Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hostal Benidorm 2-sterren

Rambla dels Caputxins, 37, Ciutat Vella, 08002 Barcelona, Spanje

#117 van de 281 B&B's en herbergen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2886 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 74

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Leuk verblijf, zeker een aanrader voor een kort verblijf (citytrip)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden zijn niet de beste. Mijn mama sliep eerst precies op een veldbedje, een matras met weinig ondersteuning voor de rug terwijl ik wel sliep op een goede (maar harde) matras. Uiteindelijk gewisseld met elkaar om mijn mama een goede nachtrust te geven.

    De locatie was het beste! Er is geen ontbijt maar in de buurt is 365 cafe het beste. De wifi werkte ook zeer goed. We kregen een kamer bij de receptie, als je niet kan slapen met een beetje lawaai (pratende mensen, voetstappen, een koffiemachine, etc.) kan je best naar een kamer in de gang verderop vragen. De badkamer was zeer mooi, modern en zeer proper. Een kleine kamer maar met een ruime badkamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,0
    Geweldig verblijf voor een city trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niets bedenken

    De kamer was eenvoudig maar erg fijn met heerlijke douche voorzien van douche gel automaat.Elke dag schone badlakens.En we zaten aan de Rambla Waar je smorgens lekker kon ontbijten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    Geslaagd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers rumoerig. We hebben last van de buren gehad. We konden duidelijk horen wat ze zeiden.. Uitzicht op muren.

    Geen ontbijt maar we konden in de buurt lekker ontbijten voor weinig geld ( vraag de adres bij de receptie). Receptiemedewerkers erg vriendelijk. Elke dag schone handdoeken. De hotel stond op de Ramblas maar we hebben geen last van gehad. Metro vlakbij. We hebben dit hotel voor de locatie en de goede beoordelingen gekozen. We zijn niet teleurgesteld!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    super prijs/kwaliteit op een zeer centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met een Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Enkel de deur van de badkamer sloot niet, maar dat was voor ons geen punt.

    De ligging was super. We kregen een kamer met uitzicht op de Ramblas. Prachtig, maar we vreesden voor veel nachtlawaai. Maar toch viel dit reuze mee en hadden we totaal geen last van lawaai. Zeer net hotel. Wij hadden geen ontbijt inclusief, maar er zijn tal van leuke bars waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Super verblijf op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zit een paar deuren naast een Flamengo show. Tot 00.00 uur 's avonds is in de kamers het dansen te horen. Je hoort niet de muziek maar wel het gestamp van de schoenen op de vloeren. Toen wij wisten wat het was hebben wij ons er niet aan geïrriteerd. Als je gevoelig bent voor geluid is dit wel een aandachtspunt.

    Super locatie. Uit het hotel stap je direct de Ramblas op. Het hotel zit ter hoogte van Placa Reial. Super leuk en gezellig plein waar je heerlijk kunt eten en drinken. In je kamer merk je, qua geluid van buiten, niet dat je aan de Ramblas zit. De kamer was goed en schoon. Het ziet er allemaal vrij nieuw uit. Echt een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,2
    Perfect ho(s)tel voor een kort verblijf in het centrum van Barcelona.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn zeer gehorig, wij hadden een kamer aan de achterkant (bewust om een stille kamer gevraagd) Echter luidruchtige oost Europees sprekende mannen vonden het leuk om iedereen wakker te maken om 5 uur s'nachts. Wellicht een borrel teveel op?

    Perfecte locatie midden op de Ramblas. Aardige mensen bij de receptie met goede tips.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,2
    Fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer aan de voorzijde waar het langsrijden van de metro hoorbaar was, maar niet echt storend.

    Vriendelijkheid van het personeel en locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,9
    Er was geen ontbijt in het hotel maar de aanbevolen plaats...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Graag een betere matras op het bed !!!!!

    Er was geen ontbijt in het hotel maar de aanbevolen plaats op enkele stappen er vandaan was zeer goed. Veel keuze en lekkere koffie en aanvaardbare prijs.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    9,2
    Top locatie, top accomodatie, een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren redelijk hard. Hier moet je van houden. Dit is na lang denken echt het enige slechte wat we konden bedenken. Top!

    De locatie, goede douche, mogelijkheid om te printen, tv, airco.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    9,2
    Voor een hostel is het inderdaad een schone en propere kamer. Ik ben erg tevreden mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel me tegen want ik heb perse deze hostel geboekt.

    De kamer is schoon, de badkamer en toilet ook, schone propere kamer wordt iedere dag schoongemaakt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,8
    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Barcelona.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet alle kamers zijn met lift bereikbaar,en beide keren dat we er waren deed de lift het niet de hele tijd (hostel ligt op de 3e en 4e verdieping). Voor ons geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden als je wat minder mobiel bent.

    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Barcelona. Lekker centraal gelegen,basic maar schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,5
    Perfecte locatie en zeer proper!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed moest een tweepersoonsbed voorstellen maar waren gewoon 2 losse eenpersoonsbedden tegen elkaat geschoven. Dit sliep niet echt lekker omdat de bedden soms een beetje uit elkaar schoven. De badkamer was erg gehorig. Je hoorde mensen in een andere kamer hun tanden poetsen. Maar dit geldt alleen voor de badkamer, want de kamer zelf was niet gehorig. Van de drukte op de Ramblas merkte je niet veel.

    De locatie (op de Ramblas). Erg propere kamer en badkamer! Alles was boven verwachting. Kregen op verzoek een extra deken. Het was naar ons idee meer een hotel dan een hostel. Zeker een aanrader! In vergelijking met de hotels op de Ramblas was dit qua prijs zeker een goed alternatief!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,6
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift deed heel raar. Kwam niet of ging niet dicht. De muren waren gehorig. Er was een man die in de ochtend heel fijn over zijn nek ging. Dat was niet leuk wakker worden!

    Locatie was heel goed. We waren ook 3 uur te vroeg en mochten gelijk inchecken. De mensen waren vriendelijk en ik was heel blij met het feit dat we een eigen badkamer (en tv) hadden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,6
    Super goede locatie! Scherp geprijsd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanwege het oude gebouw is het gehorig. Wij hebben toch prima geslapen. Maar wel iets om rekening mee te houden.

    2X hier (2013 1e X) Perfecte locatie. Direct aan La Ramblas. Nette, strak ingerichte kamers. Goede schoonmaak en vriendelijk personeel. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader voor iedereen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    8,3
    Perfect hotel als je goedkoop een schone kamer midden in het centrum wil.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig (neem oordopjes mee). Onze kamer had een raam aan een piepklein binnenplaatsje. Voor ons geen probleem omdat we er alleen maar kwamen om te slapen.

    Lokatie is geweldig, midden op de Ramblas, metro dichtbij. Schone nieuwe kamers. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    verblijf was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    --

    de privacy en aardige receptonist

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,9
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Top locatie en zeer schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Toplocatie, heel vriendelijk en behulpzaam personeel en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen zijn behoorlijk hard

    Toplocatie, heel vriendelijk en behulpzaam personeel en zalige regendouche in de badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    Betaalbare verzorgde Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer verzorgde Hotel!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Een waterkoker op kamer zou fantastich zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een waterkoker op kamer zou fantastich zijn

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,1
    kamer klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer klein

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,5
    prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    waren aan het renoveren

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met een Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte

    Ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Locatie en hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en hygiene

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,3
    Om te onthouden !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig maar oordopjes altijd bij me.

    Prima ligging in de stad. Goede douche. Goed toeristen hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,1
    Schoon en goede prijs/kwaliteit verhouding, personeel mag wat vriendelijker
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel

    Schone gemeenschappelijke douche

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,9
    Zeer central gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer central gelegen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,6
    Alles wat je nodig hebt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer heeft alles wat je nodig hebt. Het is schoon en de locatie super.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,2
    Locatie was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht hostal

    Locatie was uitstekend Schoon hostal Aardig personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,9
    gemak voor ons doelbezoek.
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Voor ons doel prima, geen min punten

    gemak voor ons doelbezoek. Stad bezichtigen en naar het circuit (F1)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,5
    Goede slaapplek na een vermoeiende dag wandelen in het mooie Barcelona.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen uitzicht. Maar het stoorde ons niet. We kwamen er om te slapen.

    De kamer was netjes. Badkamer en toilet functioneerde prima. Goede bedden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Netjes hotel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met een Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekraan lekte alleen hebben we dit aangegeven en word het hopelijk opgelost.

    Perfecte locatie erg centraal en vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,3
    Simpel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer met een kleine douche, en zeer weinig faciliteiten, feitelijk geen!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden

    Ligging van het hostel badkamer perfect alles lekker schoon

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    8,8
    Prima, schone kamers, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima, schone kamers, vriendelijk personeel. Lokatie perfect.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    10
    Prijs kwaliteit verhouding super op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Receptionist Asif heeft ons fantastisch geholpen. Super gastvrij

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,9
    Locatie perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op de liftschacht. Maar daardoor stil en geen inkijk

    Locatie perfect. Kamers prima maar eenvoudig. Geen ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    10
    Een prima hostel met hotelservice.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Elke dag schone handdoeken en opgemaakte bedden.Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,9
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Netjes hotel in geweldige stad ligging perfect

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,8
    Een goed adres voor een citytrip Barcelona!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    De kussens zijn hard Isolatie tussen de kamers

    De ligging is subliem De kamers zijn erg proper Goeie douche Rustige kamer achterin het hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,2
    Perfecte locatie, schone kamer/ badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen uitzicht.

    Perfecte locatie. Schone kamers en schone badkamer. Nieuw interieur. Goeie WiFi.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,1
    Voor een juiste prijs een juiste kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hostel was aan de Ramblas, uitgangspunt naar alle bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,2
    Zeer schone kamers en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk niets. Het is een simpele schone accomodatie

    Zeer schone kamers en vriendelijk personeel. Locatie TOP! Handoek en werden elke dag vervangen en het bed opgemaakt. Wat normaal ik een hostel niet gebeurd.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    10
    Wat een fijn hostel, alles super schoon, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wat een fijn hostel, alles super schoon, vriendelijk personeel en de prijs voor deze ligging had niet beter gekund! Toen wij een nacht goed op stap waren geweest en de volgende dag nog in bed lagen belden ze even om te vragen of alles goed ging en we nog schone handdoeken wilden, top service!

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    10
    Voor die prijs is het een hartstikke goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Voor die prijs is het een hartstikke goed hotel! Het is schoon....ruim genoeg voor 2 mensen. Perfect voor een stedentrip. Over het ontbijt weet ik niets want dat hadden we er niet bij.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    8,3
    Voor wie niet teveel wil besteden aan bed en bad en niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden zijn goed maar voor sommigen misschien te hard. Het was even wennen. Als je buren laat en met veel lawaai thuiskomen kan dat wel vervelend zijn, het is wat gehorig.

    Voor wie niet teveel wil besteden aan bed en bad en niet hecht aan een echt gezellige kamer is dit een uitstekend hostal. Alles ziet er onberispelijk uit, het is schoon en fris en alles werkt: verwarming en airco, tv en internet .Last but not least, het personeel is heel vriendelijk en er is een aparte ruimte om je bagage te bewaren als je de kamer moet verlaten.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    10
    Voor ons was dit de eerste keer Barcelona.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein minpuntje is wellicht de gehorigheid. Wij hebben hier geen last van gehad, aangezien vrijwel iedereen hier kwam om te douchen / slapen. Mocht je gehorige buren hebben dan kan dit vervelend zijn. Tip: vraag om een rustige kamer, kamers aan de ramblas zullen ongetwijfeld luidruchtiger zijn.

    Voor ons was dit de eerste keer Barcelona. Voor een stedentrip, in ons geval 5 dagen, is dit echt een top hostel! De ligging is super, dichtbij metrostation en ook te voet, is El Born (hele gezellige wijk) en het strand, goed te doen! De Wi-Fi is perfect en de kamers zijn comfortabel en bovendien superschoon (wij verbleven in een superior room).

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,9
    Ziet er van binnen nog veel netter uit dan je van buiten...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sleutel moet je inleveren, maar wat maakt dat eigenlijk uit? Het hotel personeel zal toch wel hoe dan ook je kamer in kunnen.

    Ziet er van binnen nog veel netter uit dan je van buiten verwacht, top locatie ook. Ruime kamer met goeie douche en goed schoon allemaal, prima bedden en airco.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,5
    Verzorgde kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen haarblazer

    Verzorgde kamers. Goede ligging

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,5
    Midden in het centrum en alles gemakkelijk bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hotelgasten en bedienden maken nogal veel lawaai in de nacht.

    Midden in het centrum en alles gemakkelijk bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    7,5
    De locatie aan de Ramblas
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onze kamer lag naast de receptie dus erg veel last in de morgen van vertrekkende gasten. Erg rumoerig.

    De locatie aan de Ramblas

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    5,4
    Prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen ramen in de kamer veel te klein

    Prettige locatie

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    8,3
    Toplocatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    Toplocatie en prijs

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    7,5
    Prijs kwaliteit was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs kwaliteit was prima. nette kamer, goede douche nette badkamer. Bed kon iets beter, maar voor dit geld mag je niet zeuren

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    8,8
    Ligging en de vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluid tussen de kamers onderling

    Ligging en de vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    8,8
    Locatie was perfect direct aan het Ramblas!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie was perfect direct aan het Ramblas!

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,5
    De ingang kan wel wat duidelijker worden aangegeven.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ingang kan wel wat duidelijker worden aangegeven. Deze is verouderd en daardoor is de eerste indruk meteen negatief.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,1
    Goede locatie op Ramblas.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te smal 2 persoons bed.

    Goede locatie op Ramblas. Totaal geen geluidsoverlast.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    5,4
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    naar de derde verdieping GEEN lift

    de locatie

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    locatie is goed, kamer is erg goed, helemaal omdat hij zo...
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie is goed, kamer is erg goed, helemaal omdat hij zo betaalbaar is

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,9
    prima hostel voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wel even een paar trappen op.....

    prima hostel voor een nacht.|Direkt aan de Ramblas maar met aiorco en ramen dicht helemaal top!

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,1
    De locatie, vlakbij de hotspots van Barcelona!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie, vlakbij de hotspots van Barcelona!

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Locatie

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    10
    Mooie kamer , goede ligging , vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie kamer , goede ligging , vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    9,6
    La Ramba
    • Vakantiereis
    • Stel

    La Ramba

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    6,7
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    ongezellige kamer en 2 losse bedden

    de locatie

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,3
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Moesten bij aankomst heel goed zoeken waar het was. je moet eerst een hal in lopen.

    Goede ligging. Mooie schone kamer. Wifi was goed.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,9
    Schone kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Je sleutel van je kamer dien je iedere keer in te leveren en op te halen als je naar je kamer wilt.

    Schone kamers

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    5,8
    Douche veel te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche veel te klein. Ouderwets deken ipv donsdeken

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,5
    Locatie en ruime,schone kamer met balkon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie en ruime,schone kamer met balkon

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen föhn, koelkastje

    Ligging

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    8,3
    De prachtige locatie met nette, ruime kamer (4 personen).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heel beperkte plaats om auto te parkeren om rustig uit te laden.

    De prachtige locatie met nette, ruime kamer (4 personen).

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    8,8
    De ligging en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wellicht een beetje gehorig.

    De ligging en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Er zijn ook 27 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 74

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: