Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over GHT Xaloc 3-sterren

Cala Rovira, 9, 17250 Platja d'Aro, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 214 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    4,6
    Prachtige ligging maar zeer matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene in zowel de hotelkamer als verder in het hotel, o.a. vies terras, vuile ramen. Eten was slecht. Wat koud moet zijn was lauw en wat warm moest zijn was koud. Eentonig eten.

    Locatie van het hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    3,3
    Nooooit meer!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na 15 uur rijden nog een uur op zoek naar een parkeerplek. Kamer veroudert maar wel schoon. Het eten is echt onwijs slecht, het kan natuurlijk voorkomen dat je iets niet van een buffet lust, maar dat je er hondsberoerd van word mag natuurlijk nooit gebeuren!! Wij hebben dit aangegeven bij de receptie en werden uitgelachen en werd ons doodleuk vermeld dat de receptioniste te moe was en dat wij onze klacht maar bij de manager moesten neerleggen. Ontbijt bestaat uit keihard brood en oude producten geen keus. Van ellende hebben wij ochtend en avond eten buiten de deur moeten eten. Met deze insteek boek je natuurlijk geen halfpension. Nadat dat wij onze klacht omtrent het eten meldde werden wij uitgelachen door het personeel en nagewezen. Zo slecht zijn wij nog nooit behandeld in een hotel echt dramatisch!! Wij zijn van ellende 3 dagen eerder naar huis gegaan. Dit is niet waar je het hele jaar hard voor werkt en naar uitkijkt. Wij voelde ons alles behalve welkom in dit hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,2
    Dit is pas vakantie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Bed / matras was zoals bij veel hotels wat minder , maar niet echt slecht.

    Enorme gastvrijheid, zeer vriendelijk personeel. Ontbijt en avondbuffet perfect. Standaardkamer geboekt , maar kregen een kamer met balkon. Terras met uitzicht op het strand en zee ( 20 meter lopen ). Prachtige stranden, mooie boulevard. De winkelstraat is zeer uitgebreid en voorziet in alle facetten. M.a.w. , we gaan zo snel als mogelijk weer, en weer naar hetzelfde hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    8,8
    Een fijn verblijf. Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten

    Het ontbijt is prima, maar het avondeten is heel matig!

    Heel vriendelijke bediening. Super locatie!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    10
    Aan het strand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeergelegenheid..

    Aan het strand Het eten!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Prima voor kleine accomodatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig parasols bij zwembad

    Bediening zeer vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    goed eten
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen parkeerplaats

    goed eten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,1
    Ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,8
    overal dicht bij,strand ,dorp mooi gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche bij oma (1-persoonskamer) kon beter

    overal dicht bij,strand ,dorp mooi gelegen.rustig

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    8,3
    Heerlijk Spaans hotelletje aan een prachtig mooi prive...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets.

    Heerlijk Spaans hotelletje aan een prachtig mooi prive strandje. Het personeel dat heel erg vriendelijk ,opgewekt en behulpzaam was.Het heerlijke ontbijt, en avond buffet. De barman die goed zijn talen kon. De prachtige ligging, rustig en toch dichtbij het dorpje.Je kunt er goed je auto parkeren. De mooie wandelingen langs de kust via de Camino Ronda waar je nog pitoreske vissersdorpjes vindt. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    8,3
    Locatie, strand, rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren erg hard en de matrassen kraakten door de hoezen die erop zaten

    Locatie, strand, rust

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,5
    De ligging, kleinschaligheid en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te kleine kamers zonder zitje en koelkastje

    De ligging, kleinschaligheid en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,8
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Soms gehorig op gang door gasten die "thuis" kwamen

    Prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,8
    Vriendelijke bediening, uitstekende ligging, direct aan het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijke bediening, uitstekende ligging, direct aan het strand!

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    9,6
    rustige ligging en terras en hotelkamer met uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    rustige ligging en terras en hotelkamer met uitzicht op zee

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,5
    Mooie ligging netjes en prima eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Mooie ligging netjes en prima eten

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: