Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Citytrip Borne

Sant Pere Mitja 33, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spanje

#1089 van de 1.300 vakantiewoningen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 434 beoordelingen over dit appartement

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,1
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was erg fris in het appartement 1 theedoek was weinig en er ontbrak een vaatdoekje Er stonden nieuwe gasten te wachten terwijl wij nog in ons verblijf waten. Er moest ook nog schoongemaakt worden Ik stuur foto s mee zoals wij het achtergelaten hebben

    Ideaal dat er een deur code was. Niet steeds met een sleutel moeten lopen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,8
    Veel geluidsoverlast niet geschikt voor familie met kinderen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veelste gehorig!!! Als iemand een scheet laat in het appartement ernaast hoor je het al laat staan praten/muziek/tv alsof je ze in je huiskamer zitten niet te doen met kinderen die willen slapen!! Ook het geluidsoverlast van buiten niet normaal! Er is voor de deur van het appartementen complex een hang plek waar straat jongeren de hele avond/nacht hangen, blowen en muziek draaien en met enkel glas in de ramen hoor je je eigen tv niet eens erboven uit! Bloed itritant! Fotos op booking ook niet wat het in werkelijkheid is en veel smallen trappen dus lastig met kinderwagen.

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    Een prima appartement (voor mensen met slechte oren)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen en de geluidsoverlast van medebewoners en de herrie buiten vielen mij erg tegen. Geluidsdichte ramen of goed geïsoleerde ramen zou al een prima oplossing zijn. Nu leek het net of mensen naast je bed stonden. Oordopjes is echt een noodzaak.

    De ruimte van het appartement was prima, heel compleet. De mensen van het bureau om ons in te checken waren ontzettend aardig en behulpzaam. Goed centraal gelegen, konden veel lopend doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    2,9
    Zeer omveilig en een grote tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onveilige en onrustige omgeving. Er stonden elke nacht groep jongeren bij de ingang van her apartement . Ze probeerden steeds de code te zien. Ook zorgden ze voor geluidsoverlast tot laat in de nacht. De ramen van het apartement was zeer slecht van kwaliteit waardoor we ons niet veilig voelden.

    Vrij weinig dingen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    5,4
    De ligging van de locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel herrie rond middernacht. Buurt stonk naar urine. Op de hoek van ons appartement stonden 's avonds altijd groepjes jongeren die er onbetrouwbaar uitzagen wat je een onveilig gevoel gaf. Appartement is erg gehorig. 2 Handdoeken voor 4 dagen is te weinig. Er was wel een wasmachine. Maar het drogen in korte tijd, 1 dag, lukte niet. Geen aanrader om opnieuw te boeken

    De ligging van de locatie. Centraal gelegen. WIFI was goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Nachtlawaai
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Vanaf de late namiddag tot in de vroege uurtjes waren er hangjongeren op straat voor de deur. Die mensen riepen, speelden luide muziek af, gebruikten (en verhandelde) drugs. Slapen zonder oordoppen kon niet. Geen veilige gevoel daarbeneden bij het komen en gaan.

    De accommodatie was heel centraal om de historisch centrum van de stad te bezoeken. Recht tegenover een bakkerij en een buurtwinkel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,0
    Barcelona is geweldig maar niet weer in dat appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    De buurt was erg slecht. Wij hebben 3 nachten niet geslapen. Op de hoek waar het appartement was gelegen was een soort meetingpoint voor alcohol en drugsgebruikers die vanaf 20.00 pm tot 03.00 am daar stonden te schreeuwen en rotzooi te maken. We hebben een ander appartement aangeboden gekregen maar moesten we weer de stad door met de koffers en daar geen zin in hadden.

    We verbleven in ene appartement aan de C Pere Mittja. Een appartement op de begane grond. De ligging was erg goed. binnen 5 minuten bij de Catedral en Arc de Triomph. Omgeven met leuke eettentjes.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    5,0
    Heel veel nachtlawaai en een onveilige buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel nachtlawaai en een onveilige buurt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,1
    dicht in centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    dat we de sleutel elders moesten ophalen

    dicht in centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    We hebben super genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De locatie en de taxiservice waarbij we niet eerst de sleutels ergens anders op hoefden te halen waren perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Authentiek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Dat er dekens met losse lakens waren, ipv een dekbed met hoes

    Taxi service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    2,5
    Super slecht!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekkage in badkamer, er werd verbouwd overdag. S avonds ontzettend veel lawaai. Vreselijk gehorig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,0
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was zeer gehoorig. Lampen kapot in huis Knoppen van het fornuis kapot

    De buurt waar het lag.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,2
    Net appartement, heel centraal, enige nadeel van deze centrale locatie is snachts veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,1
    Plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel trappen naar ins appartement

    De licatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    4,2
    Sleutel op een ander locatie ophalen, niet dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Loft
    • Verbleef 3 nachten

    Sleutel op een ander locatie ophalen, niet dicht bij het appartement. Tevens was een slaapbank een gewone bank en niet comfortabel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,9
    Muy Bueno
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Loft
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Late incheck zonder naar headoffice te gaan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,9
    Alles er op en er aan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles er op en er aan. Erg schoon

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    3,8
    Het is zeer rumoerig op straat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is zeer rumoerig op straat. Het is vervelend dat je niet weet welk appartement je precies krijgt als je via booking.com boekt. Toen wij om 16.00 de sleutel wilden halen werden we weggestuurd omdat het appartement nog niet schoongemaakt was. Onaardig en het tijdstip waarop men het appartement in kan is dus laat.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Het was proper en de afspraken werden goed gecommuniceerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De foto's die je te zien krijgt, zijn van meerdere appartementen waardoor je nooit weet wat je eigenlijk reserveert.

    Het was proper en de afspraken werden goed gecommuniceerd. Meer moet dat niet zijn. Zeer toffe ligging !

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    4,6
    Het appartement was zeer compleet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was echt verschrikkelijk!!! We moesten alle lakens die we konden vinden op het bed leggen om een beetje te kunnen slapen. En de locatie was niet geweldig. S avonds laat rare mannen op straat die je volgen om drugs te verkopen..

    Het appartement was zeer compleet. Van oven tot en met strijkijzer.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    8,8
    Door vertraging van onze vlucht kwamen we pas 's avonds...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Door vertraging van onze vlucht kwamen we pas 's avonds in Barcelona aan. Oppikken van de sleutel van het appartement was desondanks goed geregeld.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    9,6
    De code bij de deur beneden was erg handig en de sloten op...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was niet veel in de keuken aanwezig. Zoals peper of zout, olie. De basis dingen. Voor een vakantie van 5 dagen hebben we die producten zelf moeten kopen.

    De code bij de deur beneden was erg handig en de sloten op de deur waren erg fijn!

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    Prima locatie in leuke buurt en met lekkere eettentjes om de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Trappenhuis kan wat gehorig zijn, maar hoort opzicht wel bij een stad en hebben ons daar niet echt aan gestoord.

    Prima locatie in leuke buurt en met lekkere eettentjes om de hoek. Wij verbleven er met gezin van 3 kinderen.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,3
    De lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Smalle trappen, met bagage niet te doen Kleiner en minder luxe dan op de foto's te zien was

    De lokatie Keuken was compleet Wi-Fi super Levendige buurt

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    Proper appartement met een leuk dakterras.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er werd nergens vermeld dat de receptie niet aan het appartement zelf lag. Dit hebben we moeten ondervinden door te telefoneren. Voor de rest uitstekende ervaring.

    Proper appartement met een leuk dakterras. Gelegen in het centrum van Barcelona maar niet in het drukste gedeelte. Airco die zeer goed van pas kwam!

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    7,1
    Locatie, prijs kwaliteit, late incheck en vroege uitcheck
    • Vakantiereis
    • Groep

    verouderd, klein

    Locatie, prijs kwaliteit, late incheck en vroege uitcheck

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: