Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Horizonte 1-sterren

Santa Rosa de Lima, 11, 38002 Santa Cruz de Tenerife, Spanje

#13 van de 16 hotels in Santa Cruz de Tenerife

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1351 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    betaalbaar centraal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Horizonte Dit hotel met één ster doet er alles aan om het de gast naar de zin te maken. Elke dag schoonmaak. Steeds schone handdoeken. Na drie dagen ook nieuwe lakens. Heerlijk. In de eenvoudige kamer is toch plaats gevonden voor een kleine koelkast, een lange spiegel, een ventilator, twee schemerlampjes, een tv, een kleine tafel met stoel en een lekker bed met goed matras. Ik vond het kleine balkon met schuifdeur heel prettig. 's Nachts kun je die lekker open laten staan. Een echte aanrader is om een parkeerplaats aan te vragen bij dit hotel als je met de auto komt. Ruimte genoeg in een ondergrondse parkeergarage om de hoek. Op straat is geen plek. Om bij het hotel te komen, ga je door enkele smalle straatjes die er rommelig uitzien. Binnenshuis is alles echter keurig. Een fijne, veilige plek, tegen het centrum aan met veel gezelligheid en eettentjes om de hoek. De badkamer is wel een van de kleinste die ik ooit gezien heb.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    It fitted it's purpose...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne

    Typisch stadshotel. Erg vies, moest zelf stof van de bedranden wissen, en op de deur waren een paar doodgeplette insecten te zien, waarvan ik vermoed dat het bedwantsen waren...na controle van lakens en matrassen geen andere insecten gezien, en zonder problemen geslapen. Kwam misschien ook omdat we vrij beneveld van het Aerosmith concert terugkwamen (dat was de reden dat we geboekt hadden). Verder wel lekker rustig gelegen, op een paar passen van Plaza de Principe. Makkelijk te vinden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Goed hotel in het midden van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel ligt midden in het centrum waardoor het uitzicht beperkt is.

    Aardig personeel. In hotelkamer is ook een koelkast aanwezig. Locatie van het hotel ten opzichte van het centrum was ook fijn. Fijn dat een parkeerplaats kon worden aangevraagd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    9,2
    Net en leuk hotel! Perfecte lokatie! Vriendelijk personeel!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sochtends douchen is een drama! Dan is er geen waterdruk dus maar heel klein straaltje water waardoor je niet kunt douchen!!!

    Zeer vriendelijk personeel!! Ruime kamers!! Heerlijke bedden!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,9
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer wel gehorig: je bent afhankelijk van de andere gasten. Viel ons mee want hotel trekt geen luidruchtige nachtbrakers; douche is in klein bad waar je in moet stappen en douchekop moet je vasthouden om te kunnen douchen

    Geweldige locatie in de stad in een rustige straat; op loopafstand van bezienswaardigheden, Park Garcia Sanabia, restaurants en tram naar La Laguna en Auditorio; parkeerplek beschikbaar vlakbij voor € 8,- per nacht (nodig want parkeren is een crime op heel Tenerife); zeer behulpzaam personeel dat ook Engels spreekt; ruime kamer; bakkers vlakbij voor ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,2
    Geweldige ligging in het centrum en zeer vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige ligging in het centrum en zeer vriendelijke receptie medewerker. Geen ontbijt mogelijkheid maar dichtbij twee bakkerijen waar je kunt ontbijten

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Ligging hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Lade niet proper en stofvlokken tussen kast en koelkast.

    Ligging hotel. Ruime kamer met prima bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    Goed,.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie,.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Fijn hotel op goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was wat aan de oude kant.

    Grote ruime kamer met ijskast. Vriendelijk personeel. Fijne locatie!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    6,7
    Personeel erg aardig, locatie in centrum, goed bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Nogal gehorig binnen.

    Personeel erg aardig, locatie in centrum, goed bed.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    4,6
    De schoonmaak was grondig en aardig, het receptie personeel...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik kom zelf uit de hotel industrie en daarom begrijp ik dat je ook niet te veel van een hotel met 1 ster moet verwachten. Maar er zijn minimale standaarden waaraan moet worden voldaan. Ik snap bijvoorbeeld dat niet elke kamer een wijnopener heeft, maar ik verwacht wel de receptie er 1 heeft. Nee, de receptie liet me een bar zoeken om een in de supermarkt gekochte fles daar te laten openen. Best gênant. In de kamer was de lamp kapot. De douche had geen warm water, ook het logo was omgekeerd (links warm, rechts koud, maar in feite was het andersom), dat maakt niet uit, maar ik heb beide kanten geprobeerd en er was gewoon geen warm water. De receptie had het uitgezocht en excuses aangeboden, maar wel met een bepaalde houding: ja, maar de andere kamers hebben geen klachten. En bovendien was het opgelost volgens de receptionist; "er is warm water, hiermee douche ik hoor", er was lauw water (meer richting koud). Veel later werd het gelukkig warm, maar dan heb ik het echt over 5 a 10 min, laten lopen, heel zonde en is meestal het geval als een kamer lange tijd niet gebruikt is. Dit was dag 1, cursus gehad, je wilt uitrusten, uiteindelijk na al dit gedoe was ik te moe en heb ik niet eens een hete douche genomen. Het douche probleem was hiermee helaas nog niet afgedaan, want op dag 3 stond ik met koud water onder de douche (geen tijd deze keer te vragen om het op te lossen I.V.M. met de cursus waar ik naartoe moest) en de straal werd steeds dunner, stond ik daar met shampoo in mijn haar, bibberend, traag terwijl ik naar de cursus moest, letterlijk met 3 dikke koude druppels water mijn lange haar uit te spoelen! Een ander enorm storend doucheprobleem was, dat de muur zo verouderd was, dat al het water op de grond lekte en echt de hele grond onder water lag, niet de helft van de badkamer, nee helemaal ook rondom de toilet, dit heb ik aangegeven bij de receptie, niets aan gedaan.

    De schoonmaak was grondig en aardig, het receptie personeel is ook aardig. Ze gaven ook goede informatie over de omgeving. Het bed was prima, geen rugklachten.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    6,3
    Goede locatie, pal in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede locatie, pal in het centrum

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    5,8
    Pal in het centrum, gezellige restaurantjes in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parking bijna onvindbaar

    Pal in het centrum, gezellige restaurantjes in de buurt.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,3
    Lekkere bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer luidruchtige medegasten in het midden van de nacht

    Lekkere bedden

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    7,5
    De medewerkster aan de hotelbalie was bijzonder vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hotelkamer was niet helemaal schoon.

    De medewerkster aan de hotelbalie was bijzonder vriendelijk!

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    9,2
    Een goed, maar goedkoop, hotel, redelijk centraal in Santa...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er geen ontbijt geserveerd wordt.

    Een goed, maar goedkoop, hotel, redelijk centraal in Santa Cruz.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,9
    Centraal gelegen, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zit geen ontbijt bij, maar daar zijn in de stad voldoende leuke gelegenheden voor.

    Centraal gelegen, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    7,9
    Goede WiFi, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wc ruimte stonk naar riool

    Goede WiFi, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    8,3
    Grote, schone en comfortabele kamer en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grote, schone en comfortabele kamer en vriendelijk behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    n.v.t.

    locatie

  • Beoordeeld op: 30 maart 2015

    7,1
    Voor 1 of 2 nachten super plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor meer dan 2 nachten ofwel meer dan slapen en douchen ontoereikend

    Voor 1 of 2 nachten super plek

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    9,2
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gebouw is gehorig met name door de lift.

    De ligging van het hotel. Vlakbij de boulevard en de winkelstraten.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: