Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over H10 Suites Lanzarote Gardens 4-sterren

Avenida Islas Canarias, 13, 35509 Costa Teguise, Spanje

#7 van de 74 hotels in Costa Teguise

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 473 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    geen idee.

    Veel aktiviteiten en voor kinderen en dus hun (groot)ouders een paradijs. Ook kinderdagverblijf aanwezig. Heel vriendelijk personeel! Eten was voortreffelijk, Schoonmaak van de kamers super. Veel goede live muziek iedere avond in de poolbar. Geweldig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,9
    Vermoeiend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het hotel was overcrowded met gezinnetjes met kleine kinderen en baby's. overal geschreeuw en gejank. Het advies om na 20:00u het restaurant te gebruiken had tot effect dat alles koud en op was. Ook het ontbijt in de herrie, waardoor telkens met je bordje naar buiten gevlucht. Ook de kamers zeer gehorig waardoor het geren en gebonk van de buur kinderen je al vroeg uit je slaap haalden. Zwembad vol met kinderen waardoor baantjes trekken niet mogelijk was.

    Mooi hotel met uitstekende voorzieningen, goede ligging, uitstekende receptie, mooie kamer, mooi zwembad, prima personeel, goed schoon, elke dag bedden opgemaakt en kamer schoongemaakt. 2x per week schoon beddengoed; Maar beslist niet geschikt voor stellen zonder kinderen die van een beetje rust willen genieten..

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,2
    we komen zeker nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    zie boven: enteraining, maar is voor ons ook weer niet zo belangrijk.

    Eten, buffetten waren supergoed. Vooral het grote gebraad was hun specialiteit. Prijs-kwaliteit: wij waren daar in januari voor de prijs van 90 euro incl. half pension. ik zou daar niet voor prijzen gaan zitten boven de 120 euro. er waren giga veel kinderen. wij schrokken ons de eerste avond dood, wat een lawaai in het restaurant. maar alles went, zeker toen de schoolvakanties over waren, ging het beter. alles was geweldig geregeld, we kregen zelfs eten mee toen we om 5 uur in de ochtend moesten vertrekken. Wat betreft entertainment: niet geweldig, van de 5 keer dat wij deze bezochten, was er maar 1 keer iets aantrekkelijks voor ons ouderen. Flamenco. De overige keren werd de entertaining verzorgt door het personeel met namaak musicals, dus niet echt gezongen. ook vond ik dat de kamer wel een facelift mocht krijgen, deuren schilderen, kieren wegwerken. maar ik kom ook heel graag weer terug. we zaten niet aan het zwembad met al die kinderen. strand was voor ons fijner.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,1
    Niet gewezen op WiFi? Vrouw alleen, achterste kamer complex,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Familiesuite (1 Volwassene)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    Niet gewezen op WiFi? Vrouw alleen, achterste kamer complex, eerste etage zonder lift, koffer optillen. Was bij h10 in playa Blanca, ook 4*, werd koffer naar kamer gebracht, WiFi uitgelegd. Meer spullen op kamer zoals minibar, koffie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    6,3
    De faciliteiten voor kinderen en zwembad zijn prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer vonden we tegenvallen. Bedden zijn heel hard, bank kan je niet goed op zitten en alles vrij gedateerd.

    De faciliteiten voor kinderen en zwembad zijn prima!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    8,3
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur van het zwembad. Veel te fris.

    De vriendelijkheid van het personeel en de kindvriendelijkheid in het algemeen. Uitstekend voor mensen met kinderen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    Wij hebben een fantastische week gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk niets, maar het is typisch een accommodatie voor gezinnen met kinderen, daarom hadden wij dat ook geboekt. Zonder kinderen kun je beter in een adults only hotel zitten.

    Ontbijt was zeer gevarieerd met een aantal smoothies en vruchtensappen; de koffie scheen, zoals in veel hotels niet zo lekker te zijn, maar wij hadden koffie en filters meegenomen en zetten hem zelf, dus daar kan ik niets over zeggen. Wij aten er alleen 's avonds omdat we halfpension hadden. Het eten was best goed, ze moeten rekening houden met allerlei nationaliteiten en veel kinderen. Iedere avond een ander thema met een paar gerechten van een andere keuken: spaans, italiaans, oosters, mexicaans e.d. De suites zijn voor 2 à 3 personen groot genoeg, de bungalows voor 5 personen hebben een eethoek, maar omdat je de bedbank nooit opklapt is de huiskamer wat aan de krappe kant. Gelukkig ben je er niet zo vaak omdat het weer meestal goed is. Het personeel is erg vriendelijk ondanks het feit dat ze zich uit de naad werken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    7,9
    Leuk verblijf, erg veel kinderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Mocht je met kinderen reizen, het is hier echt een kinderparadijs. Mocht je een jong stel zijn, zou ik deze accommodatie niet direct aanraden.

    Erg vriendelijk personeel, goede faciliteiten in de vorm van een bar bij het zwembad en ligbedjes op het balkon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Heerlijk hotel, goede service en een prachtig eiland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (1 Volwassene)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We hadden een bungalow. Heerlijk ruim voor 2 volwassenen en 2 tieners. Schoonmaak was steeds perfect en we kregen elke dag schone handdoeken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    Goed, maar andere keer kiezen we voor Adults only
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierig in restaurant. Veel kleine kinderen.

    Buffet erg gevarieerd

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    top voor met het gezin naar toe te gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    airco in de show zaal

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks, maar geen aanrader zonder kinderen.

    Super animatie en kindvriendelijkheid!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Ontbijt was goed en kamer was ook goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (1 Volwassene)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed en kamer was ook goed. Hotel was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    10
    een heerlijk ontspannen vakantie!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 21 nachten

    alles was ok

    alles was prima niets op aan te merken

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    8,8
    Er is heel veel te doen voor kinderen tot een jaar of 10, De...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er waren maar twee zwembaden verwarmd tot 30°. De grootste werd verwarmd door de zon.

    Er is heel veel te doen voor kinderen tot een jaar of 10, De animatie is ook voor volwassenen onderhoudend, zoals de musicals in de avond en sportactiviteiten.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    9,6
    Zeer geschikt voor gezin met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De appartementen zijn enigszins gehorig (wij hadden een beneden appartement en nogal luidruchtige Duitse buren)

    Zeer geschikt voor gezin met kinderen. Prima prijs/kwaliteit verhouding, fijne locatie en buffet is top voor drie sterren.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    8,3
    Ontspannen sfeer van het geheel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te veel huilende baby's / drukke kleuters bij het diner. Tip: maak een rustige diner ruimte.

    Ontspannen sfeer van het geheel. De ruime kamer, aparte slaapkamer en het balkon.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    Ons appartement, het personeel en dan vooral de bediening en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat er meer mensen mogen werken tijden de spitsuren in het restaurant. De mensen werken hard maar ze kunnen het niet helemaal bijbenen.

    Ons appartement, het personeel en dan vooral de bediening en bij de receptie want we wilden een ander kamer en dat was geen probleem. Een mevrouw achter de balie heeft het top opgelost. De glijbanen waren ook echt super en dat de mensen geen handdoeken van tevoren op de stoelen mogen leggen. Erg tevreden!

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,9
    Zuiverheid van de accommodatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Tijdens ons verblijf werd er volop verbouwd aan het zwembad en aan een appartementenblok. Hiervan hadden we redelijk veel last. Deze verbouwing zou al gereed zijn in februari. Wij zijn hier in mei geweest

    Zuiverheid van de accommodatie was perfect. Ondanks de wat gedateerde appartementen

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    8,3
    mooie locatie, vriendelijk personeel, lekker uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Appartement is gehorig, veel huilende baby's. Dus niet aan te raden voor stellen zonder kinderen. Tijdens ons verblijf niet aangekondigde werkzaamheden aan zwembad. Helft niet te gebruiken en geluidsoverlast.

    mooie locatie, vriendelijk personeel, lekker uitgebreid buffet en supergoede service

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    8,8
    Personeel erg behulpzaam en vriendelijk, goede sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vis smaakt hier wat flauw en zat vol graat. Ook het vlees viel soms wat tegen, was taai. Op het terrein werd ook gewerkt en gaf voor sommige gasten wat overlast, maar daar hebben niets van gemerkt

    Personeel erg behulpzaam en vriendelijk, goede sfeer. Wij verbleven in blok 1 waar we heerlijk op het terras in de zon uit de wind zaten. Eten is gevarieerd en uitgebreid. Mooie receptie met volop parkeergelegenheid, supermarkt en winkeltjes en strand vlakbij !

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    9,2
    kinderanimatie, animatie, mooie zwembaden, ligging vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    koud want geen verwarming, water douche na 5 min koud gedurende enkele uren, internet heeft zeer slechte verbinding (10 euro per week), bedden zijn vrij hard, kookvuur zeer traag

    kinderanimatie, animatie, mooie zwembaden, ligging vlakbij strand, zeer vriendelijk personeel, kindvriendelijk tot en met, bushalte in de buurt

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    6,7
    Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nogal reftergevoel voor de maaltijden. Verwarming nodig bij koude dagen in badkamer. Airco enkel in de living - borg gevraagd voor afstandsbediening ervan.

    Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen Minder voor stellen Mooie bungalows met twee tv's maar een beetje verouderd .

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,9
    Vriendelijk personeel, goede bediening, gevarieerd buffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel, goede bediening, gevarieerd buffet.

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    10
    Erg leuk, vlakbij strand, 1 fijn verwarmd zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg leuk, vlakbij strand, 1 fijn verwarmd zwembad

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    10
    Onzettend vriendelijk personeel en het geweldige animatieteam
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onzettend vriendelijk personeel en het geweldige animatieteam

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    10
    Fantastische service!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen

    Fantastische service! Aardige bediening! Zeer kindvriendelijk! Prima ligging!

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,8
    Vriendelijk en hulpvaardig personeel bij receptie,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verbouwwerkzaamheden bij zwembad.V

    Vriendelijk en hulpvaardig personeel bij receptie, restaurant en in de woningen. Lekker eten en drinken.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    9,2
    Faciliteiten voor kinderen erg goed;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eten vaak niet warm maar lauw

    Faciliteiten voor kinderen erg goed; ook buiten hoogseizoen zeer veel te doen. Zeer uitgebreid eten

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    10
    De animatie, het eten, de ligging, ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het kinderbadje is niet verwarmd

    De animatie, het eten, de ligging, ruim appartement

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,9
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat gehorig.

    Prima hotel. Schoon appartement en het eten prima!

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: