Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Málaga Airport 3-sterren

Avenida de Velazquez 294, Exit 3B Road MA-21, Churriana, 29004 Málaga, Spanje

#71 van de 92 hotels in Málaga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 11179 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,3
    Fijne bedden, prima badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    het was niet super schoon, het personeel bij binnenkomst was wat ongeïnteresseerd. Het ontbijt (4-7h) is erg karig, voor een vroege vlucht dus weinig lekker ontbijten. Vliegveld is dichtbij, maar niet op loopafstand. Je moet met de taxi of bus (als die al rijdt)

    Fijne bedden, prima badkamer. Behulpzaam personeel, betreft taxi bellen etc.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,3
    Jammer. Geen koelkast aanwezig voor medicijnen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn man gebruikt medicijnen die koel bewaard dienen te worden. Er was geen koelkast op de kamer en ook geen mogelijkheid om medicijnen in keuken in koelkast te bewaren.

    Plaats naast vliegtuig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Praktisch hotel, met een fijn ontbijt tegen een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is zo druk dat het niet meevalt voor het personeel om persoonlijk contact te maken met de gasten. Daar is simpel geen tijd voor. Dat is wel jammer.

    De locatie was voor ons erg praktisch, zo vlakbij de airport. Het hotel heeft eigenlijk alle praktische zaken die je nodig hebt. Keurige kamers. Grote parking. Een goed ontbijt. Allemaal tegen een redelijke prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Fijn dat er s morgens al heel vroeg een broodje en een ko...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te vinden . Als je de afslag voorbij gaat ben je wel weer even zoet voor je weer bij de afslag bent

    Fijn dat er s morgens al heel vroeg een broodje en een ko koffie zijn als je de vroege vlucht moet halen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Uitstekend hotel, zeer goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Meer informatie krijgen bij het inchecken mbt het nemen van het ontbijt en eventueel avondeten.

    Uitstekende kamer , zeer goede ligging. Aanrader als tussenstop om een goede nachtrust te hebben, zodat je de volgende dag uitgerust naar de 'Airport' kan vertrekken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,3
    Er is een mogelijkheid van een klein ontbijt vanaf 4 uur...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je vanaf de stad aankomt met de bus moet je letterlijk met gevaar voor eigen leven de snelweg over rennen om bij het hotel te komen vanaf de busstop. Bovendien is er geen shuttle van het hotel naar het vliegveld waardoor je tussen de 15 en 20 euro kwijt bent aan de taxi.

    Er is een mogelijkheid van een klein ontbijt vanaf 4 uur snachts voor de mensen die heel vroeg weg moeten naar het vliegveld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    Comfortabel hotel dichtbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren met 3 personen. Het derde bed op de kamer had een heel slecht matras.

    Als je vroeg moet vliegen ligt dit hotel ideaal op nog geen 3 km van het vliegveld. Je kunt met bus Ligne A naar het hotel voor EUR 3,00 per persoon. De bus rijdt 2 x per uur. Of met een taxi, die kost EUR 12,00. Wij hebben ook gegeten in het hotel. De menukaart is niet erg uitgebreid maar het eten is goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Dicht bij vliegveld ideaal als je laat aankomt of vroeg moet...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen transfer, het is dichtbij vliegveld maar ligt net aan andere kant snelweg niet makkelijk te lopen. Taxi vanaf vliegveld standaard prijs 19 euro is veel voor ritje van ruim 1 km

    Dicht bij vliegveld ideaal als je laat aankomt of vroeg moet vertrekken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,0
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was dus NIET op loopafstand van het vliegveld....zonder bagage met de bus en dan nog een eind lopen gaat t enigzins. Maar verder heb je echt een taxi (20€) nodig.

    -

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,8
    Juist wat nodig was.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwak internetsignaal - bijna versleten zetel in de kamer - slechte signalisatie van hotel voor wie per wagen aankomt!

    ruime kamer - prima badkamer - goede isolatie - goede en discrete service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,3
    Prima voor een nacht, wel net te ver weg van luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie moeilijk te vinden met auto. Hotel ligt niet op loopafstand van luchthaven. Geen shuttle bus, dus taxiritje a 15,- voor 5 minuutjes rijden. Gezinskamer is wel erg krap.

    Goede prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel, lekker gegeten in restaurant

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,4
    goed voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    hotel is gedateerd, ligging is wel dicht bij de luchthaven, maar te voet heb je daar niks aan. De prijs/kwaliteit verhouding was o.i. niet OK

    onbijt was goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,1
    dicht op het vliegveld, nog geen 350 meter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vroeg ontbijt had uitgebreider gekund. restaurant stelt niets voor, alleen afhaalpizza en nog wat andere opwarmmaaltijden. voor een ritje naar het vliegveld betaal je ongeveer 18 euro, dit komt niet omdat het ligt van de luchthaven maar omdat je een grote weg over moet steken. Met de bus kost het per p.p. 3 euro, maar die rijdt niet heel vroeg in de ochtend.

    alleen vroeg ontbijt gehad vanaf 04.00 uur in de ochtend tot 07.00 uur (daarna gewoon buffet). keuze was matig, alleen zoetigheden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Handige plek als je vroeg moet vliegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niks, verwachting lag niet al te hoog. Puur functioneel, slechts een korte overnachting zo dicht mogelijk bij car-rental en vliegveld. Heeft prima aan verwachtingen voldaan.

    Basic ontbijt, maar wel errug handig dat dat al om 04.00u mogelijk was! Schone en ruime kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    3,3
    Matige ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Express ontbijt was geen ontbijt te noemen, kwart voor 7 en de dame van het ontbijt was zo chagrijnig. Geen vleesbeleg. Geluidsoverlast van auto’s en vliegtuigen. Heer bij het uitchecken was erg onvriendelijk

    Dame bij het inchecken was erg vriendelijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel gebruikt als overnachtingshotel, kwamen laat aan en werden snel en vakkundig geholpen en waren binnen 5 minuten na binnenkomst op onze kamers. Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Prima voor laat/vroeg aankomst/vertrek luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    bedbank voor kinderen vrij hard

    Op loopafstand van luchthaven (naar buiten en dan pad naar rechts, door blijven lopen, laatste stukje 3 treden af en over parkeerplaats naar rotonde, oversteken en dan zelfde richting door blijven lopen, bocht naar links volgen en onder viaduct door). Om 4 uur sochtends al ontbijtmogelijkheden, vanaf 7 uur volledig onbijt)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,7
    Dichtbij het vliegveld, goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant geeft echt een kantine-gevoel, het is rumoerig en sfeerloos.

    Dichtbij het vliegveld, goed bed. We moesten vroeg op en er werd "meegedacht": we kregen daarom een rustige kamer op de 3e etage aan de achterkant. Prima voor het doel: volgende dag vliegen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,1
    Gewoon een net hotel, prima kamer en badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden niet goed gekeken bij het boeken en dachten dat het hotel kon worden aangelopen vanaf het vliegveld, dat is niet het geval. Althans, het is ruim 25 minuten met koffers :)

    Gewoon een net hotel, prima kamer en badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,1
    goed , behalve het bedrog bij het taxivervoer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Geen shuttlebus service naar vliegveld. Vliegveld lag op loopafstand (800 meter!) , maar was door onveilige verkeerssituatie NIET te voet te bereiken. Via de balie, net als alle andere gasten, een taxi geboekt. Taxikosten bleken 15 euro te bedragen!!!! Dat is bijna hetzelfde bedrag dat we betaalden voor taxivervoer van het vliegveld naar Malaga-centrum! Ik overweeg aangifte bij politie

    Geweldig dat we al om half 5 konden ontbijten. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,8
    Geen airport hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden dit hotel geboekt met idee dat vanuit een airport hotel het vliegveld eenvoudig te bereiken zou zijn. Dit is niet het geval. Je moet met de bus, die de prijs voor de reis naar het eindpunt rekent (3€ voor 2 haltes) of een taxi (15€ voor 10 minuten). Lopen kan, maar is lastig te vinden, er zijn geen voetpaden en wordt door het hotel afgeraden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    Perfect voor het halen van een vroege vlucht en afzetten huurauto aan de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen klachten!

    Vlakbij de luchthaven, met parking en dus ideaal om de huurauto af te zetten vlak voor vertrek van onze vlucht naar huis. Ontbijt was zeker voldoende, geen grote luxe, maar dat was voor ons ook niet nodig omdat dit hotel enkel diende om onze vroege vlucht (9u30) te halen op een comfortabele manier met vrij veel slaap. Propere kamer en goede badkamer. Enkel het bed viel wat klein uit als je een bed van 1m80 breed gewoon bent. Verder perfect!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,7
    Prima verblijf in comfortabele kamer voor vroege terugvlucht omdat deze vlakbij Airport ligt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De omgeving waarin het hotel zich bevond, vlak aan snelweg rondom industrie etc..

    De locatie, dichtbij bij airport. Hotelovernachting was voor laatste nacht en voor vroege terugvlucht naar huis. Sfeer in hotel lijkt op PremiereClass in Frankrijk, dus niet heel gezellig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    ideaal bij vroege vlucht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het vroeg ontbijt (vanaf 4u) was zeer beperkt. Na het inchecken hebben we 's avonds ook in het hotel gegeten. Het was lekker :-) Het was niet duidelijk of we moesten wachten om een tafel aangewezen te kregen of dat we gewoon mochten gaan zitten. Eén personeelslid was niet zo vriendelijk, vergat niet alleen bij ons de gevraagde ketchup te brengen, de rekening bracht hij wel snel :-)

    Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Malaga (Lijn A - Aeropuerto: voorlaatste halte Avenida de Velázquez -> Villa Rosa (meerdere haltes die beginnen met Av de Velàzquez. De Halte ligt aan de Makro) Inchecken en uitchecken ging zeer vlot. Kort bij de luchthaven. Je kan een taxi laten bellen door de receptie. Deze is er dan na ongeveer 5min (richtprijs voor 2 personen rond 5u00: +/- 16 EUR.) // je kan ook te voet gaan (+/- 20min), maar ze raden het je niet aan, er zijn niet altijd voetpaden dus niet zo veilig, zeker niet bij druk verkeer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,0
    Raad het niemand aan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden t niet vinden net navigatie straat herkende ze niet Daarna op hotel naam gezet

    Eten zeer matig kip halal moet je kiezen salade of friet Echt dit hoort toch beide!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    5,8
    Nabijheid luchthaven interessant omwille van vroege...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer en de badkamer waren niet proper. De hoofdkussens zijn erbarmelijk slecht.

    Nabijheid luchthaven interessant omwille van vroege terugvlucht. Vroeg ontbijt: je kan snel een licht ontbijt nemen. Het is aangenaam dat je iets gegeten hebt voor je je terugreis aanvat.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Ideaal hotel om de dag daarop een vroege vlucht te nemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten in het restaurant was vrij sober.

    Dichtbij de luchthaven. Het beperk vroeg ontbijt (vanaf 4 uur) was handig omdat we al zeer vroeg op de luchthaven moesten zijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,1
    slecht geslapen te rumorige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    De slaapkamer was erg gehorig, zeker op de benedenverdieping waar het erg rumoerig was, ook kun je door de tussendeur de buren veel te goed horen. De weg naar het hotel was vanaf het vliegtuig niet goed aangegeven. Een shuttlebus was handig geweest, je moet een drukke weg oversteken. Ook zou ik daar avonds liever niet lopen!

    Het ontbijt was voldoende, bonus was de glutenvrij mogelijkheden. Ook de mogelijkheden tot een eenvoudig maar prima avondeten was handig. Het ligt dicht bij het vliegveld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    voldoende maar niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bewegwijzering naar het hotel, een shuttlebus was fijn geweest, het was lastig te vinden en je moest een drukke weg oversteken. Ook zou ik daar savonds liever niet gelopen hebben. Ook was de naastgelegen snelweg hoorbaar.

    De afstand tot het vliegveld, de mogelijkheid om sávonds iets eenvoudigs te eten. De kamer was goed genoeg. Het personeel behulpzaam en vriendelijk. Het ontbijt was simpel maar er was genoeg variatie. Ook was er glutenvrij ontbijt mogelijk een plus.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    Het is niet mogelijk om van het hotel te voet de luchthaven...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is niet mogelijk om van het hotel te voet de luchthaven te bereiken. Omdat we dit niet wisten hebben we veel tijd verloren. Neem bus linea A om het hotel te bereiken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    5,8
    Gemiddeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het menu heeft een beperkte keuze, wat op zich geen bezwaar is echter de kwaliteit van het gebodene is matig. En da's jammer.

    De ontvangst bij aankomst en de bereidwilligheid/deskundigheid van de baliemedewerkers om te helpen met de oplossing van een klein maar toch belangrijk probleem

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    6,3
    De kamer was erg eenvoudig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-/kwaliteitverhouding. Best een duur hotel en voor de gezelligheid hoef je hier niet te zijn.

    De kamer was erg eenvoudig. Schoon maar heel simpel. Vooral doeltreffend omdat het hotel vlak bij het vliegveld ligt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    Prima doorgaan hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamer,goed ingerichte badkamer.gratis parkeerplaats.alles wat nodig is voor start of einde vakantie.dichtbij luchthaven.dichtbij openbaar vervoer naar Malagacity.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,1
    mogelijkheid voor klein ontbijt om 4 uur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    slechte bereikbaarheid vliegveld te voet, ondanks geringe afstand: geen voetpaden, je moet zelfs deels langs weg lopen, 's nachts sociaal niet veilig lijkend; in de vroege ochtend maar een taxi genomen

    mogelijkheid voor klein ontbijt om 4 uur

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,3
    Uitstekende accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming via gaskachel waarbij je gasfles zelf moet vervangen. Geen ochtendzon op het balkon.

    Zeer complete uitrusting en dichtbij centrum. Alles op loopafstand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,3
    goed alleen wat minder regen had gekund en een werkende airco
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Warme kamer na klacht over niet werken airco kregen we als antwoord het is nog wintertijd dus ze werken niet. Maar het was heet op de kamers. Ik ben naar buiten gegaan en gekekn hoeveel ramen er open stonden dat waren er nogal wat( goede bezetting dus) maar open ramen betekende veel geluidshinder

    ontbijt was prima schone tafels. Kamer prima behalve airco en wat lawaai van airport en verkeer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,3
    Dichtbij airport. Slecht slaapcomfort, kamer veel te heet. Taxi naar airport duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was veel te heet en een raam open zetten ging niet vanwege het verkeerslawaai, hebben slecht geslapen. De tweede nacht hebben we een andere kamer gekregen was wat beter. Ontbijt was ok, maar de sfeer in het restaurant lijkt wat op een kantine. Taxi van hotel naar airport (een paar minuten) kostte € 15,-, vonden wij fors.

    Hotel dicht bij airport, handig als je vroeg vliegt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    6,7
    Handig als je vroeg moet vliegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We konden het hotel ook met navigatie niet bereiken. Het ligt tussen allerlei snelwegen en na veel omrijden eindelijk gevonden. Geen gezellige omgeving.

    Standaard hotel, dicht bij het vliegveld. Hiervoor voldoet het prima. Geen last van vliegtuigen, alleen constant geluid van verkeer, omdat het naast autowegen ligt. Vanaf 4.00 's morgens is eenvoudig ontbijten mogelijk. Restaurant aanwezig. Parkeren gratis bij het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,7
    en dat noemen ze dan een airport hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks dat het een "airport" hotel is is deze niet te voet te bereiken anders dan voor 3 km een taxi van €20 te nemen. Geen ontbijt voor 7u.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel,behulpzaam;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is bijna niet te vinden, met twee navigatieapparaten kostte het ons toch nog ruim een uur om het hotel te vinden, daar moet men absoluut wat aan doen .

    Vriendelijk personeel,behulpzaam; eten savonds matig, ontbijt redelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    6,3
    De ligging vlak bij de airport.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hitte op de kamer. De airco gaf veel herrie. Een gemis was een airport shuttle. Dat zou toch een groot pluspunt zijn. Nu moesten we voor 5 minuten rijden alsnog een taxi nemen van € 15,00.

    De ligging vlak bij de airport.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    Goeie kamers maar slechte bereikbaarheid vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanwege een vroege vlucht leek het handig om een hotel dichtbij het vliegveld met airportshuttle te kiezen. Helaas was dit hotel, ondanks de naam, een slechte keuze. Qua afstand zou het lopend wel kunnen, maar dat is niet aan te raden. Er is geen duidelijke route ri. vliegveld en het hotel is omringd door snelwegen, industrieterrein en voortrazend verkeer. Helaas geen airportshuttle, ondanks het feit dat ik daarop gefilterd had. Dus hebben we een taxi moeten bestellen die ons in een paar minuten naar het vliegveld bracht. In het vervolg zou ik kiezen voor een slaapplek in een minder troosteloze omgeving en mét airportshuttle. Daarnaast was de kamer s nachts te warm naar onze smaak en konden we de temperatuur niet zelf regelen

    Ruime, complete en comfortabele kamer met goede bedden, snelle check-out

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    5,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet. Het was zeer heet op de slaapkamer. Oplossing van personeel: zet het raam maar open. Daardoor veel last van lawaai van de snelweg en het vliegveld

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,2
    Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, prima, zeer schone kamer
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas waren er maar een beperkt aantal gemakkelijke stoelen beschikbaar in de buurt van de bar, dat was een beetje jammer.

    Ontbijt was uitgebreider dan verwacht; de baliemedewerkster heeft de suggestie gedaan de kamer om te ruilen naar eentje met twee losse bedden, dat kon via de site niet meer geboekt worden (nog maar eentje beschikbaar), dit soort initiatieven stel ik zeer op prijs.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    6,7
    Kamer prima maar de rest is slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt / ontbijtgelegenheid voor vroege gasten maar bovenal de ligging. Met het vliegveld op slechts 1100 meter Kun je er niet te voet naar toe. Een taxirit van amper 5 minuten kost minstens 15 euro maar ook 20 of 25 euro wordt soms gerekend. Er is geen shuttleservice (!)

    Kamer prima. Mooie badkamer met bidet (!) en thermostatische douchekraan. Dat laatste zou verplicht moeten worden in alle hotelkamers. Bedden zijn prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast Duur eten Bijzet bed met plank in mijn rug Locatie op industrieterrein Dure taxi lopen is geen optie want levensgevaarlijk

    Noodzakelijk kwaad. Kamer was netjes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Excellent stay in Holliday Inn
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel. De kamer was compleet inclusief bad. Locatie vlakbij vliegveld (20 min lopen). Lopen moet je even weten. Onder het viaduct door loopt een weg en daarna langs de car rentals. Over de rotonde en langs de parkeer garages. Prima te doen. Meeste kon je gewoon op de stoep lopen. Taxi niet echt nodig. Vlakbij Marbella Rent a Car (15 min lopen). Linksaf bij Hotel, over de snelweg via de wandelbrug, langs het tankstation en dan links. 250 meter doorlopen en dan aan de rechterkant de autoverhuur. Koffie en thee op de kamer. Ontbijt vanaf 4 uur. Niet uitgebreid maar prima. Kortom ook gezien de prijs een prima Hotel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,7
    Ontbijt was OK
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt niet op het vliegveld. Hebt dus toch een taxi nodig om naar het vliegveld te komen. Kunt daardoor beter in de stad overnachten in een goed hotel en dan een taxi pakken naar het vliegveld.

    Ontbijt was OK

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    afstand tot het vliegveld was toch telkens 15 e kosten met de taxi, weliswaar ligt dit hotel vlakbij maar er is geen pad voor wandelaars zodat je genoodzaakt bent een taxi te nemen, met omweg

    ontbijt beschikbaar vanaf 4 u s morgens , wel niet zo uitgebreid , maar toch voldoende !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    6,3
    Praktische locatie maar hotel met weinig sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Kleine kamer, ontbijt was summier en ontbijtruimte te klein, een dag niet kunnen ontbijten omdat je in de rij moest staan.

    Vlakbij de luchthaven en snelweg

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    tijdstip ontbijt : door de week vanaf 07.00 uur ; in het weekend vanaf 07.30 uur !!! vergeten wordt dat de vertrektijden van de vliegtuigen NIET veranderen in het weekend ; dus nauwelijks ontbijt !!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,9
    Een goed hotel dicht bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Het is een keurig hotel.

    Handig hotel dicht bij het vliegveld. Goed bereikbaar met de bus (line A). Naast het hotel hebben we (een beetje impulsief) heel goedkoop met alle verzekeringen een auto voor 2 dagen gehuurd. Het hotel zelf is netjes en goed voor een nachtje verblijven. Geen hotel van waaruit Malaga verkend kan worden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,1
    Het hotel werd vooral gekozen omdat ik een vroege vlucht had...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    lawaaihinder in de gangen van aankomende en vertrekkende reizigers. geen gepaste dop om het ligbad te laten vullen

    Het hotel werd vooral gekozen omdat ik een vroege vlucht had en de huurwagen nog ingeleverd diende te worden. Is ideaal gelegen tov. luchthaven en autoverhuurbedrijven. Niettegenstaande de nabijheid van de luchthaven is er geen lawaaihinder. Het is een basic hotelkamer en een basic ontbijt. Maar prijs-kwaliteit is correct

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    5,8
    Verkeerde voorstelling van Holliday Inn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeerloze kamer, dat zijn hotel kamer per definitie niet maar dit hotel heeft er level aan toegevoegd ac werkte niet en het ontbijt gaat nergens over.

    Dicht bij het vliegveld

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    10
    Ideaal voor vroege vlucht: waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Voor deze prijs kan er niet geklaagd worden.

    Heb je een vroege vlucht? Dan is dit hotel zeker aan te raden. Het is niet gezellig, maar dat hoeft ook niet. Wij betaalden 55 euro voor twee personen voor één nacht. We konden onze huurauto gratis aan de ingang van het hotel plaatsen om 's ochtends in nog geen 5 minuten onze huurauto in de parking van de luchthaven achterlaten. De weg naar de parking voor huurauto's staat ook heel duidelijk aangeven. De heer aan de receptie informeerde ons dat het hotel dagelijks 250 mensen over de vloer krijgt die hun vlucht willen halen. Het verbaast dan ook niet dat het uitchecken letterlijk in 5 seconden was gedaan. Zeer vlotte afhandeling en ideale locatie om je vroege vlucht te halen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,9
    Een prima hotel om de nacht door te brengen wanneer je laat aankomt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had beter gekund, maar gezien de prijs van de overnachting, inclusief ontbijt, hebben we niet te klagen gehad.

    De mogelijkheid om voor het hotel te parkeren en de kamer op de begane grond bevielen ons het meest. Het was verder een prima kamer, geen luxe, maar ook geen armoe. Een prima kamer om de nacht na late aankomst door te brengen om de volgende dag door te reizen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,8
    Perfect voor vlotte aansluiting naar luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voor twee volwassenen met de twee kindjes erbij was toch wat krap. De kussens waren ook erg dik maar dat is persoonlijke smaak denk ik

    Vriendelijke en behulpzame ontvangst, goed en uitgebreid ontbijt! Babybedje was voorzien en extra handdoeken, perfect!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    10
    Voor wat je betaald uitstekend hotel met heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Erg praktisch hotel, dichtbij vliegveld. Voor wat je betaalt is het echt uitstekend. Ontbijtbuffet was goed en erg uitgebreid. We kwamen 's nachts aan maar konden goed parkeren op terrein van hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Slaap, vlieg hotel prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een camper via Indie campers gehuurd. Deze moest op 31 dec weer terug. We verbleven in spanje tm 1 jan dan vlogen we weer terug. Dus voor deze overnachting dicht bij het vliegveld goed Hotel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,1
    Ondanks nabijheid van vliegveld en wegen was het geluid in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks gebruik van TomTom was het toch lastig om het hotel te bereiken vanaf het vliegveld vanwege vlak na elkaar liggende afslagen: 1 te laat en je moet weer helemaal om rijden.

    Ondanks nabijheid van vliegveld en wegen was het geluid in de kamer niet te horen. Voor een eerste of laatste overnachting is het een goede locatie, voor een langer verblijf niet echt aan te raden. Ontbijt was goed, maar niet overdadig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Aanrader, zeker na avondvlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een prima hotel vlak bij airport (AP). Weinig lawaai van drukke wegen. Neem van AP bus A (3 euro p.p.), na 5 min. 1e halte. Stap uit en neem na 50 m. de loopbrug over drukke weg naar andere kant; nog 5 min lopen via tankstation.. Bij genoemde halte stopt ook bus 110 (na 20 min. ben je in het centrum van Malaga), aan overkant halte voor Torremolinos etc. In hotel schone kamers en goed ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,1
    Een netjes hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beschrijving hoe er te komenTerug naar het vliegtuig wisten we de weg.Omdat het nacht was en daardoor niet druk waren we er in ongeveer 20 minuten lopen

    Kamer netjes

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Ideaal airporthotel zonder extra’s
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was zeer moeilijk te vinden in het donker ! Zakelijke bediening zonder emotie noch enthousiasme.

    Degelijk airporthotel met propere kamers en “standaard”restaurant. Perfect om 1 nachtje te overnachten in functie van je vluchten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    4,6
    Niet doen als het niet hoeft.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is aan de snelweg waar je niet weg kunt. Loopafstand tot het vliegveld is te doen maar je kunt nergens lopen behalve langs de snelwegen. Wel gedaan maar gevaarlijk. Taxi kost 15 euro voor 5 min. Vanuit centrum Malaga 24 euro en daar zijn taxi's 24 uur beschikbaar. Alles in het hotel is duur, heel duur. Het is er ontzettend warm en je kunt geen raam opendoen. Afschuwelijke ervaring.

    Vriendelijk personeel verder helemaal niets.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    6,7
    Goed maar ontbijt en prijs taxi sloegen nergens op!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1. Ontbijt, was zeer karig. Geen beleg, broodjes. 2. Door Hotel gebelde taxi voor korte rit naar het vliegveld (afstand nog geen kilometer) Prijs voor deze rit € 22,00. Volstrekt belachelijk!

    Kamer, bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Ons vast adres na een late vlucht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op loopafstand van Malaga airport, goed hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding, ( goed) ontbijt inclusief. Midden en de bedrijvigheid rond het vliegveld maar toch relatief rustig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het huisnummer van het hotel is niet gevonden door een heel recent gps toestel van Garmin. Hierdoor hebben wij heel lang moeten rondrijden om aan het hotel te geraken. Een betere aanduiding van het hotel zou wel een + punt zijn.

    Zeer goed hotel met lekker eten. Goede busverbinding met Malaga.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    3,3
    Om heel snel te vergeten!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    locatie!!!! Te ver van luchthaven om te voet of via openbaar vervoer te reizen. Maar wel een minimumprijs van 15 euro moeten betalen aan taxichauffeur, niettegenstaande de '' relatief korte afstand''. Het eten was heel slecht!!! Heel lawaaierig!!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    5,8
    Belangrijkste minpunt: Vliegveld kan vanuit het hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Belangrijkste minpunt: Vliegveld kan vanuit het hotel helemaal niet te voet worden bereikt. Je moet alsnog met een bus (na 07.00) of met taxi ( 12,50 euro) naar het station reizen. Dus het hotel staat eigenlijk gewoon in the middle of nowhere. Dus kan je net zo goed in de stad gaan zitten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    8,8
    proper.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen shuttledienst naar luchthaven. Te voet is mogelijk maar je moet wat risico's nemen

    proper. perfect geschikt als je dag nadien op de luchthaven moet zijn

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    Prima verblijf voor een nachtje of weekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben de accommodatie gekozen omdat deze dichtbij het vliegveld ligt, maar het blijkt toch lastig om de accommodatie te voet te bereiken. Overdag kun je nog gebruik maken van openbaar vervoer en dan moet je nog een stukje lopen om er te komen. 's nachts ben je aangewezen op een taxi.

    Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. En voor degenen die een vroege vlucht hebben is er vanaf 4:30 uur al een klein ontbijt beschikbaar.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    6,7
    Goed te gebruiken op zeer korte afstand vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De weg naar het hotel is bij tom-tom niet bekend en ook slecht te vinden. Er zijn veel eenrichtingswegen rond dit hotel wat het tot een hele puzzel maakt. Hotel zou verwijsborden kunnen aanbrengen

    Prima hotel voor redelijke prijs, op zeer korte afstand van vliegveld, dit is erg handig voor terugbrengen van auto bij verhuurder.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,1
    Eenvoudig hotel vlakbij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    gammele, versleten bedbank

    Eenvoudig hotel vlakbij vliegveld. Prima voor een nachtje voor een vroege vlucht. Ontbijt (beperkt) beschikbaar vanaf 4 uur in de ochtend.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    Prima hotel bij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In een familie kamer, een dubbel bed en een twee persoonsslaapbank. Meer mag je ook niet verwachten.

    Eenvoudig en goed hotel, prima ontbijt, prima plek om een nacht te verblijven bij aankomst smid voor vertrek vanaf de luchthaven.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    6,7
    bereidwillig personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de afwezigheid van de shuttle. Ik had via de site begrepen dat die service er was, maar was dus genoodzaakt steeds een taxi te nemen, best prijzig dus.

    bereidwillig personeel.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: