Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Córdoba Guadalquivir 4-sterren

Fray Albino, 1, 14009 Córdoba, Spanje

#24 van de 66 hotels in Córdoba

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4717 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,9
    Het was een goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtzaal was betegeld en het schuiven van de houten stoelen maakt veel lawaai. Onze kamer was in de buurt van de liften en die maakten wel veel lawaai.

    De kamer was prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,3
    Prachtige lokatie om Córdoba te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen negatieve punten.

    Uitstekend ontbijt buffet. Goede lokatie op enkele minuten lopen van het centrum. Op het dakterras heb je s'avonds een prachtig uitzicht op Córdoba. Parkeren in de omgeving is geen probleem.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,3
    Prima locatie en heerlijk uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco deed het niet zo goed, het was vrij warm in de kamer.

    Prima locatie en heerlijk uitgebreid ontbijt. Ook een goed zwembad met fijn zonneterras. Schone en ruime kamer. Vriendelijk personeel. Goede parkeergarage.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    8,8
    Prachtig gelegen hotel in Cordoba
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het regende één dag maar daar kan het hotel niks aan doen vermoed ik...niks dus.

    Mooi hotel vlakbij de brug naar het historisch centrum. Zeer vriendelijk personeel. Prima kamer met héél groot bed. Lekker en zeer uitgebreid ontbijt. Mooi zwembad op het dak met eveneens een bar ernaast met prachtig uitzicht op Cordoba.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    Kan in één woord: Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend bed en een nagenoeg stille airco. Beviel ons uitstekend. Ook de ligging van het hotel was uitstekend, centrum op loopafstand en de hop on hop off bus stopt voor de deur!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    8,3
    Goed hotel in een Prachtige Stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Geen verbeterpunten, heerlijk hotel.

    We kregen een kamer aan de rivierkant, normaal is dat een meerprijs in verband met het prachtige uitzicht over de rivier, puerto Romana en de Mezquita aan de overkant. Zwembad op het dak en de bar met flink dakterras is prima om na een mooie dag even een borrel te drinken. Hop on Hop off bus om de stad te verkennen stop op 50 meter afstand Ontbijt hebben we niet genomen, in de Joodse wijk aan de overkant zat gelegenheden om te ontbijten tegen zeer vriendelijke prijzen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    fijn hotel op goede plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    dekbed had vieze vlekken en er was geen dekbedovertrek.

    ligging is prima, parkeren gratis op straat of tegen betaling in eigen parkeergarage. In de buurt genoeg mogelijkheden voor een klein ontbijtje, als het hotelontbijt teveel is (qua omvang en qua prijs). Zwembad op het dakterras is aangenaam als het warm is. En het dakterras geeft een mooi uitzicht over de stad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Ideaal gelegen hotel, vlakbij het centrum van Cordoba, met geweldig dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Matrassen zijn wat aan de harde kant (maar dat is helaas standaard tegenwoordig). Bedden staan op wielen, waardoor zij er gemakkelijk ongewenst vandoor gaan.... Drankjes op het dakterras zijn aan de prijs. Hotelgarage kost € 15,50 maar schijnt veiliger te zijn dan op straat parkeren.

    Ligging van het hotel aan de Quadalquivir is ideaal: gemakkelijk in de hotelgarage parkeren, de brug over en je bent bij de Mezquita. Parkeergarage is ruim en overzichtelijk, met directe lift naar receptie. Kamers zijn goed: inrichting is OK, met een enigszins uit de toon vallende ouderwetse tafel en bureau (dit voormalige Hesperia-hotel is nog niet zo lang geleden door NH overgenomen). Wij hebben het ontbijt tijdens de check-in bijgeboekt (€ 12, anders € 19). De check-in verliep snel en vriendelijk; alle informatie (openingstijden van alle bezienswaardigheden, map, etc.) werd meteen meegegeven. De kamer was al beschikbaar, ondanks dat wij al om 11 uur in Cordoba aankwamen. Gelukkig is het kluisje in de kamer inclusief (in Spanje lang niet altijd het geval). Het dakterras is geweldig: 's avonds koelde het af naar 28 graden en was het heerlijk om in de avondzon en een flinke bries lekker bij te komen en van het uitzicht op de Mezquita te genieten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    9,2
    Rustig hotel net buiten het centrum van Cordoba
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is perfect. 15 minuten lopen van het centrum van Cordoba met voldoende parkeerglegenheid. Hotel heeft een zwembad op het dak. Heerlijk.voor verkoeling in de warme zomermaanden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,2
    LEKKER DICHT BIJ HET OUDE STADSCENTRUM
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Een geweldige locatie voor een stedentrip. Je hoeft alleen maar de oude brug over en je staat direct bij de Mezquita. Dat was een unieke openbaring

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    9,6
    Zondermeer boeken wanneer je een kort en goed verblijf wilt met een view.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Geweldig zicht over de historische stad vanaf het terras van het dakrestaurant. Professionele en aardige bediening. Goede prijs kwaliteit vehouding. Hotel houdt zelfs goed rekening met de nieuwe AVG.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,6
    Zalig verblijf op toplocatie, kort bij alles en toch rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben de eerste avond in het hotel zelf op het dakterras gegeten en dat viel prijs/kwaliteit toch tegen. Vrij smakeloos en de bediening verliep enkel in het Spaans.

    We hebben elke morgen ter plaatse het ontbijtbuffet genomen en dat was zeker zijn prijs waard. Bij aankomst ontbijt bijgeboekt en kregen een korting, dus was maar 12 euro en absoluut zijn geld waard. De dame aan de receptie ( Marilou denk ik) was uitermate behulpzaam. We hadden allemaal ruime kamers en badkamers en uitzicht op de Mesquita wat fijn was. Ook geode bedden. Het zwembad was een pluspunt en vooral ook het grote dakterras, met fabuleus uitzicht. Zalig om daar iets te drinken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    Perfecte basis voor een paar dagen in het mooie, gezellige Cordoba
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was veel te klein voor de hoeveelheid mensen in het hotel

    Ontbijt was uitstekend, comfortabele bedden en heel rustige kamers. Vlakbij het oude centrum/ joodse wijk, je kon er zo naartoe lopen over de oude brug. Heel aardig personeel, over het algemeen. Kortom Top!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,2
    Fantastisch verblijf in het wondermooie Cordoba. Hotel ligt vlakbij de historische monumenten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er viel eigenlijk niets tegen. Het zwembad mocht wat groter, maar in een hotel in de stad verwacht je nu ook weer geen enorm bad

    De kamers waren heel netjes verzorgd, zoals het hele hotel. Het ontbijt was zeer uitgebreid met een ruim aanbod dus , voor elk wat wils . Het eten in het restaurant beneden vonden we van mindere kwaliteit; maar als we op het prachtige dakterras gingen eten ' s avonds was het diner heel lekker en verzorgd. Het fantastische uitzicht kreeg je er gratis bij!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,8
    Een heerlijk hotel aan de rand van het centrum van Cordoba.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad op het dakterras heeft ook de luchtbehandelings units op korte afstand wat wat geluid en extra warmte geeft.

    Een heerlijk hotel aan de rand van het centrum van Cordoba.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    Goede kamer met mooi uitzicht (bijbetalen voor deze upgrade), kille en wat afstandelijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel onpersoonlijk en weinig gemotiveerd. Ontbijt veel maar fruit en tomaten niet vers.

    Ligging aan oever van Guadalrivier op korte afstand van de mezquita

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,8
    Prima accommodatie vlakbij de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik vond de kamer stinken, maar mijn echtgenoot niet. De bedden hadden wieltjes. Als je aan het lezen was, gleed het bed naar voren. De stops hielpen niet. Was irritant.

    Prima accommodatie vlakbij de oude stad. Alleen de brug over. Heerlijk dat zwembad boven op het dak om aan het eind van de dag te relaxen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    prima hotel dichtbij centrum, maar niet goedkoop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    inchecken duurde heel erg lang, ook administratie van handdoeken is erg omslachtig met borg van 10 euro per handdoek. prijs/kwaliteit was iets minder. parkeren is erg duur, in de wijk parkeren is gratis

    ontbijt was prima, maar in ongezellige ruimte, zwembad was fijn, dichtbij centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Super hotel om stad te ontdekken en nadien te verfrissen in het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    helemaal niets

    Zeer mooi hotel en perfecte ligging om de stad te ontdekken,Mooie ruime kamer met goede beden en met prachtig uitzicht,zeer uitgebreid lekker ontbijt,super vriendelijke ontvangst,zeer mooi dakterras met zwembad en ligstoelen en prachtig uitzicht over de stad terwijl je geniet van een drankje.Parking kost €15 per dag maar je wagen staat veilig en je kunt vanuit de parking rechtstreeks met bagage in het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Goed hotel met schitterend uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was het WiFi bereik niet goed, juist bij het zwembad op het dak waar je rustig je mail ed. kunt checken.

    Het uitzicht vanaf het dak op de stad was geweldig. Ik denk dat er in Cordoba geen hotel ligt met een mooier uitzicht. De Mezquita aan de overkant van de rivier zag er vooral 's avonds schitterend uit. Nog geen 10 minuten lopen van de Mezquita.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    9,2
    Goed hotel met alle voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    De plek. Op een steenworp afstand van het centrum. En op het tertas een prachtig uitzicht op het oude centrum. Mooi zwembad en prachtig dakterras.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,3
    Prima, een hotel dat zijn 4 sterren gewoon waard is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs van de garage: € 15, terwijl er in de directe omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid is, gratis.

    De ligging en de sfeer van het hotel. Rustig, correct hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Prima uitvalsbasis voor bezoek Cordoba
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gangen en kamer zijn ietwat gedateerd maar wel goed schoon. Van het baliepersoneel kon er geen groet af bij binnen komen of weg gaan, en komt niet overeen met wat NH hotels wil uitstralen. Personeel bij ontbijt was wel vriendelijk.

    De locatie is geweldig evenals het dakterras. Je loopt in twee minuten naar het centrum. Keuzemogelijkheden ontbijt waren zeer royaal. Parkeermogelijkheid onder hotel was top.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Prima hotel om Granada te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mag wel een beetje opgeknapt worden.

    De locatie is ideaal om de stad te bezoeken. Ontbijt is prima, alleen de ontbijtzaal is ongezellig. Dakterras en zwembad is perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Hotel met goede ligging om Cordoba te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel, ze verstonden alleen Spaans en soms negeerden ze je gewoon en lieten je lang wachten aan de bar of in het restaurant. We zijn 2 keer moeten gaan reclameren en dat is niet van onze gewoonte. Er waren dan ook feestelijkheden dat weekend in Cordoba en plechtige communie, er waren verschillende communiefeesten in het hotel en dat was heel luidruchtig. Het personeel hield zich alleen met de Spanjaarden zelf bezig. Maar misschien hadden we gewoon pech omdat we er op dat tijdstip waren.

    De ligging van het hotel is uitstekend. Net naast de brug die naar de oude stad leidt. De kamer van het hotel was in orde met goede bedden. Het ontbijt en het avondeten in het restaurant waren lekker. Pluspunt is het dakterras met zwembad en bar. Het is er heerlijk vertoeven. De parking ligt aan de achterzijde van het hotel en is in orde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Het ontbijt was uitstekend , de aan de zijde van de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was uitstekend , de aan de zijde van de GUAdalquivir gelegen kamer van ons ook en voor het dakterras geldt hetzelfde . De prijs van € 150 voor LO was daar ook naar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Heel aangenaam vertoeven waar je als toerist verwend wordt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt. Mooi uitzicht op de oude stad en echt dichtbij alles. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel zowel aan de receptie als de kamerdames.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant bij dit NH hotel beetje koud en kil. In centrum zijn er gelukkig veel mogelijkheden om te dineren.

    De ligging t.o.v. het oude centrum is perfect. Er was een probleem met het functioneren van het toilet. Dit werd uiteindelijk vakkundig opgelost.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Afgeleefd hotel op een boogscheut van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Op basis van de prijs en eerdere ervaringen met NH-hotels had ik toch wel wat meer verwacht. Het hotel is afgeleefd, kamers zijn gedateerd en het zicht is zelfs vanop de 2de verdieping door de bomen niet echt de meerprijs waard. Bar en restaurant op gelijkvloers hebben geen sfeer en de bar op de bovenste verdieping gaat om halfacht dicht. Geen topper dus.

    Belangrijkste pluspunten zijn de ligging en de mogelijkheid tot parkeren in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,9
    Ideaal voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst kregen we een voucher voor een cocktail, als welkom, in de bar. Op de kaart een uitgebreide lijst cocktails, maar voucher bleek enkel geldig voor half glas cava, aangelengd met fruitsap...

    Zeer goede ligging van het hotel. Correcte service.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,2
    Fijn hotel op goede lokatie. De Mezquita is prachtig, Cordoba zelf niet veel aan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De lokatie was geweldig, je hoeft alleen lopend de brug over te steken. Het personeel was gastvrij, makkelijk gratis parkeren rondom het hotel, grote kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Ideaal hotel voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer die we kregen stonk heel hard naar sigarettenrook. Het hotel had wel geprobeerd de geur weg te krijgen maar zonder succes. Het is wel een niet-rokers hotel. We hebben dan onmiddellijk een 2e keer gekregen met 2-persoonsbed maar die was naast de dienstlift. Ze hadden daar wel voor gewaarschuwd maar toch...

    Rustig gelegen en toch dicht bij het centrum. Vriendelijke mensen en kamers waren in orde. Ontbijt hebben wij niet genomen. Wij gaan altijd gezellig ontbijten in de stad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    10
    Heerlijk en super ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minibar redelijk duur.

    We kregen een upgrade kamer aan de voorkant met zicht op historisch Cordoba: Super uitzicht. Ontbijt was onovertoffen, alles en zelfs meer was aanwezig en super Vers. Heerlijk!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    7,5
    Locatie uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie uitstekend. Via de oude brug wandel je direct naar de Mezquita in het oude stadscentrum. Slechts 5 minuten lopen. Auto kan in parkeergarage tegen € 15, per nacht. Hotel prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    Zeer goede uitvalsbasis voor geweldig leuke citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het dakterras was niet altijd open wanneer we hier gebruik van wensten te maken. Al bij al konden we hier wel begrip voor opbrengen aangezien half november niet veel mensen hiervan gebruik wensen te maken.

    De ligging was voor ons ideaal, net buiten het historisch centrum, eenvoudig op wandelafstand. Vanop het dakterras was er een prachtig zicht op Cordoba.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,6
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Privé-parking kost € 16,50, duur voor Spaanse begrippen en in de buurt is er plaats genoeg om te parkeren.

    Het hotel is perfect gelegen, aan de rivier Guadalquivir en vlakbij de oude Romeinse brug. Vanaf het dakterras heb je een mooi uitzicht over Cordoba. 's Avonds bij zonsondergang de moeite waard om even naar het dak te gaan. Een zeer uitgebreid ontbijt, alles naar wens met zeer vriendelijk personeel. Wij hadden een ruime kamer met een groot bed en een douche.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Fijne locatie. En ga bij de bar op het dak wat drinken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Wat me het meest beviel was de locatie, aan de overkant van de rivier. We hadden een kamer met uitzicht op de Mezquita. De brug over en je was in 10 minuten het oude centrum. Kamers waren netjes en schoon. Vriendelijk personeel, en het ontbijt was goed. Parkeren onder het hotel. En ook leuk is de bar bovenop het dak met uitzicht op de Mezquita.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,9
    Prima gastvrij en schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien minpuntje was de gehorigheid vd kamer.

    Ruime kamer; wij hadden uitzicht op de Mezquita waardoor 's avonds prachtig uitzicht. Verouderde badkamer met kitranden die vervangen zouden mogen worden. Verder schoon. Hele ruime bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    9,2
    Goed en rustig gelegen, alles te voet bereikbaar, mooi uitzicht op de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Mooi zicht vanaf de kamer en nog beter vanaf het dakterras. Deftig zwembad met bijhorende terrassen. Gratis parking op braakliggende grond naast hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,3
    Prima verblijf, op loopafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad was klein, met weinig ligstoelen. Het ontbijt was wat massaal, in een niet zo gezellige ruimte, in het souterrain.

    Mooi hotel op goede locatie. Wij kwamen met de auto en het hotel was goed aan te rijden. Parkeren kan vlakbij, gratis. We hebben genoten van het kleine zwembad, het was 33 graden, en het dakterras met uitzicht op de Mezquita. Goede bedden in een ruime kamer, met uitzicht op de Romeinse brug. Het centrum van Cordoba is makkelijk te belopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,7
    Prima locatie echter geen 4 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    126 euro voor 1 nacht betaald. Niet in verhouding met andere hotels in Spanje

    Locatie was super. Fijn maar klein zwembadje bovenop t dak. Vriendelijk personeel. Gratis parkeren naast het hotel op een terrein.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    6,7
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden voor 4 nachten geboekt met booking.com (met restitutie!!), maar hadden de eerste dag al de Mesquita en het Alcasar bezocht. Dus wilden we 2 nachten annuleren. Nergens konden we contact krijgen met bookin.com (geen e-mail adres en tel.nr lukkte ook niet), dus gingen we dit aan receptie vragen en daar zeiden ze dat ze ons niet konden (wilden) helpen, dus toch 4 nachten moeten blijven!! Bij aankomst hadden ze gezegd dat ontbijt 12€ was ipv. 19€, dus om tijd te doden gingen we eens uitgebreid ontbijten. Plots was het 19€! We moesten dit maar een dag op voorhand vragen!! Dus voor ons nooit meer. Geen vriendelijk personeel. En booking.com liet ons ook in de steek. Verlof had er helemaal anders kunnen uitzien!!

    Goede locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,2
    Zeer goede prijs/kwaliteit;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer goed en uitgebreid ontbijt. Hotel zeer goed gelegen vlakbij de Romeinse brug, recht tegenover het oude centrum (met oa. Mezquita), en bovendien gemakkelijk bereikbaar. Dakterras met schitterend uitzicht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,6
    Luxe, op hartje afstand van het centrum op mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is prijzig in het hotel.

    Locatie vlakbij hartje centrum, toch rustig gelegen. zwembad buiten (wel klein), fantastische dakterras waar we ook heerlijk hebben gegeten!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    8,8
    Een comfortabele plek op een fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste dag hebben we gebruik gemaakt van het zwembad op het dak. Daar is ook een kleine bar bij, alleen was deze gesloten tussen bepaalde tijden blijkbaar. Jammer dat we dit niet wisten, anders hadden we daar graag gebruik van gemaakt.

    In Cordoba zijn wij twee nachten gebleven. Het hotel was goed te vinden, vlakbij het hotel is een onverharde ruimte waar je de auto neer kunt zetten (achteraf gezien gratis, maar er staan mensen bij die om geld vragen, leken ons geen parkeerwachten, we hebben 3 euro gegeven). Het personeel is vriendelijk. De kamer is ons erg goed bevallen. Een goede ruimte met een comfortabel bed. De badkamer was erg fijn en goed ingedeeld. De airconditioning was goed geregeld. De locatie is erg mooi, vlakbij de Romeinse brug en op loopafstand van het centrum met de Mezquita. Er zijn genoeg restaurantjes in de buurt. Het ontbijt hebben wij niet bij de kamer geboekt, maar we zijn zelf op pad gegaan om ergens te ontbijten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    super verblijf gehad in Cordoba en een absolute aanrader voor iemand die Cordoba wil bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    niets, alles was goed verzorgd. Ook de plaats van het hotel kon niet beter. Precies tegenover het historisch centrum, wat dus heel goed op loopafstand is.

    Heerlijke dagen gehad bij het NH hotel. Prima, ruime kamer en badkamer. Mooi zwembad op het dak met schitterend uitzicht op het historisch centrum van de stad. Ontvangst was uiterst vriendelijk, waarbij meteen een aanbieding kregen over het ontbijt. We hebben geen spijt van onze keuze. Het ontbijt was super en overal werd rekening mee gehouden. Jammer genoeg hebben we pas de laatste avond het dakterras met bar ontdekt. Het is daar 's avonds heerlijk vertoeven. Bij de receptie stond lekker koel water met snoepjes klaar voor iedereen. Een super goede binnenkomer bij 37gr C.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Goed gelegen om Cordoba te bezoeken, goed zwembad, prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt nogal duur op de dag zelf, maar er is een aangenaam ontbijt-terrasje vlakbij

    Goed gelegen om Cordoba te bezoeken, goed zwembad, prachtig dakterras met zicht over de stad waar we een cocktail aangeboden kregen. Zeer mooie, ruime badkamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    Uitstekende locatie, leuk zwembad en het geweldige king size...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Voor ons lijkt dit meer een zakenhotel, weinig feeling van de receptie.

    Uitstekende locatie, leuk zwembad en het geweldige king size bed!! :) Wandelafstand van het centrum via de oude Romeinse brug!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Fantastisch ontbijt en prachtige kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch ontbijt en prachtige kamers. Zeer goede ligging van het hotel. Heel erg rustig. Vrije keus bij de welkomstdrankjes zou leuk zijn. Proficiat! 👍🏽

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Aangenaam verblijf op goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet, super-locatie, op 10 min stappen van de Mezquita, ruime kamer, klein maar leuk zwembad op het dak. Vriendelijk en professioneel onthaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Cordoba cultureel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Kamer met uitzicht op de romeinse brug en de mesquita. Zeer goed ontbijt. Wordt steeds aangevuld , ook al was er op een dag een bus Fransen (net aasgieren). Ligging is perfect, vlakbij de brug en eens daarover ben je in het oude centrum. Zwembad met pooltowels( waarborg betalen)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Locatie super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te harde bedden. Maar dat kan zeker nog harder in Spanje.

    Locatie super. Al verschillende keren geboekt. Erg goed en netjes. Super vriendelijk. Pakeergarage. Volgende keer weer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    Parkeergelegenheid, vlakbij de oude brug die naar de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is niet groot en door de hitte ook warm. Daarnaast weinig schaduwplekken waardoor een verkoelende duik er niet in zit.

    Parkeergelegenheid, vlakbij de oude brug die naar de Mazquita leidt. Schone en ruime kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,3
    Fijne locatie, gewoon een net hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is van buiten niet herkenbaar als NH

    Top locatie naast de brug, prachtig uitzicht vanaf het dakterras, mooi zwembad maar niet gebruikt, nette kamers, vriendelijk personeel en gratis parkeren naast het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Perfecte hotel om Cordoba te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco deed het niet goed. S'nachts soms wakker omdat het te warm werd.

    We zaten in het gerenoveerde gedeelte van het hotel. Alles was nieuw en schoon. Bedden waren ook comfortabel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,9
    Tien minuten lopen naar Mezquita
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers en badkamers zijn wat gedateerd. Airco werkte op een van onze drie kamers niet. Personeel reageerde met schouderophalen op ons verzoek om airco-probleem op te lossen.

    Prima middenklasse hotel. Ligging is geweldig, net naast de romeinse brug naar de mezquita. Toch is het hotel met de auto zeer goed bereikbaar. Gratis parkeren in de buurt. Ontbijt is goed, maar kost 12 euro.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks.

    De ligging van het hotel is het meest fantastische, je loopt de brug af zo de stad in! Parkeren in hun garage is goed en bewaakt, ontbijt is fantastisch uitgebreid met Cava, wijn, streekproducten, eigen keuze hoe je je eieren wilt, vers fruit, vers sap etc etc. Terras boven het hotel geeft geweldig uitzicht op de stad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Dit is inmiddels een 'vast' hotel voor ons, we komen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen. Je logeert hier voor een zeer redelijke prijs in een zeer comfortabel en schoon hotel.

    Dit is inmiddels een 'vast' hotel voor ons, we komen hier vaker. Het is zeer goed gelegen aan de rivier met aan de overkant een fantastisch uitzicht op de oude stad; je loopt in 10 minuten naar het centrum. 's-Avonds is het erg gezellig op de boulevard met lekkere eet-terrassen waar je de mensen uit de wijk ontmoet. De kamer was lekker gekoeld (buiten was het boven de 40 graden!) en heeft prima bedden. Parkeren onder het hotel gaat royaal en veilig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,8
    Keurig hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze buren waren vrij luidruchtig, ontbijt duur dus niet genomen

    Goede locatie, gratis parkeren naast het hotel, nette kamer, ontbijt met koffie kan naast de brug voor weinig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    Goed hotel vlak bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie ruime kamer met prima bed. Loopafstand van binnenstad en fantastisch uitzicht op de mezquita. Vooral vanaf het prachtige dakterras. Klein zwembad op dakterras. Heerlijk om even in te plonsen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Comfortabel hotel met mooi zwembad en dakterras op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt niet geboekt (erg prijzig). In centrum voldoende mogelijkheden om te ontbijten. Geen balkon.

    Prima locatie met parkeergarage. Uitzicht op Mezquita. Mooi zwembad met ligbedden en prachtig dakterras met bar en view op Cordoba.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,6
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een heerlijk intercontinentaal ontbijt. Echter wel prijzig, 19 euro p.p. Uiteindelijk werd het aangeboden voor 12 euro p.p. en dat was de moeite waard. Op korte loopafstand van binnenstad. Zwembad en bar op dakterras.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    6,7
    Gunstig gelegen hotel met mooie ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in omgeving nagenoeg niet te doen, daardoor aangewezen op parkeergarage van hotel. Veel te duur, in verhouding tot wat je al voor de kamer betaalt. Zwembad erg klein en geen beschutting. Hotel te duur voor hetgeen je krijgt.

    Gunstig gelegen hotel met mooie ruime kamers. Vanaf het dakterras een schitterend uitzicht op Cordoba.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,1
    Hotel met mooi dakterras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was nog niet geopend (alleen mei-oktober) terwijl het 34 graden was!

    Mooi dakterras waar je van 16-22 uur n drankje kan drinken met prachtig uitzicht over de stad!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    8,8
    toplocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het ontbijt erg duur dus 200 meter verderop heerlijk uitgebreid ontbeten met z'n 3en voor de prijs van 1 ontbijt bij Héderia.

    kamers prima met uitzicht op de puente romano.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,1
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste nacht in kamer 247. Weiger deze kamer. Ventilatie zeer gehorig, van wakker gelegen. Zwembad was gesloten ondanks temperaturen van 30-35 graden (eind april).

    De ligging is perfect. Ontbijt is goed. Kamer in orde.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,5
    Prettig hotel op zeer geschikte plek bij de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Geen verbeterpunten. Weinig bekend over fietsverhuur.

    Goede kamer, prettige badkamer, mooi uitzicht op oude stad. Ontbijt heel goed. Ligging heel gunstig t.o.v. de oude stad, aan de overkant van de Guadalquivir.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,9
    Ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden staan op wieltjes. Daardoor verschuift het bed als je met je rug tegen de muur leunt. Zwembad was ondanks de warme temperatuur nog gesloten. Airco koelt niet echt goed. Niet erg sfeervol.

    De ligging is fantastisch, dichtbij het centrum, maar toch goed bereikbaar per auto. Mooi uitzicht op de oude brug, de Mezquita en het Alcázar, die ´s avonds sfeervol verlicht zijn. In de week voor Pasen is er een mooie processie, waarvan een deel over de oude brug gaat, vlakbij het hotel. Parkeren kan betaald onder het hotel of gratis naast het hotel. Internetverbinding en matrassen goed. Ontbijt uitgebreid. Kan op aanvraag vers ei of omelet naar wens laten bakken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Heerlijk! Prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt erg duur! Daarom in de stad gaan ontbijten.

    Prima kamer met prachtig uitzicht op de Mezquita. 's Nachts met het raam open toch geen verkeerslawaai! Loop zo over de prachtige oude brug naar de stad!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    8,8
    Gunstig gelegen (bij binnenstad) hotel met prima ontbijtbuffet met streekproducten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs parkeergarage € 15,50 per dag) mag wat lager gezien gratis parkeren in omgeving.

    Op loopafstand van oude centrum met bezienswaardigheden gelegen hotel. Zeer vriendelijke ontvangst. Geweldig uitgebreid ontbijtbuffet met tal van streekproducten. Eigen beveiligde parkeergarage. Kamer aan voorzijde met mooi uitzicht op rivier en stad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    8,3
    Geslaagde citytrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Storend lawaai van in het gebouw gedurende de nacht afkomstig van de machines of dergelijke . Oordopjes verhelpen iets voor een goede nachtrust.

    Uitstekende lokatie om Cordoba op wandelafstand en net uit de drukte van het centrum te bezoeken. Tevens een uitgebreid en verzorgd ontbijt .

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    8,8
    Goed hotel met zicht op de Mezquita
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Zeer ruime kamer. Ontvangst goed door zeer attent personeel. Het hotel ligt aan de andere kant van de rivier en je loopt zo de brug over naar de stad met uitzicht op de Mesquita. Sommige kamers kijken direct uit op de stad. De auto konden wij parkeren in de buurt van het hotel en het hotel heeft ook een parkeergarage. Aanrader om hier te verblijven. Geen gedoe met de auto en het is ook nog eens zeer sfeervol om via de Romeinse brug naar de stad te lopen in 5 a10 minuten. Route is veilig. Tip: je kunt de Mezquita in de ochtend tussen half 9 en half 10 gratis bekijken. Wij waren er in januari en liepen bijna alleen door de Mezquita! Op dat tijdstip mogen nog geen groepen naar binnen. Ideaal. In de buurt van de Mezquita allerlei ontbijttentjes, dus geen probleem om buiten de deur te ontbijten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    6,3
    Weinig karakter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de menukaart op de kamer vuil was. Ze kleefde aan je vingers... En erg vervelend is dat je na je verblijf ongevraagd bijna dagelijks mails krijgt van deze hotelketen. Wil je dit vermijden, kan je best weigeren om je email adres te geven wanneer de onthaalmedewerkers erom vragen.

    De ligging van het hotel voor een bezoek aan de Mezquita.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,6
    Prachtige stad met adembenemend erfgoed en culinaire ontdekkingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Prima gesorteerd ontbijtbuffet! Heerlijk ruime kamer met kingsize bed. Ideaal gelegen aan de andere oever tegenover het historisch centrum met uitzicht op! Parkeerkelder onder hotel en bar boven op dak, naast zwembad.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,5
    Goed verblijf, dicht bij de oude stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is een beetje gedateerd. Tapijt in de gangen is vies.

    Goed gelegen hotel omdat we met de wagen waren: makkelijk te parkeren en vlak aan het centrum! Ruime en comfortabele kamer.

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: