Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ibersol Antemare -Adults Only- 4-sterren

Avenida Virgen Montserrat, 48-50, 08870 Sitges, Spanje

#34 van de 38 hotels in Sitges

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 947 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Prijs/kwaliteit prima en groot outdoor zwembad. Aanrader !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    In het hoogseizoen iets meer ligbedden aan het zwembad nodig.

    Zeer aangenaam en proper hotel met groot zwembad. Personeel is vriendelijk, kamers zijn ruim en proper, ontbijt is lekker, goeie bedden. Goeie ligging ten opzichte van strand en centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,9
    Mucho Recommendable!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De accommodatie kan een likje verf gebruiken, maar staat in geen verhouding met de service die we kregen!

    De service, het personeel, mag een dikke 9 krijgen: die was top! Het ontbijt erg goed....'s morgens starten met een cava en Spaanse ham....mmm, ik kan me slechtere ochtenden voorstellen ;-)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,0
    Prettig met minpunten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Water wastafel stonk en schoonmaak niet altijd ok. De ontvangst in het hotel was niet gastvrij. Er werd bijna niet tegen ons gepraat en het enige wat gezegd werd, was dat we direct de volledige som moesten betalen. Niet eerst, zoals het hoort, uitleg over het hotel. We hadden de kamer nog niet eens gezien.

    Balkon en de douche

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    een super verblijf op een erg rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    vind de prijs wel relatief hoog en daarmee wat overrated....verder afgelegen van het uitgaansleven van Sitges, wel aan te lopen (maar dan moet het niet regenen)...

    super goed ontbijt, mn de serano ham is muy rico....ideaal groot zwembad en zonnetarras....mooie schone kamers....voortreffelijke behulpzaam personeel, kleine staff maar super gemotiveerd en xperts,....super live muziek bij diner

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    8,3
    Acht dagen heel goed genoten op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    wij zaten in een bijgebouw aan de achterzijde, dit betekende dat je steeds een stukje moest lopen via de receptie (trappen af en op onder weg door) naar de kamer. Op ich nog wel te doen, maar een kopje koffie op de kamer was ook niet beschikbaar, dus steeds veel lopen.De kamers en de badkamer waren vrij klein, maar dat stoorde ons niet heel erg

    vlakbij strand, mooi zwembad, alles heel strak ingericht. Loopafstand van het oude centrum. Minibar op de kamer. Lekker balkon.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    9,2
    Gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers rumoerig

    Gastvrij

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Mooi hotel net buiten sitges
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Binnen ziet het hotel er prachtig uit. Mooie grote kamers. Alle gemakken voorzien.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    De service van de upgrade was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dunne muren dus geluidsoverlast

    De service van de upgrade was geweldig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,1
    Comfortabel verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer met groot balkon, rustig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    9,2
    Heerlijke week vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hotel al meerdere keren geboekt, ook deze keer prima bevallen. Lekker ontbijt, goede kamers en het strand dichtbij.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    8,3
    Heerlijk nagezomerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche putjedeksel was los en door de leeftijd was de douchevloer niet helemaal schoon

    Prima hotel Lekker dicht bij strand Goed zwembad

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    6,7
    Het personeel is correct maar mag wel wat vriendelijker zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel is correct maar mag wel wat vriendelijker zijn. Telkens als wij het hotel verlieten of binnenkwamen groeten we vriendelijk maar 9 van de 10 keer waren ze blijkbaar te 'druk' om ook maar iets terug te zeggen: jammer!

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,8
    Prima ontbijt, prachtig zwembad, lekkere bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is, in het hoogseizoen zeker, flink aan de prijs, daar mag je dan ook veel van verwachten. Die verwachting wordt niet waargemaakt. Ik zie hier aan de reviews dat de meningen nogal verdeeld zijn. Dat kan ook niet anders. Voor hetzelfde bedrag worden totaal verschillende, niet vergelijkbare kamers aangeboden. Een aantal kamers(waar wij zaten) bevindt zich een heel eind van het hoofdgebouw(een lange weg binnendoor door een conferentieruimte).Hotelkamers zijn hip ingericht, maar klein en alles behalve praktisch. Lades in de kast konden bij ons niet gebruikt worden, omdat de kast niet voldoende open kon, stootte je tegen nachtkastjes aan. De laminaat vloer trekt zand aan, schone vloer was er eigenlijk nooit.Er wordt gesproken van een ultramoderne douche met diverse mogelijkheden. De druk op de douche is echter matig en de temperatuur niet constant. Regelmatig dus een gevaarlijke situatie met een te hete douche. Het gedeelte van het hotel waarin wij zaten is niet vergelijkbaar met wat er op de foto's getoond wordt. In ieder geval in dit gedeelte zijn de kamers erg gehorig. Als de buren thuiskomen, lijkt het alsof je zelf ongewenst bezoek krijgt.Tot drie keer toe ben ik terug geweest met mijn keycard omdat ie het niet deed. "De card kon niet zo goed tegen heet weer"..Daar heb ik hard om moeten lachen. Na drie keer gestuntel met een recyclede kaart kreeg ik eindelijk een nieuwe. Personeel is niet goed genoeg voor een hotel dat zichzelf als klasse hotel presenteert.

    Prima ontbijt, prachtig zwembad, lekkere bedden

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,5
    Mooi zwembad , ruime rustige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is wat ver uit het centrum

    Mooi zwembad , ruime rustige kamer

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    8,3
    De kamers zijn niet echt groot maar erg comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Aan de receptiekant is een soort waterval actief, deze maakt veel lawaai als je op je balkon zit

    De kamers zijn niet echt groot maar erg comfortabel.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: