Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Casa Fuster G.L Monumento 5-sterren

Passeig de Gracia, 132, Gracia, 08008 Barcelona, Spanje

#54 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1150 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Barcelona is fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden ingecheckt kamer was nog niet klaar we zouden binnen een half uur gebeld worden maar dat is vergeten. Uiteindelijk zijn we zelf om 16 uur naar het hotel teruggegaan en was de kamer net klaar. 4 uur later. De badkamer was gedateerd. Geen stop voor het bad. Radiator vol roest.

    Ligging, vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Wij vonden het echt een fantastische hotel,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden het echt een fantastische hotel, super vriendelijk personeel, waanzinnige kamers, super mooie bar op het dak, ga zo maar door. Wij komen hier zeker terug !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van ons misschien een verkeerde inschatting. Maar het "zwembad" was wat minder. Maar het uitzicht vanaf het dakterras was enorm!!!

    De kamers geweldig , ontbijt uitstekend , personeel geweldig vriendelijk. Ik heb deze reis met mijn kleindochter (17) gemaakt als kado voor haar schoolexamen. Deze reis zal haar altijd bij blijven!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,2
    Met een kind van zes verplicht een suite moeten boeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (1-3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met een kind van zes verplicht een suite moeten boeken. Terwijl ze op vakantie Tussen ons in slaapt. Iets met legal aspects..... wellicht een disclaimer toevoegen, dat de verantwoordelijkheid in dat geval bij de ouders ligt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    9,2
    De kamer was erg netjes, en het personeel was erg behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (1-3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Helemaal niets!!!!

    De kamer was erg netjes, en het personeel was erg behulpzaam, zowel de kamermeisjes, als de mensen aan de balie. Zij hebben alles gedaan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Toen onze zoon serieus ziek bleek, moesten we ons verblijf een dag inkorten. Zij hielpen ons met onze vluchten te herboeken en we kregen onze laatste nacht zonder probleem terug betaald! Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker. Een echte aanrader!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    9,2
    Ligging van hotel aan het eind van de prachtige winkelstraat.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtzaal is een soort van grot, ontbijt is prima, maar kan nog net iets beter als je 5 sterren hebt, de slaapkamer was prettig, schoon, maar iets te krap.

    Ligging van hotel aan het eind van de prachtige winkelstraat. Veel mooie restaurants in de buurt, ontzettend aardig personeel. Twee maal per dag cleaning van de kamers, geen geluidsoverlast, we waren er in november maar kan me geheel voorstellen dat het dakterras heerlijk is als de zon schijnt!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Ligt ietwat van het centrum maar tram/bus voor de deur!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Duidelijk over alles goed nagedacht, kamers en het ontbijt zijn uitstekend. Personeel is zeer goed geinstrueerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    10
    top locatie en top hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer (1-2 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    top locatie en top hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    10
    super hotel en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    alles helemaal top

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Perfekt verblijf voor citytrip Barcelona
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Er was veel straatlawaai te horen van in de kamer.

    kamer was super, ontbijt zeer uitgebreid. personeel heel gedienstig. ZEER aangenaam verblijf

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    8,3
    Zeer attente ontvangst zoals je in een vijf sterren hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht op een kerkmuur in de zijstraat. Ontbijt is zo duur dat we dat hebben overgeslagen. Het interieur is fraai, maar niet zo bijzonder als we van buiten hadden verwacht.

    Zeer attente ontvangst zoals je in een vijf sterren hotel mag verwachten. Mooie en rustige kamer.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    8,8
    Prachtig monumentaal ouderwets chique hotel met spectaculair...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Overal in het hotel is zeer nadrukkelijk een luchtje aanwezig. Ik vind het niet prettig. Het luchtje ruikt volgens mij een beetje goedkoop.

    Prachtig monumentaal ouderwets chique hotel met spectaculair dakterras. Prima kamer, trendy ingericht met grote, comfortabele bedden.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,6
    Geweldig ontbijt, heel vriendelijk en hulpvaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad op dak is echt klein. Dat is ook het enige.

    Geweldig ontbijt, heel vriendelijk en hulpvaardig personeel. Zou zo weer terug willen.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,9
    super locatie
    • Zakenreis
    • Stel

    Jacuzzi en afstandsbediening TV werkte niet

    super locatie

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,5
    Twee lichten kapot van bij aankomst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Twee lichten kapot van bij aankomst. Na vijf dagen nog niet hersteld!! Twee persoonlijke washandjes werden door de poetsvrouw weggegooid.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    9,2
    Alles was O K .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Meerdere taxi's waren nodig om ons doel te bereiken

    Alles was O K .

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    9,6
    Zwembad is de naam zwembad niet waard en is misleidend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zwembad is de naam zwembad niet waard en is misleidend.,

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: