Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Teide 2-sterren

Bartolome Calafell, 7, 07600 El Arenal, Spanje

#38 van de 41 hotels in El Arenal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1258 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    5,4
    Ligging dicht bij het strand
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel jongelui, snachts veel herrie, geen airco, snachts erg warm. Ontbijt sober. Uitzicht op een muur, daardoor ganse het geluid uit andere kamers onze kamer in

    Ligging dicht bij het strand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    3,8
    Heel erg slecht hotel. Veel herrie. Poep in de gang werd niet eens opgeruimd.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was de hele week niet schoongemaakt Schimmel in de badkamer Het was luidruchtig Personeel niet vriendelijk Badkamer stonk naar riolering

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,8
    Meer dan tevreden
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘s Nachts is het personeel wat strenger en het balkon is niet zo groot

    Je krijgt echt veel terug voor wat je hebt betaald, vriendelijk personeel, prima ontbijt, fijne douche, kamers worden dagelijks schoongemaakt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Helemaal perfect voor weinig geld, heeft onze verwachtingen zeker overtroffen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Persoonlijk hebben wij er niet veel last van gehad, maar het is gehorig, we horen de bovenburen lopen en ook door de gangen hoor je iedereen lopen. Hoeft niet voor iedereen een probleem te zijn.

    Mijn moeder en ik hebben hier 3 nachten doorgebracht, perfect ontbijt gehad, en alles was schoon, elke middag werd ons bed verschoond waardoor we elke nacht in een schoon bed sliepen. Zeker aan te raden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    5,8
    Locatie is top, de rest matig
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is oud en versleten maar is prima te doen voor een vriendengroep. Het personeel is ontzettend vreemd. Niet onaardig maar wel raar. Ze werken traag, kunnen niet als een normaal mens communiceren en kunnen zomaar uitvallen tegen gasten (niet tegen ons btw)

    Op loopafstand van de boulevard en uitgaansgelegenheden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,0
    Wij hebben ons desondanks goed geamuseerd. Dit hotel zullen wij nooit meer boeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers te klein, balkondeur was niet af te sluiten, omdat er nog een gebroken sleutel in het slot zat. Zou verholpen worden, maar is niet gelukt. Douchen in glad bad en zelf de douchekop vasthouden. Lampen die niet vervangen werden. Moesten voor alles betalen. Borg € 100,00 voor kamer. Safe € 4,00 p.d. en € 10,00 borg. Medewerking om taxi te bellen. Alleen met taxicentrale waar hun mee werkten. Voor een andere centrale moesten wij zelf bellen.

    Eigenlijk niets. ☹️

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Goed voor een korte (uitgaans)vakantie. Niet voor een hele week.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Geen airco: erg heet op de kamer. Harde bedden. Er hing een vieze lucht op de kamer.

    Goede locatie, perfect om uit te gaan in El Arenal. Voor jongeren prima om een paar nachten te blijven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    5,8
    Leuk voor jongeren die niet veel in hotel zelf zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was enorm onvriendelijk. Alsof elke vraag die je stelde een enorme opgave was.

    De kamers vielen beter mee dan verwacht. Op 1e indruk lag het hotel wat afgelegen. Maar als je dan alles begint te verkennen ligt het heel centraal. Dus goeie locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    4,6
    Voor 1 overnachting prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vertrokken vroeger dan het ontbijt geserveerd werd. Persoon die ons ontving gaf aan dat onze vraag om toch een koffie en iets kleinst te eten krijgen, niet mogelijk was. Vonden we jammer. Er was geen parkeerplek voorzien bij het hotel. Eenmaal we ons ingecheckt hadden, bevond onze slaapplaats 3 straten verder dan het hotel, opnieuw parkeerplaats zoeken.

    Locatie was dicht bij het strand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,9
    Prijs kwaliteit is Zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou fijn zijn als de kamers airco hadden.

    Ontbijt was beter dan verwacht voor de prijs die je betaald voor een overnachting. De Gratis wifi werkte prima. En De locatie was ook goed, nog geen 5 minuten van het strand vandaan.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Elke dag schone bedden. Om de 2 dagen nieuwe handdoeken. Goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    Het zwembad was oke.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    De nachtelijke receptionist viel enorm tegen.

    Het zwembad was oke.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,0
    Goed voor de prijs die we betaald hebben
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmellucht en hygiene badkamer

    Redelijk mooie kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    6,7
    Toplocatie! Minder hygiëne
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne... tandpasta hing nog aan de muur, er was geen stop voor het bad. Algemeen niet heel netjes.

    Toplocatie!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,5
    alles prima voor elkaar en zeer behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 5 nachten

    badkamer.

    ontbijt heel goed en ruime keuze.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    vriendengroep vrijgezellenfeest
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    koffie slecht bijna geen warm water in de douche

    goede ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,5
    Geen airco
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    10
    HEEL VRIENDELIJK PERSONEEL
    • Vakantiereis
    • Stel

    NIETS

    HEEL VRIENDELIJK PERSONEEL PRIJS KWALITEIT UITSTEKEND ZEER UITGEBREID ONTBIJT MET VOORAL HEERLIJKE KOFFIE LOOPAFSTANDJE VAN HET STRAND EN DE BOULLEVARD.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,3
    Waar wij niet zo blij mee waren, het personeel gaf persoons...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was wat minder maar qua prijs mag je dat ook wel verwachten.

    Waar wij niet zo blij mee waren, het personeel gaf persoons gegevens van ons aan andere hotelbezoekers. Lees namen en telefoonnummers. Verder prijs was super voor wat je krijgt. Heel vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,5
    De ligging van het hotel tov het strand en boulevard was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kwaliteit van de matrassen waren minder. Voelde de veren in je rug en dat kan nog verbeteren

    De ligging van het hotel tov het strand en boulevard was uitstekend. Het hotel was schoon en vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    10
    Personeel is heel vriendelijk en proberen je te helpen zover...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen tegenvallers

    Personeel is heel vriendelijk en proberen je te helpen zover mogelijk. Prijs-kwaliteitverhouding is heel goed, ontbijt was goed was van alles wat. Kamers waren schoon, en werd iedere dag schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Hotel zit echt vlakbij de boulevard dus de ligging is super.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    5,0
    De WiFi en het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Je zit in een bijgebouw, waar iedereen maar naar binnen kan. Dit bij gebouw is om snachts heen te lopen absoluut geen pretje. Als je alleen reist is dit hotel absoluut niets. Je hebt geen security alleen af en toe controleren ze, kabaal tot over je oren en het hotel ligt in een afgelegen gedeelte.

    De WiFi en het personeel.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,1
    De locatie, je bent in no time in de kroeg
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was slecht en schoonmaken van de kamer was niet meer dan nieuwe handdoeken en het oude beddengoed een keer gladstrijken.

    De locatie, je bent in no time in de kroeg

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    Goede locatie nette kamers .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel dronken jongeren. Erg gehorig. Geen airco etc maar dat mag je ook niet verwachten voor deze prijs. Geen hotel als je voor rust komt.

    Goede locatie nette kamers .iedere dag schoonmaak .

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    6,7
    24 uur receptie en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    er werd niet gestofzuigd tijdens de schoonmaak.

    24 uur receptie en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,3
    Geen schone handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen schone handdoeken.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    4,6
    gastvrijheid en klantvriendelijkheid waren ver te zoeken
    • Vakantiereis
    • Groep

    gastvrijheid en klantvriendelijkheid waren ver te zoeken

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    5,8
    ontbijt was prima en de afstand naar het strand was ook prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    slecht matras

    ontbijt was prima en de afstand naar het strand was ook prima

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Teide

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: