Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Boutique Hotel Holos 3-sterren

Calle Uruguay, 8, Bellavista-Palmera, 41012 Sevilla, Spanje

#65 van de 156 hotels in Sevilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 126 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het onthaal door de eigenares Carmen was heel hartelijk. Ze staat steeds klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Helpt tevens ook met het reserveren van leuke restaurantjes. En de charme van dit kleinschalige hotel maken dit hotel tot een echte aanrader.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    2,5
    Te ver weg en er zijn geen fietsen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er zouden gratis fietsen bij de locatie zijn en daarom hebben we een locatie wat verder van het centrum geboekt. Er bleken maar twee fietsen die we slechts één dag mochten gebruiken. Gestresst management, geen hulp bij hoe we dan wel naar het centrum moesten. Wat mij betreft een slecht voorbeeld hoe je op vakantie behandeld wilt worden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,2
    Fijn en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en nette ruime kamers. In een fijne en rustige wijk in Sevilla, maar je bent met 5 a 10 minuten in het centrum. Wij hebben gebruik gemaakt van de fietsenverhuur van het hotel, aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,2
    Autentiek en compleet ontzorgd verblijven op prima locatie om Sevilla beter te leren kennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijke eigenaresse Carmen geeft je verblijf in Hotel Holos absoluut nog meer charme dan het al heeft. Gratis fietsen om te lenen, heel betaalbaar ontbijt (6 euro). Je voelt je echt onder moeders vleugels in Hotel Holos.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    prettig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine douche en badlkamer, tuin (van de foto's) is in vervallen toestand.

    goede lichtdichte kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    Rustige ligging, mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer miniem ontbijt.

    Rustige ligging, mooie kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    10
    We raden iedereen aan dit hotel te boeken en volg vooral de tips van de eigenaar op.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooie uitstraling. Prachtige kamer met dakterras. Heerlijk ontbijt. En fietsen te leen waarmee we Sevilla hebben ontdekt.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,5
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Relatief duur gelet op: kamer (erg klein). Locatie: ver uit het centrum.

    Zeer vriendelijk personeel. Rustige wijk. Vlakbij parkeren. Zeer goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    Dit hotel ligt in een heerlijk rustige buitenwijk, makkelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit hotel ligt in een heerlijk rustige buitenwijk, makkelijk parkeren dus. Er rijden bussen genoeg naar het centrum, wij hadden 2 fietsen van het hotel, 25 minuten langs een prachtige weg met eigen fietspad. Erg makkelijk in de stad, aanbevolen, neem de fiets.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,3
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eigenares was erg vriendelijk en behulpzaam, maar de rest van het personeel was nogal onpersoonlijk.

    Rustig. Leuke kamers. Origineel. Eigenares wel zeer behulpzaam en gaf ziel aan het geheel.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    10
    Zeer gastvrij en behulpzaam personeel/eigenaresse
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer gastvrij en behulpzaam personeel/eigenaresse

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    6,3
    Het minst goede hotel van heel onze Andalusië reis
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het minst goede hotel van heel onze Andalusië reis

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: