Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Helios Mallorca Hotel & Apartments 3-sterren

Carabela, 7, 07610 Can Pastilla, Spanje

#11 van de 25 hotels in Can Pastilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4980 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,7
    Was slechts overnachting dicht bij airport agv late...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kennelijk maar voor 1 persoon geboekt terwijl kamer een dubbelpersoons bed had. Er kwam dus nog een toeslag bij

    Was slechts overnachting dicht bij airport agv late avondvlucht. Dag erna meteen naar echte eindbestemming. Hotel is wel ideaal voor zo’n tussenstop.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,3
    Prima,simpel, fijne matrassen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedere avond die vreselijke optredens bij t zwembad , zelfs met balkondeur dicht werd je gek van dat gezang Waarom niet beter georganiseerd bij t ontbijt ( tafels toewijzen !!!) chaos iedere ochtend

    Ligging vh hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    10
    Super periode en een sociaal.Hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we op de dag van vertrek onze kamer niet langer konden aan houden of dat er geen gelegenheid is om.je op te frissen voordat je vertrekt.

    Het Hotel.is mooi gerenoveerd en het personeel.is heel vriendelijk kamers waren heel mooi en het ontbijt is zeer uitgebreid het is echt een aanrader voor iedereen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    Erg goed eten en heel wat keuze tijdens het buffet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de bar van het hotel (en ook buiten het hotel) probeert het personeel je steeds in het zak te zetten.

    Erg goed eten en heel wat keuze tijdens het buffet.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,3
    Goed voor het gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een aparte kamer gereserveerd voor mijn zoon en zijn kameraad. Iedere nacht werden ze wakker van de stank die uit de airco kwam . Ze hebben dit gemeld maar er werd niks aan gedaan !!! Dit vond ik een zeer spijtige zaak . Dus we airco maar uit met als resultaat dat het pokkeheet was op die kamer .

    Het eten was helemaal af! Genoeg keuze .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Kort maar krachtig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen. Erg veel keuze maar het brood/cake/ croissants etc waren taai.

    Personeel is heel vriendelijk, de kamers zijn schoon. De locatie is prima. Je bent snel bij het strand, restaurants en er zijn genoeg mogelijkheden om een fiets te huren of een bus te pakken om naar de omliggende plaatsen te gaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,3
    Goed verblijf met alles wat je nodig hebt om je heen zoals restaurants en supermarkt op de hoek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    De kamers zijn goed en schoon. Wij komen er al verschillende jaren. Het ontbijt is voor een ieder anders maar het ontbijt is goed met voor ieder wat wils.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,2
    Ontspannend, aangenaam en heel leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    De keuze uit de dranken bij het diner mag uitgebreider zijn, zoals bijvoorbeeld aperitieven

    Het is heel vriendelijk personeel, wij komen er al jaren en het ze zijn steeds loyaal, behulpzaam en staan altijd paraat voor hun klanten op een zeer professionele manier. Het eten is ook in orde, je hebt verschillende keuzes voor ieder wat wils!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    heerlijk genoten dus maar weer sparen voor de volgende keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 17 nachten

    alles was voor ons prima

    komen hier al jaren en het word steeds beter hopen alleen een volgende keer een inloop douche te hebben omdat dit makkelijker is voor onze oude lichamen verder ontbijt was prima en leker uitgebreid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Heerlijk, vroeg me steeds af waarom het maar 3 sterren was en niet 4!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Nou, het hotel staat achter een ander hotel waardoor het uitzicht wat minder is. Maarja, daar is de prijs ook naar. Aan de boulevard ben je gelijk honderden euro's meer kwijt. Verder mocht de buitenkant wel een likje verf, maar een renovatie van de buitenkant staat voor volgend jaar gepland.

    Het ontbijt was super met bijzonder veel keus. De kamers met lekkere airco en heerlijke douche. Het strand op loopafstand. Het zwembad met voldoende bedjes. Lekker nog wat te eten of te drinken bij het zwembad mogelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    goede prijs kwaliteits verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de drukte van de avonden bij het zwembad tot 1-2 uur in de nacht personeel bij receptie kan wel wat vriendelijker doen

    goed ontbijt, kamers prima( wel wat gehorig), geweldig personeel in de bar bij het zwembad en bij ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Uitstekend hotel. Kan best een ster bij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier is niets tegen gevallen. Hotel was echt prima.

    Vriendelijkheid. Heel goed ontbijt en avondbuffet. Was voortreffelijk en veel variatie. Kamers waren prima evenals de bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,7
    Prima overnachtingadres, weinig romantiek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een massa hotel zoals vele in Can Pastilla; veel verbrande ontblote lichamen in de lobby, een relatief klein zwembad aan de weg, lange rijen en vaste tijdstippen voor het ontbijt en diner.

    We hebben dit hotel geboekt voor een plotseling extra overnachting bij het vliegveld. Dat is gelukt; het vliegveld is op 10 minuten rijden met de bus (regulier openbaar vervoer) en de halte is op twee minuten lopen van het hotel. Personeel is ook uiterst behulpzaam! Het hotel zelf is grotendeels gerenoveerd en heel netjes, kamers zijn schoon en bedden slapen goed. Locatie is ook goed t.o.v. het strand- niet direct aan de boulevard maar aan een wat rustigere straat daarachter.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    goede overnachtingsplek bij vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    gerenoveerd gebouw maar nog steeds wel gehorig.

    dicht bij luchthaven. mooie kamer, goed ontbijt ook als je al zeer vroeg wil ontbijtendoor vroege vlucht.gratis parkeergelegenheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    Reis mallorca
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve ervaringen. Hotel voldoet aan al onze verwachtingen

    Ondertussen is men bezig met het renoveren van het volledige hotel. Het krijgt een mooie modernere look daardoor.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten

    Hadden babybedje gevraagd voor kleindochter. Bij aankomst was dit niet bechikbaar. Hadden ze niet doorgekregen van booking.com. Werd gelukkig wel geregeld de volgende dag. Door renovatie van hotel wordt de kamerprijs steeds hoger.

    komen al 4 jaar in dit hotel. Hotel is de laatste jaren gerenoveerd. Mooie kamers Goed ontbijt. Hebben geen diner in hotel gehad. Genoeg leuke restaurantjes in de omgeving. Binnenkort wordt ook de buitenzijde gerenoveerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    10
    Fantastisch hotel, prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten

    Fietsvakantie met vrienden. Ruime fietskelder aanwezig. Lekker ontbijt en avondeten. Mooie gerenoveerde kamers. Dichtbij luchthaven. Tophotel voor deze prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    De kamer had alles wat je nodig hebt, redelijk van grootte.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden liggen vreselijk. Zacht met een kuil erin. Zelfs omdraaien hielp niet. Ook niet echt een stevige constructie, was bang door de poten heen te zakken. Kamers zijn erg gehorig, zeker als housekeeping ‘s avonds nog kamers aan het schoonmaken is.

    De kamer had alles wat je nodig hebt, redelijk van grootte. Hele fijne warme douche. Dicht bij het strand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oncomfortabele bedden. Lawaai airco op stand 3 Lawaai komend vd bar en het terras, maar tegen volgend jaar beschikken alle gerenoveerde kamers over nieuwe vensters.

    ivg met 4 jaar geleden heeft dit hotel echt vooruitgang geboekt wat het eten betreft. Verse lokale groenten en vlees/vis a la minute op de plancheta was heerlijk! Gevarieerde voorgerechten van lokale hamsoorten tot zeevruchten. Ruim ontbijt aanbod met glaasje cava. Vriendelijk personeel en verzorgd hotel. Een dikke pluim voor Helios.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Heel goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Voor kinderen van rond de twee a drie jaar is het een prima hotel. Veel ouder moeten ze niet zijn als je van plan bent in en om het hotel wilt verblijven. Er is een klein kinderzwemband en je mag niet op het gras lopen. Er is wel een speeltuin en binnenzwembad.

    Het ontbijt was super uitgebreid! Nette kamers. waren niet groot, maar praktisch ingedeeld. Schoonmaak was top! Komt binnenkort een renovatie aan van de buitenkant, dat is wel nodig, maar dat is meer voor het oog. Doet niks af aan de kwaliteit van alles wat er verder te krijgen is. Het strand is op 1 min afstand, ideaal!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Perfect verblijft en perfecte locactie voor fietsadepten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Geen opmerkingen

    Het perfecte hotel voor fietsvakantie, groot ontbijtbuffet, 's avonds groot aanbod en verschillende menu's. De Legendario Rum is het ideale slaapmutsje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,1
    top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het was zo massaal, druk en ongezellig.

    De keuze en kwaliteit tijdens het ontbijt was goed. Alleen super lange rijen en heel veel drukte in de eetzaal. Daarom dit hotel meer geschikt voor groepen die bijvoorbeeld gaan fietsen in de omgeving dan een leuk hotel voor met je partner oid. Locatie is echt echt super! Paar meter van boulevard en strand. Echt top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    We hebben er van genoten! Mooie kamer, lekker eten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten misschien een speelhoekje voor de kinderen. ( in het restaurant )

    Het ontbijt was super! Met een glaasje cava! Ook het diner was steeds dik in orde! Verse producten, voldoende variatie!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Een zeer fijn hotel met een ideale ligging en heerlijk eten !Echt een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten

    De familiekamers kijken uit op de achterkant van het hotel met zicht op een drukke weg en de luchthaven. Bijbetaling om iets langer op de kamer te blijven bij een late vlucht.Jammer.

    Wij verbleven op een familiekamer.Deze is echt ruim en mooi ingericht. Het eten (ontbijt en dinner) is zeer goed.Ruime keuze en en goed van smaak.Geen grootkeuken waar alles hetzelfde smaakt.Echt een aanrader.Het personeel werkt zeer hard en vooral de dame bij de inkom van de eetzaal ontvangt je met de glimlach.Het zwembadwater is verwarmd. Ook is er een binnenzwembad en sauna.Minigolf in de tuin is gratis. Het hotel wordt binnenkort aan de buitenkant gerenoveerd. Het ligt zeer dicht bij de promenade.Supermarkt dichtbij.Fietsverhuur tegenover het hotel.Dit aan 5 euro per dag.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,9
    Ontbijt uitgebreid en lekker!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 kamers moeten nemen voor 2 volwassenen en kind van 9. Blijkbaar was het toch mogelijk om met ons 3 op 1 kamer te gaan maar aangezien de 2 kamers via Booking.com waren gereserveerd kon dit niet meer ongedaan gemaakt worden

    Ontbijt uitgebreid en lekker! Kamers en badkamer zeer netjes. Verwarmd buitenzwembad 👍

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    9,5
    prima hotel ontbijt goed kamers mogen beter worden schoongemaakt personeel prima!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Tv erg klein kamers waren schoon maar mag beter schoon worden gemaakt had het gevel dat alleen de bedden werden opgemaakt.

    ontbijt was goed kamers prima en schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,2
    Uitstekende keuken, vriendelijk personeel. Ideaal voor fietsers!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De geluidsisolatie van de kamers laat de wensen over. De ramen houden het geluid van de vliegtuigen en de auto's niet tegen. De muren zijn flinterdun, waardoor je de buren hoort praten, toiletbezoek hoorbaar is. Ik ben een lichte slaper, en vind dit erg vervelend.

    Uitstekende keuken. De buffetten zijn zeer gevarieerd, met verzorgde smakelijke gerechten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    6,3
    Goed, maar er zijn verbeter punten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoekjes en plintjes van de kamer waren best vies. En ook het airco/vetikatie rooster. Bedden staan erg los waardoor je eigenlijk echt in 2 eenpersoonsbedden lag dan een tweepersoons bed. Ik vond het bed veel te hard en daarnaast zijn de kussens zo dik als een handkoek qua gevoel. Mijn vriend daar in tegen vond de bedden prima. We hebben bij incheck totaal geen info over het hotel ontvangen of wat we in de buurt kunnen doen dat vind ik erg jammer. Nu hebben we dat prima zelf uitgezocht maar vind ik toch een service naar je klante toe. Voor een 3 sterren hotel helemaal prima als je een vakantie hebt waar je veel dingen doet.

    Locatie was opzich super. Met 1 min waren we bij het strand. Super mooi uitzicht. Ontbijt was prima. Veel keus, geen verse sinaasappelsap dat is jammer. Op de kamer was het bed en de douche schoon en dat vinden wij het belangrijkste. 3 sterren is prima als je alleen voor het slapen op de kamer bent en heel soms om wat te drinken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    4,6
    laatste keer in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Eten en geluidsoverlast kamer, had 2 dingen gevraagd uitzicht op zwembad (zon kant ) en niet naast de lift. Ik zat naast de lift op de achterkant, keurig geregeld dus Hotel zonder sfeer,

    matig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,6
    uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ingang aan de achterkant voor mensen die met de bus komen van de luchthaven of op zijn minst een naambord wij zijn 2 x heen en weer gegaan

    uitstekend ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    Erg uitgebreid ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Erg uitgebreid ontbijt. De kamer was misschien niet al te schoon, maar verder wel in orde. Het hotel is 100 meter vanaf het strand. Rond deze tijd (november) lijkt het hotel voornamelijk bevolkt door de werkende mens. Het avondeten was ook in de vorm van een buffet, veel keus en wel te doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    Ideale en betaalbare uitvalsbasis om het eiland te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het begin niet duidelijk dat de drank bij het avondeten apart moest betaald worden.

    Zeer ruim aanbod van zowel ontbijt als avondeten, telkens in buffetvorm en life cooking.niet twijfelen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,2
    dik geslaagd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    alleen het warmhouden van het warm eten was soms minder

    uitgebreide keuze bij het eten zowel s'morgens als s'avonds, ook voldoende variatie, tot en met kreeft en sushi!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,8
    Fantastisch en heel gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    alles is ok zoals het nu is!

    Het is een super locatie, je bent heel dicht tegen de luchthaven, zee, wandelpromenade en winkeltjes. Het hotel is zeer aan te raden, zeer ruime keuze qua ontbijt alsook het avondeten, zeer nette verzorgde kamers en heel klantvriendelijk personeel. Zeker een aanrader!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    om direct terug te keren!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    uitzonderlijk problemen met de afvoer in de buurt van het zwembad, maar werd snel hersteld

    Ontbijt is ruim uitgebreid en lekker, diner is ook allemaal even lekker. Personeel is overal even vriendelijk en zegt ook telkens goededag.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,7
    Goed gelegen hotel met mooi gerenoveerde kamer maar prijs-kwaliteit is matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten

    Spijtig dat de oude schamele schuifraam niet mee gerenoveerd werd. Voldoende ontbijtopties maar industriële smaken :-( en helaas geen kennis van allergieën. Tot laat in de avond toch veel lawaai in het hotel.

    Kleine propere gerenoveerde kamer. Buiten het seizoen kan u alvast gemakkelijk in de buurt parkeren en zelfs gratis. Strand zeer dichtbij en veel restaurants, bars, ... in de buurt. Goede verbinding met de luchthaven.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Prima naar ons zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima zeer uitgebreid ontbijtbuffet en dinerbuffet. Gezellige bar in de avonduren. Mooi zwembad. 100meter van het strand. Prima busverbinding met de luchthaven.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Het ontbijt, met cava, was heel goed, het avondeten ook, je...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Het ontbijt, met cava, was heel goed, het avondeten ook, je komt werkelijk niets tekort, allebei met showcooking. Kamer heel ruim en een inloopdouche; de meeste kamers zijn ook vernieuwd. Lokatie hotel is prima, op 50 meter van de boulevard en het strand en een heel rustige omgeving. Als je de drukte wil opzoeken wandel je richting El Arenal of neem je aan de achterkant van het hotel bus 15 of 25; naar of van de luchthaven is het bus 21 dat je moet nemen, halte El Cid.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    6,7
    Wisselend beeld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras was hol ipv plat. Je sliep in een kommetje. Voordat ik uitgecheckt was, werd er al schoongemaakt bleek bij terugkomst van het ontbijt.

    Staat vd badkamer. Ontbijt was prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    5,8
    Goed gelegen hotel maar ze mogen wat vriendelijker zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Geen vriendelijk personeel. Veel lawaai nachts van buiten, kamer aan straatkant. Onaangename geur bij terugkomen op kamer na uitstap.

    Eten was zeer goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,8
    aangenaam verlof in een aangename omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Receptie:sommigen zeer vriendelijk,anderen beleefd correct of soms zelfs redelijk klantonvriendelijk;zo konden of wilden ze onze boardingpassen niet downloaden onder het mom van privacy.We moesten ze zelf downloaden op onze smartphone en vervolgens doormailen naar het hotel waarna zij ze dan afprinten.?? Onze privacygegevens zitten dan toch ook in hun mailbox!En wat als je geen smartphone hebt?Is vorige jaren nooit een probleem geweest.Ook geen PC aanwezig om als gast te gebruiken. Wel gratis WIFI,maar zwak en regelmatig connectieproblemen. Safe op de kamer aanwezig maar enkel tegen betaling (5€/dag), bizar. Zeer harde matras. Op terras geen droogrekje . Geen handdoeken voor zwembad voorzien.

    Uitstekend en zeer uitgebreid ontbijtbuffet(zelfs met cava elke dag indien gewenst).ook zeer ruim aanbod bij het avondeten.Goede variatie, voor ieder wat wils .Personeel zeer vriendelijk.Zeer grote aangename eetzaal.kamers voldoende ruim en zeer netjes.goedwerkend koelkastje aanwezig,wel leeg maar vinden wij positief daar je zelf drinken of eten kan koelzetten.goedwerkende airco aanwezig.TV aanwezig,wel geen nederlanstalige posten.Ruime ondergrondse stallingplaats voor fietsen.5 minuutjes van de luchthaven zonder last van de vliegtuigen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Het ontbijt was heerlijk en het hotel was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 8 nachten

    Remoerige kamers.

    Het ontbijt was heerlijk en het hotel was prima. Maar wij waren vrij jong en waren veel oude mensen of gezinnen in het hotel. Achteraf niet wat voor ons.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,6
    Voortreffelijke tijd gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima, maar om 9 uur was het wel ontzettend druk en rommelig in de eetzaal. Of het 's avonds ook zo druk was bij het diner, weet ik niet.

    Bijna alles perfect. Blij dat we alleen ontbijt hadden bijgeboekt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Super vakantie gehad !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Alles was voor ons in orde .

    Het ontbijt was super !! Alles was er , alles op tijd aangevuld , echt alles naar wens . Kamer proper en groot genoeg , spijtig aan de achterkant . Hadden zicht op de luchthaven , maar zeker geen storend geluid . Hotel zeer goed gelegen , alles dichtbij , zowel strand als de boullevard .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,7
    Goed voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierig hotel. Zo dunne muurtjes dat je zelfs de buren hoort hoesten.

    De ideale ligging van het hotel. Dicht bij de luchthaven. Dicht bij het strand. Fijn zwembad met goede ligbedjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,0
    Prima eten, maar de sfeer en comfort viel flink tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind) - Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet echt gemotiveerd, meestal keken ze chagrijnig. En als je binnen een half uur terug kwam bij de receptie wisten ze ons kamernummer en naam al niet meer. Toen voelde ik me echt een nummer. De kamers waren erg krap. En de bedden sliepen waardeloos.

    Het ontbijt en het diner waren uitstekend!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Uitgebreider middag lunch

    Het ontbijt is fantastisch heel uitgebreid en de kamers zijn heel netjes en verzorgd. Het personeel is ook heel gastvriendelijk en de ligging van het hotel is heel kort bij de zee en strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,7
    Heel lekker en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is te duur voor wat het te bieden heeft. Harde muziek van DJ en nachtlawaai op het terras van de bar vlak onder onze kamer (1e verdieping) tot één uur 's nachts. Feestje op het balkon van de buren duurde nog langer. Geen hotel voor wie rust zoekt of een vroege vlucht heeft...

    Heel lekker en uitgebreid ontbijt. Vernieuwde kamers. Ligging vlakbij het strand en de wandelpromenade. Korte afstand naar de luchthaven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    Hotel Helios is een uitstekend hotel voor halfpension.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad - Fietsarrangement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Animatie hotel in de avond voor volwassene viel heel erg tegen. Staat aangegeven dat er iets te doen is maar echt niet de moeite waard om daar voor in het hotel te blijven. Op de boulevard veel gezelliger.

    Hotel Helios is een uitstekend hotel voor halfpension. Ontbijt en diner is perfect, eten valt absoluut niet tegen. Wel kan het heel druk zijn in de eetzaal. Kamer is perfect! Mooie moderne badkamer, gezellige ligging aan de zwembadzijde en we hebben heerlijk geslapen. Locatie is perfect als je niet van de drukte van El Arenal houdt. Binnen een paar minuten sta je op het strand. Stuk boulevard in de avond gezellig om te lopen en terrasje te zitten. Met de bus is het niet ver naar El Arenal en als je de boulevard helemaal afloopt dan kom je langs leuke winkels,restaurants en barretjes. Personeel hotel Helios vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,5
    Prima accommodatie, zeer gunstig gelegen ten opzichte van de luchthaven,strand,shops en restaurants
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je een dergelijk grote tuin hebt en het heel druk is rondom het zwembad, dan is het jammer dat je niet op het gras kunt liggen. Dit is namelijk verboden en daarnaast onmogelijk als gevolg van de continu werkende robotische grasmaaiers

    Prima ontbijt, wel een groot en ongezellig restaurantgedeelte

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,9
    Mallorca blijft een leuke plaats om op vakantie te gaan en de batterijtjes op te laden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    De locatie van de avondactiviteit viel een beetje tegen (nogal klein terras) én zeker ook dat je niet op het gazon mocht/kon komen ondanks de mooie tuin. Ik had me daarop verlekkerd...in Hotel Aya vorig jaar kon dat wél. Het weer was dit jaar vrij wisselvallig, na de 'storm' bleef het water en het strand ook vrij vuil én de 2de dag van ons verblijf was er een haai in het water...daar kunnen jullie niets aan doen natuurlijk maar het is wat het is :-s

    De rustige ligging (geen Duitse jongeren), wel spijtig van het vliegtuigen-lawaai maar dat werd je (op het strand) al snel gewoon...zaalpersoneel deed zijn/haar best om alles toppie te houden ;-) bedankt daarvoor!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    3,8
    Als je komt voor je rust, laat dit hotel links (of rechts) liggen! Dramatisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Ik begrijp werkelijk niet waarom dit hotel zo'n hoge beoordeling krijgt op Booking.com. Alleen al vanwege het feit dat de kamers extreem gehorig zijn (we konden elke nacht 'meegenieten' van de details van de seksende buren tussen 03.00 en 05.00), zou ik dit hotel nooit aanbevelen. Na de vraag om een andere kamer kregen we te horen dat de kamer die we hadden een van de rustigste kamers van het hotel is en dat andere kamers mogelijk zelfs nog meer last hebben van geluidsoverlast. We hadden voor 7 nachten geboekt maar zijn na 4 nachten vertrokken. Men vertelde dat we via Booking.com een restitutie voor de resterende 3 nachten zouden kunnen regelen maar men frustreert zelfs de eigen partner Booking.com blijkt nu, na contact met Booking.com en op persoonlijke, rechtstreeks emails naar het hotel wordt niet gereageerd. Ik kan dus waarschijnlijk wel naar mijn geld fluiten!! Het hotel werkt ook met vooruitbetaling; dat ga ik dus nooit en nooit meer doen.

    Het uitgebreide ontbijt is eigenlijk het enige positieve dat ik te melden heb betreft dit hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,1
    kamer/badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad - Fietsarrangement
    • Verbleef 7 nachten

    hygiëne: het verbaasde ons ten zeerste dat alle personeel bij het tafel dekken, het mes bij het lemmet pakte en de vork bij de tanden om ze op tafel te leggen. Erg druk in het restaurant, maar, dat hadden we misschien zelf kunnen bedenken.

    kamer/badkamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Prima verblijf, niets spannends maar goed voor een weekje weg met gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het zwembad pas om 10 uur open ging en er al mensen plekken bezet hielden en handdoeken neerlegden om er vervolgens de halve dag niet te zijn!

    Ontbijt en kamers waren prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    SUPER
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    Weinig of geen annimatie

    Super hotel met vernieuwde kamers met alle comfort ! Super ligging en personeel heel vriendelijk dus zeker een aanrader !!!!!!!!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    zeer goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    na 5 keer vonden we dat het eten toch wat achteruit gegaan is maar wil daarom niet zeggen dat het slecht is.

    al voor de 5 de keer dit hotel bezocht. vriendelijk personeel,proper,dicht bij strand,nederlandstalige receptie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,2
    Ontzettend goede ligging, rustige plaats, goed hotel voor fietsliefhebbers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    s'Morgens was er wel een slechte geur ( rioolgeur ) op de badkamer, dit was ook het enige minpunt.

    Gevarieerd ontbijt en avondeten, heel veel keuze, lekker en ter plaatse gebakken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,7
    Groot.... dichtbij luchthaven en zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot sfeerloos hotel. Niet onze stijl... als je van groot, buffetten (al you can eat) drukte en zonnebaden houdt, wellicht prima.

    Ligging t.o.v. Vliegveld. 5min.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    Het zwembad is vrij klein en er weinig plaats voor ligbedjes. Wij waren in mei hier en toen lagen alle ligbedjes al vol. Ik verwacht dat in het hoogseizoen te weinig plek is.

    Hele fijne locatie, zit op 10 minuten rijden af van het vliegveld en 2 minuten lopen naar het zandstrand. Ligt naast El Arenal en op 10 minuten rijden van Palma. Hotel is goed, vriendelijk personeel en ideaal voor fietsers. Ook vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en goede kamers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Prima hotel voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad buiten kon je van 10:00 - 18:00 uur gebruiken, de ligbedden waren afgesloten. Er waren toch diverse mensen die graag wat eerder gebruik wilden maken van het zwembad. Verder geen opmerkingen.

    Het eten was prima, genoeg keuze en heerlijk bereidt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer voldeed geheel aan onze wensen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,6
    hotel is perfect voor fietsers,zowel ligging als accomodatie en maaltijden .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    het hotel was perfect, zowel de ligging ,uitstekende ligging voor fietsers. ook goede fietsberging . Kamer was perfect ,en het eten ruime keuze. Gr Dirk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,9
    Fiets vakantie en ontspanning, relaxen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 15 nachten

    ontbijt is heel druk, is al wat verbeterd omdat de eetzaal groter is gemaakt dat scheelt wel iets. we hadden de pech dat het hotel naast Helios gerenoveerd werd en wij aan die kant een kamer hadden. 7 dagen herrie en stof. om 8u. begon dit met piep piep van machines e.d. jammer dat daar het hotel geen acht opsloeg betreft een excuses b.v.

    Ontspanning in het hotel alles gaat zo als het gaat.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    5,4
    Matig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten, hygiene en de waterlekkage , we waren er nu voor het derde jaar met de wielerclub je ziet het Hotel ieder jaar achteruit gaan. We overwegen dan ook volgend jaar een ander hotel te nemen

    locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    4,6
    Volgende keer beter , elders
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Personeel mag vriendelijker wezen , de maaltijden is niet echt om naar huis te schrijven veel gehakt gekregen in vele vormen . Bed comfort echt niet te doen 5 nachten rugpijn dus s ochtends hete douche matras / bed veel te hard . ontbijt laatste dag niet te doen . normaal opent ontbijt 7h dus denk ik zo alles aanwezig , nada niks minder waar . beginnen dan op te stellen . nooit versgebakken pistolets of brood enkel bake off . Naar sfeer , locatie en inrichting neen dank u . Nog bijkomend kamer aan de kant bouwerken hotel leo roc . renovatie veel stof en lawaai dus balkondeur continu toe Wetende dat hotels roc leo , bq apollo , bahamas , hispania , cosmopolitan , .. beter waren en prijs evenredig . jammer dat het tegen viel en we dit hotel niet aanraden voor andere druk bezocht door wielrenners . zijn enkel daar om ogen toe te doen nu ja met zo'n bed Jammer maar helaas niet meer voor ons

    De kamer had een vernieuwing ondergaan alsook de badkamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    6,7
    Het eten was prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Ze waren het hotel naast ons hotel aan het renoveren. De hele dag overlast van bouwgeluid. Vriendelijkheid van het personeel viel zwaar tegen!

    Het eten was prima in orde. De kamer was netjes. Het hotel ligt dicht bij het strand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Heerlijke dagen gehad met mooi weer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    rondom enige bouwactiviteiten. parkeren in de omgeving is lastig. Wij mochten op hotelterrein parkeren.

    centrale ligging en van alle gemakken voorzien

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    6,3
    Niet voor rustzoekers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Slechte harde matras.Veel te veel lawaai van verkeer rondom het hotel.Bouwwerf vlakbij.Geen plaats in het hotel om rustig te zitten.

    ruime kamer met slechte harde matras.overal kortbij.Scherpe prijs.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,5
    Ontbijt geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren hard om op te liggen; Super mooi uitzicht op het vliegveld :-( dus verkeerde kant van het hotel een kamer gekregen. Wifi werkt op hotelkamer minder.

    Ontbijt geweldig! Wifi goed in de lobby.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,1
    strandvakantie en fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    uitzicht op straat en autosnelweg.Je kon nog niet in het buitenzwembad de laatste week van maart. Deur van het toilet gaat niet helemaal toe.

    Dicht bij het strand en de eetgelegenheden.Fietsverhuur over het hotel.Slechts enkele minuten van de luchthaven

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    goed hotel en goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het was jammer wat betreft ons uitzicht dat er overal in de omtrek bouwwerkzaamheden bezig waren maar uiteindelijk zullen de hotels er alleen maar beter uit gaan zien

    halfpension wat het eten betreft was goed wat ons ook goed beviel dat er nu een koelkast op de kamer aanwezig was strandpavilioens (ballermann) worden prachtig verbouwd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Super verblijf .!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten wat er tegen viel . 1dag regen mss.

    Het onbijt was super allerlei verschillende dranken, fruit ,charcuterie ,kon zelfs eigen onbijtgranen menu samenstellen, verschillende yoghurt te veel om op te noemen al bij al totaal plaatje

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    hotel prijsverhouding prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen van de koffie apparaten deden het naar behoren. Dan was er geen melk , dan geen water, etc. en dat met zoveel bezoekers aanwezig. Gemorrel her en der.

    eten bij ontbijt was prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    6,3
    minder dan verwacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    er werd helemaal geen rekening gehouden met uitgedrukte wensen bij de boeking, integendeel - balieverantwoordelijke deed geen enkele inspanning om oplossing te vinden - kamers aan straatzijde hebben ganse dag schaduw en veel last van verkeerslawaai - inrichting restaurant en aangeboden maaltijden doen vooral aan kostschool denken

    mooie gerenoveerde kamer - interessante ligging vlak bij het strand met vlotte busverbinding naar Palma

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,9
    nachtje hotel Helios
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bedden waren hard en een beetje doorgelegen (kuil).

    keurig gerenoveerde kamer met een beetje apart ingedeelde badkamer. schoon en ruim. waren er echter maar 1 nacht ivm vroege vlucht naar Amsterdam

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    8,8
    Goed hotel, scherpe prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamers zijn recent compleet vernieuwd. Nieuwe badkamer en nieuwe slaapkamer. Parkeren op het terrein van het hotel is gratis. WiFi werkt redelijk, soms wat traag.

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: