Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over GHT Aquarium & Spa 4-sterren

Actor Pere Codina i Mont, s/n, 17310 Lloret de Mar, Spanje

#11 van de 69 hotels in Lloret de Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 994 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Fantastische vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is ons super bevallen. De spa was iets minder dan dat we er van verwacht hadden maar viel niet tegen.

    De service is super. Vriendelijke mensen en helpen je meteen. Het ontbijt was ook erg uitgebreid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    6,7
    Alles heeft voldaan aan onze verwachting, zeer nette kamers,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, erg druk met verkeer, moeilijk parkeren, ligt aan ons we houden meer van rust als van de drukte van de stad.

    Alles heeft voldaan aan onze verwachting, zeer nette kamers, douche, personeel, ontbijt erg compleet, buffet avondeten was ook ruim voldoende kwaliteit.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Een zeer kleine ruimte voor tuin en zwembad.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed (2 Volwassenen +1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zeer kleine ruimte voor tuin en zwembad. Je buurman ligt bijna tegen je aan. Onvriendelijk personeel aan de bar, wat een geluk dat ik drankje mag gebruiken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,9
    Mooi verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat tegen viel was dat ik geen ligstoel meer kon krijgen aan het zwembad en zeer vroeg was het weer allemaal bezet met handdoeken en tot 11 zat er bijna nog niemand op.nog min punt was her personeel van receptie heel vriendelijk en behulpzaam de bar ook de kamer dames ook zeer vriendelijk maar in het restaurant was het wel wat anders hoor het kon allemaal precies niet snel genoeg gaan en zonder lachje of vriendelijk heid raasden ze door de zaal vooral de man met het grijs pak die deed het precies niet met plezier.maar ja voor de rest zeer tevreden door personeel keuken zijn mijn punten verlaagd anders maximum.

    Mooi verzorgd hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,5
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer

    Eten was goed en gevarieerd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel👍🏽
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed (2 Volwassenen +1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huren van een koelkast😳Normaal heb je dat in je hotelkamer en al helemaal een 4 sterren hotel.

    Eten was top👍🏽

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Geslaagd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en een Balkon met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Nette kamer met airco. Zeer goede bedden. Verzorgde badkamer. Rustig gelegen, dus niet boven de bar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,5
    Was fijn dat we elke dag schone handdoeken kregen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer variatie in het ontbijt.

    Was fijn dat we elke dag schone handdoeken kregen. Genoten van het warme binnen zwembad. Locatie perfect.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    9,2
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor Lloret standaarden zeer goed hotel, maar niet te vergelijken met Turkse resorts.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    8,3
    Buffet was in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer boven ons maakte heel veel lawaai. Tot 5u in de ochtend bleven ze op het terras buiten zitten. Tot de vroege uurtjes nachtlawaai in de bar. Bestek en borden niet altijd proper. Kind mag niet mee in brubbelbad buiten samen met ons?? We zaten er alleen in.

    Buffet was in orde. Hotel heel proper. Kamers ook heel netjes. Warm binnenzwembad was heel leuk.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,9
    Uitgebreid ontbijt en buffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De service voor excursies.

    Uitgebreid ontbijt en buffet. Goede locatie

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    8,8
    De locatie, de modern ingerichte kamer, de raindouche in de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat je in deze tijd nog een kluisje moet huren

    De locatie, de modern ingerichte kamer, de raindouche in de badkamer, het zwembad

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,9
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie kamer. Verzorgd hotel. Leuk zwembad.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    7,5
    nette kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    servies en glazen niet helemaal proper

    nette kamers

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: