Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pol & Grace Hotel 4-sterren

Guillem Tell, 49, Sarrià-St. Gervasi, 08006 Barcelona, Spanje

#92 van de 525 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2404 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,6
    Fantastisch verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets! Het was er geweldig.

    Het enthousiasme van het personeel. Heldere adviezen. Mooie kamers met zeer comfortabele bedden. Prive parkeerplaats onder het hotel.Het is er top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,7
    Vriendelijk personeel, mooie kamer en eigen parkeergarage...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een schoonmaakster die binnen een uur drie keer kwam vragen wanneer we gingen vertrekken. Ze begon om 9.00 u terwijl we pas op 12.00 u hoefden uit te checken.

    Vriendelijk personeel, mooie kamer en eigen parkeergarage van het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,6
    Aanrader voor wie zakelijk of in vrije tijd Barcelona bezoekt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Fijne medewerkers die je goed op weg helpen. Ze regelen alles voor je. Leuke restaurantjes in de buurt en als je iets verder loopt is er in de wijk Gracie van alles te doen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,9
    Gewoon goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een iets grotere douche, en eeb iets zachter bedje

    Goed gelegen hotel, pal naast een metrostation. Heel aardig personeel, behulpzaam en ook nog een continu iemand aanwezig om je vragen te beantwoorden. Er is de mogelijkheid om 24/7 koffie, thee en/of water te pakken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Zeer rustig, geen geluidsoverlast.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer rustig, geen geluidsoverlast. Ik slaap zelden zonder oordopjes. Nette artistieke kamers, zeer goede prijs kwaliteit verhouding in Barcelona. Rustige wijk makkelijk lopen naar het centrum. Ontbijt met bewuste voeding, biologische koffie, goede kwaliteit, vers brood

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Goede slaapkamer, badkamer viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer viel erg tegen. Op de foto's was een moderne badkamer te zien met grote stortdouche. In werkelijkheid was de badkamer verouderd met douche in bad en in het bad zat een gat.

    De slaapkamer was modern, schoon en zoals op de foto's was, was de kamer ook in werkelijkheid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Het was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer had geen natuurlijke lichtinval. Bij het uitchecken was de medewerker (naam is me ontschoten) erg onvriendelijk, op het botte af zelfs. Er werd ons niet eens gevraagd hoe het verblijf was..... Jammer!

    Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Cesar. We kregen handige tips en er lagen verse appels klaar en een fles water van het huis. De kamer was netjes, het bed was prima en er was genoeg ruimte om de spullen kwijt te kunnen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Goede verblijfsplaats.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is zoeken maar de badkamer was niet perfect schoon. Het stoorde me echter geenszins.

    Betrokken personeel, geïnteresseerd en waren enthousiast in het geven van advies en tips.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,0
    Erg leuk en trendy no-nonsense hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vertrek niet naar dit hotel met klassieke verwachtingen rond klantgerichtheid. Het ontbijt verliep erg vreemd. Er liepen twee personeelsleden rond, maar er werd nergens afgeruimd. We zagen vier koppels arriveren in de ontbijtruimte en weer weggaan omdat er nergens een schoon plekje was om te ontbijten, ondanks de vele lege zitplaatsen. Echt frappant.

    Dit is een boetiekhotel waarachter een concept schuilt. Erg leuke huiselijke inrichting met supervriendelijke personeel. Kamers zijn ultraschoon en zeer ruim. Alles wordt in het werk gesteld om je ten dienste te zijn.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    Supertof hotel met geweldig personeel, leuke gedetailleerde kamers, de sfeer was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het personeel was enorm hulpvaardig, ze gaan voor een persoonlijke aanpak. Wij werden geholpen door Jullian, hij was geweldig. Ze willen dat je elke vraag aan hun kan stellen en dat is effectief zo. Ik kan niets slechts zeggen over de geboden service. Alles was proper en deftig, het ontbijt was uitgebreid en de ontbijtruimte was zeer aangenaam (rustig, licht ...) De kamers zijn goed geïsoleerd, we sliepen aan de straatkant en hadden geen last van het eventuele straatlawaai. Men heeft zeer goed nagedacht over de sfeerbeleving in het ganse hotel, top!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    9,2
    Goed hotel, fijn personeel, prima ligging in rustige en goede wijk, goed te bereiken met de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De deuren en ramen zijn super goed geïsoleerd, we hadden weinig tot geen geluid van buiten, maar de muren zijn niet zo dik. Je hoort de buren vrij gemakkelijk met lopen en douchen/wc doortrekken bijvoorbeeld. Geen WC-borstel aanwezig op de kamer.

    Goed hotel, prima kamers, zoals op de foto's! Met eigen badkamer en verschillende thema's zoals de kamer zijn ingericht, dit is leuk gedaan. Heerlijk ontbijt, super uitgebreid (fruit, muesli, yoghurt, brood, ei, bacon, verschillende vlees en kaassoorten). Wel beetje prijzig (12 euro per persoon, maar ook super uitgebreid). Om de hoek veel bakkerijtjes waar je koffie en broodjes kunt krijgen (dit kan eventueel ook als ontbijt). Het hotel is goed bereikbaar via de metro. Ligging in rustige en goede wijk. Wij hadden een raam aan de binnenkant, waardoor geen uitzicht, maar wel lekker rustig! Dit beviel ons prima! Ramen kunnen maar een paar centimeter open, dit is bij wet zo geregeld zodra je verdieping 3 of hoger zit, maar je kunt dus wel even de kamer luchten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    9,6
    Een hotel met een atmosfeer dat voelt als een warm bad!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpuntje: de airconditioning stond nog niet aan( eind februari, begin maart), met een buitentemperatuur van tegen de 20gr. Was de kamer wat benauwd, zeker 's nachts. Weliswaar kregen we onmiddellijk een ventilator, maar dit was niet ideaal.

    In dit hotel voel je je alsof je onder vrienden bent. Zonder overdreven beleefd doenerij, zijn alle medewerkers vriendelijk, behulpzaam. Ze zijn er zonder er te zijn. Ondersteunen waar mogelijk. Ik reis veel, maar heb dit nog niet eerder zo meegemaakt. Geweldig!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,6
    Superhotel, voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Bij een volgend bezoek aan Barcelona zou ik hier weer boeken. De locatie is fijn (veel leuke restaurants/bars en bakkerij op loopafstand, metrohalte om de hoek, buiten het supertoeristische gebied), het personeel behulpzaam en de kamers (en het bed) ruim en comfortabel. Als je met het raam open slaapt is het wel lawaaierig door het verkeer, maar daar ontkom je niet aan in de stad.. met het raam dicht is het geen probleem.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    9,2
    Uitstekend
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan ik niet aangeven

    De zeer vriendelijke het behandeling van het uiterst behulpzame personeel. Heerlijk schone en modern ingerichte kamers en ontbijtzaal

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    9,2
    De gratis koffie en thee, de bakkers in de buurt (al was het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De gratis koffie en thee, de bakkers in de buurt (al was het ontbijt ook erg lekker), de ligging naast de metro, het vriendelijke personeel en stiekem ook de gratis snoepjes bij de receptie Tip: op het dak is een terras, ik hoop dat ze dit in de zomer als een gezellige buitenruimte aankleden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    9,6
    Super weekend tijdens onze stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    - Kamers zijn wat gehorig.

    - Ontbijt was goed, werd continue aangevuld en het was niet druk vanwege het kleinschalige hotel. - Overal in het pand is WiFi, erg fijn, want ook op de kamer kun je op internet. - Schone kamers! Comfort was ook geweldig. - Dichtbij het openbaar vervoer wat je binnen 10 minuten naar het centrum van de stad (Placa Catalunya) brengt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    9,6
    Leuk hotel niet ver van alles
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt kon iets beter doch de prijs is correct voor wat we kregen.

    Personeel was zee vriendelijk. Er is parking aanwezig leuke inrichting van de kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    9,6
    Lekkere bedden en superschoon!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn wel gehorig, je hoort het als de buren bijv. gaan douchen... Terwijl er wordt beweerd dat de kamers 'geluiddicht' zijn. Dat is onmogelijk. Gelukkig hadden we rustige buren!

    Ontvangst door Cesar was prima plus de schoonmaak en de bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Supper leuk personeel en fijne kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,6
    Kamer uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer uitstekend Ontbijt zeer goed Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    Super onthaal, gezellig hotel, zeker een aanrader om hier te verblijven!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanuit de kamer hadden we niet... raam was geblendeerd.

    Zalig fris op de kamer, heel netjes en voldoende ruimte!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Personeel, uitermate vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, uitermate vriendelijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    buiten het ontbijt prima hotel voor citytrip
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme gerechten van het ontbijt waren koud of lauw , jammer

    buiten het ontbijt prima hotel voor citytrip

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluid v airco

    Sfeer in hotel relax

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,8
    Zeker war voor je geld!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airco werkte niet goed op de kamer.

    Receptie was zeer vriendelijk. Kamer modern en mooi.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    erg vriendelijk, leuke wijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    erg vriendelijk, leuke wijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Het was fantastisch!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen

    Vriendelijk personeel. Mooie kamers. Ontbijt prima, zeer uitgebreid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    10
    Gastvrij hotel, super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gratis gebruik van mobile phone. Veel gebruikt in de stad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,8
    het was een zeer aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was héél lekker, mooie, verzorgde kamers en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,1
    Was goed maar in verhouding tot de kosten toch wel aan de prijs.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zaaltje en algemene uitstraling. Er stond coffee in de lobby? Maar voor wie was dit?

    Het bed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage was erg smal maar wel fijn om bij het hotel te kunnen parkeren

    Locatie was top en het personeel heel erg behulpzaam!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    De originele aanpak van de kamers en verdiepingen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit had ik toch ruimer aanbod ontbijt en attenties verwacht

    De originele aanpak van de kamers en verdiepingen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    10
    Mooi hotel, mooi ingerichte kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooi hotel, mooi ingerichte kamer.Dicht bij het metro station .

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    9,6
    Vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer niet perfect te verduisteren. 2 stoelen op kamer zou handig zijn.

    Vriendelijk onthaal Ontbijt Ligging vlakbij metrolijn

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,5
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,3
    goed hotelletje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De afstand naar de stad

    het ontbijt was goed .De kamers en het hotel waren verzorgd en proper

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    10
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super vriendelijk ontvangst. Veel tips ontvangen waardoor we veel bijzondere plekken hebben gezien.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    8,3
    Heerlijk om de stad te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker hotel in leuke wijk. Prima ontbijt en behulpzaam personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    9,6
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige toelichting van do en don'ts van personeel. Perfect locatie aan rand van centrum met lokale eetgelegenheden in de buurt!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    Basic, maar aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Chaotisch ontbijt, te weinig personeel. Het was wel lekker. De veren van de matras waren versleten en maakten lawaai

    Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,3
    De wijk Gracia waar het in ligt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het is een veel voorkomende klacht maar dat heb je bijna overal in barcalona het is wel allemaal een beetje gehorig

    De wijk Gracia waar het in ligt. Leuke eettentjes inde buurt en alles goed te bereiken met trein bus of metro en zelfs wandelend is alles goed te doen niks ligt echt ver weg.

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    10
    Leuke wijk, goede locatie dichtbij metro en leuke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuke wijk, goede locatie dichtbij metro en leuke restaurantjes op loopafstand, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, een parkeergarage en heerlijk ontbijt!

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,2
    Prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prima kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben geen ontbijt genomen in het hotel. Schuin aan de overkant zit een tentje met de naam Sibarit's. Traditioneel Spaans tentje waar je heerlijk kunt ontbijten tegen een betere prijs. Nette kamer met goede bedden en alles goed schoon.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    7,5
    Zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De geluids isolatie is zeer slecht. Helaas hoorde je anderen douchen föhnen of stoel verplaatsen. Zelfs herd gepraat is te horen.

    Zeer schoon. Goed onderhouden kamers. Beneden gratis koffie en thee.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Ontbijt en kamer was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Klacht tegen ons dat we decoratie materiaal hadden meegenomen na ons verblijf in dit hotel. We dienden hiervoor een financiele vergoeding voor te betalen. Bleek achteraf een fout van het hotel.

    Ontbijt en kamer was goed. In zeer goede staat; vrij nieuw of pas gerenoveerd.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    10
    De Pol&Grace hotel is ons super bevallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

    De Pol&Grace hotel is ons super bevallen. Top locatie voor ons dan vriendelijk personeel en super leuke kamer. Volgende trip naar Barcelona gaan we weer naar dit hotel.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,6
    De vriendelijkheid van het personeel, de algehele sfeer in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijkheid van het personeel, de algehele sfeer in het hotel en het heerlijke ontbijt. Het hotel is niet gelegen in het toeristische centrum van Barcelona maar binnen 10 minuten is de placa de catalunya met de metro te bereiken.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    9,6
    De locatie was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie was zeer goed. De metro lag om de hoek, op een pleintje waar zeer leuke terrasjes waren. Er was een zeer goede verbinding met Plaça Catalunya. Wij hebben zowel genoten van het ontbijt in het hotel, dat zeer uitgebreid was en dus goede prijs-kwaliteit, als van een aantal lekkere bakkerijen in de buurt.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,3
    Het hotel ligt op een goede locatie dicht bij het metro...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wanneer je met het raam open slaapt 's nachts heb je veel last van het lawaai van het verkeer.

    Het hotel ligt op een goede locatie dicht bij het metro station. Vriendelijke dames achter de receptie. Kamer werd elke dag netjes schoongemaakt. Het hotel oogt jong, fris en luxe.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    9,6
    - zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. - deskpersoneel heeft ons uitstekend geholpen om online tickets te boeken voor de Sagrada Familia. Zo hadden we geen lange wachtrij. - zeer dicht bij de metro. - rustige buurt

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    9,6
    Heel erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Als je dan iets wilt vinden wat minder is: De badkamer vertoont toch al wat sporen van gebruik itt rest hotel.

    Heel erg vriendelijk personeel.Fijn dat ontbijt niet inbegrepen is want er zijn zoveel leuke koffiezaakjes in de buurt waar je onder de 'locals' wat drinkt en eet. Mooie lobby met glazen pui naar de straat. Prettig om te zijn.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2015

    10
    De ambiance in het hotel is ontzettend leuk.
    • Stel

    Op dit moment zijn ze aan het verbouwen, maar dit is tijdelijk en heb je weinig last van.

    De ambiance in het hotel is ontzettend leuk. Het personeel, de kamers en het ontbijt is goed. De ligging is niet direct in het centrum, maar metro ligt om de hoek en 3 haltes verder sta je op Playa de Catalunya

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    9,6
    - de manier waarop deze mensen van een ouder hotel een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - beetje gehorig, maar de mensen van het hotel konden er ook niet aan doen dat er naast ons een baby een hele nacht zou huilen (en dat was maar 1 nacht)

    - de manier waarop deze mensen van een ouder hotel een modern en mooi geheel hebben gemaakt. De badkamers zijn nog niet vernieuwd, daartegenover staat dat er goed gepoetst wordt en dat de douche een heerlijk stevige straal echt warm water geeft ! - de prijs kwaliteit - de vriendelijkheid van het personeel, de tips van het personeel -lijkt ver maar de gracia wijk is echt de moeite en je staat van de pl catalunya direct aan het hotel met lijn 7

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,2
    Algemene atmosfeer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Algemene atmosfeer Schoon Locatie

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    10
    De kamers waren zeer proper!
    • Vakantiereis
    • Stel

    /

    De kamers waren zeer proper! Het ontbijt was zeer verzorgd en lekker!

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    9,6
    Ligging bij metro station, supermarkten in de buurt, tapas...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging bij metro station, supermarkten in de buurt, tapas restaurant in de buurt, koffie en thee gratis, 24 uurs receptie

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    Het voelde aan alsof je thuis kwam, personeel is aardig en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het voelde aan alsof je thuis kwam, personeel is aardig en helpt je maar al te graag!

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lange check in

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    9,2
    Er was geen plaats meer in hun parkeergarage waardoor wij in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen plaats meer in hun parkeergarage waardoor wij in een veel duurdere parkeergarage moesten parkeren.Dit heeft ons €28,60 extra gekost

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    9,6
    Behulpzame medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Behulpzame medewerkers. Moderne inrichting. Naast metro station.

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiëne in de badkamer

    Locatie

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    9,6
    Erg leuk ingericht hotel / kunst etc
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg leuk ingericht hotel / kunst etc

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    9,2
    Properheid kan beter.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Properheid kan beter. Niets is zo vervelend als een vettige hoofdafdruk van de vorige gast terug te vinden op het hoofdbord van het bed...

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    9,2
    Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Locatie dicht bij metro. Inrichting kamers waren goed verzorgd

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,9
    Sfeer in hotel relaxed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer zonder uitzicht, ramen waren afgeplakt zodat je niet naar buiten kon kijken.

    Sfeer in hotel relaxed. Prettig ontvangst.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    6,3
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie, hygiene badkamer, slechte matrassen, geen direct zonlicht in kamer, ook niet in ontbijtruimte geen 4*

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    8,8
    gemoedelijk, behulpzaam en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    gemoedelijk, behulpzaam en vriendelijk

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    Vriendelijk personeel, locatie en parkeren onder hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel, locatie en parkeren onder hotel.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    10
    Friendly young people, professional with a personal touch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Friendly young people, professional with a personal touch! Nice atmosphere (design).

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    9,2
    Zeer rustig, alles was altijd inorde!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer rustig, alles was altijd inorde! goed bereikbaar

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    8,8
    Sfeer in wijk en hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Faciliteiten

    Sfeer in wijk en hotel

  • Beoordeeld op: 5 juni 2015

    7,1
    Clean room, nice lobby, good wifi, near metro
    • Zakenreis
    • Stel

    squeaky beds

    Clean room, nice lobby, good wifi, near metro

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,8
    Hotel met vriendelijk personeel, goed bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel met vriendelijk personeel, goed bedden. Het hotel is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Er zijn ook 36 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: