Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Domus 1-sterren

Juan Valera, 20, Este, 29017 Málaga, Spanje

#94 van de 99 hotels in Málaga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 794 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 56

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    4,4
    Zeer teleurstellend!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Waren al eerder geweest en toen was het prima. Nu werden we ontvangen door een jonge dame die zich met moeite los kon maken van haar telefoon. Zonder verdere uitleg o.i.d. kregen we kamer 209 op de 2e verdieping. Wat een zware teleurstelling. Een zolderkamer waar je continu moest oppassen om je hoofd niet te stoten. Vooral op de badkamer. Geen opbergruimte. In de badkamer alleen een wastafel met spiegel. Geen schapje o.i.d. voor de toiletspullen. De doucheafvoer was verstopt. Maximaal denk ik 3 minuten douchen voor de bak overliep. Dit gemeld bij de jonge dame, maar hier is niks mee gedaan. Volgende keer misschien best nog eens naar hotel Domus, maar géén kamer meer op de 2e verdieping!!

    Locatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Goede prijs kwaliteits verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt kon beter. Ik had het liever wat gezonder gezien, een beetje yoghurt en fruit erbij was ideaal geweest

    De ligging, het strand is op wandelafstand, er is een supermarkt dichtbij en je geraakt gemakkelijk in malaga.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,3
    beperkt comfort, wel proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt en personeel. Er kon bij het toekomen niets gedronken worden Dus beter vermelden dat er alleen een nette kamer geboekt kan worden.

    Kamer was ok maar ontbijt viel tegen. Het ontbijt was 1 glaasje fruitsap,1 broodje met confituur, met moeite een 2de tas koffie. Zoja, moest er bijbetaald worden. geserveerd terwijl ze gsmmen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,0
    Bij aankomst was het personeel zeer onvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was het personeel zeer onvriendelijk. De dame die ons verder hielp bleef liever nog 20 min achter haar computer zitten in plaats van ons in te checken. Ook werd er nauwelijks moeite gedaan om in een andere taal dan het Spaans te communiceren. Ook heb ontbijt was zeer sober een broodje en 2 soorten confituur. Ik zou het hotel absoluut niet aanraden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Goed hotel voor een kort verblijf !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    's Ochtends wat last van het lawaai van de andere hotelgasten.

    Prijs-kwaliteit zeker in orde ! Wij hadden jammer genoeg een andere kamer dan op de foto's, maar best nog in orde. Weinig faciliteiten en comfort, maar zeker en vast genoeg voor een kort verblijf. De kamers zijn gerenoveerd en de hygiëne was ook goed. Locatie is ook top, 5 minuten wandelen van het strand en gelegen in een rustige woonwijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Mooie kamer met goede bedden
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dramatisch ontbijt; weliswaar verse sap met 1 kop thee of koffie; maar je mocht òf 1 bruine boterham, òf 1 oudbakken croissant, òf 1 wit broodje kiezen. Bij de vraag of we een tweede boterham mochten werd gereageerd, dat is niet inclusief; jullie moeten bijbetalen. Gelukkig zit de supermarkt en bakker dichtbij.

    Mooie kamer met goede bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    Heerlijk geweest met alles goed op loopafstand als bushaltes restaurantjes supermarkt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets opgemerkt

    Locatie was goed! Hotel uit links, naar benden en 2 straten oversteken en je bent bij het strand! Ik heb geen ontbijt gehad in hotel Heb lekker elke dag op de boulevard ontbeten! Bus voor de deur (lijn 34)naar de hoofdweg in malaga alameda principal en anders in de hoofdweg calle j.s. elcado uitstappen bij supersol wat de supermarkt is dus ook erg dichtbij!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is geen aanrader, maar voor 4€/pers ben je ook niet geruïneerd.

    Zeer aangenaam vissersdorpje. Gezellig om te wandelen op de promenade langs het strand. Veel gezellige bars en restaurantjes. Weg van het toeristische Malaga. (En toch vlot bereikbaar per bus voor de die-hards van ongezellige havensteden)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,4
    Opnieuw er heen, voor ons een no go!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de dagen dat we er zaten zijn de handdoeken nooit verschoond, in onze kamer was gerookt en drie dagen later hing de geur er nog, wij hadden geen WiFi op de kamer, ontbijt stelt niets voor. Je mag 1 broodje uitkiezen (croissant, drie stukjes stokbrood, toast) en je krijgt er jus en/ of koffie/thee bij. De keuze op brood is jam en wil je meer brood dan moet je er voor betalen. Erg jammer want zo kieskeurig zijn wij niet. Het personeel was chagrijnig dus voor ons een absolute no go!

    Met de bus kun je voor €1,30 pp naar het centrum komen. De bushalte ligt 5 min van het hotel af. Vlak bij het hotel is het strand (10 minuten lopen) en diverse lekkere restaurants.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,0
    Het hotel bevindt zich in een rustige omgeving en is goed te...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is niet vriendelijk en het ontbijt is erg karig. De kamer heeft een prima prijskwaliteitverhouding, maar verwacht er niet teveel van.

    Het hotel bevindt zich in een rustige omgeving en is goed te bereiken met ov. Het strand op 5 minuten loopafstand is erg prettig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel was klein maar aangenaam, met een leuke plek om buiten te ontbijten. De kamer was ruim en heel netjes. De locatie is prima als je de drukte van Málaga centrum wil vermijden. Het is gelegen nabij het strand in een buurt met veel bars en restaurants.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,9
    prettig modern hotel, aanrader!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    het ontbijt startte/was voor mij te laat aangezien ik een taalcursus deed en om 8.30 uur in de klas moest zitten. De handdoeken werden de hele week niet ververst. Voor mij prima, maar voor mensen die slecht ter been zijn net te ver van alles en schuine straten en trappen

    de ligging vlakbij het mooie strand van pedralegajo, een oud nog authentiek vissersdorp, het is een rustig buurtje en prettig modern hotel met leuk terras

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    2,5
    niet klantvriendelijk !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de aankomst ih hotel vroegen we onmiddellijk wanneer we 's anderdaags konden ontbijten omdat we om 6u 30 moesten vertrekken. Ontbijt pas om 8 uur. Ontbijt kon niet meer geannuleerd worden en ze wilden ons geen ontbijtpakket geven. Werkelijk onvriendelijk !!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    3,8
    we moesten het vliegtuig halen en kregen te horen dat het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we moesten het vliegtuig halen en kregen te horen dat het ontbijt om 8 uur zou zijn. De volgende ochtend bleek dat niet zo te zijn en was er om 8.15 nog geen ontbijt. We zijn zonder ontbijt vertrokken en het personeel was totaal niet geïnteresseerd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    6,3
    Prima voor ultra kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was echt waardeloos. Kost haast niks, maar dan heb je ook niks. Kamers zien er op de foto's hipper en strakker uit dan ze zijn.

    De prijs in combinatie met de locatie. Op loopafstand van het strand.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    5,4
    Een ideaal hotelletje voor backpackers die eens iets anders willen dan een matras in Youth Hostel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De beschikbare drankjes zitten in blik en komen uit de selfservice-automaat in de inkom. Veel keuze is er niet, maar de prijs valt dan ook wel mee. Er is echter geen warme-drankenautomaat. Op tv valt er niet veel te zien. Maar wat het meeste stoort, is de houding van de uitbaters, ze zijn zakelijk koel. Wel beleefd en als het moet hulpvaardig, maar niet meer noch min.

    Het hotel ligt in een kronkelende, niet aantrekkelijke straat in een wijk, weg van het drukke verkeer (en het bijhorende lawaai). De ligging vonden wij niet zo slecht, want het stadscentrum is gemakkelijk te doen met het openbaar vervoer (meerdere bussen per uur) en je logeert op nog geen 5 min van het strand. Een héél heel eenvoudig ontbijt, het verleent de eerste nood, maar je hebt er wel mee gegeten. En er zijn in het stadscentrum of langs het strand genoeg barretjes waar je aan een schappelijke prijs jouw hongerige maag verder kan vullen. Dus eigenlijk nog best goed gezien, zo'n licht ontbijt ;-) Eenvoudige badkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,1
    Het hotel ligt op 5 minuten loopafstand van een kleine...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De voegen in de badkamer zaten vol schimmel. Het bed was hard, je kon de spiralen voelen.

    Het hotel ligt op 5 minuten loopafstand van een kleine boulevard met allemaal kleine baaien, leuke restaurantjes en terrasjes waar voornamelijk spanjaarden komen. Je kan hier ook prima ontbijten voor ong 2,50 (broodje, koffie en verse jus). De bushalte ligt op 3 min loopafstand. Deze rijden zeer regelmatig en je bent in ong 8 minuten midden in het centrum van Malaga.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    8,3
    Leuk klein hotel, goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen, je mag kiezen tussen een broodje of een croissant en het enige beleg is jam of boter. Wel vers geperste jus!

    Leuk hotel, hele goede locatie op een rustige plek dichtbij het strand. En 10 min met bus 3 of 11 naar het centrum! €1.80 p.p

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    3,3
    Beloofde fietsen waren kapot
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooraf hadden wij twee fietsen gereserveerd. Toen wij aankwamen werd gewoon gezegd, we hebben er een, de ander is kapot. Drie uur gewacht op een reparatie toen werkten de remmen nog niet. Men wilde zelfs niet de lokale fietsenwinkel voor ons bellen! Onze natte handdoeken werden gewoon over elkaar heen gehangen en je moest om schone vragen. Kranen in de badkamer waren wankel, van zeer slechte kwaliteit. Er was een stoel, er waren geen (zit)kussens. Op de foto's lijkt het heel wat, maar alles is slordig en wordt niet onderhouden. Wij komen nooit meer hier terug.

    De wifi werkte, buitenterras is goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,1
    Voor de betaalde prijs redelijk, maar heel gehorig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig. Nauwelijks kunnen slapen. Het ontbijt wordt pas vanaf 8 uur geserveerd. Als je eerder moet vertrekken, krijg je dus niets. Ook al heb je voor je ontbijt betaald en bij inchecken duidelijk aangegeven dat je uiterlijk om 8 uur 's ochtends moest vertrekken.

    Redelijke kamer voor de gevraagde prijs en leuk strand, restaurants etc op een klein kwartier lopen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,5
    Het personeel was heel vriendelijk.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een kamer met sigarettenrook. En gezien het hotel vol was, geen mogelijkheid om van kamer te wisselen. Behalve een spuitbus met een synthetische geurbestrijder hadden ze mij niets anders aan te bieden.

    Het personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,5
    De ligging, rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig

    De ligging, rustige omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Het is een fijn en simpel hotel voor een mooie prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein koelkast zou super zijn

    Het is een fijn en simpel hotel voor een mooie prijs

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    5,4
    het ontbijt was maar 1 broodje met confituur en een tas...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    het ontbijt was maar 1 broodje met confituur en een tas koffie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,0
    ontbijt .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    ontbijt .parkeer mogelijkheid geen je moet parking zoeken in de straten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    5,8
    De kamer en de douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai, van deuren en omgeving auto's, brommers en vrachtwagens

    De kamer en de douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    7,5
    aangename rustige locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    het ontbijt was ondermaats, weinig keuze , en geen zelfbediening , koffie slechts één tas , geen thee, enz...

    heel proper, vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,5
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel karig ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    8,8
    Goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid klinkt wat door in het hotel

    Vriendelijk personeel, goede ligging, klein en leuk hotelletje.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Goedkoop, schoon, prima bedden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    geen receptie waardoor gasten 's nachts nogal luidruchtig binnen komen

    Goedkoop, schoon, prima bedden!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,1
    fijn hotel maar gehorig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de kamer gehorig was.

    De locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede kamer als slaapplek

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    3,3
    nooit meer domus
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fotos strookten niet met werkelijkheid. Geen 24uur service. Te klein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    topverblijf op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Geweldige kamers, zicht op zee, op wandelafstand van het strand, heel hygiënisch, dagelijkse kuisbeurt van kamer, tophotel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    6,7
    goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg weinig toiletpapier

    Locatie dicht bij het strand

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    3,3
    Heeft te lang geduurd
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prijs

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,1
    terras buiten was aangenaam en de mooie bloemenmuur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt was nipt 1 croissant of 1broodje of cornflakes, geen muesli en 1koffie

    terras buiten was aangenaam en de mooie bloemenmuur

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    5,4
    Goed voor 1 of 2 overnachtingen, niet voor een week
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt, wifi, netheid

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    8,8
    Mijn partner was onderweg geschrokken toen ze zag dat het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mijn partner was onderweg geschrokken toen ze zag dat het hier ging om een 1 sterren appartement. Eenmaal aangekomen bij het appartement/hotel heeft ze haar ogen uitgekeken hoe ruim en comfortabel het hotel is. Je zou het zo 4 sterren kunnen geven inplaats van de 1 ster dat het heeft. We hebben er alleen overnacht om de volgende dag de vlucht terug te nemen richting Nederland. Ik denk dat het kwa locatie ver ligt van het centrum.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,1
    De ruime en moderne kamer met gerieflijke badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het hotel was aan een steile straat gelegen en het personeel was beleefd-vriendelijk, maar voor mijn gevoel niet echt van harte.

    De ruime en moderne kamer met gerieflijke badkamer.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    8,3
    prima hotel in Pedregaleo net buiten het centrum van Malaga.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ons viel niets tegen. Het hotel voldeed aan onze verwachtingen

    prima hotel in Pedregaleo net buiten het centrum van Malaga. Makkelijk met de bus naar het centrum. Hotel verhuurt ook fietsen per dagdeel. Eenvoudig ontbijt. Aardig personeel

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,5
    Het hotel heeft een heel goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was ZEER pover en ik vond het personeel niet vriendelijk. (zelfs geen welkom gekregen bij het betreden van het hotel) Wi-Fi werkt nergens in de kamer...

    Het hotel heeft een heel goede locatie!

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    7,9
    Proper, rustig, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijkheid personeel.

    Proper, rustig, goede bedden. Prijs-kwaliteit in orde.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,3
    Prima gelegen in rustige buurt, vlak bij het strand en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima gelegen in rustige buurt, vlak bij het strand en vlakbij restaurants en bars

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    10
    Hotel ligt dichtbij de visrestaurants aan zee en verhuurt...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hotel ligt dichtbij de visrestaurants aan zee en verhuurt fietsen!

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    6,7
    Geen parkeerplaats.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    8,8
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heel vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    9,2
    super prijs kwaliteit verhouding, prima rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    super prijs kwaliteit verhouding, prima rustige ligging

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    8,3
    Schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schone kamer. Goede wifi, per fiets in 15 min bij Malaga stad. Ligt op < 500 meter van strand. Bus om de hoek.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    8,8
    Goede kwaliteit prijs verhouding, rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede kwaliteit prijs verhouding, rustige ligging. Parkeerruimte en goede uitvalsbasis voor Malaga.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    4,6
    Schone douche toilet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De ruimte was zeer klein en de locatie slecht moeilijk vindbaar en slechte busaansluiting

    Schone douche toilet

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    6,7
    Goed ligging tov de boulevard
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer met schuine daken ivm zolderkamer

    Goed ligging tov de boulevard

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    6,7
    nette kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    beetje afgelegen

    nette kamer

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    7,5
    Proper hotel voor een schappelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet veel parkeerplaats. Granada stad is toch 3 kwartier stappen.

    Proper hotel voor een schappelijke prijs.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 56

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: