Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hostal Viky 2-sterren

Marte, 2, Barajas, 28042 Madrid, Spanje

#199 van de 372 B&B's en herbergen in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5979 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 57

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,9
    Dicht bij luchthaven met prima shuttle service!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed; normaliter slapen wij overal zonder te klagen maar deze bedden waren echt hommeles.

    Hotel was zoals op de site van Booking.com. Ideaal om te overnachten in nabijheid van vliegveld. Het hotelbusje kwam ons na een telefoontje mooi ophalen op de luchthaven. Aardige eetgelegenheden op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,9
    De 24h gratis shuttle zeker wanneer je bedenkt dat hij bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De 24h gratis shuttle zeker wanneer je bedenkt dat hij bij andere hotels niet 24h rijdt en een taxi ca 20-30 euro kost. Op 1 min lopen van een plein met verschillende goedkope restaurants zoals de 100 mondaditos en lizzaran. Opstapplaats bus op het plein die je voor 1,50€ naar het centrum brengt. Metrostation ook in de buurt. Dit hotel heet een Hostal maar bevat alleen kamers met eigen sanitair.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,0
    Wel makkelijk als je een overstap moet maken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zakelijk en saai. Veel lawaai en stank van de vliegtuigen, zeker als je het raam opendeed.

    Wel makkelijk als je een overstap moet maken. Het shuttle busje wat altijd paraat staat.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Prima hotel als je vroeg moet vertrekken of laat aankomt! De vliegveldtransfer is top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het is een prima hotel voor als je vroeg moet vertrekken vanaf het vliegveld. De gratis vliegveldtransfer is heel prettig! Het centrum van het plaatsje bevat een paar restaurants om nog een glaasje te doen of wat te eten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Shuttle service van en naar de luchthaven.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat het een hotel nabij de luchthaven is, is het de hele nacht een komen en gaan van gasten. Dit gaf geluidsoverlast.

    Shuttle service van en naar de luchthaven. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Vanaf 7 uur kun je op het pleintje ontbijten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    5,8
    Primitieve, maar propere accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer. Oncomfortabel klein bed met 1 lang kussen voor 2 personen. 3de verdieping zonder lift.

    Heel dichtbij de luchthaven. Ideaal als je op doorreis bent.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    9,2
    Overnachten bij airport
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zat op de bovenste etage. Er is geen lift. (+ Je krijgt de mogelijkheid om je koffer bij de receptie achter te laten)

    Ideaal voor overnachting in de buurt van de airport. Er is een shuttledienst. Fijne kamer. Heerlijk bed. Royale badkamer.a

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Eenvoudig maar ideaal voor een nacht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was er niemand aanwezig aan de balie vermits de man mensen aan de luchthaven was gaan ophalen. Hierdoor 30min moeten wachten...

    De locatie is ideaal om naar de luchthaven te gaan!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen

    Geen duidelijke mening. Hotel voor een nacht op doorreis naar elders [verblijf 21:00 tot de volgende ochtend 05:00]. Dicht bij het vliegveld lag en een 24/7 shuttlebus service had. Conform de verwachting

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    10
    Vliegveld busje bed busje vliegveld
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets.

    Het gratis busje van en naar het vliegveld werkt perfect. Ik had geluk en kon meteen instappen en wegrijden. Uit vorige ervaringen met Hostal Viky weet ik dat de wachttijd altijd klein is; het busje rijdt eigenlijk permanent heen en weer. De reis terug naar het vliegveld verloopt stipt op tijd. Vijf minuten voor vertrek behoor je beneden te zijn, anders bellen ze je meteen op je kamer. Het busje rijdt in ongeveer 6 minuten naar het vliegveld. De kamers zelf zijn netjes met een goede douche en een fijn bed. Hostal Viky biedt precies wat ik nodig had voor een overstap op het vliegveld van Madrid tegen een redelijke prijs.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,3
    Goed, voor enkele nachten door te brengen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Internet deed het niet ondanks het wachtwoord dat ik kreeg. omdat het laat was, ben ik niet nogmaals gaan vragen.

    hotel dichtbij vliegveld en shuttle service is zeer goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    6,7
    Praktisch gelegen met gratis shuttle service van/naar luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorig hotel. Veel in- en uitgaande gasten i.v.m. vliegtijden op verschillende momenten.

    Hotel gekozen vanwege gunstige ligging bij vliegveld Madrid. 24/7 shuttle service. Aantal restaurants op loopafstand. Niet duur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    Gezellig en rustig wachten op de terugreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk personeel. De 24-shuttle naar de luchthaven is een enorme service bij een vroege vlucht. Je hebt ook helemaal geen last van de luchthaven die echt vlakbij is. Leuk dorpsplein met rondom bars en restaurants.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    9,2
    Prima plekje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nadat we waren aangekomen, gebeld of ze ons konden ophalen (gratis airportshuttle) en binnen vijf minuten waren ze er! Super! Prima locatie voor een overnachting na een late vlucht of voor een overstap. Zeer behulpzaam personeel dat helpt zoeken naar de juiste terminal voor je eventuele vervolgvlucht of routes naar de stad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,9
    Prima hotel voor overnachting bij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken kostte veel tijd, terwijl er maar één iemand voor ons stond. De lange rij achter ons had nog meer pech.

    De luchthavenshuttle werkt prima en is precies op tijd, zowel bij aankomst als vertrek. De kamers zijn netjes en modern. Een prima hotel om dicht bij het vliegveld een keer te overnachten. Ik zou een volgende keer weer dit hotel kiezen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    Vlakbij de luchthaven, gratis shuttle, prima geregeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het 1-persoonsbed erg hard.

    Vlakbij de luchthaven, gratis shuttle, prima geregeld. Binnen 10 minuten ben je op de luchthaven. De shuttle rijdt 1keer per uur, dus je moet het wel goed afspreken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,9
    De mogelijheid om per shuttlebus opgehaald/ gebracht te...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mogelijheid om per shuttlebus opgehaald/ gebracht te worden, perfect! Ideaal dichtbij het vliegveld en perfect voor mijn vlucht van 6 uur in de ochtend. Absolute aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Ideaal om één nacht te overnachten wanneer je het vliegtuig dient te nemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Persoon die luchthaventransport deed is ook de receptioniste op het zelfde moment. Toen wij naar het hotel werden gebracht zorgde dit voor een probleem omdat er niemand in het hotel was. Doordat in het busje een 8 personen kunnen, kan de inchecktijd lang duren als je als laatste van deze 8 personen incheckt.

    Perfect voor één nacht. Gratis vervoer vliegveld - hotel én terug is mooi georganiseerd

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    10
    Als je een transfer op Madrid AirPort hebt en je moet een nacht overblijven? Hostal Viky is perfect
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor doorreis, transfer in Madrid, precies goed. Eenvoudig maar prima. Snelle shuttle, personeel dat graag helpt en een pleintje in de buurt om even te eten. Als je iets meer tijd hebt, de metro naar Madrid is dichtbij.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    8,8
    Prima overnachtingshostal incl. gratis shuttle
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen op -en of aanmerkingen, maar de meeste van ons hebben dan ook slechts 3 uurtjes doorgebracht in het hostal.

    Snelle/eenvoudige incheck. Kamers voldoende groot voor 3 personen. Locatie direct naast de airport en met voldoende horecagelegenheden in de direct omgeving om in de avond nog een drankje te doen. De gratis airport shuttle stipt op tijd is natuurlijk helemaal fantastisch.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,7
    Prijs kwaliteit was goed.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit was goed. Een hostel voor 1 overnachting waarbij enkel slaap plek van belang is. Dicht bij het vliegveld en het was schoon. Verwacht er verder niet veel van.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    4,6
    Niet te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel het proppen in de bus 3 kwartier gewacht Kamer buiten de afgesproken plek er word geen Engels gesproken

    Niks

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Goed en goedkoop. Gratis wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt mogelijk in hostel. Wel weer in de buurt

    Gratis shuttlebus 24 uurs dienst. Dicht bij metro

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Fijne locatie met goede service voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt masr dan weer wel dicht bij eetgelegenheden.

    Gemak van shuttle service vliegveld en ligging bij metro

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    10
    Goede kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,8
    Enkele uren slapen nabij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op de kamer, omgeving maar vooral nachtelijk lawaai van andere huurders

    Shuttle service naar luchthaven

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    De shuttlebus van en naar vliegveld en locatie tov het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De shuttlebus van en naar vliegveld en locatie tov het vliegveld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    10
    Perfect !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Alles perfect !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    Shuttle
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen geluidsisolerende muren

    Shuttle

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    Prima shuttle service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima shuttle service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,7
    Gunstig gelegen als je naar het vliegveld noet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Transfer naar luchthaven inbegrepen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    5,4
    Goedkoop, goed om een korte nacht door te brengen als je op...
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niemand die goed Engels begreep. Koud op de kamers.

    Goedkoop, goed om een korte nacht door te brengen als je op doorreis bent.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,9
    Lopend naar de acc vanaf terminal2
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lokatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,8
    goede grote kamers, het gratis vervoer naar de luchthaven is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    /

    goede grote kamers, het gratis vervoer naar de luchthaven is fantastisch!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Goed genoeg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg dicht bij het vliegveld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    5,0
    In het vagevuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet tijdens hittegolf! In het vagevuur is het dan koeler!

    Dichtbij airport

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    5,8
    Gehorige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    7,1
    Match voetbal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ijskast op kamer mocht wel ...

    Vlakbij luchthaven ideaal voor vroege vluchten. Shuttle service doch slechts 10 min wandelen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,8
    Goed hostel vlakbij vliegveld
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein

    Locatie goed gelegen vlakbij het vliegveld. Shuttle service. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,7
    prima voor vroege vliegers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    een kaartje van de stad of metro in de lobby kan geen kwaad, herrie van aankomende en vertrekkende gasten

    prima hotel als je vroeg moet vliegen

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    10
    De locatie is heel prettig, dicht bij het vliegveld en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, wij zijn heel tevreden.

    De locatie is heel prettig, dicht bij het vliegveld en barajas is een leuke wijk. Fijn dat je gratis opgehaald en terug gebracht wordt naar het vliegveld. Wij waren op fietsvakantie en hadden 2 fietsen bij ons die konden zonder probleem (inclusief verpakking) in het busje. Ook konden we (gratis!) de fietsdozen achterlaten om te hergebruiken bij de terugreis. Prima service!

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    6,3
    Het hostal ligt dichtbij de luchthaven, wat praktisch is als...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De shuttlebus die me zou ophalen op de luchthaven liet lang op zich wachten (bijna een uur!). De chauffeur, die tegelijkertijd receptionist bleek te zijn, sprak nauwelijks Engels en een totaal onverstaanbaar Spaans. Toen hij me eindelijk had opgepikt kreeg hij in de auto een telefoontje dat hij nog iemand moest ophalen. Alhoewel we al bijna bij het hostal waren, keerde hij weer om en reed terug naar de luchthaven.... (zonder enige uitleg). De vrouw waarbij ik de volgende ochtend uitcheckte sprak overigens ook alleen Spaans. Ze waren niet onvriendelijk maar ook niet bijzonder gastvrij.

    Het hostal ligt dichtbij de luchthaven, wat praktisch is als je laat aankomt. De kamer was eenvoudig, maar redelijk schoon en netjes.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,5
    Gewoon goed waar het voor bedoeld is.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien zou een kopje thee 's morgens niet misstaan.

    Gewoon goed waar het voor bedoeld is. Tussen stop Madrid AirPort. Zonder fratsen en poespas.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    10
    Uitstekende kamer, wekservice en shuttle naar het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Als de receptiemedewerker juist iemand naar het vliegveld brengt of haalt, moet je een tijd wachten.

    Uitstekende kamer, wekservice en shuttle naar het vliegveld

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,9
    Een goede deal: we werden opgepikt en weer weggebracht naar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het oppikken duurde wat lang, dat was jammer want we hadden maar de mogelijkheid voor een paar uur slaap.

    Een goede deal: we werden opgepikt en weer weggebracht naar de luchthaven. Mooie kamer met badkamer.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    7,9
    Prijs kwaliteit, voor 1 nacht op door reis is ce locatie...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Eigenlijk niets iets op re merken

    Prijs kwaliteit, voor 1 nacht op door reis is ce locatie vlakbij de luchthaven en 24h shuttle service. Voor mijn vlucht was dat uitstekend

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    9,6
    We kwamen 's nachts aan en moesten een nachtje...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We kwamen 's nachts aan en moesten een nachtje overbruggen, zo kwamen we in het hostel aan. We werden (midden in de nacht) opgehaald en 's morgens vroeg ook weer weggebracht. Gratis! We zijn er kort gebleven, maar was helemaal perfect!

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,8
    locatie;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    * lang moeten wachten aan receptie (ze was weg met de Van naar de luchthaven) * wifi: code wordt niet spontaan gegeven, is 8 uur geldig

    locatie; ruime, sobere kamer te voet bereikbaar (opgelet taxi = € 20 voor afstand van 3 min stappen)

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,1
    Gratis airpoirt shuttle en ook naar metro station Barajas.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Receptie medewerkers beheersen weinig engels. De dienstdoende medewerkers zijn ook de shuttle chauffeurs en is de receptie dicht als ze met de shuttle onderweg zijn.

    Gratis airpoirt shuttle en ook naar metro station Barajas.

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    7,5
    Voor wie in de buurt van vliegveld Barajas wil overnachten,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hostal Viky ligt op loopafstand van metrostation Barajas. Het kostte me echter nogal wat moeite om het hostal te vinden.

    Voor wie in de buurt van vliegveld Barajas wil overnachten, is dit een prima adres. Kamer, bed en sanitair waren comfortabel en schoon. De gratis shuttledienst naar het vliegveld maakt Hostal Viky extra aantrekkelijk.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    7,5
    Ligging: dicht bij luchthaven
    • Individuele reiziger

    TV werkt niet

    Ligging: dicht bij luchthaven Gratis transfer van en naar luchthavenb

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    6,7
    Halen en brengen van en naar de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen nachtlampje, er was door de vorige gast gerookt en dat was te ruiken.

    Halen en brengen van en naar de luchthaven

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,2
    Te lang moeten wachten op de shuttle bus van Hostal Viky
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te lang moeten wachten op de shuttle bus van Hostal Viky

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,1
    Het is gehorig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is gehorig.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    8,3
    shuttle naar het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    shuttle naar het vliegveld

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    5,8
    Prima bedden en geen geluidsoverlast van het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De auto in de parkeergarage manoeuvreren was een helse klus.

    Prima bedden en geen geluidsoverlast van het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    7,9
    Ligging vlakbij Terminals Barajas, transport naar vliegveld
    • Zakenreis
    • Groep

    Bericht over auto in garage was niet aangekomen

    Ligging vlakbij Terminals Barajas, transport naar vliegveld

Er zijn ook 26 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 57

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hostal Viky

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: