Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hostal Atenas 2-sterren

Caballerizas, 1, Casco Antiguo, 41003 Sevilla, Spanje

#48 van de 68 B&B's en herbergen in Sevilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 687 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,5
    Citytrip Sevilla
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers en bij gebruik van de douche stond de hele badkamer blank. Wel goede douche overigens.

    Locatie was perfect, goede bedden en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,3
    Heel erg primitief, met alleen een mooie entree.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Slechts 1 van alle baliemedewerkers sprak Engels, da's dus niet te doen, als je niet zelf Spaans spreekt. Je kunt ze dan geen klachten geven en geen tips vragen ofzo. Verder kraakte mijn bed zo erg, dat ik me amper durfde bewegen. De douche gaf de eerste dag geen warm water, 2de dag wel, na 5 minuten wachten...en de douchekop kon je niet ophangen, dat hangding was helemaal kapot (hebben ze gemaakt, schijnbaar was ik de enige die daarover heeft geklaagd). De deur vd douche kon je amper open krijgen, dus kon je 'm niet meer dicht doen. Als iemand op de wc zat, kon de ander er niet meer langs, oftewel, het was wel héél klein!

    Alleen de entree was geweldig, en daar had ik mijn oog op laten vallen bij het boeken. Prachtige ontvangst met azulejos (die gave Sevillaanse tegeltjes) en mooie potten en planten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    4,5
    Blij dat we maar 1 nacht daar hoefde te slapen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -Er liepen mieren in de kamer en dus ook in mijn bed! -de badkamer was oud, kraan was kapot, zo ook de haak aan de muur om de douchekop in te hangen. -Mieren liepen in de badkamer. Baskamer kastjeis gammel. Er gangt geen douchegordijn dus al het water loopt zo de badkamer in waardoorhet glad wordt. -Sommige lampen deden het niet of de fitting was leeg. -Er is geen afgesloten ruimte beschikbaar als je eerder bent dan je op je kamer mag. Dus baggage kigt gewoon in de hal waar iedereen bij kan. -Hoopjes zand van de mieren lagen onderaan in de kledingkast

    Entree ziet er leuk uit en je kan zelf koffie of water (tegen betaling van 1 euro) uit de automaat halen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,3
    - de lange gang met veel planten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In ons enthousiasme direct in het hotel 2 tickets gekocht voor een open top hop on bus, de groene tourist bussen. De receptionist vertelde ons dat er in de buurt van hotel een halte was waar je op kon stappen. We hebben de hele middag rondgelopen in het oude centrum van Sevilla maar geen groene bus gezien. 's Avonds bij terugkomst hebben wij dit gemeld bij de receptionist. Ik heb nog een poging gedaan om te vragen of hij de kaarten terug wilde nemen echter zonder resultaat. Pas de volgende ochtend bij het uitrijden van de stad zagen wij de groene bussen rijden. Jammer 34 euro 'in het putje'. Laat je dus niet verleiden door de folders op de balie.

    - de lange gang met veel planten... zo Andalusië - eigen terrasje (patio) buiten, voor onze hotelkamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    prima hotel voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    badkamer was een beetje gedateerd

    knus, veel planten, echt Spaans, rustige kamer met prima bedden. vriendelijke en behulpzame receptionist. leuke buurt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    5,0
    Krapjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine zeeeeer gehorige kamers. Kamers matig onderhouden....klemmende deur. Afgebladderde verf, kapotte stortbak, kapotte raamsloten. Geen verwarming!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,5
    Prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn zeer eenvoudig. (Airconditioning blijkbaar allang niet gebruikt, toen hij aangezet werd, blies hij zwarte vlokjes uit.)

    Prima ligging. Mooie entree. Aardig (enkel Spaanssprekend) personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    4,0
    Ligging ideaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helft van aanwezige lichtpunten werkte niet. Bedden en kamer werden niet gepoetst. Geen stoelen en tafel op de kamer. Schuifdeur badkamer stuk.

    Ligging ideaal

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,1
    Goede prijs/kwaliteitverhouding, heel simpel hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zwembad is in Sevilla in augustus eigenlijk een must. Het was er heel heet. Daarom 's middags even douchen. De houder van de douchekop was alleen kapot, waardoor deze in de hand gehouden moest worden. De kamer is simpel, maar ook ongezellig door led-lampen zonder lampenkap oid. De straten in Sevilla en rondom het hotel zijn smal en een doolhof. Parkeren is heel duur (€20,50 ps) en moeilijk om een parkeergarage te vinden. Op straat parkeren gaat niet want alles staat bomvol. Zet je auto daarom liever aan de rand van de stad en loop naar je hotel of ga met de bus.

    De prijs/kwaliteitverhouding was goed. Slechts €59,20 voor 2 nachten betaald met 2 personen. Ligt in het centrum, waardoor bezienswaardigheden te belopen zijn ondanks het grote centrum. Personeel groette je altijd, spraken geen Engels, maar verstonden wel een beetje (wat is niet badplaatsen/mega hotspots in Spanje vaak zo is).

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,1
    locatie is heel prettig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Het personeel was vriendelijk alleen sprak heel slecht Engels

    locatie is heel prettig. Je loopt zo overal heen. Wij hebben een fiets gehuurd om de hoek van het hostel en konden zo de omgeving goed verkennen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,8
    de ligging en de behulpzaamheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets. voor dat geld geweldig

    de ligging en de behulpzaamheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De lokatie was erg mooi. Prachtige entree met veel planten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,0
    Bij gebrek aan beter, er was anders niets meer vrij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt, hygiëne oude badkamer .zeer gehorig

    De planten en tegels in de gang.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    geen alles voldoet aan verwachtingen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    prima voor het doel, slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het was wel erg simpel en gehorig

    de locatie, echt hartje stad maar wel in en rustig straatje

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,8
    Best voor 1 nachtje, maar verder tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte/geen WiFi, bijna geen mobiel internet ook ivm vele gebouwen. Ventilator in de douch maakte enorme herrie

    Goede ligging in t centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,8
    Gewldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ligging Mooie kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,8
    Voor jongeren een chille plek, voor families niet.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WIFI, kamer op eerste gelijksvloer en airco probleem, geen engels enkel spaans

    Inkomhal, kamer op eerste verdiep had moderne badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Leuke hostel op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is in alle Spaanse binnensteden lastig een duur.

    Mooie bloemrijke opgang/binnenplaats.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    10
    Zeer prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging,kamer bed sfeer en inrichting.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    Verblijf is goedkoop en verwacht dan ook naar die prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop kapot. En moesten om toillet papier vragen

    Locatie. Mooi gebouw!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    4,2
    Prijs/kwaliteit staat in geen verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs

    De ingang

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,9
    Superlocatie en basic kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook wat muf/vochtig.

    Superlicatie, heel veel moois binnen korte loopafstand. En de entree is zo mooi!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    5,8
    Het prachtige entree en de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed, erg gehorig en verouderd (deuren piepen en klemmen)

    Het prachtige entree en de ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,3
    Een nacht Sevilla
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie erg goed, in het centrum, relatief dicht bij parkeergarage ( 1200m). Kamer was verzorgd met airco.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    6,3
    Prima ligging centraal in oude stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel spreekt beperkt Engels. Kamer erg basic. Geen hotellounge. Geen parkeerplaats voor de deur. Op 5 minuten afstand wel parkeergarage, openbaar, tegen betaling. Geen ontbijt en eetmogelijkheden iets om rekening mee te houden.

    Prima ligging centraal in oude stad. Loopafstand 5 minuten van bijv kathedraal

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    4,2
    Doordat de kamers als comfortabel beschreven werden, grote...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Doordat de kamers als comfortabel beschreven werden, grote teleurstelling. Kamers zijn zeer sober, eenvoudig en klein. Kamerdeur kapot en afgebladderde verf. Trappen smal en gedeeltelijk zonder leuningen. De entourage op de begane grond in Andalusische stijl is uniek. Helaas werd er niets gedaan met ons verzoek bij boeking om niet te veel trappen te hoeven lopen ivm handicap en kwamen we op de bovenste verdieping terecht. Eigenaar niet echt servicegericht.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    7,9
    Mooie locatie in Sevilla op loopafstand van centrum en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig zitgelegenheid in openbare ruimtes.

    Mooie locatie in Sevilla op loopafstand van centrum en bezienswaardigheden, met zeer mooie entree. Zeer vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,1
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers erg sober ingericht en vrij gehorig. WiFi nauwelijks bereik op kamer.

    Zeer vriendelijk personeel. Rustige ligging en toch midden in centrum. Eigen parkeergarage tegenover hostal.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2015

    9,2
    Ligging, netheid, prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets.zeker gezien de prijs.

    Ligging, netheid, prijs. Hele nacht iemand op onthaal is aangenaam en geeft veilig gevoel. Ik slaap vaak een nachtje in Sevilla alvorens door te reizen. Atenas is nu m'n vaste stek!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    De locatie was perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen mogelijkheid om te ontbijten.

    De locatie was perfect

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,5
    de entree naar het hotel is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    douche was erg vochtig, water liep door de hele douche heen (kamer 103)

    de entree naar het hotel is geweldig.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    6,7
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen zitplek/tafel, matige kussens.

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    8,8
    goede locatie en heel centraal
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen koffie/thee voorziening

    goede locatie en heel centraal

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    Erg mooi en gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is nogal gehorig

    Erg mooi en gezellig hotel

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    6,3
    De locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is een oud hotel en daardoor zeer beperkt comfort. Doorgezakt bed. Lelijke badkamer.

    De locatie is top. Parkeerplek bij het hotel (19€ per dag)

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,5
    Prima ligging!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Korte bedden

    Prima ligging! Vanaf snelweg makkelijk te vinden en binnen 5 minuten lopen sta je bij de kathedraal.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    alles
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    alles

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    9,2
    Is steeds mijn verblijfsplek als ik geen verbindingen meer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Is steeds mijn verblijfsplek als ik geen verbindingen meer heb van en naar het Zuiden.

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    6,7
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    gehorig vanuit patio

    locatie

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,9
    Vanuit het hotel loop je zo het centrum in voor tapas.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij het inchecken is het handig dat je een beetje spaans spreekt.

    Vanuit het hotel loop je zo het centrum in voor tapas.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    7,9
    Dat je dus na 00.
    • Individuele reiziger

    Dat je dus na 00.00u. kunt aankomen. Vriendelijke ontvangst.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: