Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hostal La Vera 1-sterren

Magdalena, 21, 2º D, Madrid Centrum, 28012 Madrid, Spanje

#230 van de 372 B&B's en herbergen in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 376 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Super locatie en als je de kamer alleen als slaapplaats gebruikt top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het is schoon met de "Franse slag" en het is ook allemaal wat gedateerd maar voor deze prijs mag je echt niet mopperen!

    De locatie is top, vanuit je hotel zijn alle bezienswaardigheden aan te lopen. Ook zitten er veel leuke eetgelegenheid in de buurt. Het bed sliep heerlijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,1
    Prettige, niet te toeristische, buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Onlogische plaatsing van de stopcontacten in de kamer. Hierdoor zaten vaak snoertjes (bijv. van de ventilator, of mijn telefoonoplader) in de weg.

    Entree (leuk oud gebouw).

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    het was oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Lawaai in de nacht en de dag. Gasten en personeel spreekt luid.

    Personeel onaangenaam en gastvrij. De locatie is goed. Dicht bij het metrostation

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    6,3
    Een prima uitvalsbasis voor wie lopend alle hoogtepunten van Madrid wil bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hostal is erg gehorig.

    De kamer was prima. Het pand was prachtig. De service was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    Je zit op loopafstand van het centrum en de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geen raam op de kamer, voordeel dat het erg donker was en bleef, maar ook weinig frisse lucht.

    Je zit op loopafstand van het centrum en de metro.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    8,3
    Het personeel was heel vriendelijk, spraken redelijk engels...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het viel een beetje tegen dat de kamer klein was, maar je betaalt natuurlijk ook niet veel.

    Het personeel was heel vriendelijk, spraken redelijk engels en de kamers waren schoon

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    7,1
    we hadden qua ligging een fijne kamer, achteraan en met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de deuren sluiten niet zacht (hout op hout), gepraat op de gang is goed hoorbaar (tegels). We waren blij met onze oordoppen

    we hadden qua ligging een fijne kamer, achteraan en met ruimer zicht naar buiten

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    8,8
    Vlakbij op loopafstand lunchroom, prima!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit deel van de straat niet erg schoon.

    Vlakbij op loopafstand lunchroom, prima! Centrale ligging tussen musea en Plaza Mayor

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,9
    Ruime propere kamer en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van de drukke straat en de veel te kleine douche.

    Ruime propere kamer en vriendelijk personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: