Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hostal Abrevadero 2-sterren

Vilà i Vilà, 79, Sants-Montjuïc, 08004 Barcelona, Spanje

#184 van de 281 B&B's en herbergen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2441 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 58

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,3
    perfecte optie voor een kort verblijf in Barcelona, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De eenpersoonskamer die ik de eerste nacht had, maar voor € 50,= /nacht in en 2 sterren hotel/hostel in Barcelona centrum kun je niet meer verwachten. De gerenoveerde kamers zijn wel uitstekend.

    De prijs/kwaliteit verhouding van, met name, de gerenoveerde kamers. Ook de ligging is perfect, op 100 m van de groene metrolijn (3), naar o.a. Plaza Catalunya en Ramblas. In principe op loopafstand van het centrum, de haven en Plaza de España. Vriendelijk personeel die bereid was om me een ruimere kamer te geven tegen een geringe meerprijs.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,2
    TOP
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik had een kamer met vier bedden en er waren maar 2 stoelen om de kleren op te hangen. Ik miste ook haken of iets dergelijk om de vier badlakens op te hangen om te drogen , kleinigheidjes die gemakkelijk op te lossen zijn. : )

    Het ontbijt hebben we apart betaald , voor 3,90 euro krijg je een ontbijtbuffetje. zeer basic maar alles was aanwezig fruitsap hesp salami kaas choco confituur, ook ontbijtgranen , eigenlijk wat we thuis ook op tafel zetten. De kamer was ook basic maar prijs /kwaliteit was dik in orde. Ze was proper en alle dagen kregen we proper handdoeken.Het personeel is heel vriendelijk en maakt je graag wegwijs in Barcelona. Dikke proficiat

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    het was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer had geen uitzicht. Er was wel een raam maar die kwam uit op een betonnen binnen koker. een beetje vreemde situatie en ik vroeg me af waar we heen moesten als er brand uitbrak, er was volgens mij geen nooduitgang

    het ontbijt was prima. de kamer was prima. en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    prima lokatie in het centrum, bij het strand en allerlei leuke plekjes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het entree naar de trap naar de kamer, maar ze waren druk bezig met opknappen, dus volgend jaar zal dat beter zijn

    Prima kamer met prima sanitair, goed bed, televisie. Heel behulpzaam personeel, die altijd ruimde tijd voor je namen en leuke en goede adviezen gaven, zowel over Barcelona als b.v gebruik van openbaar vervoer. Regelde in no time het inchecken bij Transavia voorde terugreis. Heel tevreden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit verhouding zondermeer prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding was zondermeer goed. Wij hebben gekregen wat we hoopten en waarschijnlijk meer dan verwacht. Kortom er viel eigenlijk niets echt tegen.

    Goede ontvangst met uitleg waar we ons bevonden en allerlei tips. Bijzonder vriendelijk en attent.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    Perfect hotel, lage prijs en super ligging tov bezienswaardigheden. Metro op 100m.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, dit was absoluut niet goed. Prijs ook erg laag, maar dan kun je beter net iets meer vragen en beter serveren, dit is beroerd. Maar in de omgeving genoeg andere goede mogelijkheden.

    De kamer was fantastisch, wij hadden een gerenoveerde kamer en was helemaal perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    6,3
    De ligging is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is heel basic. Geen plek waar je gezellig bent. Water om te douchen werd tijdens het douchen koud. Ontbijt heel basic.

    De ligging is prachtig. De kamer was schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    9,2
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Mini-minpunjte was dat het water van de douche warm/koud werd dus geen constante temperatuur.

    Vriendelijk personeel dat handige tips gaf. Mooie en verzorgde kamers. Super ligging, rustig gelegen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    7,9
    We komen graag terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Prijs-kwaliteit verhouding! Goedkoop hostel, maar goede bedden en prima badkamer. Ontbijt was simpel, maar een goede basis om de dag te beginnen! Ligging uitstekend!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,5
    Prima hotel voor jonge mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was eerst warm en na 2 minuten koud en daarna moest je weer 10 minuten wachten op warm water. Lawaai vanuit de straat aan de voorzijde.

    De ligging van het hotel nabij het centrum en een metrostation en de aardige medewerkers. Voor jongeren is het een goed hotel!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    Op 10 min van la ramblas, uitstekende hostal voor geen geld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was beperkt maar voor dat geld kunnen ze eigenlijk niet meer geven!

    Prijs kwaliteit zeer goed! Super vriendelijk personeel waarbij je dag en nacht terecht kon!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    De ligging was goed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt

    De ligging was goed ! De kamer was heel standaard , lavabo in badkamer te klein , geen plaats om je toiletartikkelen te leggen. Het ontbijt is goed voor 1 nacht verblijf , na 2 dagen heb je het gehad !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,3
    Heel vriendelijk personeel, zijn erg behulpzaam! Je voelt je welkom
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer, moest echt opgeknapt worden

    Wij hadden een 5 persoonskamer met een klein dak terras, helaas stonden daar geen tuinstoelen op. Verder was de kamer eenvoudig, maar we hadden genoeg ruimte. De badkamer was zeer eenvoudig en het bad met daarin een douche was erg krap. Er waren wel handdoeken iedere dag en je kamer werd iedere dag gedaan, dat vonden we erg fijn. Handdoeken waren schoon maar oud

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,3
    zeer goed verblijf voor een cyty trip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    de kamers waren goed, simpel en basic, hele goeie bedden en kussens, zeer goede airco het ontbijt vonden we wat minder maar je kan overal zeer goed ontbijten voor een paar euro's direct buiten het hostel een zeer goede tapaszaak. maar voor de rest zeer vriendelijk personeel in hotel, zeer behulpzaam

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer lag aan de binnenkant van het gebouw waardoor er alleen een klein raam was met uitzicht op een muur

    Prima locatie op loopafstand van het centrum. Kamer was netjes, heerlijke douche, dagelijks schone handdoeken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    5,0
    Ogen sluiten en verstand op 0.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Doolhof om in je kamer te geraken. Lift in de hal tot op 1. Dan door de gangen naar de lift in een ander gebouw om verder naar boven te gaan. Water sijpelde door plafond van de linnenkamer op de gang (balken waren rot). Electriciteit lag bloot. Absoluut niet veilig. In de kamer kwamen kleine beestjes uit spleten in de muren. In de eetzaal stond een paravan die de eetzaal scheidde van de garage waar de was werd gedaan. Spanje jaren 70 ? Veel daklozen in de zijstraten. 's Avonds liever de metro nemen, die overigens wel om de hoek was.

    Ligging kort bij de Ramblas en haven. Bedden waren comfortabel Wifi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,1
    Ideale uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Een basic hotel met basic faciliteiten;de vriendelijke staff doet wel uiterste best om zo veel mogelijk aan de wensen van de reiziger tegemoet te komen. Wel een ideale ligging (metro en bus binnen loopafstand) om de stad te verkennen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Low budget in een gezellige buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - kamer aan de voorkant is erg rumoerig - losliggende tegels in kamer

    + leuke buurt, naast een leuke Cervezeria en terras voor de deur + vlakbij metro + op loopafstand van Carrer de Blais waar veel leuke tapasbarretjes zijn + kamer voor 4 personen besproken maar kregen ruime 6-persoons + elke dag schone handdoeken en zeepjes + geen ontbijtervaring. Om de hoek ligt Parallel waar meerdere mogelijkheden voor een prima en goedkoop ontbijt zijn

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    8,3
    De vriendelijkheid en hygiene van het hostel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen raam op de kamer Geen mogelijkheid om toiletspullen op de badkamer te zetten Geen haakjes op de badkamer In de douche niks om op te zetten

    De vriendelijkheid en hygiene van het hostel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    Goed hotel op centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt is karig maar voldoende.

    Ligging is top; 2 minuten lopen van metrostation Paral-lel en 10 minuten vanaf de Rambla. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,9
    Fantastische hostal voor een stedentrip voor weinig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De locatie is perfect. Gesitueerd in een leuk rustig straatje, 10 minuten lopen van Les Rambles, 1 minuut van de metro lijn 3 die je bij alle mooie plekjes van de stad brengt. Wil je luxe, ga dan niet naar dit hotel. De bedden slapen perfect, de douche werkt en het is schoon, maar het is niet luxe. De prijs is er ook naar. Het personeel is erg vriendelijk en ze spreken allen Engels. Ze brengen je zelfs naar de kamer en zijn 24 uur per dag aanwezig en aanspreekbaar. Ontbijt is goed, maar er is niet veel keus.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    9,2
    Verrassend mooi en fijn hostal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien dat de airco niet was te regelen.

    Verrassend mooi en fijn hostal

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,8
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren gehorig maar geen onoverkomelijk probleem!

    Schone en nette kamer vlakbij metrostation Paral-lel. Ideaal!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,3
    onbijt en netheid van kamer en badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    onbijt en netheid van kamer en badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,0
    Parkeren 700 meter van de accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren 700 meter van de accommodatie. Op vertoon van de rekening is korting mogelijk. Kosten zijn dan €12 per dag.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie, super personeel dat zeer behulpzaam is. Mooie kamer ook. Kortom alles wat nodig is, zeker voor deze prijs.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niks

    de ligging ,

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzicht

    Locatie (vlakbij metro, ramblas op kwartiertje lopen), goed bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,1
    We waren tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vernieuwde meubilair

    Nvt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,8
    leuke reis in een aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    vriendelijkheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,0
    Prima locatie in Barcelona, maar te armelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kale kamer

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,9
    Perfect verblijf voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Locatie, bed en de wi-fi

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    6,3
    de plek dichtbij de stad in een rustige wijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    warm water in de douche

    de plek dichtbij de stad in een rustige wijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    9,6
    Kussens, mijn god wat waren die fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens, mijn god wat waren die fantastisch. Locatie was ook perfect, kom zeker terug !

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    5,8
    Heerlijk verblijf, matig hostel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer, niet geschikt om lang te verblijven

    Matige kamers, niet erg als je er weinig verblijft

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,9
    3 nachten in Barcelona in Hostel vriendelijk personeel goede locatie, geen 10 minuten lopen van La R
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heel klein bed

    De locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    5,8
    Voldoet niet voor mij.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer had ik al eens eerder gezien in Afrika....

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    6,3
    Voor de prijs die je voor de accomodatie betaalt, Moet je niet te hoge verwachtingen hebben.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muur in slaapkamer zwart/vochtvlek. Alles oogt een beetje gedateerd.

    Prima personeel Bedden waren schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    4,6
    Gelukkig schoon alleen een bed en 1 stoel aanwezig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ramen in kamer donker hok geen koelkastje. 1 sleutel. Geen koffie rest van de dag. Deur steeds op slot

    Schoon opgeruimd. Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    Hotel is zeer centraal gelegen in de binnenstad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Badkamer was erg gedateerd en deur was geschimmeld door vocht.

    Hotel is zeer centraal gelegen in de binnenstad. Eenvoudig maar goede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,2
    De locatie, de schone kamers en badkamer.
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt is heeel sober, maar je kunt in elk geval ontbijten en voor deze prijs kun je geen super-uitgebreid ontbijt verwachten.

    De locatie, de schone kamers en badkamer.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    zeker de ligging, elke dag verse handdoeken;
    • Vakantiereis
    • Groep

    het ontbijt : geen verse broodjes, waren voorverpakte kleffe broodjes (ook te koop in Lidl). ook de koffie was matig

    zeker de ligging, elke dag verse handdoeken; kamers zeer eenvoudig maar wel goed bed en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    6,3
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bedden redelijk hard en kussens idem. Geen airco maar wel een ventilator. 's nachts veel lawaai op straat als je aan de voorkant slaapt

    Prima locatie. 5/10 van Rambla en de Haven. Ontbijt is wat je kan verwachten voor het geld. Badkamer is prima.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel. Er was 1 meneer die niet echt vriendelijk was tegen ons, wat hier en daar voor irritaties bij ons zorgde. De overige personeel waren super vriendelijk en behulpzaam!

    De locatie. Metrostation was om de hoek en konden makkelijk naar verschillende plekken gaan.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    5,4
    De centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een kleine badkamer waar nergens een plankje was om iets op te zetten, ook waren er geen haakjes om een handdoek of kleding op te hangen. Dan dus maar douchen met het zeep in de hand en handdoek over de deur. Verder piepkleine raampjes die op een stortkoker uitkwam. Voelde alsof ramen ontbraken.

    De centrale ligging.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,9
    Prima Prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    1 receptionist was erg bot en weinig klantvriendelijk. Doucheruimte erg klein en douchestang was kapot.

    Prima Prijs-kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke receptionisten (muv 1). Slechts 10 minuten van de Ramblas en 5 minuten van de beste en lekkerste Tapas barretjes.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,9
    De privé badkamer, geen geluiden van buiten,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De privé badkamer, geen geluiden van buiten, Sober, geen onnodige luxe, met het hele gezin (5 personen) in één kamer slapen. Elke dag schone bedden en een schone badkamer met handdoeken. Abrevadero bood meer dan we verwacht hadden!

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    9,2
    Het personeel was ontzettend vriendelijk en stond 24/7...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was ontzettend vriendelijk en stond 24/7 voor jou klaar. De ligging was zeer goed. Ook krijg je uitstekende service voor wat je betaald hebt. Ik zal zeker nog een keer terug komen.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2015

    6,7
    Het personeel was er heel erg vriendelijk en hielp ons met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de badkamer was een ramp, er zat heel veel schimmel op de douche kop, de vloer was niet echt netjes, en de bedden een beetje raar.

    Het personeel was er heel erg vriendelijk en hielp ons met alles wat we wilde weten. de ligging is gewelding we hebben alle bezienswaardigheden te voet gedaan. ( zorg wel dat je lange afstanden kunt lopen) metro station is om de hoek. bussen stoppen voor je neus net als de taxi, en een lekker bakkertje op de hoek van de straat. alles werd iedere dag netjes op geruimd en alles werd verschoond.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    Het uitzicht uit de kamer: pijpen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het uitzicht uit de kamer: pijpen.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Brood bij het ontbijt

    De locatie

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,1
    Vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt

    Vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    6,7
    Ingewikkelde route naar kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ingewikkelde route naar kamer

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    7,9
    Top locatie/prijs/gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was niet goed schoongemaakt

    Top locatie/prijs/gastvrij

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    9,6
    Rustig verblijf op mooie centrale locatie gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustig verblijf op mooie centrale locatie gelegen

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    4,6
    gelukkig was er airco
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    armoedige bende, schandalig dat hier 125 € voor betaald moet worden

    gelukkig was er airco

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    3,8
    De vriendelijkheid van het personeel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zéér oude onverzorgde familiekamer. Met als meerwaarde kakkerlakken in de badkamer

    De vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,5
    personeel vriendelijk en de kamers werden netjes schoon...
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel vriendelijk en de kamers werden netjes schoon gehouden. alles was mooi in de buurt van het hotel! en zeer goedkoop verbleven!!

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 58

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: