Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Exe Barbera Parc 4-sterren

Carretera Nacional 150 km, 6.7, 08210 Barbera del Valles, Spanje

#2 van de 4 hotels in Barbera del Valles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1279 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Goed bereikbaar, parkeren voor de deur.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ben tevreden.

    Een prima hotel op ca. 30 minuten rijden vanaf El Prat. Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur. Wanneer je oversteekt sta je in Baricentro, een van de grootste winkelcentra van Barcelona en omstreken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    6,7
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    het openbaar vervoer naar Barcelona stad was slecht een bus in het uur naar het station en dan met de trein elke dag meer dan een uur reistijd. het was een leuk hotel maar deze hoort niet in het rijtje hotel bij Barcelona

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,9
    Goed als je op doorreis bent of voor citytrip naar Barcelona (auto)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij logeerden daar voor een citytrip naar Barcelona. Is ongeveer een 15 min rijden met de auto van daaruit. Zo ben je weg uit de drukke stad. Wij hadden onze fietsen mee en we mochten die veilig opbergen in de bagageruimte. De receptiebediende was vriendelijk en we werden goed geholpen (Engels/Frans). De familiekamer Was reeds bezet bij booking waardoor we 2 aparte kamers hebben moeten nemen maar dit vonden we geen probleem, we zaten maar 3 kamers van elkaar. Bij het binnenkomen van de kamer was het wauw, heel ruim, geen tapijt, en een heel groot bed. Heel goed geslapen trouwens. Het enige minpuntje was misschien dat er in de badkamer in de hoeken aan het bad wat schimmelsporen waren maar dit vonden we niet zo erg. Was dan ook maar om te douchen en slapen dat we daar waren. Het ontbijt was iedere dag hetzelfde maar er was voor iedereen wel iets, alleen choco ontbrak voor de kindjes (maar hebben er ook niet naar gevraagd). We denken wel dat het een hotel is die vaak gebruikt wordt als je op doorreis bent want het ligt naast grote wegen. Wij hebben daar echter geen last van gehad. Was voor ons zelfs heel gemakkelijk dat we dirzct op de autowegen zaten, dan waren we ook vlugger in Barcelona. Verder is er daar niks te beleven aangezien het aan een commercieel centrum ligt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,3
    Prima hotel, niks mis mee! Slecht te bereiken! Koelkast deed het niet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht te bereiken Adres kwam uit bij een groot winkelcentrum terwijl hotel aan de achterkant zat!! Koelkast op de kamer deed het niet/koelde niet Badkamer was in gerookt, stonk vreselijk naar rook

    Netjes schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,3
    De (bad)kamer was ruim en zeer netjes.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De (bad)kamer was ruim en zeer netjes. Airco werkte perfect. Uitgebreid ontbijt. Pluspunt is de nabijheid van een shopping centrum alwaar je op het 3de verdiep een ruime keuze hebt uit diverse restaurants.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,1
    De kamer was ruim met een groot bed, dat lekker sliep.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt ingeklemd tussen een snelweg-knooppunt en een winkelcentrum / industrieterrein en de ingang is niet erg overzichtelijk.

    De kamer was ruim met een groot bed, dat lekker sliep. Badkamer (met bad) was schoon en met een goede douche. Door de weeks is er een bar en een cafetaria open (vanaf half negen 's avonds) in het hotel waar je terecht kunt voor een glaasje en een (magnetron) maaltijd. Op loopafstand zijn er nog 3 restaurants. Let op: TomTom stuurt je vlak voor je 't hotel bereikt weer rechtsaf, dus als je de rondweg om het winkelcentrum bijna helemaal rond bent, dan zie je het hotel vooruit aan je linkerhand liggen: TomTom negeren en gewoon rechtdoor rijden. Wat op een leveranciersingang lijkt, is de ingang naar de parkeerplaats!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    9,2
    Kamer is netjes en schoon, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ingang hotel slecht zichtbaar. Je kan de TomTom beter uitzetten. Die reed rondjes om het winkelcentrum.

    Kamer is netjes en schoon, vriendelijk personeel. Goed voor een tussenstop. Dicht bij een winkelcentrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    6,7
    Prima verblijf aan de rand van Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 5 nachten

    Locatie alleen bereikbaar per auto/bus. Niet te doen met OV! Geen zwembad aanwezig, erg jammer.

    Prima locatie, goede kamer (we hadden de suite, met bubbelbad!) Goed ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    5,0
    Tis dat alles al vol zat.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten slecht. Geen sfeer, zalm totaal doorbakken en taai , horror Geluid van de weg, ligt naast afrit. Heel slecht geslapen. Geen asperientje bij receptie. ( was de mijne vergeten)

    Ontbijt was prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    Ideaal hotel, met de auto is centrum makkelijk te bereiken...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ideaal hotel, met de auto is centrum makkelijk te bereiken en een grote shopping achter het hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Veel lawaai van de buren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van de buren... maar ja dat kun je niet voorzien..

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Uitstekend hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen overdekte parkeerplaats.

    Het personeel, heel vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    5,8
    Alleen voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand naar een redelijk restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Ontbijt was prima, kamer was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Afstand tot de trein. Moet met de auto naar het dichtstbijzijnde treinstation

    Ontbijt was prima, kamer was prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Voor die prijs top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toevoegingen

    Alles was perfect

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,2
    Mooie kamer buiten Barcelona
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het complex ligt buiten af van Barcelona, auto is nodig, hotel niet echt mooi maar zakelijk gebruik

    Super groot king size bed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Heerlijk ontbijt, veel keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een raar geurtje in de kamer

    Heerlijk ontbijt, veel keuze

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,7
    Koffie niet verkrijgbar na het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar( na ontbijt) kon je eens geen bakje koffie krijgen.terwijl het een 4 ster hotel is.

    Ruime kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,9
    Goed in prijs/kwaliteit verhouding en proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar was te laat open en te weinig personeel om te bedienen..

    De bedden waren zalig en het ontbijt heel uitgebreid Top!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    6,7
    Het ontbijt en het gerief op de kwamen was oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toegang per auto. Slecht aangegeven. De Tom Tom raakte het spoor bijster

    Het ontbijt en het gerief op de kwamen was oké

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,9
    Goed ontbijt en vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goed ontbijt en vriendelijke bediening. Veilig parkeren.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    6,3
    Het grote bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant op zondag gesloten

    Het grote bed

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    10
    Goed locatie en erg schoon hotel verindejike personel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks 👍👍👍👍👍👍👍

    Goed locatie en erg schoon hotel verindejike personel

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    6,7
    Dichtbij winkelcentrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Adres: er zijn 2 locaties in de stad met dit adres.Tomtom kon niet vinden.

    Dichtbij winkelcentrum.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,1
    Voor ons de ligging, omdat onze familie daar woont !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koude kamer, zéér harde matras !

    Voor ons de ligging, omdat onze familie daar woont !

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: