Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hesperia Mallorca Villamil 5-sterren

Bulevar de Peguera, 66, 07160 Paguera, Spanje

#5 van de 30 hotels in Paguera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 413 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Top service echt 5*, heerlijk ontbijt, goede ligging en prachtige tuin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer indien je kamer aan de straatkant hebt. Zeker het nieuwe gedeelte van het hotel heeft lawaaierige kamers (liggen pal aan de straat). Advies boek kamer met zeezicht. Wij zijn na 2 nachten van kamer gewisseld.

    Het ontbijt was uitmuntend, heel uitgebreid en heerlijk. Zelfs Prosecco en Sushi maakten deel uit van het buffet

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Heerlijk relaxed in luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    er is maar 1 lift en dat is vrij weinig en de minibar hoor je brommen 's nachts.

    Super hotel waar je je echt gast voelt. Ontbijt heerlijk en uitgebreid.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,8
    zorgeloos en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie op de site over type kamers. We bleken een mountainview aan de straatzijde te hebben geboekt. Gelukkig was er een veel betere kamer beschikbaar.

    Het personeel was zeer vriendelijk en dienstbaar. De kamer was confortabel en de wellness prettig.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    9,6
    Een heerlijk en ontspannen verblijf. Personeel was zeer vriendelijk en niks was teveel super locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer zonder bad. Ze hebben vast kamers met een ligbad, maar die heb ik wel gemist

    Het ontbijt was ongelooflijk uitgebreid en zeer lekker

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Receptie top, personeel zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst bij ontbijt, zelf tafel zoeken. Exit richting zee moet door donkere gang. Niet leuk. Veiligheid, afwezigheid van controle aan deur langs vuilbakken, alle voorbijgangers kunnen langd daar binnen, zou codeslot moeten zijn.

    Receptie top, personeel zeer vriendelijk. Ontbijt zeer goede kwaliteit en variatie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets is tegen gevallen alleen maar positieve beleving gehad

    Ontbijt was uitmuntend personeel geweldig ! Super mooie locatie ! Helemaal top !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,3
    Het ontbijt was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was fantastisch! Zeker hiervoor al een aanrader.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht
    • Verbleef 5 nachten

    Het dorp is alleen voor duits sprekend.

    Ontbijt heerlijk. Rustig en ontspannen hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    5,4
    Veel te duur voor wat je kreeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers oud

    Ligging

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,9
    Dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Handdoek leggen voor een bedje s'ochtends vroeg. Maar dat ligt aan de mensen. Maar ik vindt , mensen een uur niet op strand bed dan handdoek eraf , kan er iemand anders liggen.

    Dicht bij het strand. Goed ontbijt. Alles is netjes. Je hoeft maar te vragen en ze dien het voor je .

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: