijk - prestige kamer met zicht op zee - alsook het terras buiten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,3
    de ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht

    geen airco en geen frigo op de kamer. Het was 40°

    de ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,9
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco niet aanwezig ventilator dieslecht functioneerdepret

    Ligging tov het strand me t uitzicht

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    6,3
    Raar maar waar, sommige medewerkers waren bijzonder...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dineren en je hoofdgerecht wordt al op tafel gezet als je het voorgeecht nog aan het eten bent. Kamermeisje loopt on half negen 's-ochtends met sleutel binnen en klopt als ze ziet dat wij er wakker van werden, wifi die er alleen is bij de receptie mits ze die niet zelf gebruiken etc etc

    Raar maar waar, sommige medewerkers waren bijzonder behulpzaam, ronduit innemend... En natuurlijk de locatie alhoewel aan de wegzijde oordopjes een must zijn...

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    9,2
    Het hotel ligt tegen het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er voor de prijs die wel redelijk hoog is,( zeker voor Spanje) geen TV op de kamer was.

    Het hotel ligt tegen het strand. We hadden een kamer met zicht op zee met een heel groot balkon. Onze hond mocht mee op de kamer. We konden ontbijten en dineren buiten op terras . Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,6
    ligging, personeel, sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    ligging, personeel, sfeer

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,3
    Het hotel is prachtig gelokaliseerd, je hebt echt het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer had geen airco, en dat zou voor deze prijs wel mogen

    Het hotel is prachtig gelokaliseerd, je hebt echt het gevoel of je over de zee hangt.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 16

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: